ροή ειδήσεων

Παγκόσμιο Forum για New Media στη Ρόδο.

“New Media and Sports Journalism, Bet, Law and Mobile World” είναι το θέμα διεθνούς Forum που θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο (ξενοδοχείο Aldemar Paradise-Mare, στην Καλλιθέα) από τις 29 Σεπτεμβρίου ως τις 3 Οκτωβρίου.
Στο σπουδαίο αυτό γεγονός, θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 200 δημοσιογράφοi, δικηγόροι και εκπρόσωποι media από 42 χώρες και 5 ηπείρους, μεταξύ των οποίων πολλοί Έλληνες, κυρίως νέοι που τώρα ξεκινούν την δικηγορική καριέρα ή σπουδάζουν δημοσιογραφία και νέες τεχνολογίες...



Ακόμη μεταπτυχιακοί φοιτητές δημοσιογραφίας και new media από όλο τον κόσμο, αθλητικοί συντάκτες από την Κίνα, την Ιαπωνία και τις ΗΠΑ και εκπρόσωποι μεγάλων ΜΜΕ όπως το CNN, το BBC και το EUROSPORT. Θα διδάξουν διακεκριμένοι καθηγητές πανεπιστημίων και δημοσιογράφοι.
Διοργανωτές είναι το Ίδρυμα Έρευνας και Σπουδών Νέων Τεχνολογιών (Strent) με την Ευρωπαϊκή Ένωση Αθλητικών Συντακτών (U.E.P.S.) και το Δήμο Ρόδου.
Η τελετή έναρξης θα γίνει στο Συνεδριακό Κέντρο του Aldemar Paradise την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου στις 20.30 και την έναρξη θα κηρύξουν ο υφυπουργός Πολιτισμού Γιώργος Νικητιάδης και ο Δήμαρχος Ροδίων Χατζής Χατζηευθυμίου, παρουσία των τοπικών αρχών.
Να θυμίσουμε ότι σε συνεδρίαση του το Δημοτικό Συμβούλιο Ροδίων τον περασμένο Ιούλιο ομόφωνα αποφάσισε την στήριξη του Forum με στόχο να καθιερωθεί και να γίνεται σε ετήσια βάση.
Ανάμεσα στους ομιλητές ξεχωρίζουν η διευθύντρια της Φρανκφούτερ Αλγκεμάινε Ακιμ Ντράις, ο Ζορζε Ριμπέιρο και ο Ζοάο Βερίσιμο από την Πορτογαλία, η Ρόσλυν Μόρις από την Αυστραλία, ο Μπάρι Νιούκομπ από την Βρετανία, ο Τζιανφράνκο Κόπολα από τη RAI-Ιταλία, ο Ζαν Πολ Σαβάρτ από τη Γαλλία, ο Ντόμπορ Ντέτζο από την Ουγγαρία, ο Ρικ Λαμοραλ από το Βέλγιο, ο Εσατ Γιλμαέρ από την Τουρκία, ο Μανουχαμέντ Ζαντί από το Ιραν, ο Σακίλ Σάμα από το Πακιστάν, Ο Εσάτ Γιλμαέρ από την Τουρκία, οι Έλληνες αθλητικοί συντάκτες Κώστας Μυλωνάς, Χρήστος Σωτηρακόπουλος, Σωτήρης Τριανταφύλλου, Σωτήρης Κέλλας ενώ παρουσίαση για τους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics 2011 θα κάνει παρουσίαση ο Κώστας Βερνίκος.
Επίσης θα μιλήσουν για την νομική πλευρά των New Media, ο αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Δημήτρης Βερβεσός, οι καθηγητές Πανεπιστημίων Τάκης Αλεξόπουλος (Παν/μιο Πελοποννήσου) και Τάσος Μάρκος (Deree College) οι δικηγόροι και ειδικοί Γιώργος Σακελλαριάδης και Μαρία Ορφανίδου Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθήνας
Στο Συνεδριακό χώρο, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εθνικής ομάδος «Γαλανόλευκος Φάρος θα παρουσιάσει σημαντικά εκθέματα από το Μουσείο του στα Χανιά με θέμα την πορεία της Εθνικής ομάδος ποδοσφαίρου 2004-2010 ενώ στη διάρκεια του Forum την Παρασκευή το πρωί θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου «Ποδοσφαιρική Επιχειρηματικότητα» Δομή και Οργάνωση λειτουργίας του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου».
Να σημειωθεί ότι η συμμετοχή για τους Ροδίτες είναι ελεύθερη αρκεί να συμπληρώσουν και να αποστείλουν την φόρμα διαπίστευσης
Οι σύνεδροι για 4 ημέρες θα πάρουν μέρος σε ένα πλήρες εκπαιδευτικό, πολιτιστικό και αθλητικό πρόγραμμα, με διαλέξεις, σπορ και πολιτιστικές εκδηλώσεις. Οι υψηλού επιπέδου ομιλίες, παρουσιάσεις και workshops, σε συνδυασμό με τις παράλληλες εκδηλώσεις, αποτελούν την καλύτερη ευκαιρία για συνεργασία, ειρήνη και συμφιλίωση των λαών.
Η προβολή της Ρόδου θα είναι σημαντική καθώς οι εκδηλώσεις του συνεδρίου θα καλυφθούν από τα μεγαλύτερα ΜΜΕ σε όλο τον κόσμο που θα στείλουν εκπροσώπους τους. Επίσης μέσω του νέου συστήματος Web-TV Internet θα υπάρχει live κάλυψη του γεγονότος σε όλο τον κόσμο μέσω του διαδικτύου.
Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στο site,

www.strent.gr

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *