ροή ειδήσεων

Αρχαιολογική... λούφα και παραλλαγή !

"Μένω στην οδό Χιμάρας. Εδώ και μερικούς μήνες ο δήμος ή η Αρχαιολογία, δεν ξέρω, έχει ένα συνεργείο πέντε – έξι ανθρώπων που εκτελούν εργασίες στα αρχαία, που βρίσκονται κάτω από τη πολυκατοικίας μας. Το συνεργείο αυτό έρχεται...
κατά τις εννιά το πρωί και μετά από δύο τρία καφεδάκια και πολύ χαβαλέ δουλεύει μία με μιάμιση ώρα, μετά πίνουν κι άλλα καφεδάκια και συνεχίζουν τον χαβαλέ και κατά τις δύο σχολάνε και πάνε στο σπίτι τους να …. ξεκουραστούν. Όλοι οι γείτονες συζητάμε εδώ και μήνες αυτή την απίστευτη σπατάλη των χρημάτων μας και θέλουμε να μάθουμε, που δουλεύουν αυτοί οι κύριοι στο Δήμο ή Αρχαιολογία; Έχουν επιστάτη; Ο διευθυντής τους, γνωρίζει με πιο τρόπο εργάζονται οι υπάλληλοι της υπηρεσίας του;"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. bebea kai gnorizei douleuoun me ton akrivos idio tropo me auton.. me tin moni diafora oti autos pinei ton cafe tou mesa stin grafiara tou kai oi alloi sto agiazi kai to krio.. min eimaste paralogoi.. paragoun ergoi oi anthropoi... APOLISTE TA MISA DIMOSIA KOPROSKILA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φυσικά και γνωρίζουν διότι αυτοί τους δι-ορίζουν σε αυτές τις θέσεις... Κάποιοι από αρχαιολόγοι έχουν μετατραπεί σε πολιτικάντιδες! Κάποια στιγμή θα πρέπει να διαχωριστεί η επιστήμη της αρχαιολογίας από την διαχείριση στο υπουργείο πολιτισμού. Ο αρχαιολόγος έχει σπουδάσει για συγκεκριμένη εργασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην κουράζεστε κύριοι.
    Είναι σίγουρα της αρχαιολογίας.Οι πιό αργοί εργάτες στον κόσμο ολόκληρο.Με το πάσο τους!!
    Φέεεετα που λεει και η διαφήμιση.
    Τους ξέρω καλά ανά την Ελλάδα.
    Μία ώρα δουλειά (ο Θεός να την κάνει δουλειά) και καπάκι 2-3 ώρες λούφα (χωρίς παραλλαγή) με τη συνοδεία φραπέ απαραιτήτως.
    Τι συμβασιούχοι , τι μόνιμοι , όλοι ίδιοι είναι.
    Ακαμάτες και αντιπαραγωγικοί.
    Και αν τους πείς και κάτι , η δικαιολογία είναι ότι πρέπει να εργάζονται πολύ προσεκτικά με σκουπάκι και φτυαράκι γιά να μην προξενήσουν βλάβη στα....αρχαία.Α ρε ξύλο που θέλουν!!!!!

    Ενας αναγνώστης (αλλά και γνώστης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. άλλο σουβατζής κι αλλο αρχαιολόγος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Oloi kseroun na krinoun k dn kseroun na krinoun thn kampoura tous. Einai oloi oi alloi telioi pou einai me to kefali katw k doulevoun. h <> opws lete na skavoun polu arga dn einai >. an einai 8a mpainoun mono mhxanhmata k 8a dialionte ola,opws diafora ek8emata pou uparxoun sto mouseio. k kati allo mhn tous vazoume olous sto idio tsouvali an dn kseroume pou anoikoun ta sugkekrimena atoma k ti skopo exoun.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κύριοι,δεν είναι αρχαιολόγοι αυτοί για τους οποίους μιλάω.Κάτι τοίχους χτίζουν,και κάτι αντιπλημμυρικά κάνουν από ότι έχω καταλάβει.
    Οι ανασκαφές έχουν τελειώσει εδώ και είκοσι χρόνια.Δεν θα έκανα καταγγελία αν απλώς κολωβαρούσαν που και που.Οι άνθρωποι αυτοί είναι προκλητικά κοπρίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. magkes den kanoun ta palikaria anaskafi alla
    anastilosi kai anikoun stin 4"h eforia arxaiotiton rodou. exete se pola dikeo.oso gia aftous pou doulevoun se anaskafes
    opws lete na skavoun polu arga η δικαιολογία πρέπει να εργάζονται πολύ προσεκτικά με σκουπάκι κασμα φτυαρι φτυαράκι κουβα γιά να μην προξενήσουν βλάβη στα αρχαία γιατι τα μουσεια θα ηταν αδεια ολα.απο ΕΦΟΡΙΑ ΚΛΑΣΣΙΚΩΝ & ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ Ρόδου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το συνεργείο πήγαινε 9 η ώρα στο συγκεκριμένο έργο μετά από διαμαρτυρία των ίδιων των κατοίκων ,για να μη τους ενοχλεί νωρίτερα.Η δουλειά που έγινε ειναι κατασκευή πλήρους αποχετευτικού συστήματος του αρχαιολογικού χώρου μετά από αίτημα των ενοίκων επειδή πλημμύριζαν τα υπόγεια των πολυκατοικιών.Τό έργο πλοκληρώθηκε εγκαιρα πριν τις βροχες σε μία περίοδο οικονομικής ανέχειας, με έλλειψη υλικών και άλλων μέσων, χάρη στην συνέπεια του κακοπληρωμένου προσωπικού και των επιβλεπόντων του έργου.Οι εργαζόμενοι δεν είναι είλωτες και δικαιούνται να σταματουν τη δουλειά τους για φαγητό και .....καφέ στις 11π.μ και στις 1 μ.μ.Ευτυχώς το έργο που παράγουν βρίσκεται εκεί για να διαψεύδει τους κακοπροαίρετους!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι μισος. Για ολα που συμβενουν στην ελλαδα φταινε οι δημοσιοι υπαλληλοι. Για τους ιδιωτες που δεν δινουν το φπα και ολα τα αλλα δεν υπαρχει προβλημα. Αλλα αφου εισται απο αυτους τι να πειτε. Ο δημοσιος τουλαχιστον οτι παιρνει τα φορολογητε αγαπητοι φιλοι μου. Αλλα εδω στην ελλαδα ετσι μαθαμε να κανουμε. Οσο για τους αρχαιολογους που λετε, νομιζω πως αν δεν ηταν αυτα τα κοπροσκυλα που λετε να φτιαχνουν την ροδο και την καθε ροδο ( με τα λιγα λεφτα που παιρνουν) να δουμε τι θα ερχοντουσαν οι τουριστες να κανουν και να δουμε μετα πως θα ειχατε ανοιχτα εσεις τα μαγαζια σας για να ζητε τις οικογενειες σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΤΙΣΜΕΝΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ.ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΧΤΙΣΕΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *