ροή ειδήσεων

Οι ζητιάνοι εξαπλώνονται σε όλη την πόλη...

"καλησπέρα
συγχαρητήρια για το blog σας, έχετε κάνει καλή δουλειά, μακάρι να μπορούσαν να λυθούν όλα όσα γράφονται εδώ!
θα ήθελα να αναφέρω σχετικά με τους ζητιάνους στα φανάρια....τον τελευταίο μήνα έχει καταντήσει αηδία το θέμα.. μου φαίνεται οι δουλειές - φανάρια στην Αθήνα δεν πάνε καλά και έχουν κατέβει όλοι οι ζητιάνοι - τσιγγάνοι στη Ρόδο!

όχι μόνο στα φανάρια τις Άννης Μαρίας, Μιx πετρίδη, παλιό νοσοκομείο...... τώρα έχουν εξαπλωθεί στην τουριστική σχολή, στην πλατεία Κύπρου ακόμα και στα φανάρια στο λιμάνι στη στάση taxi!!!! ΠΑΝΤΟΥ!!!

υπάρχουν παντού ... καινούργιες φάτσες όλες αυτές!!!!!! μπροστά στα μάτια των τοπικών αρχόντων, τις αστυνομίας, τις δημοτικής.....

κάτι πρέπει να κάνουμε οι πολίτες... η αστυνομία τους πιάνει μια μέρα και τους αφήνει την επομένη... ίσως μια συνεννόηση με δήμαρχο-νομάρχη-διοικητή αστυνομίας βοηθήσει!!! αν τους βγάλουμε φωτογραφία όλους τους ζητιάνους θα δούμε ότι είναι 10 άτομα.... όχι παραπάνω.. αυτοί χαλάνε την εικόνα τις πόλις.... 10 άνθρωποι μας (ξένοι) μας κάνουν ρεζίλι!!!

γίναμε κι εμείς μια μικρή Αθήνα... αυτά που κοροϊδεύαμε!!!! εκτός από το blog ... κάντε αν μπορείτε καμία παρέμβαση με τους υπευθύνους!!

ευχαριστώ!
με εκτίμηση Κώστας

Σχόλια

  1. Καλά λέω, λοιπόν, άχρηστη η τοποθέτηση των φαναριών και δη στην Ελλάδα που η εφαρμογή τους μόνο προβλήματα δημιουργεί.
    Αν είχε παντού ανισόπεδες διαβάσεις και καλύτερο (πιο απλωμένο) ιστό πόλης (όχι άναρχη και πυκνή δόμηση) δεν θα είχαμε προβλήματα ούτε με μποτιλιαρίσματα, ούτε με κλοπές στα φανάρια αλλά ούτε και επαιτεία.
    Κι αυτό με την επαιτεία έχει καταντήσει αηδία πια, έλεος.
    Πιστεύω και άλλοι έχουν προβλήματα οικονομικά αλλά δεν βγαίνουν να προκαλούν τριτοκοσμικές εικόνες στους δρόμους.
    Αλλά αν οι πολίτες της χώρας αυτής (είτε αθίγγανοι, είτε αλλοδαποί, είτε οτιδήποτε άλλο) δεν σέβονται (και είναι πολλοί που καταφεύγουν σε τέτοιες μεθόδους) τι να σου πρωτοκάνει η αστυνομία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και συμπληρώνοντας: Σας απασχολεί το ρεζίλι στους ξένους ή η εικόνα του νησιού στους μόνιμους κατοίκους του ή στους ίδιους τους Έλληνες;
    Ε πια με αυτή την ξενομανία μας σαν λαός....αρκετά!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτη η ξενομανια οπως την αποκαλεις μας εφτασε εδω που μας εφτασε για να μην μας πουν ρατσιστες ε και?? τι καταλαβαμε να μην εχουμε δουλειες και να φοβομαστε να βγουμε απο τα σπιτια μας καποτε ημασταν με ανοιχτες τις πορτες τωρα οι πορτες ειναι ανοιχτες απο τις διαρηξεις. ξυπνατε ΕΛΛΗΝΕΣ να φυγουν ολα τα μιασματα να ξανα γινουμε ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ!!!!!! ειμαστε μειονοτητα στη χωρα μας ενα ντου θα κανουν και θα μας καθαρισουν ηδη εχουμε αναμειχθει αρκετα με δ' αυτους...Ξ Υ Π Ν Α Τ Ε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσύ το πήγες αλλού βασικά. Όχι ότι έχεις άδικο αλλά υπάρχουν και λογικοί αλλοδαποί έστω και λίγοι.
    Άλλη ξενομανία εννοούσα εγώ...την εικόνα μας στους Ευρωπαίους, Αμερικάνους και λοιπούς προηγμένους βασικά.
    Μόνο αυτό μας νοιάζει, δεν μας νοιάζει στους Έλληνες πώς φαινόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. oti kai na leme, ena megalo meridio euthinis to exoume kai emeis....tous exoume kalomathei!!apo ena euro pou tous dinoume,saranta peninta atoma, amesws amesws pairnoun 50eurw!!poios apo emas pleon pairnei 50 eurw merokamato??
    kai den einai mono autoi sta fanaria!!uparxoun pantou!!exei mera pou exoun perasei 3-4 diaforetika atoma apo ti douleia mou kai malista den theloun 1 eurw, theloun kai parapanw!!upirkse fora pou mou zitise 5 eurw mia ''kuria'' gt leei ti na to kanei to ena pou tis edina!!?
    etsi kai egw stamatisa na dinw kai as me katariountai feugontas!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγω δεν καταλαβα κάτι αν παρατηρησετε την μια εβδομάδα ειναι παιδια με μουσικά οργανα, την αλλη παιδά με σκυλιά, την άλλη μάνες με μωρα στην αγκαλια,γριες και γεροι, και τωρα τελευταια αναπηροι με δεκανικια όλοι αυτοι ανα ομάδες
    μπορει καποιος να διαφωτήσει την κατάσταση α και καθε βράδυ μαζευονται όλοι μαζί και τους παιρνει ενα φορτηγάκι ανοικτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΔΕ ΔΙΝΕΙ.ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΓΕΝΕΣΤΑΤΟΙ!ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΖΗΤΙΑΝΕΨΟΥΝ.

    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΛΕΦΤΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ποιοί αγνοούν και δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους στο θέμα τον ζητιάνων ξένων και ντόπιων ;

    1. Δήμος/Κοινωνικές υπηρεσίες ( ΑΠΩΝ )
    2. Πρόνοια ( απούσα )
    3. Αστυνομία ( απούσα )
    4. Εκλησία ( θεάρεστο το έργο της αλλά πούντο ?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τους ζητιανους εμεις τους συντηρουμε...σταματηστε να τους δινετε για να σταματησουν να ζητιανευουν. Προσφορα και ζητηση...οταν παψει το ενα, παυει και το αλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σημερα ηταν και στα φαναρια εξω απο το capsis,βρηκανε καινουργια πιατσα!!Υπομονη απο 1 Ιανουαριου αναλαμβανει ο κουσουρνας και θα τους διωξει ολους!!( και υστερα ηρθαν οι μελισσες!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πήγα πρίν τέσσερις μήνες περίπου στην ιδιαιτέρα του Δημάρχου για τούς επαίτες, και μού είπε ότι έστειλαν χαρτί για το πρόβλημα στον εισαγγελέα, αλλο τίποτα δεν μπορούν να κάνουν, βρήκα τον κ. Καμπουρόπουλο (αντιδήμαρχος) και μου είπε ακριβώς τα ίδια.
    Πήγα στόν ΕΟΤ και δήλωσαν αναρμόδιοι
    Πήγα στην τουριστική αστυνομία και ο υπεύθυνος εκεί διότι έλειπε ο διοικητής, ότι ξέρουν το πρόβλημα και θα το αναφέρουν (τήν επίσκεψή μου) στον Διοικητή.
    Πήγα στην Δημοτική Αστυνομία και μού είπαν οτι δέν μπορουν να τους συλλάβουν παρά μόνο να τους διώξουν και αυτοί ξαναγυρνάνε, μόνο η αστυνομία μπορει να τους συλλάβει μου είπαν.
    Πήγα στο τμήμα τάξης και οι ανθρωποι ευγενέστατοι μου είπαν οτι τους συλλαμβάνουν και δέν καταδικάζονται ( αφήνονται ελεύθεροι απο το δικαστήριο).
    Πήγα στον εισαγγελέα υπηρεσίας και του ανάφερα τι μου είπαν οι προηγούμενοι και αυτός με ακουγε και έγραφε...
    Ξαναπήγα μετά απο δύο μέρες πάλι στον εισαγγελέα υπηρεσίας που είταν άλλος, πάλι τα ίδια του είπα...

    Εγεινε τίποτα; Απολύτως τίποτα.


    Αρκετοί από εμάς είπαν να μην τούς δίδουμε χρήματα, και πολύ σωστα λένε (εγώ ποτέ δεν τους εδωσα), έλα όμως που αρκετοί άλλοι τους δίδουνε και επειδή είναι οργανομένοιπάντα έρχοντε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. KAI POU EINAI H ASTYNOMIA????DEN EXOUME ASTYNOMIA EINAI TA XEIROTERA KOPROSKYLA THS ELLADOS.ENO EXOUN YPHRESIA AYTH PINOUN TO KAFEDAKI TOUS.
    GIA DESTE POSA THANATIFORA EXOUME .BARIOUNTE RE NA KANOUN THN DOULEIA TOUS,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η μονη λυση ειναι να μην τους δινουμε λεφτα.Εγω
    παντως δεν δινω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ναι η αστυνομια φταιει για την νοοτροπια μερικων οδηγων,που ενω οδηγουν μιλανε στο κινητο,εχω δει να οδηγουν μηχανακι και να στελνουν sms!Δεν φταιει μονο η αστυνομια 5.54 αλλα πρωτα απο ολα το ξερο μας το κεφαλι,που εχουμε απαρνηθει την ζωνη και πολλοι που την εχουν δει ραλιστες στους καροδρομους που εχουμε στο νησι μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. RE FILARAKO KAI POU EINAI H ASTYNOMIA???
    AS BGOUN STOUS DROMOUS KAI OXI NA PEINOUN KAFEDAKIA .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Νομίζω καλύτερα θα ήταν να βρούμε έναν τρόπο για να βοηθήσουμε αυτούς τους ανθρώπους παρά να λέμε που είναι η αστυνομία, τα βλέπουν οι ξένοι κλπ.
    Συμφωνώ ότι οι περισσότεροι από αυτούς είναι επαγγελματίες ζητιάνοι και πρέπει να απομακρυνθούν. Αλλά να δούμε και λίγο την ανθρώπινη πλευρά των λίγων που πραγματικά έχουν πρόβλημα. Στο τέλος θα γίνουμε κι εμείς χειρότεροι από τα ζώα. Τελικά η ζωή που έχουμε μας αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κύριε Δημήτρη, να βοηθήσης ανθρώπους που γνωρίζεις και όχι αυτούς διότι αυτούς όλους τούς φέρνουν εδώ κάτι επιτήδιοι με υποσχέσεις και τούς παίρνουν τα χρήματα...
    Τούς έχω δεί να τούς φέρνει και παίρνει φορτηγό κάθε πρωί και απόγευμα, και αυτή την εποχή όλοι είναι κουτσοί (ή "κάνουν" τούς κουτσούς)
    Χθές ή προχθές έγραψε η Ροδιακή ότι στα φανάρια της Ιαλυσσού συνέλαβαν δύο ανδρες εικοσιτέσσερα και εικοσιπέντε ετών με ένα παιδάκι(επαίτες) που ο ένας "έκανε' τόν κουτσό και στο τμήμα είδαν ότι δέν ήταν κουτσός.
    Στο διαταύτα.
    Πάντα βοηθάμε ανθρώπους που τούς γνωρίζουμε ότι έχουν πρόβλημα, και αυτούς δέν τούς δίδουμε τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δεν πρέπει εμείς να δίνουμε ούτε 1 ΕΥΡΩ όταν δεν υπάρχουν ή υπάρχουν και δεν επιμελούνται τους προβλήματος αυτού ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΙΝΙΑΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΥΗΣ ΚΤΛ ΚΤΛ

    Επίσης όταν ο ΝΟΜΟΣ εισαγγελέας, δικαστήρια, αστυνομίες ΚΤΛ ΚΤΛ ΚΤΛ κάνουν τρύπες στο ΝΕΡΟ, γιατί εσύ να κουράζεσαι στη δουλειά και να εχεις προβλήματα υγείας να ξοδεύεις τη ζωή σου ΣΑ ΜΑΛΑΚΑΣ και ο άλλος να πίνει καφεδάκι απο τα ευρώ που θα του δόκεις στα φανάρια ?

    ..αλλά όταν το κράτος δεν έχει υποδομές και ότι δομές τέλος πάντων έχει είναι σαθρές και σάπιες τι περιμένεις ?

    ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ?

    Ή

    ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΑΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΝ ΠΟΥ ΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ?

    Να ζήσουν και να τα λούζονται οι Πασόκοι και οι Νεοδημοκράτες λοιπόν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Σταμάτησα με την μοτοσυκλέτα στα φανάρια και ήταν ένας που ζητιάνευε και κτυπάει το κινητό του και καθώς το σηκώνει και μιλάει έρχεται σχεδόν δίπλα μου και βλέπω ότι το κινητό του ήταν το ίδιο με το δικό μου που το πήρα πριν τρείς μήνες περίπου με μεγάλη δυσκολία (ακριβό) €400 !!!!!!!!!!!!!!!!!
    Τρελάθηκα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *