ροή ειδήσεων

«Παγίδα θανάτου ο δρόμος Ρόδου-Λίνδου», καταγγέλλουν κάτοικοι.

Να ολοκληρωθούν τα έργα στην έθνική οδό Ρόδου Λίνδου το συντομότερο δυνατό, καθώς τα θανατηφόρα τροχαία δυστυχήματα διαδέχονται το ένα το άλλο. Αυτό ζητούν οι κάτοικοι της περιοχής, επισημαίνοντας ότι η σήμανση κατά μήκος του τμήματος όπου γίνονται τα έργα, είναι κακή, με αποτέλεσμα να διακινδυνεύουν οι οδηγοί να εμπλακούν σε τροχαίο ατύχημα ανά πάσα στιγμή...
Πρέπει να σημειωθεί ότι τα τροχαία ατυχήματα, σοβαρότερα ή ελαφρότερα, στην Εθνική Οδό Ρόδου - Λίνδου είναι καθημερινό φαινόμενο. Μόνο τον περασμένο μήνα σημειώθηκαν συνολικά 20 ατυχήματα στη συγκεκριμένη οδική αρτηρία. Τα 16 από αυτά ήταν υλικών ζημιών, τα δύο σοβαρά, ενώ σημειώθηκε ένα θανατηφόρο και ένα ελαφρύ τροχαίο ατύχημα.

Το θανατηφόρο δυστύχημα και τα δύο ατυχήματα με τους σοβαρούς τραυματισμούς έγιναν στο 17ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού, που έχει αποδειχθεί σημείο-καρμανιόλα. Ήταν θέμα τύχης που καθόλη τη διάρκεια του καλοκαιριού δεν σημειώθηκαν περισσότερα σοβαρά τροχαία ατυχήματα στο συγκεκριμένο σημείο.

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ρόδου, Κωνσταντίνος Μπούτσικος είχε διατάξει την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διερευνηθεί αν το συγκεκριμένο σημείο της Ρόδου-Λίνδου όπου εκτελούνταν τα έργα διαπλάτυνσης εγκυμονεί κινδύνους για την οδική ασφάλεια. Όσοι κλήθηκαν για καταθέσεις δήλωσαν ότι δεν συντρέχει κανένας κίνδυνος για τους οδηγούς, καθώς η σήμανση είναι επαρκής.

Στο γραφείο του Εισαγγελέα πρόκειται να διαβιβασθούν οι δικογραφίες για τα πρόσφατα ατυχήματα που σημειώθηκαν στη λεωφόρο Λίνδου. Σε περίπτωση που υπάρχουν ενδείξεις ότι η ασφάλεια των οδηγών επηρεάζεται αρνητικά από τα έργα, δεν αποκλείεται να διαταχθεί νέα προκαταρκτική εξέταση.

periphereianews.blogspot.com


Σχόλια

  1. Anonymous5/10/10 22:14

    Σίγουρα όλοι θα θέλαμε όλα αυτά τα έργα που εκτελούνται κατά μήκος τις Ε.Ο Ρόδου-Λινδου να είχαν τελείωση εδώ και καιρό.-
    Σίγουρα στα σημεία που εκτελούνται τα έργα θα μπορούσε η σήμανση να ήταν καλύτερη .
    Όμως θα πρέπει να μας απασχόληση και ένα άλλο ερώτημα γιατί κάθολοι τη διάρκεια του καλοκαιριού δεν είχαμε σοβαρά τροχαία ατυχήματα στην Ε.Ο Ρόδου-Λινδου και έχουμε παρά πολλά τώρα ?
    Μήπως και ο ανθρώπινος παράγοντος πέζη ένα πολύ σοβαρό λόγο ?
    Γιατί για τα τελευταία τροχαία ατυχήματα αν η ταχύτητα των οχημάτων ήταν μικρότερη, και αν η προσπέραση γινόταν με μεγαλύτερη προσοχή , τώρα παρά τις όποιες ατέλειες τις οδού αυτοί οι άνθρωποι θα ζούσαν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *