ροή ειδήσεων

Καρφώστε τους κερδοσκόπους!!!!

Το δρόμο του αυτόφωρου θα παίρνουν όσοι βενζινοπώλες δεν τηρήσουν το πλαφόν που επέβαλε η κυβέρνηση στην τιμή πώλησης της βενζίνης.
Συγκεκριμένα, ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ι. Τέντες διαβίβασε στους Εισαγγελείς Εφετών του κράτους, τις ανώτατες τιμές...

πετρελαιοειδών προϊόντων, που καθορίστηκαν από τους συναρμόδιους υπουργούς, προκειμένου όσοι πρατηριούχοι υγρών καυσίμων τις υπερβαίνουν να οδηγούνται στο αυτόφωρο.
Ο κ. Τέντες αναφέρει στο έγγραφό του προς τους συναδέλφους τους τα εξής:

"Σας διαβιβάζουμε αντίγραφο της Α3-2503/13-09-2010 ΚΥΑ των υπουργών Οικονομικών, Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, με την οποία καθορίστηκαν ανώτατες τιμές καταναλωτή για πετρελαιοειδή προϊόντα και παρακαλούμε να κοινοποιήσετε αυτή στους κ.κ. Εισαγγελείς Πρωτοδικών της περιφέρειάς σας, δίνοντάς τους τις κατάλληλες οδηγίες για την πιστή εφαρμογή της και την ενδεχόμενη κίνηση της αυτόφωρης διαδικασία,στην περίπτωση που ήθελε διαπιστωθεί η τέλεση αυτόφωρων πλημμελημάτων διωκόμενων αυτεπαγγέλτως, ενόψει της σοβαρότητας του ρυθμιζόμενου με αυτήν θέματος και της ανάγκης προστασίας του καταναλωτικού κοινού".

news24gr.blogspot.com/

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *