ροή ειδήσεων

Το 1ο Ελληνοτουρκικό symphonic prog metal συγκρότημα στην Ρόδο !

Την ευκαιρία να απολαύσουν μια ιδιαίτερη βραδιά θα έχουν οι Ρόδιοι φίλοι της μουσικής με την συναυλία που θα γίνει την Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010 στο γνωστό COLΟRADO Club με το συγκρότημα Dreamtone & Iris Mavraki’s NEVERLAND

Την διοργάνωση της συναυλίας ανέλαβαν οι Road Knights MCC της Ρόδου και όλοι οι φίλοι της Harley Davidson. 


Το 1ο Ελληνοτουρκικό symphonic prog metal συγκρότημα που μόλις κυκλοφόρησε το 2ο album τους OPHIDIA θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα στην Ρόδο, την δε παρουσίασή τους θα κάνει ο γνωστός παρουσιαστής του Headbangers Ball MTV Greece (Rock Hard, Atlantis radio, Metal-temple και μάνατζερ μέταλ συγκροτημάτων) Ρόδιος Ορφέας Σπηλιωτόπουλος.

Αξίζει να σημειωθεί πως πουλήθηκαν περίπου 8000 cds απο το 1ο album των NEVERLAND το REVERSING TIME του οποίου το ομότιτλο τραγούδι ερμήνευσε ως τελευταία δισκογραφική δουλειά ο τραγουδιστής Mike Baker των Shadow Gallery που έφυγε απο την ζωή λίγο καιρό μετά. Οι στίχοι του Reversing Time μιλάνε για κάποιον που προσπαθεί να ανατρέψει τον Χρόνο.....

Τον Σεπτέμβριο και Οκτώβριο του 2010 το συγκρότημα θα περιοδεύσει στην Γερμανία Τσεχία Ελβετία Γαλλία και Βέλγιο μαζί με τον θρυλικό Jon Oliva που συμμετέχει και στο 2ο album το OPHIDIA.

Η συναυλία των Dreamtone & Iris Mavraki’s NEVERLAND στην Ρόδο, αναμένεται να προσελκύσει πολλούς οπαδούς της prog metal σκηνής και θεωρείται ως η αρχή και άλλων τέτοιων συναυλιών.

Η Ελληνίδα ερμηνεύτρια η οποία βρέθηκε στην Άγκυρα για τις πρόβες με το συγκρότημα και την προετοιμασία της συναυλίας στην Ρόδο, παράλληλα συναντήθηκε με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου της Άγκυρας Prof. Dr.Cemal Taluc και Καθηγητές του Πανεπστημίου και αντάλλαξαν απόψεις για τις δυνατότητες συνεργασίας των δύο κρατών και ιδιαίτερα με την Ρόδο για Πολιτιστικές εκδηλώσεις.

www.neverlandofficial.com

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *