ροή ειδήσεων

ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΛΙΚΕΙO ΣΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΡΑΚΟΝΕΡΟ

"Μια πολύ άσχημη συμπεριφορά (σχεδόν λεκτικό λιντσάρισμα) από τους ιδιοκτήτες του "κυλικείου" όταν τόλμησα να διαμαρτυρηθώ για τον τιμή του ΤΟΣΤ.
Για ένα τοστ ΜΟΝΟ με τυρί σε ψωμί φόρμας λευκό μου ζήτησαν 2 ευρώ !!! για πακέτο.
και 2,5 ευρώ αν καθίσεις εκεί...



ΕΛΕΟΣ

Ποιοι νομίζουν ότι είναι; Μου εξήγησαν ότι η Αγορανομία που τους ελεχει θεωρει οτι το κατάστημα είναι άψογο.

Εγώ αναρωτιέμαι, εκεί που μικρά παιδιά πηγαίνουν για να γυμναστούν ή να παίξουν είναι ΗΘΙΚΑ σωστό να τους πουλούν το τοστ ΔΥΟ ευρώ δηλαδή 700δρχ;"

Δημότης Ρόδου


Σχόλια

  1. Anonymous5/10/10 17:12

    Ο ΣΥΡΙΖΑ μιλάει για σκάνδαλο στον Θερμοηλεκτρικό Σταθμό στον Αστακό

    Η επένδυση Θερμοηλεκτρικού Σταθμού Υγραερίου στον ΑΣΤΑΚΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ έσπασε σκανδαλωδώς κάθε ρεκόρ ταχύτητας διαδικασιών αδειοδότησης υποδομών και έγκρισης περιβαλλοντικών όρων.

    Πρόκειται για ένα έργο που αναιρεί την ήπια ανάπτυξη της περιοχής και το διαμετακομιστικό ρόλο του λιμανιού για τον οποίον έχουν δαπανηθεί εθνικοί και ευρωπαϊκοί πόροι, χωρίς να απαντά σε ζητήματα ουσιαστικής ανάπτυξης, ούτε σε καμία κοινωνική ανάγκη. Σε αυτό το πλαίσιο, με επείγουσες διαδικασίες, εκδόθηκε πρόσφατα νέα Κ.Υ.Α. που καθορίζει το πλαίσιο "αναγκαστικών απαλλοτριώσεων και πολεοδομικών θεμάτων" τροποποιώντας προηγούμενη.

    Ερωτήματα προκαλεί το επιχειρηματικό παρελθόν του κ. Ιωάννη Αντωνιάδη Σπορίδη, εκπροσώπου της μιας εκ των εταιριών της κοινοπραξίας του Αστακού και η εμφάνιση του επικοινωνιολόγου κ. Γ. Σεφερτζή στην περιοχή του Αστακού ως υποστηρικτή του έργου.

    Η επένδυση αποτελεί μεγάλο πλήγμα για το περιβάλλον με δεδομένο ότι πρόκειται για μια ρυπογόνο θερμική μονάδα ηλεκτροπαραγωγής μεγάλης κλίμακας, αφού θα αφορά το LPG, καύσιμο που αποφεύγεται αυστηρά στην ηλεκτροπαραγωγή μεγάλης κλίμακας, λόγω της υψηλότατης επικινδυνότητάς του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Anonymous5/10/10 18:21

    Φιλε μου πες μου ενα μερος που μπορεις να βρεις το τοστ κατω απο 2 ευρω και θα σε παραδεχτω, η καντινα σου εφταιξε. μαλλον εχεις χασει επαφη με τος τιμες και την πραγματικοτητα προ πολλου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Anonymous5/10/10 22:59

    Κάθε μέρα αγοράζω τοστ τυρι & λαχανικα με 1,5 ευρω....
    και μου το φέρνουν και στο γραφείο delivery. (!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Anonymous6/10/10 08:55

    Δεν πρεπει να μας φαίνεται φυσιολογική η τιμή 2 ευρω για 2 φετες ψωμι, με κόστος 10 λεπτά...
    Ποσο επιτελους θέλουν να βγάζουν κέρδος; 150%;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Anonymous6/10/10 09:04

    Εμένα μου μειωσαν το μισθό ήδη 20%
    Οι τιμες στα μαγαζια ΠΟΤΕ θα μειωθούν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Anonymous6/10/10 10:56

    ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΚΥΛΙΚΕΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ-ΛΙΜΑΝΙΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ-ΚΑΡΑΒΙΑ-ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ-ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ-ΑΡΧΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ-ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ-ΑΕΙ ΚΑΙ ΙΕΚ ΥΠΑΓΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΤΙΜΗΣΗ. ΤΟ ΤΟΣΤ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΣΕ ΟΡΘΙΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ( TAKE A WAY) ΜΕΧΡΙ 1.80. ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΟΤΙ "ΓΙΑ ΟΡΘΙΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΦΕΣ-ΝΕΡΟ-ΤΟΣΤ-ΣΑΝΤΟΥΪΤΣ ΚΑΙ ΤΣΑΪ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ" ΤΙΜΕΣ: ΝΕΡΟ ΕΩΣ 0,50 ΣΑΝΤΟΥΪΤΣ&ΤΟΣΤ ΜΕ ΖΑΜΠΟΝ ΚΑΙ ΤΥΡΙ ΕΩΣ 1,80 ΚΑΦΕΔΕΣ&ΤΣΑΪ ΕΩΣ 1,60. ΑΓΟΡΑΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ 14/89 ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΞΗ 4/05. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Anonymous7/10/10 17:51

    να ρωτατε ποσο κοστιζει το καθε τι πριν αποφασισετε να παραγγειλεται κατι,οι τουριστες που τα κανουν αυτα δεν ειναι κοροιδα εμεις τους κοροιδευουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Anonymous7/10/10 19:05

    Μπουρδέλο την κατάντησαν τη Ρόδο Δημάρχοι-Αντιδήμαρχοι και Εισαγγελείς. Οι πρώτοι για τις ψήφους και οι δεύτεροι για την προαγωγή και πιθανόν όλοι τους για τα διάφορα "δωράκια" που μοιράζουν οι αυθαιρετούντες παράνομοι επιχειρηματίες. Κατάντησαν το νησί μας στο όνομα της δήθεν ανάπτυξης ενα ξέφραγο αμπέλι που ο καθένας κάνει ότι θέλει, αρκεί να έχει λεφτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Anonymous9/10/10 02:49

    Deite kala thn Egkykleio kyrioi!! gia kanthnes kai ypaiuries egkatastaseis to poso anebainei arketa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Anonymous9/10/10 19:30

    ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΕΣΥ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΦΙΛΕ ΜΕ ΤΑ GREEKLISH. ΤΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΣΤΟ ΚΑΡΑΚΟΝΕΡΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΦΤΗΝΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Anonymous9/10/10 20:09

    H dikaiologia den einai fthnh. oi times einai fthnes.

    Filika..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Anonymous9/10/10 21:20

    ΤΙΜΕΣ ΑΓΟΡΑΣ:
    1. ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΚΟΥΤΑΚΙ 0,40 ΕΥΡΩ
    2. ΝΕΡΑ 0,500 ΓΡ. 0,12 ΕΥΡΩ
    3.ΚΑΦΕΣ ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΡΙΔΑΣ 0,13 ΕΥΡΩ
    4. ΤΟΣΤ ΚΟΣΤΟΣ 0,25 ΕΥΡΩ

    ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Anonymous9/10/10 21:26

    Νομίζω ότι οι τιμές δεν είναι φθηνές, απλώς δεν του φτάνουν του επιχειρηματία τα νόμιμα και θέλει κι άλλα. Αναφέρομαι επίσης και σε όλη αυτή την αυθαίρετη παραγκοκατάσταση που έχει χτίσει χωρίς καμμιά άδεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Παιδιά μη το ψάχνετε,ο τύπος που εχει ενοικιάσει το κυλικείο είναι κολλητός συγγενής του πρώην δημάρχου κ.Γιαννόπουλου γι αυτό και κάνει ότι γουστάρει.Πολύ απλά,ξέρει ότι κανείς δεν θα τον αγγίξει και κάνει πάρτυ εις υγείαν των υπολοίπων νομίμων κορόϊδων. ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ; ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ; ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ; ΟΧΙΙΙΙΙ...ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΜΑΜΑΛΙΓΚΑΣ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΔΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΧΑΡΑΧΤΗΡΙΣΜΕΝΟ ΩΣ "ΑΠΟΛΑΔΙΚΟ" ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΙ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΚΤΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΓΙΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Συγνώμη αλλα επειδή δεν κατάλαβα καλά, η άδεια ""Απολάδικο"" μάλλον ειρωνικό σχόλιο είναι,γιατι τέτοια άδεια λειτουργίας δεν υπάρχει. Σωστά ή κάνω λάθος ;;; Πάντως αφού μπορεί και δουλεύει με αυτό τον τρόπο ο κ.Μαμαλίγκας τοτε μαγκιά του αφού κανείς δεν τον ενοχλεί και αφού έχει τόσα πολλα κορόϊδα για πελάτες. Στο κάτω κάτω της γραφής είναι πολλοί οι επιχειρηματίες αυτού του είδους που λειτουργούν με παρόμοιους (για να μην πω με πανομοιότυπους)τρόπους όπως ο κ.Μαμαλίγκας. Αφού λοιπόν Δήμος-Αστυνομία-Εισαγγελέας δεν κάνουν τίποτα κατα της αυθαιρεσίας και της παρανομίας, τοτε λοιπον γιατί αυτοι οι άνθρωποι να λειτουργείσουν νόμιμα ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Απο τη στιγμη που οι ιδιοι ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΔΕΙΑ, παει να πει οτι ειναι νομιμος.. Μαλλον εσεις δεν εχετε και κατι σας καιει μου φαινεται.

    Αληθεια, εσεις με τι ασχολειστε αν επιτρεπεται?? Μπας και εχετε κανενα μαγαζι ιδιων συμφεροντων στην περιοχη .. Λες μηηηηπως βρε αδερφε.. τυχαιο.?? I don't think soo..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΩΠΑ !!! ΝΑ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟ ΣΥΝΗΘΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΩΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ. ΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΕΞΥΠΝΕ ΦΙΛΕ ΤΟ ΕΧΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ. ΦΤΑΙΕΙ ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΑΠΑΤΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΑ ΚΥΛΙΚΕΙΑ - ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΧΡΗΣΗ ΑΠΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΣΕ ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ - ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΤΙΣΕ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΕΝΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΩΡΟ 200 τ.μ ΑΝΤΙ ΤΩΝ 40 τ.μ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙ - ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΒΑΡΥΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΤΟΥ . ΤΙΠΟΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ. ΤΥΧΑΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΗΣ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δεν εισαι τυχαιος.. Μαλιστα.. Αρα εισαι ΒΑΛΤΟΣ.

    Το προβλημα σου δεν ειναι οι τιμες , αλλα ο ιδιοκτητης προσωπικα. Βλεπω το εχεις μελετησει καλα το θεμα.

    Εγω αγαπητε κυριε μια χαρα ευχαριστημενος ειμαι απο την εν ογω καντινα. Προσωπικα δεν ξερω τον ιδιοκτητη, απλα τυχαινει να πηγαινω συχνα τα παιδια για μπασκετ και καποιοες φορες να κανουμε μια σταση εκει μετα για φαγητο ή καποιο αναψυκτικο.

    Ο ανθρωπος ειναι εξυπηρετικοτατος και τα πραγματα του ολα φρεσκα και ειναι καθαρος. Προτιμω να δωσω +0,20 λεπτα του ευρω και να ξερω τι τρωω παρα κατι αλλες καντινες με τοστ 1,80 οπως λες και να μου σερβιρει το φαγητο του χαρου με τα ζαμπον ολη μερα εξω και τα ψωμακια μπαγιατικα. Εσυ αν δεν σου αρεσει να πας να παρεις μπαγκετα 50 μετρα πιο κατω εχει καφετερια, φουρνο, σουπερμαρκετ, περιπτερο , απο ολα τα καλα. Αλλα πιο ακριβα , και αλλα πιο φθηνα.

    Ασε λοιπον τις πονηριες οτι σε πειραξαν τα 2 ευρω. Εσυ ηρθες συστημενος να χτυπησεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΑΛΙ ΕΧΑΣΕΣ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΧΟΥΒΑΡΝΤΑ ΦΙΛΕ ΤΟΥ ΚΑΡΑΚΟΝΕΡΟΥ. ΕΙΝΑΙ "ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ" ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ . ΑΥΤΟ ΘΙΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΣΟΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΑΛΤΟΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΑΝ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΑΛΤΟΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ. ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΛΛΗ-ΡΟΝΤΑ-ΘΕΡΜΑΙ-ΝΟΡ-ΚΑΝΤΙΝΕΣ-ΣΑΝΤΑ ΛΟΥΤΣΙΑ-ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ-ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΛΛΑ. ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΠΑΡΑΓΚΟΥΠΟΛΗ . ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ) ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩ ΜΕ ΤΟ ΚΥΑΛΙ. ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΦΙΝΑΛΕ ΣΙΓΑ ΤΟ 5ΣΤΕΡΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΚΑΙ ΥΨΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ. ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΒΑΛΤΟΣ Ή ΒΑΛΤΗ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΟΜΩΣ ΕΛΕΟΣ....ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΜΑΤΑΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΗΣ ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ελπιζω τη σελίδα να τη διαβάσει και κανένας εισαγγελέας...

    Πολυ θα το ήθελα να δω μια αυτεπαγγελτη διωξη έστω και για το αυθαίρετο.

    Δημότις Ρόδου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΛΑΓΚΑΝΗΣ14/10/10 20:31

    ΕΙΜΑΙ ΠΕΛΑΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ 5 ΧΡΟΝΙΑ,ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΕΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ( ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΛΑΓΚΑΝΗΣ ).ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΟΤΑΝ ΠΑΡΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΔΕΝ ΤΡΕΧΩ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΩ ΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΑΣΤΡΑΦΤΗ ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ.ΥΠΟΨΗΝ ΟΙ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΤΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ.ΟΥΤΕ ΦΟΒΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΦΑΝΕ ΚΑΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ.ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΑ.ΑΝ ΜΟΥ ΒΡΕΙΤΕ ΑΛΛΟ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΕΣΠΡΕΣΣΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 2 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 1,50 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ HEINEKEN THN 500 ML 3 ΕΥΡΩ ΤΟΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΑΙ.ΥΠΟΠΤΕΥΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΙΔΑΙΑ ΕΝΑΣ ΙΔΙΩΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΡΕΛΕΝΕΣΤΑΙ.

    Υ.Γ
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣΑΝΕ ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΜΕΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ!!!!!!!!! Ας βγει ο κυριος απο πανω που εχει κανει τις καταγγελιες επαγγελμα οπως μας λεει να πει το ονοματακι του.Η μηπως κανει το μικρο και υπουλο φιδι που μολις το φωναξουν να βγει απο τι φωλιτσα του φοβαται και τρυπωνει πιο μεσα, πεταει δηλητηριο και κρυβεται!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Διλαβασα όλα τα προηγούμενα σχόλια και κατέληξα στο εξής συμπέρασμα.Δεν πάτε καθόλου καλά εσείς που στηρίζετε την παρανομία. Επειδή ζω στο εξωτερικό σας λέω ότι πουθενά στην Ευρώπη δεν γίνονται αυτά που γίνονται εδώ. Οταν κάποιος είναι αυθαίρετος πολύ απλά κατεδαφίζεται το παράνομο κτίσμα. Οσον αφορά τις τιμές του καφέ στα κεντρικα καφέ στη Ρώμη πωλειται 1,50 ευρώ και είναι υποχρέωση του κάθε επιχειρηματία να διατηρεί όχι απλώς καθαρές αλλα πεντακάθαρες τις τουαλέτες του μαγαζιού του. Τώρα γιατί εσείς θεωρείτε ότι ο παραπάνω επιχειρηματίας ασκεί λειτούργημα δεν το καταλαβαίνω. Δεν καταλαβαίνω επίσης γιατί να πρέπει να λειτουργούν καυαστήματα που εχουν παράνομες κατασκευές ή που δεν έχουν την απαραίτητη γι αυτό που πουλάνε άδεια λειτουργίας. Δεν καταλαβαίνω επίσης γιατί δεν αντιδράτε όταν κάποιος σας πιάνει τον ποπο και δεν αναφέρομαι μόνο στον παραπάνω επιχειρηματία. Εσείς εδώ πληρώνετε αδιαμαρτύρητα τα βασικά προϊόντα διατροφής έως και 400 % ακριβότερα απο την υπόλοιπη Ευρώπη και δεν αντιδράτε. Καλά σας κάνουν λοιπόν και σας ρουφάνε το αίμα τόσο η Εφορεία όσο και τα Σουπερ Μάρκετ αλλα και οι καφετέριες. Τι να πω ή πολλά λεφτά έχετε ή πολλοί μαλάκες είστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. entaksei re file. sto ekswteriko exoun k tzapa internet k emeis to plhrwnoyme 43 eyrw to mhna, ti paei na pei ayto dhladh. etsi einai h times. ti na kanei o kosmos na paei sth rwmh gia na pswnisei 1,50 ton kafe pou einai pio fthnos? kai sth india an pas me 5 xiliarika perneis spiti an to pame etsi.
    se parakalw ligh sobarothra. les ton kosmo m....ka xwris logo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΑΣ ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΛΑΚΕΣ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
    ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ :
    1. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΟΜΑΔΑ 20 ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ.
    2. ΤΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΣΤΟ ΚΑΡΑΚΟΝΕΡΟ ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ
    3. ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΦΑΚΕΛΟ ΣΤΟΝ κ.ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ.
    ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ 2-3 ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΒΑΛΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ.
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Paidia egv mazi sas eimai, kleiste ton!! Thelw na brethoume kai na gnwrisw apo konta ayth thn parea tvn 20 Nitza. Thelw na ginoume 21. Kserw mia kalh pshstaria-kantina konta sto Rodini. Exei kalh thea konta sth thalassa , ena ghpedo podosfairoy kai 4 mpasket, kai APLETO xwro parking gia ta amaksia sas (Afou eiste 20 tha thelete xwro) Psineste??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. εχω κοψει την παλια πολη! υπαρχουν πολλα μαγαζια που πουλανε την μπυρα μεχρι 3 ευρω.
    τσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *