ροή ειδήσεων

ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ: ΠΙΚΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ


Αγανακτισμένοι πολίτες εκφράζουν όλο και πιο συχνά την δυσαρέσκεια τους και αναγάγουν...
το πρόβλημα της Αστυνόμευσης σε ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της πόλης μας! Κυκλοφοριακό χάος, ανεξέλεγκτο παρκάρισμα, απροσπέλαστα πεζοδρόμια παραβάσεις του κ.ο.κ, επικίνδυνη οδήγηση καθιστούν αυτή την πόλη ως μια από τις πιο ΕΧΘΡΙΚΕΣ απέναντι στον Ρόδιο πολίτη αλλά και τους επισκέπτες της.

Η δημιουργία της Δημοτικής αστυνομίας δεν βοήθησε να βάλει τάξη σε αυτό το χάος. Θα έλεγα ότι η αποτυχία της δεν οφείλεται τόσο στην ικανότητα ή όχι των δημοτικών αστυνόμων αλλά πολύ περισσότερο στον λόγο για τον οποίο έχει αποτύχει στην αποστολή της και η ίδια η Ελληνική Αστυνομία. Ο λόγος ακούει στο όνομα ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ.

Συχνά έχουμε γίνει μάρτυρες η πόλη να είναι παραδομένη στην αναρχία, διπλό και τριπλοπαρκαρίσματα, καταλήψεις πεζοδρομίων, παρκαρισμένα οχήματα σε διαβάσεις πεζών και άλλα πολλά και η Δημοτική Αστυνομία να πίνει καφέ σε κάποια καφετέρια (για τροχαία δεν μιλάμε πια αυτή είναι τελείως ανύπαρκτη), τη στιγμή που οι πολίτες είναι αναγκασμένοι να στρέφονται ο ένας εναντίον του άλλου προσπαθώντας να βρούνε το δίκιο τους!

Δεν γνωρίζω αν η «ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ» της αστυνομίας οφείλεται στην προεκλογική περίοδο αλλά και εκτός αυτής τα πράγματα δεν είναι καλύτερα και σίγουρα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ. Ως εκ τούτου γέλια αλλά ταυτόχρονα και θυμό μου προκαλεί όταν κατά καιρούς διαβάζω στις εφημερίδες και ακούω στα ΜΜΕ για «Αυστηρούς ελέγχους της Αστυνομίας».

Συγγνώμη αλλά μήπως ζούμε σε διαφορετικό τόπο? ΠΟΥ είδατε εσείς αυστηρούς ελέγχους???? Επειδή βγαίνουνε κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα τα συνεργεία της Τροχαίας σημαίνει ότι είναι αυστηροί? Κύριοι, δεν αρκεί να είναι αυστηροί οι έλεγχοι, πρέπει να είναι ΜΟΝΙΜΟΙ! Για γέλια και για κλάματα είναι οι πρακτικές της ΕΛΑΣ οι οποία ανακηρύσσει μια παράβαση ως παράβαση της ημέρας ή εβδομάδας, πχ εβδομάδα κράνους, και βγαίνουν έξω γράφουν μερικούς για κράνος ενώ την ίδια στιγμή περνάει ακριβός δίπλα από το συνεργείο κάποιος χωρίς ζώνη ασφαλείας αλλά δεν τον γράφουν γιατί είναι εβδομάδα κράνους!!!!!!

Η αλήθεια είναι ότι σε πολιτισμένες χώρες, η Αστυνομία χωρίζει την πόλη σε ζώνες και αναθέτει στους αστυνομικούς συγκεκριμένους τομείς ή γειτονιές περιπολίας, οι έλεγχοι και τα μπλόκα είναι ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. Καθημερινά κινδυνεύουμε στους δρόμους όχι μόνο τις γιορτές που κάνουν την εμφάνισή τους οι κάμερες των καναλιών.

Η πολιτεία θα πρέπει σ’αυτό το δύσκολο έργο της αστυνόμευσης, ειδικά στην χώρα μας όπου οι πολίτες ΔΕΝ συνεργάζονται εύκολα με τις αρχές, να τους διαθέσουν τα κατάλληλα μέσα για να βγάλουν εις πέρας το έργο τους.

Ντεσιμπελόμετρα για τη μέτρηση της στάθμης του θορύβου των οχημάτων αλλά πολύ περισσότερο των δικύκλων, συσκευές αλκοτέστ, φορητές αλλά και ΣΤΑΘΕΡΕΣ κάμερες καταμέτρησης του ορίου ταχύτητας, κάμερες σε διασταυρώσεις που φωτογραφίζουν τους παραβάτες του ερυθρού σηματοδότη, φορητές ζυγαριές που ζυγίζουν επιτόπου τα υπέρβαρα φορτηγά και πολλά άλλα πρέπει να συγκαταλέγονται στον εξοπλισμό μιας σύγχρονης Αστυνομίας καθώς επίσης και Γερανοί οι οποίοι θα απομακρύνουν ΑΜΕΣΑ οποιοδήποτε παράνομα σταθμευμένο όχημα που παρεμποδίζει την κυκλοφορία.

Δείτε παρακάτω εξοπλισμός Αστυνομίας στην Γερμανία:



Σε πάρα πολλά επικίνδυνα σημεία έχουν τοποθετηθεί ΜΟΝΙΜΑ radar ταχύτητας.



Φωτογραφικές μηχανές τοποθετημένες σε σταυροδρόμια, φωτογραφίζουν όσους παραβιάζουν το κόκκινο!




Ενώ καθημερινά γίνονται και έλεγχοι σε άγνωστα σημεία για τους πολίτες με κινητά συνεργεία!



....χωρίς διακρίσεις, ΟΛΟΙ είναι ίσοι απέναντι στον νόμο!

Η αστυνομία στο εξωτερικό πραγματικά επικεντρώνετε στο έργο της ΧΩΡΙΣ να φοβάται κάποια εκ των υστέρων εκδικητική πράξη από κάποιον πολιτικό παράγοντα. ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν αναμειγνύετε ο εκάστοτε υπουργός Δημοσίας Τάξης ή οι τοπικοί βουλευτές στο έργο της αστυνομίας και ούτε δίνει εντολές ποιόν να συλλάβει και ποιόν να απελευθερώσει. Αυτά μόνο σε δικτατορικά καθεστώτα και τριτοκοσμικές χώρες, όπως τη δική μας μπορούν να συμβούν!

Σε ένα τέτοιο παράλογο περιβάλλον λοιπόν τίθεται το ερώτημα, πως απαιτείται να επιτελέσει η αστυνομία το έργο της αν κι εμείς οι πολίτες δεν αντιλαμβανόμαστε την αναγκαιότητα των ελέγχων για το δικό μας το καλό? Με τι όρεξη να κάνει η αστυνομία το έργο της όταν δεν είμαστε συνεργάσιμοι αλλά εξακολουθούμε να βλέπουμε μπαμπούλες του παρελθόντος στο πρόσωπο της αστυνομίας?

Πώς απαιτείται να γίνονται αυστηροί έλεγχοι όταν έχετε πέσει θύμα κλοπής αρνείστε όμως να ελεγχθείτε σε κάποια από τα μπλόκα και απειλείται θεούς και δαίμονες?

Θα ήταν παράλειψή μου να μην επισημάνω ότι η Αστυνομία στο εξωτερικό έχει έναν πολύ μεγάλο σύμμαχο, τα ΜΜΕ. Τα ΜΜΕ, σε αντίθεση με την χώρα μας όπου τα ΜΜΕ κάνουν το πάν για να εκθέσουν και να κατηγορήσουν τη ΕΛΑΣ και ποτέ δεν βρίσκουν έναν καλό λόγο για αυτήν, προβάλουν το έργο της αστυνομίας παραδειγματίζοντας παράλληλα τους πολίτες με συνεχή ντοκιμαντέρ ότι τυχόν παρανομία έχει τις επιπτώσεις της!

Σας παρακαλώ βρείτε το χρόνο να δείτε το παρακάτω video και θα καταλάβετε αμέσως τη θα πει Αστυνόμευση...

Εξηγήσεις (χρονολογικά):

0:20 Έλεγχος για ζώνη ασφαλείας

0:38 Η αστυνομία οδηγεί τον παραβάτη σε ένα Van οπου τον βάζουν να δει ένα βιντεάκι σχετικά με ατύχημα και επιπτώσεις στους επιβάτες χωρίς ζώνη ασφ.

1:00 O Παραβάτης σοκάρετε από αυτά που είδε..

1:22 ...και πληρώνει άμεσα το πρόστιμο!

1:56 Μηχανάκι δεν σταματάει σε υπόδειξη για έλεγχο

2:25 Μηχανάκι ακινητοποιείται και διαπιστώνετε ότι δεν έχει πινακίδες και ασφάλεια

2:42 Ο οδηγός μυρίζει έντονα και υποβάλλεται σε αλκοτέστ

2:52 Η μέτρηση δείχνε 0,9% πολύ πιο πάνω απ το όριο!

3:00 Σύλληψη μεταφορά στο τμήμα, μήνυση!

3:10 Επαγγελματίας δεν φοράει ζώνη

3:30 ενώ ο αστυνομικός του κάνει σύσταση να καθαρίσει την πινακίδα και τα "κωλοφάναρα" διότι είναι λερωμένα!

3:40 Αφού βλέπει κι αυτός το βιντεάκι...

3:55 αναγκάζεται να καθαρίσει τα φανάρια και την πινακίδα!

4:00 Έλεγχος Βουλγάρικου φορτηγού

4:15 Διαπιστώνεται μετατόπιση φορτίου

4:35 Εμπειρογνώμονας μπαίνει κάτω από το φορτηγό για να ελέγξει την γενικότερη κατάσταση του φορτηγού!

4:45 ΑΜΕΣΗ ακινητοποίηση φορτηγού λόγο κακών φρένων και πρόστιμο 1000€. Καλούν φορτηγό απο τη Βουλγαρία να παραλάβει το φορτίο!!!!!!!

5:00 Το φορτίο απαιτεί ειδικό όχημα ενώ αυτοί το δέσανε σε αυτοσχέδιους γάντζους.

5:30 900€ πρόστιμο και κάλεσμα ειδικού οχήματος μεταφοράς!

5:40 Το συγκεκριμένο φορτηγό έχει περισσότερο πλάτος απο οσο επιτρέπεται (μετατόπιση φορτίου) Ξεφόρτωμα ΕΠΙΤΟΠΟΥ, νέο φορτηγό!

6:23 Βρέθηκε μια χαλαρή και σκουριασμένη βίδα!

6:50 O οδηγός καλείτε να ακολουθήσει το περιπολικό για Τεχνικό έλεγχο ΟΛΟΥ του οχήματος!

7:10 Μέτρηση βάρους με ειδική ζυγαριά.

7:15 O Ολλανδός οδηγός ασφάλισε το φορτίο με 13 λουριά, οι Γερμανοί απαιτούνε 45 !!!

7:50 Έχει άδεια μεταφοράς 40 τόνων και μεταφέρει 42! ΞΕΦΟΡΤΩΜΑ

Ελπίζω να παρατηρήσατε τόσο την ευγένεια των Αστυνομικών απέναντι στους πολίτες (ΠΑΝΤΑ στον πληθυντικό) όσο και την στάση των πολιτών που ΔΕΧΟΝΤΑΙ να ελεγχθούν!

Ας αποδεσμεύσουν επιτέλους τους χιλιάδες αστυνομικούς που φυλάνε τους υπαίτιους της καταστροφής της χώρας μας και ας τους βγάλουν στους δρόμους. Από που και ως που είμαστε αναγκασμένοι να πληρώνουμε εμείς την προσωπική ασφάλεια του Τριανταφυλλόπουλου, του Χατζηνικολάου, των επιχ/ματιών (να καλά διαβάσατε την αστυνομική φρουρά των βιομηχάνων και εφοπλιστών την πληρώνουμε εμείς!), πρώην υπουργών, του Λιάγκα της Ανίτας Πάνια, θα τρελαθούμε τελείως σ' αυτόν τον τόπο?......

kerberos-hellas.blogspot.gr

Σχόλια

  1. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.ΕΜΕΙΣ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΕΣ ΠΑΝΤΟΥ.ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΚ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ.ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΟΧΑΙΑ ΖΩΝΩΝ ΚΑΙ ΚΡΑΝΩΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε πολλά σημεία είσαι σωστός.. Αλλά δες το και αλλιώς.. Όταν βγαίνει η αστυνομία να κάνει ελέγχους για κ.ο.κ όλοι την βρίζουν πίσω από την πλάτη της..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ Μανολης
    Υπαρχουμε ομως κι εμεις που χαιρομαστε να βλεπουμε αστυνομια στον δρομο.
    Εμεις που προσπαθουμε να μεγαλωσουμε τα παιδια μας με συνειδηση και γνωση της σωστης συμπεριφορας.
    Εμεις που ερχομαστε σε δυσκολη θεση, να εξηγησουμε ολα τα στραβα που περνανε ατιμωρητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ , ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΟΔΟΥ , ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ; ΠΕΤΥΧΕ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ;ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΥΡΙΟΙ ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΚΤΥΠΑΜΕ ΤΟ ΣΑΜΑΡΙ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΓΑΔΑΡΟΥ.(ΚΟΣ ΚΑΡΥΚΗΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι και μακάρι να είναι περισσότεροι αυτοί οι πολίτες που καταλαβαίνουν ότι η σωστή συμπεριφορά είναι καλό για όλους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος2/4/13 00:02

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΡΟΔΟΥ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ ΟΛΩΝ....ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος2/4/13 03:48

    Ζω στην αγγλία και η αστυνόμευση είναι περίπου ίδια.κάμερες παντού,έλεγχοι αυτοκινήτων,εμφανή ς παρουσία αστυνομίας.πρόσφατα στην τηλεόραση η στατιστική υπηρεσία της βρετανίας ανέδειξε ότι 50% των παραβάσεων γίνονται από ξένους οδηγούς και για αυτό ενίσχυσε τα περιπολικά τους,ΑΚΟΎΣΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΏ,με υπολογιστές που εξακριβώνουν αν το αυτοκίνητο η φορτηγό είναι ασφαλισμένο στη χώρα προέλευσης!!!!αν δεν είναι γίνετε άμεση κατάσχεση του αυτοκινήτου και ημερομηνία να εμφανιστεί στο δικαστήριο για σοβαρή παράβαση!!!για αυτό όσοι οδηγατε με κατεύθυνση την βρετανία χωρίς ασφάλεια,σκεφτητε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος2/4/13 11:20

    ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ!ΟΤΑΝ Η ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ 10 ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΒΗΝΟΥΝ 11 ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΩΣΤΑ!Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΝΕΙ ΑΨΟΓΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑ ΤΑ ΠΕΝΙΧΡΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΤΙΜΑ!ΑΛΛΑ ΑΝ ΣΒΗΝΟΝΤΑΙ Η ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΣΤΕΛΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ!ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ?ΑΣ ΑΝΗΚΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΠΩΣ Η ΕΛ.ΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΔΙΑΛΛΕΙΜΑ!ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΔΙΑΛΛΕΜΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/4/13 16:02

      1. Αν κάνατε άψογα τη δουλειά σας, δε θα σας έβριζε όλο το νησί.
      2. Αν τα πρόστιμα ήταν νόμιμα, θα εισπράττονταν από την αρχή είτε από το Δήμο, είτε από τη ΔΟΥ και δε θα κατέληγαν στον κάδο των αχρήστων.
      3. Επειδή έτυχε να είσαι πολύτεκνος, να έχεις ένα δίπλωμα αυτοκινήτου κι ένα γερό βύσμα, νομίζεις ότι είσαι ο Ράμπο?? Θέλεις και δικό σου Υπουργείο?? Θέλεις εξίσωση?? Και όλα τα υπόλοιπα όργανα της Δημόσιας Τάξης που δουλεύουν βραδινά και δεν πληρώνονται κι έχουν καταγωγή από την άλλη άκρη της χώρας νομίζεις ότι θα το δεχτούν??
      4. Όσο για το ¨διαλειμματάκι¨, μάλλον έχεις λάθος εντύπωση. Ξύπνα! Άλλοι δουλεύουν όλη μέρα χωρίς τσιγάρο κι εσύ ραχατεύεις όλη μέρα με το φραπέ, επειδή έχει καύσωνα ή κατακλυσμό. Μάθατε κι εσείς και βγαίνετε "ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΗΛΙΟΥ"....
      ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΛΥΠΑΜΕ...ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ....

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/8/14 10:23

      Κάνουν καλά την δουλειά τους????? Αυτό είναι το ανέκδοτο της χρονιάς!! Για ρίξε μια ματιά στην πυροσβεστική στο πεζοδρόμιο με απαγορευτικό σήμα στάθμευσης ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ σταθμευμένα αυτοκίνητα ΗΜΕΤΕΡΩΝ επί ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΒΑΣΗΣ!!!!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος18/8/14 10:37

      Κανένα απολύτως διάλειμμα δεν έχετε δικαίωμα να κάνετε αν δεν προβλέπεται από τον νόμο. Δεν σας πληρώνει ο κάθε πολίτης φορολογούμενος να κάνετε διαλείματα αλλά να δουλεύετε. Αν κάνετε διάλειμμα το δουλεύετε επί πλέον? Οχι δα........ άσε δα την ασχετοσύνη σας με τον ΚΟΚ, να σου θυμίσω που γράψατε το αυτοκίνητο του δημάρχου για παράνομη στάθμευση στο λιμανάκι στο Φαληράκι ενώ δεν υπήρχαν απαγορευτικά σήματα?

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος2/4/13 17:09

    και εγώ λυπάμαι εσένα βλαχαδερό στουρνάρι 4.02 μμ,γιατί τόσα ξέρεις τόσα λές. Τι θα πεί αν ηταν νόμιμα; κρατική υπηρεσία ένστολη είναι η δημοτική αστυνομία και οι παραβάσεις νομιμότατες. Τέτοια μυαλά κολλημένα είστε μερικοί μπάτσοι για αυτό σας φτύνουν όλοι. Εσύ είσαι τυπικότατος Ελληνάρας,με συμπλέγματα κομπλεξισμού που πιστεύεις οτι ΕΣΥ είσαι υπεράνω όλων,οτι η δουλειά σου ξεπερνά και δεν συγκρίνεται με των άλλων. Οσο για το "όργανα της Δημόσιας Τάξης που δουλεύουν βραδινά και δεν πληρώνονται κι έχουν καταγωγή από την άλλη άκρη της χώρας νομίζεις ότι θα το δεχτούν??" πρόσεχε γιατί θα αναρτηθούν φωτό με κάτι οργανα της τάξης σε καφετεριες με ώρα απο κάτι 3ωρα και 4ωρα και θα εκτεθείς... και στο κάτω κάτω τα ΟΡΓΑΝΑ ΗΞΕΡΑΝ ΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΟΡΟΥΣ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ αλλιώς κομπλεξάρα στο σπίτι τους. Εσύ με κάνεις να σου μιλάω έτσι.Τα ίδια σκατά κάνατε και στους ειδικούς φρουρούς...σαν δεν ντρεπεσται.

    Την δουλεια την χαλάνε άλλοι.και εσυ αν είχες αιρετούς (άρα νταλαβέρι ψήφων) απο πάνω σου να είσαι βεβαιος οτι άχρηστο θα σε εβγαζαν! γκε γκε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/4/13 18:47

      ΕΓΩ ο από πάνω, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΝΣΤΟΛΟΣ Βόδι!! Ούτε δημόσιος υπάλληλος είμαι. Απλά δε μπορώ να δεχτώ τη λειτουργία των δημοτικών αστυνόμων, γι'αυτό κάνω σύγκριση. Το σχόλιό μου σε πείραξε, δεν είδες τον πάρα πάνω που θέλει δικό του Υπουργείο!! Μήπως είσαι κάνας χοντρούλης Δημοτικός αστυνομικός που υπερασπίζεται το δίκιο του? Α και όσο για τα όργανα δημόσιας τάξης και τους ένστολους, εγώ δεν είπα πως αυτοί είναι άγιοι, αλλά οι Δημοτικοί αστυνόμοι είναι ΤΕΜΠΕΛΙΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ!! Σχολάνε στις 3 και δεν φέρουν όπλο. Τόλμα να τους συγκρίνεις!

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος2/4/13 17:28

    σωστός ο 5.09μμ.μια ερώτηση "όργανα τάξης" ποιάς τάξης; οτι γουστάρει κάνει ο καθένας.Εσύ όργανο της τάξης,που είσαι οταν οι τσιγγάνοι κατακαίνε το κόσμο; γιατί δεν πάς να τους συλλάβεις; κανενα φουκαρά πιάνεις και κάνεις το μάγκα.ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΙΑΣΕ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΠΑΣ,ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ;

    ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΑ.ΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/8/14 10:31

      Για πηγαίνετε στο Ελλη και στο ενυδρείο μεριά να δείτε τις παρανομίες με τους πλανόδιους.... εκεί γιατί δεν μπορείτε να βάλατε τάξη? Τι πραγματικά γίνεται? παίρνουν κάποιοι μίζα για να μην μιλάνε και κάνουν ελέγχους? Στο γυφταριό στην παλιά πόλη και αλλού πότε βάλατε τάξη? Στους κράχτες και στις καταλύψεις δημ. χώρων? Αλλά αγαπητέ μου, οι πολίτες ποτέ δεν ήξεραν να επιλέξουν τους σωστούς αντιπροσώπους τους στον δήμο. Παντού το ρουσφέτι και η εξαγορά της ψήφου. Λίγα ψηφοδέλτια βρέθηκαν με 50ευρα μέσα γιατί ξέχασαν να το πάρουν οι "πουλημένοι"???? Τα ίδια λαμόγια ψηφίζετε (δεν τους ψήφισα ποτέ) παρόλες τις λαμογιές και παρανομίες που βγαίνουν στην φόρα! Είστε άξιοι της τύχης σας.

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος18/8/14 10:46

    Πολύ καλό το άρθρο, αλλά μην συγκρίνεις αγαπητέ αρθρογράφε "πολιτισμένες" και "ανεπτυγμένες" χώρες με "τριτοκοσμικές" τύπου Αφγανιστάν. Είμαστε το μοναδικό κράτος στην παγκόσμια Ιστορία που όι διεθνείς οργανισμοί το ΥΠΟΒΙΒΑΣΑΝ από "αναπτυγμένο" σε "αναπτυσσόμενο"!!!!! Διεθνής πρωτοτυπία.. τα υπόλοιπα δεν νομίζω ότι έχουν σημασία. Εχουμε διεθνείς πρωτοτυπίες στην λαμογιά την διαφθορά, την φοροδιαφυγή, εισφοροδιαφυγή (μιά απέραντη Μανωλάδα είναι η Ελλάς) και τον αναλφαβητισμό!! Ναι, καλά διάβασες, είμαστε η μόνη χώρα που αυξάνεται ο αναμφαβητισμός!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *