ροή ειδήσεων

Συνελήφθη ντόπιος για παιδική πορνογραφία !

Ισχυρό σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Ρόδου η είδηση ότι ένας ντόπιος κάτοικος, μια γνωστή φιγούρα της καθημερινότητας της μικρής και κλειστής κοινωνίας του νησιού, εμπλέκεται σε κύκλωμα διακίνησης και κατοχής παιδικής πορνογραφίας. Παράλληλα, όπως έγινε γωνστό από την αστυνομία, αναζητούνται άλλοι δύο κάτοικοι της Ρόδου οι οποίοι συμμετείχαν στο κύκλωμα ανταλλαγής υλικού παιδικής πορνογραφίας.
Ο συλληφθείς είναι ένας 33χρονος Ροδίτης ο οποίος εργαζόταν ως σεκιούριτι σε πρατήριο διακίνησης καυσίμων. Όπως αποδείχθηκε όμως και από την ομολογία του ίδιου στον εισαγγελέα, όπου δήλωσε «άρρωστος με την παιδική πορνογραφία», έκανε και ο 33χρονος τη «δική» του διακίνηση. Όχι φυσικά καυσίμων αλλά σκληρού πορνογραφικού υλικού με ανήλικα παιδιά, κάποια εκ των οποίων δεν έχουν καν συμπληρώσει τα 10 τους έτη!

Η φρικιαστική αυτή είδηση ξέσπασε σαν κεραυνός εν αιθρία στο νησί της Ρόδου όπου κανείς δεν υποψιαζόταν ότι ο συγκεκριμένος άνδρας μπορούσε να κρύβει τέτοια διαστροφή. Ο 33χρονος είχε στον υπολογιστή του περισσότερες από 200.000 φωτογραφίες και βίντεο από ανήλικα παιδιά, κάποιες από τις οποίες ήταν τραβηγμένες από τον ίδιο σε παραλίες της Ρόδου και έδειχναν ανήλικα παιδιά χωρις ρούχα και άλλες ήταν από το εξωτερικό και έδειχναν ανήλικα παιδιά να υφίστανται σεξουαλική κακοποίηση.
Ο -κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση παιδικής πορνογραφίας- 33χρονος Ροδίτης είχε εγκαταστήσει ειδικό πρόγραμμα στον υπολογιστή του για να ανταλλάσσει επί 24ώρου βάσεως υλικό παιδικής πορνογραφίας με άλλους χρήστες, ενώ κουβαλούσε «ανατριχιαστικές» φωτογραφίες και βίντεο ακόμη και στο κινητό του.
Οι αρχές έφθασαν στα ίχνη του δράστη μετά από σήμα των βρετανικών υπηρεσιών πριν από 2 εβδομάδες όταν και, μετά τη σύλληψη ατόμων που συμμετείχαν σε κύκλωμα διακίνησης και κατοχής υλικού πορνογραφίας,βρήκαν στους υπολογιστές των συλληφθέντων ηλεκτρονικά ίχνη των 3 χρηστών από τη Ρόδο. Η αστυνομία επεξεργάστηκε τα στοιχεία και εντόπισε τον 33χρονο, τον οποίο και συνέλαβε, ενώ βρίσκεται στα ίχνη των άλλων δύο ατόμων από το νησί.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα στο εισαγγελέα όπου και του ασκήθηκε δίωξη μετά και την παραδοχή από μέρους του της ενοχής, ενώ αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Σχόλια

  1. Anonymous12/7/10 21:26

    Δεν ξέρω αν ο υπόλοιπος κόσμος κατάλαβε για ποιόν πρόκειται, εγώ προσωπικά όχι.Να ανακοινωθεί το καταραμένο όνομά του για να ξέρουμε ποιό φίδι έχουμε στον κόρφο μας!!Να προστατεύσουμε τα παιδιά μας θέλω!!!Γιατί δεν δίνεται το όνομα του σιχαμένου???Μπορεί να μένει δίπλα μας, να είναι στην ίδια παραλία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πόσο ξύλο και γδαρσιμο μπορει να θελει αυτός ο "άνθρωπος"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *