ροή ειδήσεων

Αγανακτισμένος γονιός με το δημοτικό σχολείο Παστίδας.

"Η κατάσταση στο δημοτικό σχολείο Παστίδας έχει ξεφύγει...
συνεργεία του Δήμου Πεταλούδων έχουν κλαδέψει τα δέντρα και έχουν παρατήσει τα κλαδιά σε σωρούς στο προαύλιο του σχολείου...


Ξεκίνησαν επίσης κάποιες οικοδομικές εργασίες (μάλλον για τουαλέτες) και τα παράτησαν ημιτελή και εξαφανίστηκαν , έχοντας αφήσει τσιμεντένια θεμέλια , από τα οποία προεξέχουν σίδερα (!) μέσα στο προαύλιο.Οι δάσκαλοι συστήνουν συνεχώς να μην πλησιάζουν τα παιδιά εκεί, ενοχλούν σε καθημερινή βάση το Δήμο Πεταλούδων, ζητώντας να στείλει κάποιο συνεργείο να μαζέψει τα κλαδιά και να συνεχίσουν τις οικοδομικές εργασίες, τονίζοντας την επικινδυνότητα της κατάστασης.
Όπως είναι φυσικό αντιμετωπίζουν την προκλητική αδιαφορία του Δήμου και αναγκάζονται να ζητούν από τους γονείς να ασκήσουν πιέσεις στο Δήμαρχο Πεταλούδων (Κορδίνας) για να πράξει το αυτονόητο.
Εχθές ένα παιδάκι πάτησε σκουριασμένο καρφί στο προαύλιο του σχολείου!
Είναι τυχερός ο Δήμαρχος που δεν ήταν το δικό μου παιδί, γιατί τότε θα έπρεπε να βρει τρύπα να κρυφτεί για να μην τον βρω...
Πληρώνουμε δημοτικά τέλη και δημοτικούς φόρους και στην Παστίδα (που είναι η πιο πυκνοκατοικημένη περιοχή του δήμου, άρα και η πιο προσοδοφόρα) δεν έχουμε δρόμους, πεζοδρόμια, κολώνες φωτισμού στους δρόμους , η αποκομιδή των απορριμμάτων γίνεται 1! φορά την εβδομάδα, και όλα αυτά τα ανεχόμαστε.
Την πιθανότητα όμως να κινδυνέψει η σωματική ακεραιότητα των παιδιών μας μέσα στο σχολείο δεν μπορούμε να την ανεχτούμε.
Αυτό πάει πολύ..."

Αγανακτισμένος γονιός

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *