ροή ειδήσεων

Φωτογραφίες Μεσαιωνικού Φεστιβάλ 2010

Οι εκδηλώσεις του Μεσαιωνικού Φεστιβάλ μέχρι και σήμερα έχουν σημειώσει μεγάλη επιτυχία αρχής γινομένης από την μυστηριώδη περιπλάνηση στην Τάφρο! Η προσέλευση του κόσμου ήταν περισσότερη από το αναμενόμενο και η ατμόσφαιρα μαγευτική!
Ιππότες με δάδες συνόδευαν το πλήθος, μεσαιωνικές μελωδίες, άλλοτε ζωηρές, ρυθμικές και άλλοτε πιο μελαγχολικές...αλλά και ξιφομαχίες, ζωντάνεψαν το πέτρινο επιβλητικό σκηνικό! Το σημαντικότερο όμως είναι ότι δόθηκε η ευκαιρία σε ένα κοινό, περισσότερων των 300 ατόμων, που ήταν μαζί μας σε αυτή τη βόλτα, να γνωρίσουν την Μεσαιωνική Τάφρο και από αυτήν, την πιο απόκοσμη...αλλά συνάμα και τόσο προσιτή της πλευρά!
Το Παιχνίδι για την Αναζήτηση του Δράκου, στο οποίο βγήκε νικήτρια η Σταυρούλα Γκιώνη, κρίθηκε ιδιαίτερα συναρπαστικό, επιμορφωτικό και διασκεδαστικό από τις ομάδες που συμμετείχαν και βαθμολογήθηκε με 166 βαθμούς (στους 170) ενώ το θέαμα και οι εκδηλώσεις της Γιορτής του Κάστρου της Ρόδου, στον Προμαχώνα του Αγ. Γεωργίου, την Κυριακή, χαρακτηριστήκαν από όσους παραβρέθηκαν Υπέροχες!!!

Το Διεθνές Μεσαιωνικό Φεστιβάλ Ρόδου τελεί
υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού.


Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *