ροή ειδήσεων

Φόλες σε σκυλιά στη Ρόδο.

Φόλες σε σκυλιά στη Ρόδο  ( Video σκληρό για ανήλικους) Φόλες σε αγρόκτημα στο οποίο φρόντιζαν κουτάβια τα μέλη της φιλοζωικής οργάνωσης Ρόδου έριξαν και πάλι κάποιοι ασυνείδητοι με αποτέλεσμα να βρουν φρικτό θάνατο 2 σκυλάκια και να σωθούν στο παρά πέντε άλλα δύο που είχαν δηλητηριαστεί...


Οι κοπέλες που είχαν κατορθώσει από την γέννα των σκυλιών να δώσουν προς υιοθεσία τα μισά από τα κουτάβια που φρόντιζαν, όταν αντίκρισαν το θλιβερό θέαμα έκαναν ότι μπορούσαν με τα πρόχειρα μέσα που διέθεταν για να περισώσουν τα άλλα που υπέφεραν μεταφέροντας τα σε κατάσταση σοκ στο κτηνιατρείο.
Προκαλεί έντονη δυσφορία το πώς κάποιοι δεν σέβονται τα δημιουργήματα του Θεού και τα θανατώνουν χωρίς οίκτο με τόσο φρικτό τρόπο. Δεν είναι λίγες οι φορές που δημοσιεύσαμε άρθρα στο adespoto.gr για την κατάσταση που επικρατεί στο νησί της Ρόδου.

Ίσως σε αυτή την κατάσταση να έχει μερίδιο και η πολιτεία καθώς οι νόμοι του κράτους που έχουν εισπρακτικό χαρακτήρα δεν μπορούν να προστατέψουν ουσιαστικά τα αδύναμα όντα που είναι καταδικασμένα να υποφέρουν από τους ψυχανώμαλους.

strayshelp.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *