ροή ειδήσεων

H Ίρις Μαυράκη με τους NEVERLAND στην Ρόδο τον Ιούνιο

Στις 10 Ιουνίου η εμφάνιση των Dreamtone & Iris Mavraki’s NEVERLAND στην Ρόδο.
Το Ελληνο- Τουρκικό prog – symphonic metal συγκρότημα θα εμφανιστεί στο γνωστό Colorado Club για πρώτη φορά στην Ελλάδα μετά από πολλές συναυλίες στην Τουρκία και Ολλανδία.


Τον Σεπτέμβριο και Οκτώβριο θα περιοδεύσουν μαζί με τον διάσημο Jon Oliva’s Pain ο οποίος συμμετέχει στο 2ο αλμπουμ τους το OPHIDIA, σε Τσεχία, Γερμανία, Βέλγιο, Ελβετία και Γαλλία.
Η συναυλία που διοργανώνεται από τους Road Knights MCC Rhodes και τους φίλους της Harley Davidson αναμένεται να προσελκύσει πολύ κόσμο και οπαδούς της μέταλ σκηνής όχι μόνο από Ρόδο αλλά και από άλλα μέρη της Ελλάδος. Το συκγρότημα θα παρουσιάσει ο γνωστός παρουσιαστής του θρυλικού ‘’Headbangers Ball MTV GREECE’’ και συντάκτης του περιοδικού ‘’ROCK HARD’’ Ρόδιος Ορφέας Σπηλιωτόπουλος (Atlantis Radio, Metal-temple κ.α). H Ίρις βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη ως εκπρόσωπος στην Ρόδο της Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης ΛΥΣΣΙΣΤΡΑΤΗ για την σύσφιξη των Ελληνοτουρκικών Σχέσεων η οποία διοργάνωσε υπό την Αιγίδα του Οικουμενικού Πατριαρχείου και της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας Κωνσταντινούπολη 2010 συναυλία με την ‘’Λαϊή Ορχήστρα ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ’’ την 1η Μαίου με την Πρόεδρο κ. Έλλη Σεμοίλογλου και την Αντπρόεδρο κ. Ρένα Ταξάκη
Στη συναυλία παρέστη ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, Ιεράρχες του Θρόνου, η Γενική Πρόξενος των ΗΠΑ στην Κωνσταντινούπολη, ο Πρόξενος της Ελλάδος στην Πόλη Νικόλαος Σαπουντζής, Άρχοντες του Πατριαρχείου, Έλληνες και ΤούρκοιΑκαδημαϊκοί, ένα πολυπληθές κοινό από Τούρκους αλλά και επισκέπτες από την Ελλάδα.
Η Ρόδια ερμενύτρια είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο και να του πρεριγράψει τις Πολιτιστικές της δραστηριότητες και την Πολιτιστική Γέφυρα μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας που ξεκίνησε η ίδια από την Ρόδο Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στο Lutfi Kirdar, αίθουσα “Anadolu”. Η Λαϊκή Ορχήστρα "Μίκης Θεοδωράκης" με την Νένα Βενετσάνου, την Καλλιόπη Βέττα, τον Δώρο Δημοσθένους και την Μαρία Βλάχου, ερμήνευσαν λυρικά τραγούδια από τους κύκλους τραγουδιών του συνθέτη.
Περισσότερα για τους Dreamtone & Iris Mavraki’s NEVERLAND θα βρείτε στο
www.neverlandofficial.com
www.mysspace.com/neverlandofficial
http://petridisradio.blogspot.com/2010/05/h-neverland.html

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *