ροή ειδήσεων

Δεν έχουν στέγαστρα οι στάσεις στην Ιαλυσό !

"Είμαι κάτοικος παστιδας και αρκετά συχνά κατεβαίνω στο κέντρο για δουλειές μέσω κρεμαστης. Στην πορεία προς την πόλη και από τα δεξιά του δρόμου και συγκεκριμένα στην περιοχή της Ιαλυσού, φέτος την άνοιξη κατασκευάστηκαν καινούρια πεζοδρόμια. Φαίνεται όμως ότι οι υπεύθυνοι του έργου αυτού...
ξέχασαν κάτι πολύ σημαντικό. Να τοποθετήσουν στέγαστρα στις στάσεις των λεωφορείων με αποτέλεσμα οι τουρίστες που φιλοξενούνται στα γύρω ξενοδοχεία και θέλουν να μεταβούν στην πόλη να περιμένουν εκτεθειμένοι στον ήλιο αλλά τελευταία και στη βροχή. Έχω μια απορία. ο δήμαρχος και οι αντιδήμαρχοι δεν περνάνε από αυτό τον δρόμο ώστε να δουν αυτή τη λυπηρή εικόνα και να ντραπουν ? Και αναρωτιέμαι. Θέλουμε τουρισμό ναι η όχι. Όλοι θα πούμε ναι. Τότε γιατί τον αγνοούμε τον περιφρονούμε και τον διώχνουμε ?"
Με αγανάκτηση.
Ένας απλός πολίτης.


Α και κάτι άλλο .
Από την αγωνία που διακρίνω στα πρόσωπα των τουριστών ( και το λέω γιατί τους βλέπω να κοιτούν διαρκώς προς την κατεύθυνση που έρχεται το λεωφορείο ) μου φαίνεται ότι τα λεωφορεία καθυστερούν.


Σ.Σ. Οι αρμόδιοι της Ιαλυσού ήταν απασχολημένοι με τις μαύρες σημαίες... να τις ανεβάσουν και να τις κατεβάσουν ! Οι στάσεις δεν τραβούν την προσοχή...

Σχόλια

  1. k den einai mono sthn ialuso to provlhma einai k sthn polh ths rodou,oute stegastra stis staseis oute dromologia na kseroune oi touristes alla k oi ntopioi pio lewforeio 8a prepei na paroune...ligh organwsh xreiazetai...den einai toso duskolo..
    katerina tsori

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O STAGKAS ZEI SE ALLON PLANITI MAKRIA APO THN IALYSO.MIA PLATIA EKANA THN PLATIA KALHMERH KAI TIPOTA ALLO.TA PEZODROMIA MISA TA EKANE KAI AYTA.EAN EINAI DYNATON PEZODROMIA APO THN MIA PLEYRA TOU DROMOU.
    ANTE GEIA SAKH KAI POTE XANA .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. KAI NNA HTAN MONO H STASHS OLLH H IALYSOS ENA XALI EINAI.H PARALIES STAGKA GIATI DEN TIS KATHARIZOUN TA LEBONTOPAIDA SAS? EXOUN POLH DOULEIA ARXIZOUN STIS 08:00 KAI 08:30 EINAI STA KAFE ..
    NTROPH SASSSSSSSSSSSSSSSSSSS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. γιατι πλατεια ειναι αυτη να πας το παιδι σου??μεσα στο πλακακι ουτε λιγο πρασινο.αισχος.Αν δεν εχουν ιδεα απο παρκα αναψυχης ας ανοιξουν το google να δουν πως ειναι τα παρκα εν ετη 2010

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *