ροή ειδήσεων

ΤΟ 1821, ΤΟ 2010, ΟΙ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΕΣ, ΤΟ ΕΚΑΒ ΡΟΔΟΥ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Ενιωσα την αναγκη να στειλλω αυτη την επιστολη ,για να εκφρασω τον αποτροπιασμο και την αγανακτηση μου, για καποια γεγονοτα που συνεβησαν και συνεχιζουν να συμβαινουν τα τελευταια χρονια γυρω απο τη λειτουργια του ΕΚΑΒ ΡΟΔΟΥ...

Θα σας γυρισω λιγο πισω και συγκεκριμενα το 1821 .
Ξεκιναμε λοιπον με εναν ορισμο Κοτζαμπάσηδες- Oι νταβατζήδες του '21
Κοτζαμπάσης στα τούρκικα σημαίνει ο προεστός, ο κοινοτάρχης. Υπήρξαν η οικονομική ολιγαρχία της εποχής, οι έχοντες και κατέχοντες, οι αντιπρόσωποι των τουρκικών συμφερόντων προεπαναστατικά και των δυτικών μετεπαναστατικά.Βαθύτατα συντηρητικοί.Επέβαλλαν φυσικά και την «τάξη» καθώς είχαν προσωπικούς στρατούς από ένοπλους μπράβους, για να τρομοκρατούν τους κακόμοιρους χωρικούς.
--http://www.clickarta.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=361:-o-21&catid=48:2009-09-05-22-46-37&Itemid=130
Τσιφλίκι τους η Ελλάδα. Κοτζάμπασης ο τοπάρχης της δικής του κομματικής πελατείας. Μαγαζί του το χωριό. Δικό του πολυκατάστημα ο νομός. Μια απέραντη τσάμπα τράπεζα ολόκληρη η χώρα. Επί της ουσίας ελάχιστα άλλαξαν τους δύο τελευταίους αιώνες. Από τότε η ίδια ιστορία καλά κρατεί. Του μεγάλου, υπερήφανου έθνους οι λιλιπούτειοι, ασήμαντοι, άθλιοι, αχρείοι, κατσαπλιάδες οι προεστοί!
--http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=6&artid=322290&dt=25/03/2010
και αφου δωσαμε τον ορισμο του κοτζαμπαση,μεσα απο το διαδικτυο, ας γυρισουμε στις μερες μας ξεκινωντας απο την τελευταια φραση...
Από τότε η ίδια ιστορία καλά κρατεί. Του μεγάλου, υπερήφανου έθνους οι λιλιπούτειοι, ασήμαντοι, άθλιοι, αχρείοι, κατσαπλιάδες οι προεστοί!
και ηρθε η στιγμη να κανουμε τη συγκριση με τις μερες μας παιρνοντας αφορμη απο τα γεγονοτα του ΕΚΑΒ .
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ
1.Πριν απο περιπου εναμισι χρονο ο ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗΣ Αρχαγγελου κ. Παπουρας, εισβαλει μαζι με εξαγριωμενους κατοικους του χωριου,στο τηλεφωνικο κεντρο του εκαβ ,παιρνει τα κλειδια του ασθενοφορου, που ειχε δωρισει ο τεως μητροπολιτης Ροδου στο ΚΥΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ και το μεταφερει πισω στον Αρχαγγελο, με την αιτιολογια οτι το ΕΚΑΒ δεν καλυπτει την περιοχη.Ακολουθουν οι φοβερες δηλωσεις του οτι θα τοποθετησει δημοτικους υπαλληλους ως διασωστες .Μετα απο μερικες ημερες και ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΣΩΣΤΗΣ αναγκαστηκε να πει τις συνηθισμενες δικαιολογιες και να κλεισει το θεμα.
Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΟΜΩΣ ΤΗΣ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ.
Δεν βρεθηκε ενας εισαγγελεας να τον καλεσει για εισβολη σε δημοσια υπηρεσια,αρπαγη δημοσιας περιουσιας και παραπλανηση των πολιτων.
Ποιος ειναι αυτος που θα τα βαλει με ολοκληρο το χωριο.Οπως βλεπετε , καμμια σχεση με τους μπραβους που αναφερει ο παραπανω ορισμος.
2.Επειτα απο καποιους μηνες , με αφορμη ενα θανατηφορο ατυχημα,ο ιδιος ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗΣ κλεινει τους δρομους.ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟ ΧΩΡΙΟ.
Κανενας εισαγγελεας, φυσικα, δεν τον κατηγορησε για παρακωλλυση συγκοινωνιων και διαταραξη κοινης ειρηνης.
ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟ, ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ, ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟ ΠΛΗΘΟΣ?
Το πληθος ομως αυτο δεν γνωριζε οτι μεσα στο ασθενοφορο υπηρχε μια απο τις καλυτερες αναισθησιολογους του νησιου μας και η οποια διασωληνωσε τον τραυματια στον χωρο του συμβαντος.Δεν χρειαζοταν δηλαδη η μεταφορα του πρωτα στο ΚΥΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ .Αλλη πονεμενη ιστορια αυτη.
ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΓΙΑΤΡΟΥ ΣΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ.
η επιδειξη δυναμης ομως του ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ.
ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΙΝΑ
3.Ο ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗΣ ΕΜΠΩΝΑΣ εισβαλλει στο νοσοκομειο και μαζι με το για μια ακομη φορα, ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟ ΠΛΗΘΟΣ,ΕΚΤΟΞΕΥΕΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΚΑΒ , ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΤΟΥ κ.ΚΑΡΑΤΑΠΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΚΑΒ.
Ο κ Καραταπανης γλιτωσε το λυντσαρισμα επειδη υπαλληλοι του νοσοκομειου μπηκαν στη μεση και τον εβγαλαν μεσα απο τα χερια των εξαλλων κατοικων της περιοχης.ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟΥΣ.
ΤΟ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΑΒ ΡΟΔΟΥ,ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΕΜΠΩΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΕΙ ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΠΟΛΗ, ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΡΟΛΟ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΩΝ.
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΙ??
ΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ, ΑΠΛΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ.ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ.ΕΧΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΒΛΕΠΕΤΕ.
4.Παμε τωρα στον κ.Μαχαιριδη.
Κυριε Νομαρχη, συρατε εναν πολυ σοβαρο ανθρωπο και πολυ αξιολογο γιατρο στον δημοσιο εξευτελισμο.
Του επιβαλατε να δεχθει, μπροστα στις καμερες της τηλεορασης , εξευτελισμο απο υφισταμενους του.
Πρεπει να γνωριζετε οτι απαγορευεται ο δημοσιος υπαλληλος να δινει συνεντευξεις , να παρεχει στοιχεια σχετικα με την εργασια κτλ.,ποσο μαλλον να καθεται στο ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ.
Εσεις για να φανειτε αρεστος στην κομματικη σας πελατεια αφησατε κατωτερους υπαλληλους να εκστομιζουν οτι τους περνουσε απο το μυαλο ΣΤΗ ΣΤΗΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΜΕΓΑΡΟ.
Ειναι ανεντιμο και ανηθικο ολο αυτο το παιχνιδι που παιξατε ολοι στις πλατες του κ.Καραταπανη.
Συνεχιζουμε το ταξειδι μας και φτανουμε αισιως στον κ.Σαββη.
5.Ο κ.Σαββης , οποτε περναει απο Πυλωνα,δεν εχει αλλη δουλεια να κανει απο το να παιρνει τηλεφωνο το κεντρο του εκαβ και να ρωταει που ειναι το ασθενοφορο.
Α.Επειδη ο κ.Σαββης εχει αγνοια απο την λειτουργεια του εκαβ, τον πληροφορω οτι ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΔΙΑΣΩΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ ΧΡΕΗ ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΗ,απαγορευεται αυστηρως να δωσει το ονομα του.ΔΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ,ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ, ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ.Πιστευω οτι επιτελους εγινε κατανοητο.
Β.Πληροφορω επισης τον κ.Σαββη οτι,ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΤΗΡΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΟΔΙΚΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΘΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΟΧΟΝΟΜΩΝ,ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΑΡΜΟΝΙΚΑ.ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΝΑΓΚΗΣ,ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ-ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ, ΚΑΤΑ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΑΣΦΑΛΗΣ ΔΙΑΚΟΜΙΔΗ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΟΥΣ.
Το παραπανω εδαφιο ειναι απο τον εσωτερικο κανονισμο του ΕΚΑΒ.Που διαβαζετε κ. Σαββη οτι το ασθενοφορο πρεπει να τρεχει σαν να παιρνει μερος σε αγωνα της φορμουλα1?
Αν εχετε διαφορετικη αποψη Να οδηγησετε τοτε, εσεις κ. Σαββη το ασθενοφορο και να πιασετε τα 200 χιλιομετρα και να παρετε και την ευθυνη οτι με αυτη τη ταχυτητα θα φτασετε ζωντανο τον αρρωστο η τραυματια στο νοσοκομειο αλλα και τον εαυτο σας.
γ.Πληροφοριακα κ.Σαββη , σας αναφερω οτι ειτε το θελετε ειτε οχι οι υπαλληλοι του ΕΚΑΒ πανελληνια, ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ,ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ.Η φοβερη και τρομερη ιδεα σας να δουλεψουν ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ μαζι με δημοτικους υπαλληλους τους οποιους θα αποσπασετε απο την αποκομιδη σκουπιδιων η απο τα γραφεια τους ΕΙΝΑΙ, ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ , ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ.
4.Διαβαζω και παρακολουθω στις τοπικες τηλεορασεις ποσο πολυ ενδιαφερεστε ολοι για το ΕΚΑΒ ΡΟΔΟΥ.
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
Εχετε παει να δειτε τις συνθηκες εργασιας αυτων των ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ?
Εχετε παει εθελοντικα να περασετε μια ολοκληρη εβδομαδα πανω σε ασθενοφορο?
Να ξενυχτησετε με τους ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ?
Να δειτε πως βγαινει το νυκτοκαματο του τρομου??
Να τους νιωσετε και να αισθανθειτε το πονο τους??
Να ρωτησετε ποσα οφειλομενα ρεπο τους χρωστανε?
Να δειξετε ενδιαφερον ??
Εχετε ακουσει για τους ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΕΝ ΩΡΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ?
ΜΟΝΟ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΕYΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ!!!
ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ,ΛΟΓΙΑ,ΛΟΓΙΑ!!!!

Αφηστε λοιπον ολες αυτες τις πομπωδεις εξαγγελειες και αποφασεις που βγαζετε μετα απο συμβουλιο με τον εαυτο σας και κοιταξετε να σουλουπωστε μαζι με τους αλλους προεστους τα του οικου σας.ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ.ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.
ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΙΣ ΟΛΕΘΡΙΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΣΤΑ ΕΓΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ , ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ.
ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΩ.......
Του μεγάλου, υπερήφανου έθνους οι λιλιπούτειοι, ασήμαντοι, άθλιοι, αχρείοι, κατσαπλιάδες οι προεστοί!
Κ.Σαββη και οι ομοιοι σας, αποτελειτε τα τελευταια απομειναρια της ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ.
Ηρθε ομως το πληρωμα του χρονου.
ΑΔΕΙΑΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

tro-ma-ktiko.blogspot.com

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *