ροή ειδήσεων

Καταγγελία για SPEEDEX

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΡΟΔΟ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΥΝΕΒΗΚΕ ΣΤΗΝ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ SPEEDEX ΠΟΥ ΣΤΕΓΑΖΕΤΑΙ ΜΙΧΑΗΛ ΠΕΤΡΙΔΗ 19. ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ....

ΣΤΗΣ 17-3-2010,ΕΙΧΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΕΝΑ ΔΕΜΑ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.ΕΙΧΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΗ ΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝΕ ΑΛΛΑΓΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΤΟΣ 15 ΗΜΕΡΩΝ,ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ,ΕΑΝ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ 15 ΗΜΕΡΕΣ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΘΑ ΤΑ ΧΡΕΩΝΟΜΟΥΝΑ ΕΓΩ.ΤΕΛΙΚΑ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ.ΕΝΤΟΣ 10 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΟ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ.ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΣΕ ΜΙΑ ΑΤΕΛΙΩΤΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ.

ΤΟ ΔΕΜΑ ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΕ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ,ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝΕ ΕΠΙ 2 ΜΗΝΕΣ,Η SPEEDEX,ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΣΤΟ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.

ΑΡΧΗΣΑ ΝΑ ΠΕΡΝΩ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΜΕ ΕΣΤΕΛΝΕ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 20 ΜΑΙΟΥ ΒΡΗΚΑΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΚΡΗ ΗΤΑΝΕ ΧΑΜΕΝΟ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ UPS ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ Η SPEEDEX ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ.

ΤΗΝ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΥΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΜΕ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΩ ΕΓΩ.ΚΑΙ ΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΤΥΠΙΚΟ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ.

ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΣ 20 ΜΑΙΟΥ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ,ΜΟΥ ΕΙΧΑΝΕ ΠΕΙ ΟΙ ΑΠΟ ΕΔΩ SREEDEX, ΠΩΣ ΘΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΕΓΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΝΕΤΑΙ,ΒΡΕΘΗΚΑ ΚΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ...ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΟΜΟΙΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ...

ΕΓΩ ΠΑΝΤΟΣ ΑΚΡΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ,ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΟΒΑΡΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ [SREEDEX]. ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΩ!!!!


http://andronianoi.ucoz.com/news/kataggel_a_gia_speedex/2010-07-04-6308

Σχόλια

  1. Ανώνυμος23/10/15 14:06

    Καλησπέρα. Επείγον έγγραφο που αφορούσε υγεία ασθενούς στάλθηκε από Χίο προς Θεσσαλονίκη με SPEEDEX και χρειάστηκαν 8 ημέρες πάρα πολλά τηλέφωνα και υπέρμετρη αγένεια από τους εν Θεσσαλονίκη υπαλλήλους για να το παραλάβω. Συστήνω την αποφυγή της εταιρίας αυτής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υποτήθετε πως το δέμα μου θα έφτανε σε 3 ημέρες.. Έχει περάσει 1 εβδομάδα και ακόμα περιμένω έχω πάρει τηλέφωνο και στα κεντρικά γραφεία της σπιντεξ και εδώ στην ρόδο και έχω πάει και στο κατάστημα. Η λέξη που λένε κάθε μέρα είναι "άυριο θα το έχετε" πότε ακριβώς είναι αυτό το "αύριο"; αν ήξερα οτι θα ερχόταν με την συγκεκριμένη εταιρία δεν θα το παράγγελνα καν. Απορώ γιατί οι εταιρίες στέλνουν ακόμα δέματα με την σπιντεξ απ'την στιγμή που υπάρχουν πολύ καλύτερες εταιρίες απ'αυτή..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελαβα ντε και εγώ απορώ, γενικά είναι καθυστερημένη εταιρεία. 3 μέρες περιμένω δέμα και αυτοί το διανυκτερευουν σε κάθε πόλη που σταματάει το φορτηγό, καπάκι σαββατοκύριακο... Ελεοςςςςςςς τα ζα μου τα αργα

      Διαγραφή
    2. Χειρότερη εταιρία δεν υπάρχει

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος29/8/16 21:21

    Η εταιρια πρεπει να γινει καλυτερη μονο αυτο.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε όλοι την Ελλάδα η speedex τα ίδια χάλια είναι να μην πω τίποτα χειρότερο σήμερα έσπασαν τα νεύρα μου περίμενα όλοι μέρα ένα δέμα μίλησα με τον άνθρωπο μου είπε σε λίγες ώρες θα το έχω και έφτασε 10 το βράδυ περιμένω σαν τον #######=(@@&... Περνώ και το έχει κλειστό και μένω να δω που βρίσκεται και γράφει ότι η παραγγελία άλλαξε ημερομηνία..... Από Δευτέρα θα τους πάρω τηλέφωνο και θα γίνει χαμός δηλαδή ένα (@@&&€@_+ τηλέφωνο να πούνε ξέρεις μην περιμένεις άκυρο σήμερα δεν μπορούσαν τόσο @=)#)&# είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος26/4/18 14:04

    H εταιρεία Speedex θέλει μεγάλο µποϊκοτάζ!!! Πέρα από τα άπειρα αρνητικά σχόλια που έχω ακούσει, τις άθλιες συνθήκες που παρέχει στους εργαζομένους της, την έλλειψη προστατευτικών μέτρων (1 χρόνο πριν πέθανε σε τροχαίο ένας από τους οδηγούς της που έκανε delivery) πρόσφατα είχα και μία κακή προσωπική εμπειρία. Αφού ήρθαν μια φορά σπίτι μου ενώ έλειπα, τους πήρα τηλέφωνο έτσι ώστε να ξέρω τι ώρα θα έρθουν την επόμενη. Μου είπαν 12-14.00 και πέρασαν στις 11.00, με αποτέλεσμα να μην το παραλάβω. Τις επόμενες μέρες λόγω υποχρεώσεων δεν κατάφερα να το παραλάβω από την εταιρεία και πήγα μετά από 10 μέρες για να πάρω την απάντηση ότι το επέστρεψαν πίσω στο κατάστημα (στην Αγγλία) επειδή μετά τις 8 μέρες το επιστρέφουν. Η παραγγελία ακυρώθηκε και ενώ είχα ήδη πληρώσει 60 ευρώ δεν παρέλαβα τίποτα. Προφανώς δε με είχε ενημέρωσε ποτέ κανένας για αυτό το καθεστώς τις εταιρείας μεταφορικής, όσες φορές κι αν μίλησα στο τηλέφωνο με τους υπαλλήλους. Όταν μάλιστα δήλωσα τη δυσαρέσκεια μου γι'αυτή την κατάσταση, μου απάντησαν με ελαφρά τη καρδία ότι έτσι είναι και θα έπρεπε να το ξέρω. Οι τύποι είναι απαράδεκτοι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 2 μέρες Γερμανία Ελλαδα. 3 μέρες Αθήνα Ρόδος. 5 μέρες Ρόδος Αρχάγγελος. Βλέποντας λοιπόν τα προηγούμενα θεωρητικά θα πάει 7 μέρες απο τη στάση του οδηγού μέχρι να με πάρει τηλ να πάω να παραλάβω. και 1 μήνα μέχρι να πάω σπίτι μου σε απόσταση 300 μέτρα. Εύγε Speedex.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος22/3/19 12:19

    H εταιρεία Speedex θέλει μεγάλο µποϊκοτάζ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πράγματι έχετε απόλυτο δίκιο.
      Είναι από τα καθυστερημένα γραικύλοικα, πλάσματα , και να φανταστείτε ότι αυτές εκεί μέσα ψάχνουν γαμπρό

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος22/3/19 12:20

    Οι τύποι είναι απαράδεκτοι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος15/5/19 12:15

    Απαραδεκτοι τριτοκοσμικοι το ακρως αντιθετο της ταχυμεταφορικης αφορα το καταστημα ροδου θεμιστοκλη σοφουλη ντροπη σας!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Speedex Ρόδου
    Σάββατο πρωί, το τηλέφωνο από τις 9 π.μ. είναι κατεβασμένο.
    Όταν μετά από 3 ώρες το σηκώνει η Σέβα, (υπάλληλος στο τηλ. κέντρο που αρνείται να μου δώσει το επωνυμό της) δεν είναι διατεθειμένη να ακούσει τι έχω να της πω παρά μόνο ζήτάει τον αριθμό αποστολής για να διεκπεραιώσει χωρις ούτε καν να ακούσει τι εχω να πω.
    * Καλούσα για να ενημερώσω να κρατήσουν το δέμα μου στα γραφεία προκειμένου να πάω η ίδια εκεί και να το πληρώσω με κάρτα καθώς οι υπάλληλοι που έρχονται στο σπίτι δεν διαθέτουν μηχανήματα pos.

    Μου είπε το αυτονόητο- πως ο υπαλληλος έχει ηδη ξεκινήσει και δε μπορεί να το επιστρέψει παρά μόνο στο κλείσιμο...επομένως θα παραλάβω το δέμα τη Δευτέρα! Όσο για τα παράπονά μου να απευθυνθώ στο ΟΤΕ.
    Φυσικά την ενημέρωσα ότι θα την αναφέρω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. σπυρος27/7/19 11:26

    απαραδεκτοι εντελως!!!
    Περιμεναμε δεμα απο αθηνα.Το δεμα εφυγε δευτερα γιατι μου ρθε μυνημα - ερχεται μυνημα παρασκευη 10:45 το πρωι οτι η αποστολη ειναι καθ οδον για τα γραφεια της speedex ,11:15 αλλο μυνημα που ελεγε οτι το δεμα βρισκεται στα γραφεια της speedex και 5 το απογευμα οτι ηρθε ο υπαλληλος και δεν μας βρηκε.Εντωμεταξυ ουτε απεξω δεν περασε οχι να ρθει κιολας γιατι ειμαστε μαγαζι σε κεντρικο σημειο στο μαντρακι και ειμαστε ανοιχτα συνεχεια-ουτε και ενα τηλεφωνο να παρουν να ρωτησουν περιπου που ειμαστε σε περιπτωση που ηταν νεος ο υπαλληλος και δεν ηξερε τη διευθυνση.Σαββατο πηρα τουλαχιστον 3-4 τηλεφωνα απο 4 λεπτα το λιγοτερο να ειμαι στην αναμονη και δεν το σηκωνε κανενας.Απο δευτερα και βλεπουμε και εαν ειμαστε τυχεροι και δεν γυρισει πισω το δεμα.ΜΕΓΑΛΗ ΦΟΛΑ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαπητοί αναγνωστες να σας ενημερωσω και γω για την δική μου δυσάρεστη εμπειρια ....Εχω παραγγείλει παπουτσια απο καποια εταιρεια και δυστυχώς συνεργάζονται με την speedex...Παμε να τα πάρουμε απ την αρχη τα πράγματα 14/01/2020 με ενημερώνουν στο viber (ακουσον ακουσον)οτι δεν κατέστει δυνατή η παραδοση ...στις 15/01/ τους καλώ με τα βασάνων διότι δεν σηκώνουν τηλέφωνα και αφου το σηκώσουν ειναι ΑΓΕΝΕΣΤΑΤΟΙΙΙ και μου λένε οτι θα το δρομολογήσουμε για τις 17 /01...λεω οκ...Στις 17/01 τους ξανακαλώ ρωτάω που βρίσκεται το πακέτο και ακουω την συνομιλία της υπαλλήλου σε αλλη γραμμη να μιλάει με τον οδηγό και να τον επιπλήτει γιατι δεν το πήρε ωστε να μου το παραδώσει και με περρισιο θράσσος μου απαντα η κυρία Αυριο θα σας το φέρουμε ...λεω που βρισκεσται?μου λεει Σουλιου στον Αγ.Δημητριο ...λεω ερχομαι απο κει και μου απανταει ελα σε περιμένουμε ....εδω ειναι που αρχιζει και μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι ...παω σε εναν αθλιο χωρο με 3 αγενεστατες που επι 15 λέπτα μιλανε στο τηλεφωνο με κάποιους άλλους οι οποιοι τους βρίζουν και αυτοι....αφου περιμένω περιμένω περιμένω ζηταω το πακέτο και ψάχνουν να το βρουν ....περιμενω περιμενω περιμενω ...εντωμετξυ τα τηλεφωνα τους να σπάνε να μην σηκώνουν ή οταν τα σηκώνουν να εχουν υφος 1000 καρδιναλλιων...αρχιζει λοιπον να μου γυρίζει το ματι ...αφου το βρήκαν μου λεει η κυρια εκει ...29 ευρω...λεω γιατι 29 να αφαιρεσετε την προμηθεια σας αφου ηρθα εγω ...εκει λοιπον ειναι που τους απαντω βαλτε το στον κ"'λο σας...η μια εκ των τριων που μιλαει στο κινητο με οδηγό και παλι τον χεζει γιατι εχουνε κανει μαλακια παλι πεγατε και μου λεει ...ωραιο επιπεδο...εκει λοιπον ηταν που ενω αυτές μοιραζαν ειρωνιες εγω αρχιζα και μοιραζα σφαλιαρες ....να σημειωσω οτι λογο υπερτασης εχει φτασει η πιεση μου 19 ....Φωναζαν παρε την αστυνομια παρε την αστυνομια ....εγω ομως είχα ηδη φυγει....Προσοχή λοιπόν σε εταιρειας που υποτιμούν την νοημοσυνη μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριοι , Κυρίες

      Είναι γνωστό, σε όλη την επικράτεια το πόσο άχρηστη και ανίκανοι είναι αυτή η εταιρία.
      Προσωπικά τους εχω κάνει γραπτές καταγγελίες, στα κεντρικά γραφεία για την απαράδεκτη καθυστέρηση, όπως και για την αγενέστατη συμπεριφορά από τα γραφεία, όπως και κατά την παράδοση του δέματος από την διανομέα δεν βρήκα καμία αλλαγή.
      Σε όλα αυτά τα προβλήματα με την συγκεκριμένη εταιρία κάποιος φίλος μου είπε ότι βρήκε έναν τρόπο εκδίκησης, παραγγέλλει με αντικαταβολή, η διανομέας έρχεται για δυο συνεχόμενες φόρες, στην διεύθυνση δεν βρίσκει τον παραλήπτη και το δέμα επιστρέφει.
      Συμπέρασμα, καλό θα είναι να αποφεύγουμε την συνεργασία με την συγκεκριμένη εταιρία

      Διαγραφή
    2. Δυστυχώς όμως αυτός ο τρόπος εκδίκησης δεν απευθύνεται στην speedex αλλά στο κατάστημα που έγινε η παραγγελία από τη στιγμή που η speedex θα πληρωθεί κανονικά για τα έξοδα απόστολης...

      Διαγραφή
  13. ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΣΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΟΠΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΥΡΙΑ ΓΩΓΩ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΓΕΝΗΣ ΚΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΡΙΕΣ ΔΕΝ ΦΘΑΝΕΙ ΠΟΥ ΑΠΟ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΗ ΕΚΑΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΩ ΤΟ ΔΕΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΛΑΒΩ Η ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΤΟ ΕΙΧΕ ΛΕΕΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΟΤΑΝ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΛΑΒΩ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΙ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΛΕΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ,ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΗ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΗΤΑΝ ΜΑΚΑΡΙ ,,,,ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΙOΥΣ ΒΑΖΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΗΝ SPEEDEX

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος4/2/20 14:25

    ΑΠΑΔΡΑΔΕΚΤΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΛΙΕΣ ΟΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ.....ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΧΡΗΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΓΕΝΕΣΤΑΤΗ.....ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΕΥΓΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η εταιρεία είναι απαράδεκτη, απορώ γιατί δεν την έχουν κλείσει ακόμη.ενα δέμα που έπρεπε να έχω παραλάβει εδώ και μέρες, ούτε το βρίσκουν, ούτε απάντηση καμία.οθτε σηκώνουν τηλέφωνο.μιλαω για το κατάστημα στην αλεξανδρούπολη.οι γραμμές μονίμως κατεβασμένες και είπαν ότι αν το βρουν θα το παραλάβω..αν το βρουν;; εμένα ποιος θα με αποζημιώσει; για τα μπάζα,μακριαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Είναι απαράδεκτη περιμένω την παραγγελία μου πάνω από μήνα δεν απαντάνε σε κανένα τηλέφωνο ούτε στα καταστήματα ούτε στην εξυπηρέτηση πελατών έχω πληρώσει την παραγγελία μου έχω δώσει τα λεφτά μου και ακόμα δεν έχω πάρει τα πράγματα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος13/1/22 09:40

    Εγώ πήρα από ένα μαγαζί στη Θεσσαλονίκη κάτι που ήθελα, και από 1η Ιανουαρίου ακόμη περιμένω λ, 1-3 εργάσιμες λέει έχουν περάσει 9, αύριο Παρασκευή και είμαι σίγουρος δε θα έρθει, παίρνω τηλέφωνο στα κεντρικά κάθε πρωί, και στο κατάστημα που είναι υπεύθυνο, τόσο γράψιμο ούτε από πρώην, είναι απίστευτα για τον #€##3€ όλοι εκεί μέσα δε ξέρουν καν να συνεννοηθούν να λένε τα ίδια ψέματα, πραγματικά αν ήμουν όλα στη π@τσα μου θα πήγαινα να τους πλακώσω έναν έναν και ας πήγαινα φυλακή, αξίζει, ότι χειρότερο σαν εταιρεία, να παίρνεις και να είσαι στην αναμονή καν μισάωρο, να στο σηκώνουν και να μη βγάζεις άκρη, στο κατάστημα ειδικά το σηκώνει μια άθλια που την έχει δει Άντζελα Δημητρίου, και πραγματικά δε ξέρω πως κρατιεμαι κάθε φορά να μη τη γαμ@σταυρισω την παλιοπ@#€να, πρέπει να κλείσει αυτή η σκατ*εταιρεία απορώ γιατί είναι ακόμα ανοιχτή, μια φορά καθυστέρησε ένα δέμα με ΕΛΤΑ και είχα νεύρα, που να ήξερα? Δε ξανά λέω τίποτα, ΕΛΤΑ και μόνο ΕΛΤΑ, κακό ψοφο στην Speedex

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος5/5/22 12:59

    A P A R A D E K T I E T E R I A

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος17/1/23 13:46

    Περιμένοντας φάκελο από Πτολεμαΐδα, γράφουν λάθος, όνομα, γραφείο προορισμού, τό στέλνουν Αθήνα, τό ξαναστελνουν λάθος.Ειναι στο γραφείο προορισμού από τίς 14 Ιανουαρίου,δεν ενημερωνουν τηλ.επικοινωνω, ακόμα το ψάχνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *