ροή ειδήσεων

ΧΑΡΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΣΕ ΘΡΑΚΗ, ΣΑΜΟ, ΡΟΔΟ, ΚΡΗΤΗ, ΚΥΠΡΟ!

ΣΤΟ ΣΤΡΥΜΩΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ
Στο Στρυμώνα μετακινεί τα ελληνοτουρκικά σύνορα επίσημος χάρτης του Υπουργείου Παιδείας της Τουρκίας, ο οποίος διαμοιράστηκε με CD σε τουρκικά σχολεία, για να μάθουν τα παιδιά τη …χώρα τους, όπως κάποιοι θέλουν να είναι μελλοντικά!...





Η ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ
Ο άθλιος χάρτης, παρουσιάζει τη Μεγάλη Τουρκία, να έχει υπό την κατοχή της ολόκληρη τη ΘΡΑΚΗ, αλλά και μέρος της Ανατολικής ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, αφού χαράσσει τη «μεθόριο» στο Στρυμώνα ποταμό προφανώς για τον έλεγχο και του στρατηγικού Στρυμωνικού Κόλπου!
ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ
Η χάραξη δεν είναι καθόλου τυχαία, διότι, όπως παρουσιάζεται στο χάρτη, η Τουρκία θέλει να κατέχει και τη Νότιο ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, τη Βόρεια δηλαδή Θράκη, όπου στην άλλη, στην επάνω πλευρά της Ροδόπης ζουν πολλοί μουσουλμανικοί πληθυσμοί, πολλοί εκ των οποίων είναι Ελληνογενείς Πομάκοι, που αφέθηκαν ανυπεράσπιστοι στην Τουρκική Προπαγάνδα και συγκροτούν εδώ και καιρό το (συγκεβερνών στην προηγούμενη Κυβέρνηση) «Τουρκικό Κόμμα» DPS του Αχμέτ Ντογάν, που εισπράττει με το φόβο, το ισλάμ και την τεράστια κινητοποίηση της Άγκυρας 600.000 ψήφους, ποσοστό 14,5%, εκλέγει 38 Βουλευτές και αποτελεί 3ο σε δύναμη κόμμα μέσα στη Βουλγαρία !!!
Η νέα Βουλγαρική Κυβέρνηση του Μπορισώφ, εξελέγη επειδή συν τοις άλλοις αντιτίθεται στη συμμετοχή «Τούρκων» στη διακυβέρνηση της Βουλγαρίας και αποτελεί μέχρι τώρα την πιο αυθεντική βουλγαρική Κυβέρνηση, χωρίς κομμουνιστές και χωρίς βασιλικούς.

ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΟΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ;
Θυμίζουμε ότι η Ελλάδα και ιδιαίτερα η Μακεδονία και η Θράκη, έχουν υποφέρει στο παρελθόν τα πάνδεινα από τη Βασιλική Βουλγαρία.
Τώρα στην Κυβέρνηση δεν υπάρχουν ούτε βασιλικοί, ούτε κόκκινοι, ούτε «τούρκοι», οπότε είναι μια μοναδική ευκαιρία για Αθήνα και Σόφια, να επαναπροσδιορίσουν τη σχέση τους και να χτίσουν με αμοιβαία εμπιστοσύνη μια Νέα Βαλκανική Συμμαχία, επειδή οι απειλές είναι κοινές και άμεσες!
Η ύπαρξη αυτού του Χάρτη, που δεν έγινε, ούτε δημοσιοποιήθηκε τυχαία, αλλά σχεδιάστηκε από το βαθύ κράτος των Τούρκων σοβινιστών, Νεοθωμανών, αποδεικνύει την ανάγκη ταχείας προσέγγισης!
Ήδη η νέα Βουλγαρική Κυβέρνηση έχει δώσει πολύ καλά δείγματα γραφής, αφού έχει δημοσιοποιήσει θέσεις που συμπίπτουν απόλυτα με τις πάγιες ελληνικές στο θέμα των Σκοπίων, θυμίζοντας την Ελλάδα του 1993, ενώ η θέση της για τον Αγωγό, αποτελεί ολοφάνερη απόδειξη ότι δεν εμπιστεύεται σε τίποτα τους Ρώσους, φοβία του Κομμουνιστικού παρελθόντος της χώρας.
Ο μόνος αληθινός φίλος, που μπορεί να συνεργαστεί σε ένα κοινό Αντιτουρκικό και Αντισκοπιανό μέτωπο, είναι μόνον η Ελλάδα!

ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΜΑΚΩΝ
Και η ευκαιρία δεν πρέπει να πάει χαμένη. Ο Πρωθυπουργός της Βουλγαρίας, πρέπει να προσκληθεί αμέσως από την όποια νέα Ελληνική Κυβέρνηση, και να ξεναγηθεί επιδεικτικά στην Βεργίνα, ενώ θα πρέπει να πραγματοποιήσει σε αμοιβαιότητα – εφόσον συμφωνηθούν οι λεπτομέρειες στο παρασκήνιο – επίσκεψη στην ελληνική πλευρά της Ροδόπης!
Αντιστοίχως ο Έλληνας Πρωθυπουργός, θα πραγματοποιήσει αντίστοιχη επίσκεψη στη βουλγαρική πλευρά της Ροδόπης!
Ο πολιτισμός των Πομάκων, των ακούραστων Αγριάνων συμπολεμιστών του Μεγάλου Αλεξάνδρου, που εξισλαμίστηκαν βίαια, πρέπει να διασωθεί και δεν πρέπει να τουρκέψει, πράγμα που θα είναι παγκόσμια πρωτοτυπία να συμβεί, σε περιοχές που δεν βρίσκονται πλέον υπό τουρκική κατοχή!

ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ

Τα Τουρκικά σχέδια, όπως δείχνει και ο Χάρτης είναι έτοιμα και έχουν την ευρεία υποστήριξη των Ειδικών Αμερικανικών Υπηρεσιών (εν αγνοία του Ομπάμα) που εποπτεύονται από τις Αμερικανικές Πολυεθνικές Εταιρείες του Oil Club, οι οποίες δεν έχουν καμμία εμπιστοσύνη στη Βουλγαρία, δεν τη θεωρούν αξιόπιστο εταίρο και θέλουν να είναι σίγουροι ότι δεν θα περάσουν ανταγωνιστικοί ρωσικοί αγωγοί από εκεί. Ο πιο σίγουρος δε τρόπος, είναι η αμφισβήτηση-κατάληψη του εδάφους, απ΄ όπου πρόκειται να περάσει ο Μπουργκάς (Πύργος) – Αλεξανδρούπολη, αλλά και ο South Stream (Νότιο Ρεύμα), που απειλεί τον φιλόδοξο και εξαιρετικά ζωτικό για τις ΗΠΑ Nabucco (Ναβουχοδονόσορα)!
Η δε αμφισβήτηση-κατάληψη του εδάφους, μπορεί να γίνει μόνο με μοχλό πίεσης-εκμετάλλευσης τις μουσουλμανικές μειονοτήτες της περιοχής, που τουρκοποιούνται δια της βίας, ώστε από Θρησκευτικές να παρουσιαστούν σαν Εθνικές, για να «δικαιούνται» να διεκδικούν όχι τζαμιά, αλλά έδαφος!

ΣΤΗΝΕΤΑΙ ΝΕΟ ΚΟΣΣΟΒΟ
Στην πραγματικότητα στήνεται ένα νέο «Κόσσοβο», στη μεθόριο Ελλάδας-Βουλγαρίας, στα πλαίσια και της Τελικής Βαλκανικής Τακτοποίησης που σχεδιάζεται για το 2013, που μόνο με κοινή Ελληνοβουλγαρική Συνεννόηση μπορεί να αποφευχθεί, επειδή ακριβώς δεκάδες χιλιάδες μουσουλμανικές οικογένειες είναι εγκλωβισμένες και εκβιάζονται από τους Πράκτορες-Μπέηδες της Άγκυρας, πως αν δε συνεργαστούν και δε γίνουν πιόνια τους, κινδυνεύει όχι μόνο το σπίτι και τα λιγοστά τους υπάρχοντα, αλλά και η ζωή των ίδιων και των παιδιών τους!

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ»
Η περιοχή πρέπει να ελευθερωθεί από τον Ισλαμο-Τουρκικό φόβο! Να απαλλαγεί από την τυραννία του τρόμου της Άγκυρας! Πριν να χρησιμοποιήσουν αυτόν τον τρόμο τρίτες δυνάμεις, ανάβοντας το τελικό πράσινο φως στους Στρατηγούς της Τουρκίας!
Ας μην ξεχνούμε πως η Τουρκία εφαρμόζει τη μέθοδο της Αλεξανδρέττας (Αλεξάνδρειας Συρίας), όπου με τη χρησιμοποίηση μικρών μειονοτήτων, επιτυγχάνει τη διεκδίκηση και κατάληψη τελικά της περιοχής, όπως και στην περίπτωση της Κύπρου!
Όμως η αληθινή επιχείρηση «Ελευθερίας», θα είναι να ελευθερωθούν οι πολίτες, από τη δίδυμη τουρκο-ισλαμική μέγγενη, καθώς η Τουρκία χρησιμοποιεί τη Μουσουλμανική Θρησκεία για να εγκλωβίζει και να εξουσιάζει ανυπεράσπιστους οικογενειάρχες…
Η δημιουργία αυτού Χάρτη δεν είναι τυχαία και το γνωρίζουν πολύ καλά και στη Βουλγαρία! Όπου η νέα Κυβέρνηση, δεν είναι ευτυχώς δεδομένη για κανέναν!

Η ΤΕΧΝΗΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΛΛΙΕΤ
Ο Τουρκικός Χάρτης αποκαλύφθηκε στις 30/9/2009, με πρωτοσέλιδο της τουρκικής εφημερίδας Μιλλιέτ και με τίτλο «ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗΣ ΧΑΡΤΗΣ»!
Γιατί όμως ο Χάρτης θεωρήθηκε σκανδαλώδης από την Εφημερίδα; Το εξηγεί η ίδια: επειδή παρουσιάζει να ανήκουν στην Τουρκία το Κιρκούκ, η Μοσούλη και το Άρμπιλ (ή Erbil-Άρβηλα) στο Βόρειο Ιράκ, καθώς και το Βατούμ στη Γεωργία και το υπό Αζέρους ημιαυτόνομο Ναχιτσεβάν στην Αρμενία!
Ο ίδιος Χάρτης, δε θεωρήθηκε από την εφημερίδα «Σκανδαλώδης» για την συμπερίληψη στην Τουρκία της Δυτικής (Ελλάδα) και Βόρειας Θράκης (Βουλγαρία), ούτε για τη συμπερίληψη της Σάμου, Ρόδου ακόμη και Κρήτης, ούτε επίσης για την «απορρόφηση» ολόκληρης της Αρμενίας!
Αυτό δείχνει ότι πρόκειται για τεχνητή, ελεγχόμενη αποκάλυψη, που θίγει μόνο το ένα κρατούμενο, ενώ νομιμοποιεί το άλλο…
Είναι άλλωστε γνωστό, πως η Μιλλιέτ, η Χουριέτ και το Kalal D αποτελούν μέρος του πανίσχυρου μιντιακού ομίλου Ντογάν και πρωταγωνιστούν κάθε τόσο σε στημένα παιχνίδια κατά της Ελλάδος!
Η εφημερίδα σημειώνει πως ο Χάρτης μοιράστηκε σε CD στα τουρκικά σχολεία της Κωνσταντινούπολης και πως ο Προϊστάμενος της αρμόδιας Διεύθυνσης του Υπουργείου Παιδείας, εκφράζει τώρα τη λύπη του επειδή «ξέφυγε» μια τέτοια λεπτομέρεια, που παραμένει όμως στα χέρια των παιδιών…

Η ΜΙΛΛΙΕΤ ΠΡΟΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΑ ΔΙΑΒΗΜΑΤΑ
Μέχρι αυτή την ώρα δεν έγινε γνωστό εάν υπήρξε ή θα υπάρξει ελληνικό διάβημα!
Εκτιμάται όμως πως δεν θα υπάρξει, αφού η Μιλλιέτ έτσι πονηρά «νομιμοποίησε» το Χάρτη αποκαλύπτοντάς τον, για να αποφευχθούν διπλωματικές παρενέργειες από τη μια, αλλά και να εξακολουθήσει να παραμένει έτσι «καταγγελλόμενος» στα τουρκικά σχολεία, ενώ με το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας μπήκε πλέον σε κάθε τουρκικό σπίτι, όπως φαίνεται πως ήταν ο στόχος…
noiazomai.net


Σχόλια

  1. Anonymous5/10/10 18:27

    o giorgakis na ta blepei pou kanei zempekies me tous tourkous.tourko kaneis filo basta kai ena (--------)balte oti nomizete eseis

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *