ροή ειδήσεων

ΝΟΜΙΜΑ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΠΑΡΑΓΩΓΑ ΖΕΥΓΗ ΣΤΟΝ ΑΗΣ.

Δεν υπάρχει θέμα νομιμότητας σχετικά με τη λειτουργία των ηλεκτροπαραγωγών ζευγών στον ΑΗΣ Σορωνής, σύμφωνα με τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου, Κωνσταντίνο Μπούτσικο και οι εργασίες για την λειτουργία τους συνεχίζονται κανονικά. Παρόλα αυτά, υπάρχουν αντιδράσεις από τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα Θεολόγου.

Μετά από αυτοψία που διενεργήθηκε στις εγκαταστάσεις του ΑΗΣ, με εντολή του Εισαγγελέα, διαπιστώθηκε ότι δεν γίνεται καμία οικοδομική εργασία για την εγκατάσταση των ηλεκτροπαραγών ζευγών, αλλά μόνο οι απαραίτητες διαδικασίες για τη λειτουργία του. Συνεπώς, σύμφωνα με τον κ. Μπούτσικο δεν υπάρχει κάποιο ποινικό αδίκημα και βέβαια δεν υπάρχει κανένας λόγος να σταματήσουν οι εργασίες.
Πρέπει να σημειωθεί, ότι ο κ. Μπούτσικος διαμήνυσε σε όλους τους αρμόδιους να συντονίσουν τις προσπάθειές τους για να παραχθεί ισχύς 25 MW κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου, ώστε να μην σημειωθούν διακοπές. Μάλιστα, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ασκηθούν ποινικές διώξεις σε περιπτώσεις που σημειωθούν διακοπές στην ηλεκτροδότηση που θα έχουν σαν αποτέλεσμα να πληγεί η τουριστική εικόνα του νησιού.
Ωστόσο νέα μήνυση κατέθεσαν στο Αστυνομικό Τμήμα της Ιαλυσού τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα Θεολόγου κατά παντός υπευθύνου, αυτή τη φορά.

ΠΡΕΖΑ TV

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *