ροή ειδήσεων

Αν ειχαν στομα τα ζωακια 10 μουτζες θα σηκωνονταν να σας εδιναν!!!!!

Προς τους καπηλευτες των ελπιδων των φιλοζωων αλλα και της αδυναμιας των ζωων να μιλησουν.
Φιλοζωικο σωματειο βγηκε σε τοπικη εκπομπη και ειπε πως καθε χρονο κανει 200 στειρωσεις και προβαινει σε 200 υιοθεσιες οπως επισης και περνει θεση στα απειρα περιστατικα απο κακοποιησεις μεχρι ατυχηματα ζωων που χρειαζονται μεταφορα αλλα και ιατρικη περιθαλψη.

Αγαπητη μου φιλοι μην τους αφηνετε να καπηλευονται την αγαπη σας για τα ζωα, μην τους αφηνετε να εκμεταλευονται τις ελπιδες σας ειναι τουλαχιστον ανηθικο και ατιμο προς ολους μας αλλα πολυ παραπανω στα ζωακια.

Καθημερινα παιρνουμε καταγγελιες απο συμπολιτες μας οπου μας ζητουν βοηθεια αφου πρωτα εχουν παρει στο σωματειο οπου περιγραφω καθημερινα κλεινει την πορτα σε ολους αφου ουτε καν δινει ενα τηλεφωνο καποιου γιατρου ουτε καν μπαινει ενδιαμεσος ωστε να πει εστω...ενα απλο: παρτε αυτον τον κτηνιατρο θα σας εξυπηρετησει παροτι το περασμενο της ωρας.....ή θα μπορουσε να πει πηγαινετε τα εσεις και εμεις θα σας βοηθησουμε οικονομικα στην περιθαλψη των ζωων...τιποτα απλα απαντουν ξερα πως δεν μπορυν να βοηθησουν...και αν καμια φορα απαντησουν σε καποια κληση και πουν πως θα το περιμαζεψουν τοτε περνουν τηλεφωνο αυτους που βριζουν... το κυνοκομειο...!!!! και εκεινο ερχεται και τα περισυλλεγει...τοσο ψευτια και τοσο υποκρισια.Μιλουν για τις 200 στειρωσεις που κανουν καθε χρονο και το παραθετουν ως εργο τους...ποιες 200 στειρωσεις?????? ποτε εγιναν αυτες?Αν εννοειται τις στειρωσεις που εγιναν στο κυνοκομειο αυτες εγιναν με την πρωτοβουλια ιδιωτων και την συνεργασια του κυνοκομειου και οχι καποιου κατα ονομα φιλοζωικου σωματειου... αν γινονταν τοσα χρονια 200 στειρωσεις καθε χρονο δεν θα υπηρχαν τα αδεσποτα που εχουμε σημερα.Γιατι παιζετε με τις ευαισθησιες των ανθρωπων???????? Γιατι καπηλευεστε τις ελπιδες και τα ονειρα τους????? Για ποιες 200 υιοθεσιες μιλατε??????Ντρεπομαι να σας ακουω....αν τα ζωα ειχαν στομα 10 μουτζες θα σας εδειχναν...!!!!!!! Μην τους αφηνετε να παιζουν με τις ελπιδες σας ...μην δινετε φραγκο σε τετοια σωματεια ουτε ενα 50αρακι φυλαξτε το για μια αμπουλα φυλαξτε το για ενα περιστατικο αδεσποτου φυλαξτε το για να ταισετε τα αδεσποτα φυλαξτε το για μια στειρωση....
Μην τους αφηνετε να το κανουν στα ζωα γινεστε και εσεις συνενοχοι.Το γνωριζετε πως σας κοροιδευουν κι ομως δεν κανετε τιποτα τους αφηνετε να σας εκμεταλευονται ετσι απλα.Αναρωτηθειτε γιατι ποτε δεν σας βοηθησαν σε καποια κληση σας για βοηθεια???Μην τους αφηνετε να καπηλευονται για δικους τους οικονομικους και πολιτικους σκοπους την αγαπη σας για τα ζωα...ζητηστε αποδειξεις για τα παντα για το εργο για τα οικονομικα για τα παντα.Μενοντας απαθεις δεν βοηθατε τα ζωα απεναντιας βοηθατε φιλοδοξιες και τσεπες τριτων.
Ειμαι αγανακτισμενη,εκνευρισμενη,στεναχωρημενη.Μην ανεχεστε αλλο αυτη την κατασταση. Ζηταμε απο ολους την συμπαρασταση ωστε να αλλαξει αυτο το κατεστημενο...τοσο απλα.
Με αγαπη και ελπιδα
ΠΟΠΗ

ΑΠΟ:O.F.E.R(ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΡΟΔΟΥ)

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *