ροή ειδήσεων

Από τις 4 εποχές σε... δύσκολες εποχές !

"αυτή είναι η επιστολή παρέας 5 τουριστών που παρήγγειλαν 2 μενού των 35 ευρώ και ένα ακόμα πιάτο, και τους ήρθε...

λογαριασμός 259 ευρώ !!! η λύση δόθηκε φυσικά με το γνωστό κόλπο της έκπτωσης, 40 ευρώ για να λυθεί η παρεξήγηση... ακόμα και διεθνούς εμβέλειας εστιατόρια σαν τον Αλέξη με αυτές τις μεθόδους, δυσφημίζουν το νησί μας στο εξωτερικό και μετά ψάχνουμε γιατί βρεθήκαμε σε τέτοιες... ΔΎΣΚΟΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ!"
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ





Σχόλια

  1. AYTH EINIA H PALIA POLH .OTAN DOUN TOURISTES STA KAFE KAI STA ESTIATORIA TOUS KLEBOUN.
    H NTROPH THS RODOY EISTE EKEI STHN PALIA POLH.

    John P.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εσυ διαΧΕΙΡΙΣΤΗ ΕΝΑ ΕΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙς ΤΑ ΕΣΤΙΑτορια τησ ροδου? ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΧΑΛΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΕΧΟΥΝΕ ΠΟΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΓΕΥΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαλιστα καταλαβαμε...ΑΛΕΞΗΣ 4 ΕΠΟΧΕΣ ντροπη σας κυριοι! Προφανως η κριση σας εκανε ετσι...ειπαμε να κλεψετε αλλα εσεις κυριολεκτικα γδυνετε τον κοσμο!! αισχος! Ντρεπομαι που ειμαι Ροδιτης!!! Ξεφτιλησατε ενα ολοκληρο νησι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΡΥΦΤΕΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΑΤΕ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΚΕΛΗ ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΤΩΡΑ...ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ Η ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΤΕ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΠΟΥ ΕΚΡΑΖΑΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αντε τραβατε να δειτε αλλα εστιατορια ηλιθιοι που σασ δινουν χαλασμενα φαγητα και μετα να μιλησεται γιαυτα τα εστιατορια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καινουριο κρουσμα αισχροκερδιας εχουμε? Σιγα βεβαια μην βγει ο ΑΛΕΞΗΣ να μας πει οτι δεν ειναι ετσι! Τι αλλο πια θα δουμε σ'αυτο το νησι! Δεν υπαρχει κανεις υπευθυνος να βαλη μια ταξη σε οσους κλεβουν τον κοσμο? Κριμα στην Ψαροταβερνα ΑΛΕΞΗΣ που για λιγα ευρω ρεζιλεψε το Οναμα της!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε βλακα 28/11/10 8:36 μ.μ. τι σχεση εχει το χαλασμενο φαγητο με την αισχροκερδια της ψαροταβερνας ΑΛΕΞΗΣ....δεν μιλησε κανεις για φαγητα αλλα επειδη χρεωσε ψαρι 35 ευρω σε 259! ασε που και τα φαγητα του..δεν αξιζουν και τις τιμες που βαζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. APO TABERNES H RODOS EXEI PARA POLY KALES POU SEBONTE TOYS PELATES.ALLA DYSTHXOS TA MAGAZIA THA PALIAS POLHS EINAI POU EXOUN KANEI KAKO STON TOURISMO MAS.
    ENAS TROPOS YPARXEI BA BALOUN MYALO NA LEME STOUS TOURISTES MAS NA PHGENOUN STHN PALIA POLH ALLA NA MIN TRONE KAI NA PINOUN EKEI.

    Giannis P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. NA TOUS LES NA PANE STO KOLO TIS TEIA SOY NA FANE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε παιδια, μερικοι που αμεσως βγηκατε να δικαιολογησετε την τιμη με ανωτερη ποιοτητα του μαγαζιου, το αγγλικο κειμενο το διαβασατε; Κι αν ναι το καταλαβατε; Δεν ειχαν προβλημα με την χρεωση μονο, αλλα με την ποιοτητα στο σερβις, τα φαγητα και το γεγονος, οτι μπηκαν στο μαγαζι, για μια επιλογη, που μεν εδειχνε το μενου στην πορτα, αλλα δεν υπηρχε. Ο σερβιτορος υποσχεθηκε να τους φερει φαγητα με αναλογη χρεωση.
    Επειδη ταξιδευω πολυ, ας μαθουν καποιοι, πως πολλοι τουριστες εχουν παει και σε αλλα μερη, και η ποιοτητα των υπηρεσιων, ειναι παρα πολυ καλη, και σε καλυτερες τιμες.
    Ο τουριστας θελει good value for money.
    Δεν τον χαρακτηριζει το κομπλεξ του νεο-ελληνα, που καμαρωνει πως αντεχει το πορτοφολι του στην αρπαχτη, και ο κωλος του στο πιασιμο.

    Γιαννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. KSEROUME POLI KALA OTI H PSAROTABERNA TOY ALEKSI EINAI MONO ONOMA KAI TIPOTA ALLO APO POIOTITA MHDEN!ENA OUZERI PROSFEREI POLY PERISSOTERA APO TIN EN LOGO PSAROTABERNA! KAI I KLEPSIA KLEPSIA! DEN EXOUN OUTE OSIO OUTE IERO!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ντροπη σας Κυριε ΑΛΕΞΗ...θα θελατε εσεις να πατε σε ενα εστιατοριο και να σας κλεψουν? και να σας σερβιρουν τα χειροτεα? δεν νομιζω! εσεις λοιπον χωρις κανεναν δυσταγμο τα κανετε! Τελικα τα πολλα λεφτα χαλανε τον ανθρωπο! τι να πει κανεις... Ρεζιλκι και τιποτα αλλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΥΡΙΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑ ΕΙΣΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ
    ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ.
    ΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΤΖΙΚΕΛΗ ΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΠΟΙΟΣ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ?????
    ΑΛΛΑ ΤΗ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΔΕΝ ΤΗΝ ΛΟΓΑΡΙΑΖΕΤΕ???
    ΑΦΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
    ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΟΡΓΑΝΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ.
    ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΖΗΜΙΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΛΑΔΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @10.56 ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΕΧΟΥΝ ΚΡΙΣΗ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ...
    Ο ΚΛΑΔΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.
    ΕΔΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΒΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΡΊΣΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΙ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ... ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Φιλε 28/11/10 10:56 μ.μ. Δηλαδη μας λες τωρα οτι το blog φταιει που ο τουρισμος μας ειναι σε τετοιο επιπεδο? Εισαι με τα καλα σου φιλε μου? καταγγελιες τουριστων βγαζει και καλα κανει να μαθετε να σεβεστε τον πελατη και οχι να τον κλεβετε και στην ουσια ειστε εσεις που διωχνετε.. αλλα και κανετε κακο στον τουρισμο του νησιου μας! Δεν μπορει ενας ΑΛΕΞΗΣ..να διασυρει ενα ολοκληρο νησι και κανεις να μην κανει τιποτα? Ειναι ντροπη για το νησι μας να εχουμε τετοιες ταβερνες κλεβει τον κοσμο και τις 4 ΕΠΟΧΕΣ!!! ΑΙΣΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @28/11/10 10:56 ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΙΑΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΤΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ...ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...ΕΣΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ BLOG!! ΚΑΝΕ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΕ ΚΑΛΑ ΦΑΓΗΤΑ ΜΕ ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ...ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΛΕΒΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ! ΓΙΑΤΙ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΝ ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ? ΜΗΠΩΣ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ? ΚΑΙ ΦΟΒΑΣΕ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ? ΚΑΛΑ ΛΕΕΙ Ο ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΦΙΛΟΣ...ΚΛΕΒΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ 4 ΕΠΟΧΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλημερα σε ολους τους σχολιαστες....Καλημερα και σε εσας κλεφτες συνεχιστε την "καλη δουλεια" που κανετε...και σε λιγα χρονια δεν θα εχουμε ουτε δειγμα τουριστα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. KAI O ALEKSIS...STA KOLPA? KALA PAME!! TI GINETE TELIKA STIN PALIA POLI? POLI KLEPSIA PEFTEI!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ντροπή (γνωρίζετε τη λέξη??) σε όλους οσους βρίζουν τον διαχειριστή...
    Καταγγελιες του κάνουν, και κανει το αυτονόητο..τις παρουσιάζει..
    Αν οι κυριοι Χατζηκέλης απο την μια και Αλεξης απο την άλλη, εκτιμούσαν τον τουρισμό της Ροδου, τώρα θα ειχαμε ακόμα τουρίστες..
    Δωρεάν θα έκαναν το γεύμα στους πελάτες τους, για να φύγουν ευχαριστημένοι και ας είχαν και άδικο οι πελάτες...
    Εγώ που ειμαι Ροδίτισσα και δεν τολμώ να παω να φαω στην παλια πολη..Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν εχω να διαθεσω μια περιουσία για να φαω. Ουτε έχω ορεξη να βλεπω τις παντομίμες και τα ρεζιλικια των κραχτών.
    Καποια στιγμή πηγαμε με φιλους απο την Κυπρο...
    Να μην πω ποσο χρεωσαν την πορτοκαλάδα και τον καφέ...
    Να μην πω τα κολπα που χρησιμοποιουν με τα ποτήρια ......
    Και μετα λεει φταιει ο φονιάς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται!!
    Ετσι τουλαχιστον ελεγαν οι παλιοι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΡΕ ΒΛΑΜΕΝΑ...ΜΗΠΩΣ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΑΧΤΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ? ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΣΕ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΑΝΤΙΝΕΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΑΝ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ? ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΣΕ ΘΕΜΑ ΜΕ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΚΤΙΣΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ Ή ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ? ΡΕ ΒΛΑΜΕΝΑ...ΑΝΑΤΡΕΞΤΕ ΛΙΓΟ ΣΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ BLOG ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΤΕ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ. ΡΕ ΒΛΑΜΕΝΑ...ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ BLOG ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ (ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ) ΣΤΗ ΡΟΔΟ. ΒΛΑΜΕΝΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΡΕ ΒΛΑΜΕΝΑ...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ "ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ". ΒΛΑΜΕΝΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Y.G ki esy lamogio eisai san ton ALEKSI 4 EPOXES!! BLAMENE!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Re Blaka 29/11/10 11:26 enas eipe to anti8eto...kai katigorise ton diaxeiristi..ti apokaleis re BLAMENE olo to panel blamenous! toso blamenos eisai pou den blepeis BLAMENE!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αφου λοιπον ειναι οι καταγγελιες επωνυμες να υποχρεωθει το blog και σε επωνυμα και οχι ανωνυμα σχολια,
    Ετσι απλα για να λεμε οτι εχουμε και επιπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 29/11/10 1:43 μ.μ. Προφανως εσυ θα εχεις επιπεδο ε? Αλλα δεν βλεπω να γραφεις επωνυμα ετσι για να δωσεις το καλο παραδειγμα! Δεν κοιτας την δικη σου καμπουρα..βλεπεις μοναχα των αλλων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΦΙΛΕ 12:38 ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΜΥΓΑ...ΜΥΓΙΑΖΕΤΑΙ. ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ ΣΤΟΥΣ ΒΛΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛ...ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΕΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. ΡΕ...ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΒΛΑΜΕΝΟ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος30/11/10 09:17

    Ξεφυγατε απο το θεμα... Ο κοσμος θα πρεπει να απομονωνει τετοια μαγαζια που η ποιοτητα τους δεν δεν ταιριαζει με την τιμη! Παντως η ψαροταβερνα ΑΛΕΞΗΣ δεν βγηκε να δωσει καποια απαντηση η εστω να δικαιολογησει ολες αυτες τις καταγγελιες..αυτο βεβαια σημαινει ενοχη! κριμα παντως να γδερνουν κατα αυτο τον τροπο τον τουριστα..γιατι σε Ελληνες δεν νομιζω να το κανει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος30/11/10 13:09

    Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΧΤΥΠΗΣΕ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΑΣ ΑΛΕΞΗΣ...ΚΡΙΜΑ ΧΑΛΑΣΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ!! ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!! ΟΛΑ ΟΜΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος30/11/10 15:49

    Αυτός που κατηγορεί το blog για τη δημοσίευση των καταγγελιών έχει την ίδια νοοτροπία με τη γυναίκα που κρύβει τη σκόνη κάτω από το χαλί για να μη φαίνεται. Όμως το σπίτι εξακολουθεί να είναι βρώμικο και ανθυγιεινό και κάποια στιγμή δεν φτάνει πια το χαλί να κρύψει άλλη βρωμιά.
    Όλα αυτά τα χρόνια, τις δεκαετίες κρύβαμε τις βρωμιές, τις απατεωνιές, τις αμαρτίες και αφήναμε κάθε κλέφτη, απατεώνα να αλωνίζει. Πρέπει να καταλάβουμε ότι οι τουρίστες δεν είναι κουτορνίθια και κουτόφραγκοι κι εμείς δεν είμαστε οι έξυπνοι που θα τους φάμε τα λεφτά. Πρέπει να δώσεις καλό προϊόν για να σου δώσει τα λεφτά του ο τουρίστας και να ξανάρθει για να στα ξαναδώσει και να στείλει κι άλλους να σου δώσουν λεφτά. Για να ζείς εσύ, αλλά και τα παιδιά σου. Αν τα προσέχαμε αυτά από παλιά, τώρα δεν θα κλαίγαμε. Και το μέλλον, έτσι που πάμε, είναι ακόμη χειρότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος30/11/10 16:51

    Φιλε μου αυτος που ειπε για το blog εχει μαλλον ταβερνα...και προφανως θα κανει και τα ιδια και σκεφτηκε μηπως ειναι η σειρα του! Καλα κανει και τα βγαζει ολα στη φορα το blog για να ξερει και ο κοσμος ποιοι τοσα χρονια κανουν κακο στον Ροδιτικο τουρισμο! Και αν συνεχισουν ετσι σε λιγα χρονια δεν θα υπαρχει τουριστας και θα γινουμε ολοι γεωργοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος30/11/10 19:36

    ΓΕΩΡΓΟΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΙΡΘΕ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΓΙΝΑΜΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ ΙΔΟΚΤΗΤΕΣ ΜΠΑΡ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΚΗΣΟΥΜΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΛΑΒΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος30/11/10 21:36

    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟ BLOG ΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙ
    ΟΤΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΕΙΑ
    ΝΑ ΤΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ
    ΚΛΕΙΣΟΥΝ.
    ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΑΤΑΙ ΤΑ ΜΙΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΑΙ
    ΤΟ ΝΟΗΜΑ.
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΣΤΙΑΤΟΡΑΣ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ
    ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ
    ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΟ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ
    ΕΧΕΙ ΣΚΟΤΩΣΕΙ 1 ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΟΥΣ
    ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ???? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ
    ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ
    ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ. ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος30/11/10 21:53

    ante na pigenete na trote stoyw albanoys koroida

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος1/12/10 06:29

    Ολοι κλεβουν τον κοσμο αλβανοι και Ελληνες... Την διαφορα που την βλεπεις φιλε μου στη εθνικοτητα? και οι δυο ρατσες τα λεφτα μας κλεβουν!! Οσο για σενα που ειπες στη Σουηδια πυροβολουν οποιον μαυροκεφαλο βρισκουν...Εσυ τι θεωρεις οτι ειναι σωστο αυτο? Δηλαδη μας λες να παρουμε τα οπλα και να βαραμε? Φιλε πραγματικα λυπαμαι που εχω πατριωτες σαν εσενα...Ντρεπομαι για το επιπεδο σας! Και καλο ειναι οτι λες να σκεφτεσαι πρωτα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος2/12/10 06:29

    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΓΑΖΙΑ!! ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ...ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΦΑΓΗΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΑ ΑΛΕΞΗΣ 4 ΕΠΟΧΕΣ!! ΔΙΟΤΙ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΣΦΑΞΑΝ ΜΕ ΤΟ ΒΑΜΒΑΚΙ!! ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΡΑΧΤΕΣ...ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ ΕΧΟΥΝ ΚΡΑΧΤΕΣ...ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΕΚΕΙ ΣΥΝΑΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΚΡΑΧΤΕΣ..ΣΤΟ ΧΡΥΣΟΧΟΕΙΟ ΚΑΣΙΩΤΗ Μ. ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΣ ΠΑΡΑΜΕΣΑ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΕΚΕΙ ΠΙΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΟΛΕΜΟΣ!! ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ! ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΚΟΙΤΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΦΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος2/12/10 22:35

    ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ < ΧΑΤΖΗΚΕΛΗ ΑΛΕΞΗ> ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑΙΣΕΙ ΠΟΛΙΚΟΣΜΟ ΕΠΩΝΗΜΟ ΚΑΙ ΜΗ . ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΗ ΟΥΔΕΙΣ ΤΕΛΙΟΣ . ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΚΟΛΟΜΑΓΑΖΑ ΤΥΠΟΥ ΙΠΟΤΤΙΚΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΦΟΛΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΗ ΑΥΤΟΣ Ο ΒΡΟΜΙΑΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος3/12/10 02:09

    sifono me ton parapano filo aytos o bromiaris to ipotiko exei kanei poli kako sto nisi mas . kai apo oti exw pliroforiui einai kai pomakos apo tin KOMOTINI einai o MITSINIOTIS ETSI LEGETE AYTO TO LAMOGIA STIN PLATEIA ME TOYS IPPOKAMPOYW

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος3/12/10 02:12

    ναι οντος ειναι βρομιαρης και μαλιστα εχει και πολες καταδικες στο ονομα του αυτο το ιπποτικο . μονο ιπποτικο δεν ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος3/12/10 02:18

    egw file eixa doylepsi to 2008 se ayto to magazi kai me exei kai apliroto o mitsiniotis . Malista otan oi pelates fonazane gia to fagito poy htan xalia kai bromiko , o MITSINIOTIS O KIRIOS MAKIS OPOS HTELE NA TON LEME efebge apo tin pisw porta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμος3/12/10 08:11

    Για τον Χατζηκελη ξερουμε οτι ειναι απο τα καλυτερα μαγαζια του νησιου μας και κανεις δεν εχει πει το παραμικρο για το φαγητο του το οποιο ομολογουμενος ειναι απο τα καλυτερα!! Απλα προεκυψε ενα προβλημα με εναν πελατη στην τιμη και τιποτα αλλο! εξαλλου αυτα συμβαινουν!! Ενω για τον ΑΛΕΞΗ 4 Εποχες και το Ιπποτικον....εχει να κανει και για την ποιοτητα των φαγητων εκτος βεβαια οτι οι τιμες τους δεν ταιριαζουν με την ποιοτητα των φαγητων τους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμος4/12/10 00:29

    ρε παλιο λαμογια τυπου ρομπεν των δασων αντε νανακια τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΠΕΛΑΤΗΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ4/12/10 03:43

    ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ? ΠΕΛΑΤΗΣ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΖΥΓΙΣΜΑ ΤΟΥ ΨΑΡΙΟΥ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΙΑ ΡΑΒΔΟ ΜΟΛΥΒΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΨΑΡΙΟΥ !!!! ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΒΑΡΥΤΕΡΟ ΨΑΡΙ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ!!! Η ΜΑΓΚΙΑ ΣΤΗ ΚΛΕΨΙΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμος4/12/10 13:01

    ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΑ;Ι ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΒΡΟΜΙΑΡΗΔΕΣ ΣΤΕΚΗ ΤΟΥ ΧΕΙΛΑ ΤΟ ΙΠΠΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΑ ΜΟΥΓΚΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ανώνυμος4/12/10 13:06

    πιοσ ειναι αυτο το κολοπαιδο ο φωτης απο αθηνα που επιασε τα μαγαζια της ροδου στο στομα του .ασ παει να δει τι κανουν στην αθηνα και μετα να μιλα ,η μηπως ειναι αλβανος οπως αυτος ο αποτυχημενος αλβανος το καρναγιο στου Κοβα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ανώνυμος5/12/10 02:14

    ρε παλιοπαιδα δεν σας ειδα να ασχολιστε με τα βρομιαρικα μαγαζια γιατι μηπως εισται οι ιδοι που αναγαγεται της ιστοριεσ περι αλεξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ανώνυμος5/3/12 20:39

    ΚΑΛΟΖΩΙΣΜΕΝΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΙΚ, ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΑ ΠΟΙΝΙΚΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ.ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΒΟΥΝ, ΒΡΙΖΟΥΝ, ΔΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *