ροή ειδήσεων

ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΣΚΟΡΠΑ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ




ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΣΚΥΛΟ MIX ΛΑΜΠΡΑΝΤΟΡ ΠΟΥ ΤΡΙΓΥΡΝΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΙΑΛΥΣΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΙΑ ΣΚΟΡΠΑ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΣΚΥΛΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ, 



ΧΘΕΣ ΠΑΡΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΓΚΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΟΥ ΣΚΥΛΟΣ ΜΙΑΣ ΦΙΛΗΣ ΠΟΥ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΩΡΟ!!!!! ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΣΚΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΔΑΓΚΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ!!!

Σχόλια

  1. Anonymous12/4/10 13:38

    Για πες μας δηλαδή τι εννοείς?επειδή είναι άγριο πιθανόν και κακοποιημένο τι θέλεις να το δείς πεθαμένο επειδή επιτέθηκε?ένας θέος ξέρει τι έχει τραβήξει και αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Anonymous12/4/10 13:41

    To poio pithano me ayta poy grafete einai na tou kanoun eythanasia,an ayto thelete ta therma mas sygxaritiria eiste poly filozwoi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Anonymous16/4/10 01:37

    Στις πολιτισμένες χώρες που κάποιοι επικαλούνται συχνά-πυκνά, σκύλοι με συμπεριφορά σαν την παραπάνω θα τύγχαναν ευθανασίας. Αντί να απαξιώνουν ανώνυμοι σαν τους 13:38 και 13:41 αυτούς που μας ενημερώνουν για το πρόβλημα με το επιθετικό αδέσποτο,(τους ευχαριστώ προσωπικά γιατί κάνω περίπατους με τη γυναίκα και το μωρό μου εκεί) μπορεί να πάει να το υιοθετήσει μαζί και όποιος άλλος θεωρεί πρόβλημα τη δημοσιοποίηση και όχι την κυκλοφορία του τετράποδου -αποδεδειγμένα- δημοσίου κινδύνου)
    Σοροπίδης Παναγιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Anonymous16/4/10 22:35

    Kyrie Soropidi kati tetoioi san esas yparxoun kai sapizei h xwra.kai an ixeres apo politismenes xwres tha ixeres oti stis politismenes xwres den vasanizoun ta zwa wste na exoun kai kaki symperifora.synelthete vrwmisate eseis kati tetoioi ton topo pou pernete zwakia sto spiti sas gia na paizei to mwraki sas kai otan varethite ta petate ekei exw.
    Giorgos atheniwtis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Anonymous16/4/10 23:31

    Καλά στα λένε αποκαλούμενε Σοροπίδη.Και μην ευχαριστάς αυτούς που το δημοσίευσαν γιατί έκαναν μια τρύπα στο νερό.Πές μας οτι είσαι και φιλόζωος ή ξέρεις και απο πολιτισμό.Αν ήξερες δεν θα αποκαλούσες δημόσιο κίνδυνο τα ζώα αλλά την κοινωνία που τα πέταξε στον δρόμο.Μιχαήλ Δράης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Anonymous21/6/10 02:08

    1ον: Dear Μr. Atheniwtis,
    η κυβέρνησή μου και εγώ, ζητούμε ταπεινά συγνώμη για την πολιτιστική, οικονομική και ηθική έκπτωση της χώρας και βέβαια για τη γενικότερη διαφθορά σε κάθε επίπεδο. θα επιστρέψουμε τα κλεμμένα σε ένδειξη εμπράκτου μετανοίας οσονούπω. Όσο για την αναφόρά σας στις πολιτισμένες χώρες απλως δεν ξέρετε τι σας γίνεται. Μπορώ να σας παραπέμψω σε επίσημες πηγές αν το επιθυμείτε. Αλλά μάλλον προτιμάτε να ζείτε στον κόσμο σας. Ας μην σας ξυπνήσω λοιπόν. Εξάλλου όσο κοιμάστε εσείς θα μπορώ να ξεφορτωθώ σε λόγγους, βουνά, ραχούλες 8 κουταβάκια και 4 γατάκια που τα βαρέθηκα πια εγώ και ο υιός μου. Όλα αστείρωτα. (Μέχρι να αγοράσουμε άλλα)
    2ον: Υπογράφω πάντα με το όνομά μου γιατί έχω την ευθύνη και τη συναίσθηση του λόγου μου εν αντιθέσει με εσάς κε Μιχαλάκη Δράη. Σας δίνω και το τηλεφωνό μου και τη διεύθυνσή μου αν το επιθυμείτε για να με βρείτε. Όσο για τα φιλοζωικά σας αισθήματα επιτρέψτε μου να αμφιβάλω. Θα είχε αξία ο λόγος σας αν μας είχατε ενημερώσει πως έχετε πάρει εσείς υπό την προστασία σας το αδέσποτο ή είχατε μεριμνήσει προς τούτο με κάποιο άλλο τρόπο. Αντιθέτως ο στερούμενος επιχειρημάτων λόγος σας που περιορίζεται στη μοιρολατρική αφοριστική διαπίστωση "κακούργα κενωνοία" μαζί με τη φτηνή επίθεση επιπέδου κατινίτσας εναντίον μου απλώς καταδεικνύουν την ποιότητα του χαρακτήρα, της σκέψης και του πολιτισμού που φέρετε. Δικαίως εντάσεστε στην συμπαθή εκείνη κατηγορία των γραφικών -πλην συμπλεγματικών- που κατηγορούν τους πάντες πλην του εαυτού τους.

    Παναγιώτης Σοροπίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Anonymous21/8/10 19:43

    και να ηταν μονο αυτο το σκυλι,δεν εχει κλεισει χρονο που με δαγκωσε σκυλος στα 100 μαγαζια την ωρα που περνουσα σιγα σιγα(μολις ειδα το σκυλι),με αρπα3ε απο το ποδι κ με δαγκωσε,επικοινωνισα με την αστυνομια να το μαζεψει αλλα μου ειπαν: και τι θελετε κυριε να κανουμε εμεις?στο εξωτερικο τα μαζευει η αστυνομια,εδω δεν νοιαζοντε,αν ηταν τα παιδια τους μπορει κ να το σκοτωναν.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Anonymous23/8/10 22:27

    κυριοι...βλεπω παραπωνα για σκυλια..αναρωτηθηκατε ποτε αν βρισκοσασταν εσεις στην θεση τους? δεν φταινε τα αδεσποτα αλλα ΕΜΕΙΣ!! που τα παιρνουμε κουταβια και μωλις μεγαλωσουν τα πεταμε ενα βραδακι σε αλλη γειτονια και φευγουμε με την σεινηδηση μας ακαιραιη<>
    οσο για το εξωτερικο κυριε σοροπιδη...εκει αν θελετε να ξερετε...γιατι μαλλον δεν ξερετε...αν καποιος σκοτωσει ζωο χωρις να ενημερωσει την ΕΙΔΙΚΗ αστυνομια για αδεσποτα πληρωνει ενα αυστηροτατο προστιμο και επισεις κοινωνικη εργασια για 1-2 χρονια σε στεγη για αδεσποτα!!οπως ο ανθρωπος χανει τον νου του οταν βασανιζεται καθυμερινα σωματικα και ψυχικα ετσι συμβαινει και με τα σκυλια που θεωρειται<>για να δουμε σε τι κατασταση θα εισασταν εσεις αν σας χτυπουσαν κλοτσουσαν βασανιζαν καθυμερινα....
    και μην πειτε για παιδια..ειμαι πατερας και εχω ενα παιδι...ο ιδιος μεγαλωσα με ζωα πολλα χρονια στο σπιτι μου και γνωριζω πολυ καλα τον χαρακτηρα τους...οσο για το οτι γαυγιζουν...να ξερετε οτι τα σκυλια εχουν την ικανοτητα να βλεπουν την ψυχη του ανθρωπου...και αναλογος πρατουν ελπιζω να ημουν κατατοπιστικος κυριοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος15/9/11 15:05

    Για τον κύριο Παναγιώτης Σοροπίδης, που πρώτη φορά ακούω τέτοιο όνομα για ρόδο, οπότε προφανώς για να φανεί μεγαλοπρεπής η φωνή σας βάλατε ένα ονομ/νυμο τυχαίο, και γω λοιπόν είμαι ο Dr.Richard Ryder και σου λέω πως υπάρχει και για σένα επιστημονική άποψη.Το πρόβλημά σας:
    Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν συχνά την ιδιότητα της συμμετοχής σε ένα είδος για να αποφασίσουν
    ποια ζώα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διάφορους λόγους. Η χρησιμοποίηση του είδους για τέτοιες αποφάσεις αντί για τα μοναδικά χαρακτηριστικά ενός ανεξάρτητου ατόμου αποκαλείται «σπισισμός», ένας όρος που δημιουργήθηκε από τον ψυχολόγο Richard Ryder για να δείξει την προκατάληψη που βασίζεται σε φυσιολογικές [physical] διαφορές.

    Το αγγλικό λεξικό της Οξφόρδης καθορίζει το σπισισμό ως «η διάκριση ή η εκμετάλλευση ορισμένων ειδών ζώων από τα ανθρώπινα όντα, βασισμένη σε μια υπόθεση υπεροχής του ανθρώπινου είδους».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *