ροή ειδήσεων

7η γιορτή μελιού και σούμας στα Σιάννα.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σιαννών η Βρασία σας προσκαλεί στην διήμερη εκδήλωση της 7η γλυκιάς και μεθυστικής γιορτής μελιού και σούμας το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Αυγούστου2010 που διοργανώνει στην πλατεία του χωριού...





Όπως κάθε χρόνο εδώ κι 6 χρόνια, έτσι και φέτος το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα είναι πλούσιο με πολλές παρουσιάσεις. Ξεκινάμε το Σάββατο στις 21:00 με μουσικοχορευτικό μπαλέτο του ΔΗ.Κ.Ε. Αφάντου που αποτελείται από παιδιά ηλικίας 12 ~ 18 ετών και θα μας παρουσιάσουν παραδοσιακούς χορούς.
Σειρά θα πάρει στις 22:00 το μουσικοχορευτικό μπαλέτο του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Νέων Λέρου η Άρτεμις οι οποίοι θα μας παρουσιάσουν παραδοσιακούς χορούς του νησιού τους και όχι μόνο.

Στις 23:00 θα αρχίσει το γλέντι με τις ορχήστρες της Κονιτοπούλου Στέλλας και του Περσελή Σάββα να μας ανεβάζουν το κέφι στα ουράνια μέχρι τις πρωινές ώρες.

Το Κυριακάτικο απόγευμα από τις 19:00 θα είναι αφιερωμένο στα παιδιά με ζωγραφικές, χειροτεχνίες, παιχνίδια και αφήγηση παραμυθιού με τίτλο, ''Από δω και από εκεί, παραμύθια μου έχουν πει', από την Φραγκεσκάκη Χριστίνα. Το πρόγραμμα της γιορτής θα κλείσει με το έργο που θα ακολουθήσει, ''Ο Καραγκιόζης και το μαγεμένο δεντρί'', από το θέατρο σκιών του θιάσου Αθανασίου

Στην διάρκεια του διημέρου, ο Σύλλογος θα προσφέρει δωρεάν στους επισκέπτες παραδοσιακά γλυκά με μέλι όπως 5.000 μελεκούνια, 1.000 τηγανίτες, 10.000 λουκουμάδες, 50 κιλά χαλβά, 100 κιλά γιαούρτι με μέλι ενώ η σούμα θα ρέει άφθονη στα τραπέζια και συνοδευόμενη από μεζεδάκια στον παραδοσιακό αποστακτήρα που θα λειτουργεί στον χώρο.

Κάντε λοιπόν τον κόπο να επισκεφθείτε το καταπράσινο χωριό μας για να ζήσετε ένα αξέχαστο διήμερο γεμάτο κέφι, γλέντι, χορό, τραγούδι και πάνω από όλα ΓΝΗΣΙΟ ΜΕΛΙ & ΑΓΝΗ ΣΟΥΜΑ.
Σας περιμένουμε και σας ευχόμαστε
καλή διασκέδαση.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *