ροή ειδήσεων

Λόγω Πρωτέα... για ψώνια στην Τουρκία !

Μέσω Τουρκίας προμηθεύονται οι κάτοικοι του ακριτικού Καστελλορίζου τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, λόγω της άθλιας ακτοπλοϊκής συγκοινωνίας του νησιού με την Ρόδο. Μετά την διακοπή των δρομολογίων που εκτελούσε το Ε/Γ – Ο/Γ «Πρωτεύς» το Καστελλόριζο έμεινε ουσιαστικά χωρίς...
ακτοπλοϊκή σύνδεση με τη Ρόδο, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί πρόβλημα στην τροφοδοσία της αγοράς.

Με επιστολή του ο δήμαρχος Καστελλορίζου Παύλος Πανηγύρης προς τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου ζητά την προσωπική του παρέμβαση, προκειμένου να βρεθεί λύση και καταγγέλλει απαράδεκτη συμπεριφορά από μέρος του κράτους προς τους ακρίτες του νησιού, οι οποίοι αισθάνονται πολίτες μιας άλλης χώρας. Κάθε φορά που υπάρχει πρόβλημα ακτοπλοϊκής σύνδεσης του Καστελλορίζου με τη Ρόδο παρατηρείται η ίδια κατάσταση. Δηλαδή, οι Καστελλοριζιοί να αναγκάζονται να προμηθεύονται υποχρεωτικά τρόφιμα και ήδη πρώτης ανάγκης από τη γειτονική Τουρκία. Στο παρελθόν χρειάστηκε κάποιες φορές ακόμα και ασθενείς να μεταφερθούν από το Καστελλόριζο σε νοσοκομεία της γειτονικής χώρας, λόγω του συγκοινωνιακού προβλήματος.

Η επιστολή του κ. Πανηγύρη προς τον πρωθυπουργό της χώρας με χθεσινή ημερομηνία και αριθμό πρωτοκόλλου 349 έχει ως εξής:

«Κύριε Πρωθυπουργέ, μας περιβάλλει αγανάκτηση και οργή. Αυτά είναι τα συναισθήματα, τα οποία αισθανόμαστε τις τελευταίες 15 ημέρες. Η επικοινωνία μας με τη Ρόδο γίνεται μέσω Τουρκίας, καθώς και όλες μας οι προμήθειες. Ο λόγος: Η ενέργεια του υπουργείου Θαλασσίων Υποθέσεων και Αλιείας που για διάφορους λόγους σταμάτησε τα τρία επιδοτούμενα δρομολόγια που εκτελούσε το Ε/Γ Ο/Γ «ΠΡΩΤΕΥΣ» χωρίς να σκεφτούν να τα αντικαταστήσουν. Αποτέλεσμα να στερηθούμε είδη πρώτης ανάγκης και υποχρεωτικά να τα προμηθευόμαστε από τους γείτονές μας και για να πάμε στη Ρόδο, ακολουθούμε το δρόμο μέσω Τουρκίας.

Δέκα ημέρες πριν τις εκλογές, που αρκετοί ψηφοφόροι θέλουν να μετακινηθούν στο Καστελλόριζο για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, προβληματίζονται για τη μετακίνησή τους αυτή, αφού λόγω της έλλειψης πλοίου ή δεν θα ψηφίσουν ή θα πάρουν την οδό μέσω Τουρκίας.

Τέτοιες συμπεριφορές από μέρους του κράτους μας κάνουν να αισθανόμαστε πολίτες μιας άλλης χώρας.Ζητούμε την προσωπική σας παρέμβαση».

hellenicrevenge.blogspot.com

Σ.Σ.: Δείτε σχετική ανάρτηση μας... Διακόπτει τα δρομολόγια το "Πρωτεύς".




Σχόλια

  1. Μόνο να πηγαίνουν στο Καστελλόριζο για να στέλνουν μηνύματα ξέρουν....οι ξεφτιλισμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Pantos einai kali fasi na pigainoun Tourkia gia psonia, einai polu ftina ta trofima kai ta frouta-laxanika!! kai den einai kai 5 ores ta3idi. Auta vevaia ginontai me tin anoxi tou teloniakou upallilou logika, opote mia xara.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο Γιωργάκη και πάλι !
    Έχεις κλάσει την Ελλάντα δυνατή !
    Κόψε κανενα ταξίδι στα Εξωτερικά γιατί κοστίζου σε πολύ το ακριβά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν θα περάσει η συνδιαχείρηση του Αιγαίου Γιωργάκη, όσο και να το προσπαθήσεις εσύ και τα Εβραιόπουλα φιλαράκια σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Anonymous2/11/10 07:17

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ. ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΙΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΚΑΡΑΒΙ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ.ΑΠΛΩΣ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΘΙ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΛΛΑ Η ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ.ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *