ροή ειδήσεων

ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ το δυσφημιστικό βίντεο της Ρόδου στο youtube !



Δυσφημιστικό βίντεο στο youtube από χρήστη με περίεργο προφίλ και μόνο αυτό το βίντεο ανεβασμένο με σκοπό να βλάψει το νησί της Ρόδου και τους κατοίκους του. Ξεκάθαρο το μηνυμά του απευθύνεται σε τουριστικό κοινό και με ονομασία του βίντεο με διεθνή τίτλο για να είναι ορατό από όσους αναζητήσουν την Ρόδο.

Οι φωτογραφίες έχουν "κλαπεί" από την Σελίδα μας στο FB και έχουν επενδυθεί με ινδική μουσική (;) για να δώσουν μια τριτοκοσμική εντύπωση. ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους Ροδίτες και Έλληνες να ανατρέξουν στην διεύθυνση του βίντεο στο youtube και να το ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ! Η διαδικασία είναι απλή : πατάτε την επιλογή [Flag] και κατά την κρίση σας όποια επιλογή του λόγου αναφοράς. Προφανώς την 3η.

Αυτή την στιγμή το έχουν δει περίπου 240 άτομα και ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ !


Σχόλια

  1. Artisti Albani23/3/10 21:41

    To video einai anevasmeno 2 bdomades tora!! To user MoustafaPoutsach mallon plaka kanei me ta ellinika mporei na paizei na einai kai Tourkikos daktylos alla de mporei kaneis na to logokrinei. Sto Internet auto einai to kalo kai to asximo. O kathenas einai eleutheros na ekfrazete opos thelei me logo kai eikona. Tora an exeis kapoies antiriseis oti to Video auto paraviazei to nomo H thigei kapoious tote mporeis na zitiseis na katevei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μιχάλης23/3/10 21:54

    τις φωτογραφίες που χρησιμοποιεί το εν λογω βίντεο εμείς δεν τις δημοσιοποιήσαμε; Όταν τις δημοσιοποιούμε εμεις δεν υπαρχει προβλημα; Γιατι βλαπτει τους κατοικους του νησιού; Αυτοι δεν ειναι υπευθυνοι για την καταντια; Μηπως παρουσιάζεται κατι αναληθες; Βλεπω πράγματα που τα βιώνω στην καθημερινότητά μου, και τα βλέπουν περίπου 2.5 εκατομμύρια τουρίστες που δέχεται το νησί μας κάθε χρόνο, τα βλεπουν και γελάνε. Ας μην κολλαμε σε ενα βιντεο που το ειδαν 240 ατομα (κυριως επειδη δημοσιοποιήθηκε στη σελιδα σας). Τα keywords ειναι rodos-india. Αν καποιος γραψει στο youtube απλα τη λέξη rodos το βιντεο δεν προκειται να το βρει ακομα και αν φτασει στην 8η σελιδα αποτελεσματων, και ακομα και αν βρεθει ειναι μετα απο χειροτερα από φαληρακι, απο μεθυσια, απο μαθητικες εκδρομες, οπαδικα κ.α.
    Και εγω ντρεπομαι για την εικονα που παρουσιαζει το νησί μας, αλλά ειναι η αλήθεια. Όποιος ξενος και να ερθει θα τα δει αυτά, και δεν ειναι ανάγκη να κατεβασουμε το βιντεο για να τα κουκουλώσουμε. Απο τι θα προστατευτουμε κανοντας κατι τετοιο; Το πολυ πολυ να γλυτωσουμε μερικους από το να το δούνε, οι οποίοι θα ερθουν να περασουν εδω τις διακοπες τους, θα δουνε αυτα που περηφανα ως Ελληναρες κάνουμε και είτε δεν θα ξαναπατησουν το ποδι τους, η απλα θα τα προσπερασουν γελώντας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Anonymous23/3/10 23:13

    Δεν βλεπω κανενα λογο να αποσυρθει το βιντεο.
    Κουκουλωμα δεν θελει η κατασταση.
    Διορθωση θελει. Αν δεν μας αρεσει, ας τα φτιαξουμε, για να μην ειναι ετσι.
    Και μην ακουσω παλι τις δικαιολογιες για τους τουριστες και για την βιτρινα κτλ.
    ΟΧΙ ρε πουστη, για μενα θελω να φτιαξουν.
    Θελω να ζησω κι εγω σαν ανθρωπος σε μια χωρα που ειναι μελος της ΕΕ απο το 1981.
    Τα εν οικω μη εν δημω, και εχουν ξεσαλωσει οι κλεφταραδες που μας κυβερνανε, και τα κουκουλωνουν ολα ασυστολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Anonymous24/3/10 02:32

    Αν αυτα τα χαλια ηταν μονο στην Ροδο θα ηταν μικρο το κακο. Αυτο το αισχος ειναι πανελλαδικο. Σκουπιδια και μπαζα παντου και κανενας κερατας δεν δινει πενταρα Δημαρχοι,κοινοταρχες,νομαρχες,υπερνομαρχες,
    τελειως αδιαφορουν για το χαλι και την ασχημια που επικρατει σε ολην την χωρα.
    Καθε χπονο που ερχομαι στην πατριδα μου μου ερχεται να φωναζω καθε μερα < Ελληνες μαζευτε τα σκουπιδια> και μετα ολα τα αλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι αρμόδιοι φορείς να ετοιμάσουν, αμέσως, αντίστοιχα video και να τα ανεβάσουν στο youtube περιγράφοντας την ωραία πλευρά της Ρόδου. Δυστυχώς υπάρχει και η άλλη όψη η οποία δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Anonymous24/3/10 10:24

    Εντάξει.. Καθαρά δική σας δουλειά το βίντεο και άστε τα σάπια τώρα. Σχεδόν ΟΛΕΣ οι φωτογραφίες στο βίντεο είναι από την Σελίδα παραπόνων στο Facebook. Και για να είμαι ειλικρινής, το περίμενα κάτι τέτοιο! Αφού το νησί μας είναι σε ΑΘΛΙΑ κατάσταση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΕΙΠΟΤΕ ΚΑΝΩΝΤΑΣ ΔΕΞΙ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ. Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΥΝΟΝΤΑΙ. Ο ΕΠΙΤΕΙΔΙΟΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΧΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΒΛΑΨΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Anonymous24/3/10 11:33

    ΙΣΩΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ.ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΗΘΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *