ροή ειδήσεων

Να μπει επιτέλους τάξη με την ανεξέλεκτη στάθμευση !

Από μέλος:
Είναι γεγονός ότι η στάθμευση στην πόλη της Ρόδου είναι ανεξέλεγκτη! Έχουμε καταντήσει χειρότερα από την Αθήνα! Παρκαρισμένα αυτοκίνητα πάνω σε διασταυρώσεις-γωνίες που εμποδίζουν...

την ορατότητα και αναγκάζεσαι να ξεκινήσεις χωρίς να μπορείς να δεις εάν έρχεται αυτοκίνητο ή μηχανάκι.Αν είσαι τυχερός , την γλίτωσες!!!! τα αρμόδια όργανα για να δώσουν κλήσεις? ανύπαρκτα!!!
Το τελευταίο διάστημα παρκάρουν στην περιοχή της ΚΟΛΟΝΑΣ αυτοκίνητα προς την πλευρά της θάλασσας (με κατεύθυνση από λιμάνι προς μανδρακι) και το περίεργο είναι ότι παρκάρουν κάτω ακριβώς από το σήμα που απαγορεύει τη στάθμευση αλλά και υπάρχει σήμα ότι θα το πάρει γερανός!!! Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι τα αυτοκίνητα αυτά είναι παρκαρισμένα επί ώρες ολόκληρες αλλά ο γερανός πουθενά !!!!
εάν είσαι πεζός και περνάς έξω από την είσοδο των γραφείων της ΔΕΗ εκεί κινδυνεύεις να σε πατήσουν τα αυτοκίνητα ή τα πούλμαν αφού πάντα υπάρχουν σταθμευμένα αυτοκίνητα (για να πληρώσουν οι οδηγοί την ΔΕΗ τους ) και αναγκάζεσαι να περπατάς στην μέση του δρόμου!!!!
Αλήθεια , φταίει η νοοτροπία μας που παρκάρομαι όπου βρούμε ή φταίει η απούσα αρχή που θα έπρεπε να επιβάλει τον νόμο?
μήπως φταίνε και τα δυο?
Δηλαδή αυτός που θέλει να είναι νομοταγής και να μην επιβαρύνει και να ενοχλεί τους υπόλοιπους πρέπει να φύγει από τη Ρόδο? δεν μπορει να ζησει σε μια πόλη που να τον σεβονται ,οπως σεβεται αυτός τους άλλους? Αν ο καθενας φεροταν ετσι, θα ζουσαμε στον επιγειο παραδεισο που θα λεγοταν ΡΟΔΟΣ !!!!!

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *