ροή ειδήσεων

Ο εμίρης... και ο κακομοίρης που τον τράκαρε !


Ατυχές απόγευμα το χθεσινό, αφού στις 18.00... κύλισε λεωφορείο επίγειας εξυπηρέτησης επιβατών το οποίο ήταν σταματημένο εντός του χώρου προσγείωσης - απογείωσης, με αποτέλεσμα να... συγκρουστεί με το αεροπλάνο τύπου Air Bus του Σεϊχη του Κατάρ που τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στο αεροδρόμιο ΔΙΑΓΟΡΑΣ της Ρόδου.

Ως γνωστόν, το αεροσκάφος μετέφερε στη Ρόδο τον ίδιο το σεϊχη καθώς και μέλη της οικογένειάς του. Επί ποδός η ΥΠΑ για τις εργασίες επισκευής άμεσα.

Να θυμίσουμε ότι η 5η σε μέγεθος θαλαμηγός στον κόσμο AL MIRQAB ιδιοκτησίας του πάμπλουτου σεϊχη του Κατάρ Hamad Bin Jassim Bin Jaber al Thani, είναι αραγμένη στο λιμάνι της Ρόδου, ενώ πλήθος περαστικών, τουριστών και ντόπιων χαζεύουν το άπιαστο γι' αυτούς όνειρο.

Η θαλαμηγός, μήκους 133 μέτρων έχει πλήρωμα 51 άτομα. Ο δε ιδιοκτήτης είναι μέλος της βασιλικής δυναστείας του κράτους του Κατάρ και εδώ και τρία χρόνια είναι ο πρωθυπουργός της χώρας, ενώ από το 1992 είναι και υπουργός Εξωτερικών, ενώ είναι συγγενικό πρόσωπο του εμίρη του Κατάρ.
Οι δε επισκέψεις του στην Ελλάδα είναι το τελευταίο χρονικό διάστημα συχνές, καθώς όπως ακούγεται ενδιαφέρεται για επενδύσεις στη χώρα μας. Πολύ πρόσφατα άλλωστε, μετέβη στην Αγγλία, όπου αγόρασε τα γνωστά Harrods, αντί 1,7 δισ ευρώ. Φήμες αναφέρουν ότι ο σεϊχης ενδιαφέρεται και για επενδύσεις στη Ρόδο...


Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *