ροή ειδήσεων

Έκλεβαν πολυτελή εμπορεύματα με ειδική σακούλα.

Πληθαίνουν σε όλη την χώρα τα κρούσματα κλοπών από καταστήματα με αυτοσχέδιες σακούλες που δεν ενεργοποιούν τα αντικλεπτικά συστήματα!
Για τρίτη φορά όμως, οι δράστες συνελήφθησαν, αυτή την φορά στην Κέρκυρα.
Ανάλογες συλλήψεις είχαν γίνει πρόσφατα στην...



Θεσσαλονίκη και την Ρόδο.
Οι τρεις αλλοδαποί, ηλικίας 33, 25 και 30 χρόνων που συνελήφθησαν στην περιοχή Αλυκές της Κέρκυρας, είχαν ρημάξει τα καταστήματα στην πόλη της Κέρκυρας από τις αρχές Οκτωβρίου.

Η αυτοσχέδια χάρτινη σακούλα με την φίρμα επώνυμου καταστήματος στην οποία τοποθετούσαν τα κλοπιμαία, ήταν επενδυμένη στο εσωτερικό της με αλουμίνιο και δεν την διαπερνούσαν οι ακτίνες των μηχανημάτων ασφαλείας!

Με τον τρόπο αυτό, είχαν κλέψει ρούχα και παπούτσια συνολικής αξίας 2.500 ευρώ από επώνυμα καταστήματα του νησιού.

Μάλιστα, πολλές φορές πήγαιναν ξανά και ξανά την ίδια ημέρα σε ένα μαγαζί! Τα κλοπιμαία βρέθηκαν κρυμμένα σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο που χρησιμοποιούσαν ως κρυψώνα και πολλά από αυτά είχαν ακόμη πάνω τους τις… ετικέτες!

Στις 27 Ιουλίου είχε συλληφθεί σε εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης ένας 29χρονος που, μαζί με την φίλη του, έκλεψαν τέσσερις ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές και τις τοποθέτησαν σε παρόμοια ειδικά διαμορφωμένη τσάντα…

Αλλά και στις 26 Αυγούστου συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί 21, 23 και 24 χρόνων, οι οποίοι είχαν κλέψει με τον ίδιο τρόπο δεκάδες ηλεκτρονικές συσκευές από οκτώ εμπορικά καταστήματα της Ρόδου.

24gr.blogspot.com


Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *