ροή ειδήσεων

Έκλεψε το φουσκωτό του εργοδότη του και τον εκβίαζε.

Τα έχασε ένας 47χρονος ιδιοκτήτης επιχείρησης, όταν διαπίστωσε ότι το φουσκωτό του είχε κάνει «φτερά» από το προαύλιο της αποθήκης που διατηρεί στην περιοχή Τσαΐρι της Ρόδου...

Για να το βρει, ζήτησε την βοήθεια ενός υπαλλήλου του, χωρίς όμως να φαντάζεται ότι αυτός ήταν ο «εγκέφαλος» της κλοπής!

Ο 50χρονος δράστης άκουγε τις τηλεφωνικές συνομιλίες του θύματος με δύο άνδρες οι οποίοι τον καλούσαν στο κινητό του, ισχυρίζονταν ότι είχαν κλέψει το φουσκωτό και του ζητούσαν 3.000 ευρώ για να το επιστρέψουν. Και ενώ έκανε ότι δεν τους γνώριζε, αργότερα αποδείχθηκε ότι ήταν… φίλοι του!

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ρόδου που ερευνούσαν την υπόθεση εκβιασμού, δεν άργησαν να φτάσουν στα ίχνη των δραστών, ενός 45χρονου από τη Ρόδο κι ενός 47χρονου από τον Καλαμώνα, στην κατοχή των οποίων βρέθηκε το κλεμμένο σκάφος. Και οι δύο ομολόγησαν ότι είχαν συνεργαστεί με τον 50χρονο υπάλληλο της επιχείρησης για να βγάλουν χρήματα από τον ιδιοκτήτη της! Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία και αφέθηκαν ελεύθεροι λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

greek-radar.blogspot.com


Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *