ροή ειδήσεων

Τον… δάγκωσε γυναίκα διαρρήκτης!

Με την αγωνία αν θα έχει προσβληθεί από ηπατίτιδα ζει τις τελευταίες ημέρες ένας 48χρονος άνδρας στην περιοχή Ασγούρου της Ρόδου, που είχε την… ατυχία να έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με ένα ζευγάρι το οποίο είχε διαρρήξει το σπίτι του. Η γυναίκα, προσπαθώντας να του ξεφύγει τον δάγκωσε στο δεξί μπράτσο και αντίχειρα!...


Η 34χρονη διαρρήκτης, μαζί με έναν άγνωστο συνεργό της που διέφυγε τη σύλληψη, είχαν παραβιάσει ένα παράθυρο από το οποίο μπήκαν στο σπίτι και έκλεψαν ένα τσαντάκι με προσωπικά αντικείμενα του 48χρονου, 1.200 ευρώ από ένα συρτάρι της κρεβατοκάμαρας και το πορτοφόλι της συζύγου του με 380 ευρώ.

Όμως, το ζευγάρι επέστρεψε τη στιγμή που οι δράστες ήταν ακόμη μέσα στο σπίτι. Και ενώ ο άγνωστος άνδρας διέφυγε με ένα μοτοποδήλατο, η 34χρονη που είναι τοξικομανής και πάσχει από ηπατίτιδα του επιτέθηκε δαγκώνοντάς τον! Παρ’ όλα αυτά, κατάφερε να την ακινητοποιήσει και να την παραδώσει στους αστυνομικούς. Όμως, πάνω της είχε μόνο το γυναικείο πορτοφόλι άδειο από χρήματα και ένα κατσαβίδι μήκους 17 εκατοστών… Ο 48χρονος υποβλήθηκε σε αιματολογικές εξετάσεις και περιμένει με αγωνία τα αποτελέσματα.

tro-fodo-tiko.blogspot.com

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *