ροή ειδήσεων

Τροχοφόρα και δημοτική αστυνομία Αρχαγγέλου

Γράφει ο Σοφοκλής:
Η ηχορύπανση που προκαλούν τα δίκυκλα στην έδρα του δήμου Αρχαγγέλου είναι εκτός ελέγχου εδώ και αρκετά χρόνια. Καμιά δημοτική αρχή, παρά τις επανειλημμένες υποσχέσεις πάντα προεκλογικά, ΔΕΝ έχει κάνει τίποτε.




Ο λόγος είναι ότι οι νεολαίοι αποτελούν μια νέα δεξαμενή ψηφοφόρων που κάνεις δεν θέλει να τους έχει απέναντι του.
Δεν είναι μόνο ο θόρυβος που σπάνε τα νεύρα των δημοτών. Δεν είναι μόνο η διατάραξη της ησυχίας και της ηρεμίας των κατοίκων του Αρχαγγέλου όλο το 24ωρο. Είναι και ο κίνδυνος να βρεθεί κάποιος στο νοσοκομείο, αν είναι τυχερός, με σωματικές βλάβες. Υπάρχει και ο κίνδυνος να σε στείλουν άδικα και στον άλλο κόσμο.
Όταν αρμόδια ήταν η αστυνομία, δεν προσπάθησε να κάνει κάτι με τη δικαιολογία ότι ήταν ανεπαρκώς στελεχωμένη.
Σήμερα ο δήμος Αρχαγγέλου έχει στελεχωθεί με τρεις δημοτικούς αστυνόμους που δεν ασχολούνται με το συγκεκριμένο πρόβλημα. Η αποστολή τους είναι μόνο ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΗ. Επιβάλλουν μόνο πρόστιμα για παραβάσεις πάρκιγκ, όταν οι δημότες παρκάρουν έξω από τράπεζες, σούπερ μάρκετς, πρατήρια άρτου, φαρμακεία, ιατρικά κέντρα κ.τ.λ. Από τη στιγμή που ΔΕΝ υπάρχουν οι κατάλληλοι χώροι για πάρκιγκ, από πού αντλούν οι δημοτικοί αστυνόμοι το ηθικό δικαίωμα να συμπεριφέρονται άδικα απέναντι στον ταλαίπωρο κοσμάκη??
Αποστολή τους είναι να διευκολύνουν τη ζωή των πολιτών και να αποσυμφορίζουν τους δρόμους από την κυκλοφορία των τροχοφόρων.
Γιατί το απόγευμα η δημοτική αστυνομία είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ?? Μήπως ο προϊστάμενος τους κ. Α. Α. απουσιάζει και δεν γνωρίζει την ανυπόφορη κατάσταση που επικρατεί??
Γνωρίζει ότι τα αυτοκίνητα παρκάρουν πάνω στα πεζοδρόμια και παρεμπουδίζουν τη διέλευση των πεζών. Όπως φαίνεται, το πολιτικό κόστος λαμβάνεται σοβαρά υπ' όψη και γι' αυτό το λόγο παρατηρείται ΑΠΡΑΞΙΑ.

Σχόλια

  1. Anonymous10/5/10 22:31

    Σωστές οι παρατηρήσεις σας αλλά έχω 3 ενστάσεις. 1) Για το θέμα της στάθμευσης είναι υπέυθυνη και η κανονική αστυνομία. Όχι μόνο η δημοτική. Άρα η κριτική σας καλό είναι προς όλους για να είναι και πιο αντικειμενική.
    2) Αν οι δημοτικοί αστυνομικοί λαμβάνουν εντολές από τους προισταμένους τους να κόβουν κλήσεις, μπορούν να αρνηθούν την εκτέλεση αυτών των εντολών; Είναι υποχρεωμένοι εκ του νόμου να εκτελέσουν τις εντολές αυτές και δε μπορούν να προτάξουν κανένα "ηθικό" θέμα.
    3) Είναι μόνο 3 υπάλληλοι και θέλετε να λειτουργούν και πρωί και απόγευμα; Θα έπρεπε να υπήρχαν άλλοι 3 για να μπορούσαν να βγουν βάρδιες. Μη φορτώνετε ευθύνες των δημοτικών αρχόντων στους υπαλλήλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *