ροή ειδήσεων

Το… καζανάκι δεν λειτουργούσε!

Για την κατοχή μιας μικρής χασισοφυτείας συνελήφθη ένας 49χρονος στις Καλυθιές, αλλά οι αστυνομικοί αγνοούσαν πως διακινούσε και κοκαΐνη! Για να μην την βρουν, προσπάθησε να την πετάξει στην τουαλέτα... Όμως, για κακή του τύχη το καζανάκι δεν λειτουργούσε!

Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών έστησαν ενέδρα έξω από το σπίτι του 49χρονου, που ήταν παλιός τους γνώριμος αφού είχε συλληφθεί επανειλημμένα για κατοχή κάνναβης και χαπιών ecstacy. Όταν τον είδαν να περιποιείται τρία χασισόδεντρα ύψους 2,40, 2,20 και 0,95 μ. που είχε φυτέψει στην αυλή του, τον συνέλαβαν. Μέσα στο σπίτι, κατέσχεσαν και 20,3 γραμμάρια χασίς.

Ο συλληφθείς ζήτησε να πάει στην τουαλέτα και οι αστυνομικοί του το επέτρεψαν. Όμως, όταν διαπίστωσαν ότι προσπαθούσε απεγνωσμένα να κάνει το καζανάκι να… δουλέψει, έκαναν έρευνα και διαπίστωσαν ότι είχε πετάξει στην λεκάνη μια αυτοσχέδια συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 24,7 γραμμαρίων την οποία είχε προηγουμένως κρυμμένη στο περβάζι του παραθύρου της τουαλέτας! Ο 49χρονος ισχυρίστηκε ότι την είχε για προσωπική του χρήση, καθώς είναι εδώ και 20 χρόνια χρήστης ναρκωτικών.

asvokounavo.blogspot.com

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *