ροή ειδήσεων

Το κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη, ξυπνήστε Έλληνες, ξυπνήστε Ροδίτες !

"Μάλιστα η Ντόρα μας , έκανε καινούργιο κόμμα η κίνημα που λέει αυτή , τι διαφορά έχει το ένα με το άλλο, δεν μπορώ να καταλάβω.
Όλοι τους κυνηγάνε μόνο ΕΝΑ, το να είναι...

πρόεδροι ενός κόμματος, και αυτό που έκανε η Ντόρα είναι η μεγαλύτερη ντροπή της, για ένα άτομο, που ήταν χρόνια Νέα Δημοκρατία, και κυρίως, ο μακαρίτης σύζυγος της, ο πατέρας της, που είναι και επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ο αδελφός η και μάλλον γιος της Κυριάκος Μητσοτάκης (η Χρυσός ) βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, και τώρα έκανε κόμμα δικό της, δηλαδή εάν δεν έβγαινε ο Σαμαράς και έβγαινε η Ντόρα, θα ήταν όλα καλά ?
Εάν ήθελε, να είχε παραιτηθεί από την αρχή από την Νέα Δημοκρατία, να μην έδινε υποψηφιότητα ως πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και να έφτιαχνε από τότε δικό της κόμμα, και όχι , αφού έχασε, να βρει μοναδική λύση ενός νέο κώματος, για να έχει πάλι μια προεδρία. Ξεχνάμε δηλαδή με πιο κόμμα ήταν Δήμαρχος Αθηναίων, μόνο να
ποζάρουμε για τους ολυμπιακούς αγώνες, που την έβλεπε ο μισός κόσμος, που καμάρωνε ακόμα , ότι είχαμε τους καλύτερους αγώνες, με το τίμημα, να χρεοκοπήσουμε σαν κράτος, και να τα πληρώνουμε εμείς, η χαμηλόμισθους, και η συνταξιούχοι , για να παζάρι η Ντόρα , για να την δει όλος ο κόσμος ? Ντροπή της. Και ξεχνά με πιο κόμμα ήταν υπουργός η ποιοι την ψήφισαν ?
Φάγανε με χρυσά κουτάλια , κατέστρεψαν την πατρίδα μας και όλων των ελληνικό λαό και πάλι δεν χόρτασαν και θέλει να φάει και άλλο , με την δημιουργία ενός νέου κόμματος, και τώρα στρέφεται στους Έλληνες που δεν ψήφισαν για να τους σώσει πια η διεφθαρμένη ?
Ξυπνήστε Έλληνες επιτέλους , ούτε το ΠΑΣΟΚ ούτε η ΝΔ ούτε κανένας άλλος με νέα κόμμα θα μας σώσει, αφού αυτοί μας κατέστρεψαν , μόνο το ΔΝΤ θα μας σώσει, με αυστηρά μέτρα, γιατί 30 χρόνια είδαμε και επιβιώνουμε που μας κατάντησαν.
Τα κάματα τους ενδιαφέρει μόνο η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη, που είναι το 66% τον ψηφοφόρων, εμείς στην Ρόδο είμαστε μόνο να πληρώνουμε χωρείς να γίνονται έργα σε εμάς, Φράγματα, λιμάνια, μαρίνα, δρόμους, Νέο Εργοστάσιο ΔΕΗ, πεζοδρόμια, καθαριότητα, μεγάλη ανεργία, αύξηση της εγκληματικότητας, κλείσιμο επιχειρήσεις, χάσαμε τον ποιοτικό τουρίστα, λόγου μη έργων υποδομής, και έχουμε τους βραχιολαδες τουρίστες που δεν αφήνουν χρήμα.
Κατέστρεψαν την Ρόδο μας που έπρεπε να ήταν ένα δεύτερο Μονακό , εάν όχι και καλύτερα .
ΝΤΡΟΠΗ και αίσχος σε αυτούς που μας κατέστρεψαν."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


Σχόλια

  1. de maz xezeis re nt0reta ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εκανε δεν εκανε κομμα η ντορουλα ενα ειναι το γεγονος, παντα θα υπαρχουν παπανδρεοι/ καραμανληδες/ μητσοτακηδες να μας κυβερνουν. αλλα τι ασχολειστε με τα πολιτικα ρε παιδια εδω εχουμε πτωχευσει και σε λιγο θα ανακοινωθει και επισημα, καντε κατι να σωθειτε και μην ασχολειστε με αυτους, εκεινοι θα φυγουν σαν κυριοι απο την Ελλαδα και θα συνεχισουν τη ζωαρα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικά θα ξυπνήσουν επιτέλους οι ροδίτες , η θα προτιμούν να κοιμούνται ακόμα χωρίς να σκέπτονται τους γονείς τους , παππούδες τους , της γιαγιάδες τους και κυρίως τα παιδιά τους , που δεν θα βρουν μια άσπρη μέρα στο μέλλον τους, γιατί , τελικά τι τους ενδιαφέρει, ο εαυτός τους και το κόμμα η το μέλλον των παιδιών τους ?
    Το κόμμα τελικά θα σας δώσει χρήματα και θα σας εξασφαλίσει το μέλλον των παιδιών σας που τους έχει καταστρέψει μέχρι τώρα ? Εάν σας αρέσει αυτή η κατάσταση συνεχίζεται, να υποστηρίζετε , τον Καραμανλή, τον Παπανδρέου, τους Μητσοτάκηδες , την Ντόρα , εάν σας αρέσει, Βγάλτε τους ξανά , γιατί αυτοί θα σας δώσουν στο μέλλον αυτά που ζητών τα παιδιά σας , να τους καμαρώνετε και καλά να πάθετε. Τι σας ενδιαφέρει τελικά το κόμμα η τα παιδιά σας και η Ρόδος ? 30 χρόνια τι έκαναν για την Ρόδο ? Μήπως έφτιαξαν μαρίνες ? Μήπως έφτιαξαν δρόμους ? Μήπως κατάφεραν να κλείσουν πολλά μαγαζιά ? Μήπως καθάρισαν την Ρόδο ? Μήπως μείωσαν την ανεργία ? Μήπως δεν υπάρχει εγκληματικότητα στην Ρόδο ? Μήπως εξασφάλισαν την ύδρευση μας (Φράγμα Γαδουρα, Φράγμα Κρητηνίας) Μήπως έφτιαξαν το εργοστάσιο Νο 2 ΔΕΗ , που ξεκίνησε μελέτες το 1990 ? Μήπως τελείωσαν το λιμάνι της Καμειρος Σκάλας που έπρεπε να ήταν έτυμο το 1985 ?
    Τελικά τι έκαναν αυτοί τα τελευταία 30 χρόνια, στην Ρόδο ? Για να λέμε κάθε πέρσι και χειρότερα ? Η Τουρκία μας πέρασε σε όλα και ακόμα τους δοξάζομαι, και έχουμε αγάλματα , Καραμανλή , Παπανδρέου στην Ρόδο, αντί να έχουμε αγάλματα τον Κολοσσό της Ρόδου ?

    ΝΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νε ρε ασχολούμαστε με τα πολιτικά, γιατί αυτοί μας χρεοκόπησαν, και μην ξεχνάμε ο τι ο τωρινός Δήμαρχος είναι κουμπάρος της Ντόρας , τι θα κάνει τελικά ο κ. Χατζής ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ολοι μας φταιμε που φτασαμε σ αυτο το σημειο. οι πολιτικοι βεβαια ειναι οι πρωτοι για κρεμασμα αλλα μην ξεχναμε και το λεξιλογιο του ελληνα.
    -εχω το ταδε μεσο και θα πιασω δουλεια εκει αρκει να ψηφιζω επ αοριστον πασοκ/νδ γενικα οποιον με βολεψε
    -λεφτα δεν εχω αλλα θα παρω δανειο για να παω διακοπες να παρω μερσεντεσ να χτισω βιλα και να παρω τα λουι βιτον και μπερμπερι και ολα αυτα για φιγουρα
    -το φακελακι στο γιατρο ειναι αγραφος κανονας και απορω γιατι ειναι ακομα αγραφος, αν δεν το δωσω απλα πεθαινω
    -κανω τα παντα να μπω στο δημοσιο και φυσικα τ ξυνω ολη μερα και χαιρομαι γ αυτο κ κοιταω να βολεψω τα παιδια μου

    και αλλα πολλα!δεν πιστευω να διαφωνει κανεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 12:48 φιλε/η μου εδω δε λυνονται τα προβληματα της αθηνας, θα γυρισουν να κοιταξουν εμας των 100000 κατοικων; και ουτε οι ελληνες θα ξυπνησουν και ουτε σωστοι πολιτικοι θα υπαρξουν. για καντε μια βολτα απο τα πανεπιστημια να δειτε παιδια να φανατιζονται, να ασχολουνται ολη μερα με την παραταξη, να ζουν μονο γ πασπ/δαπ κτλπ. αυτοι ειναι οι μελλοντικοι μας πολιτικοι και ηδη απο τα 20 τους χρονια τρωνε λεφτα απο την παραταξη, βολευονται σε μεγαλες θεσεις, και παρα πολλα αλλα ακομα. ολα αυτα απο μικρη ηλικια! μελιγα λογια δε σωνομαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. na dw gia POSO akoma tha asxoloumaste me ta 2 auta ergostasia politikwn pou exoume sti xwra mas...

    mipws apo ekei tha eprepe na arxisei i xwra tin ... eksagwgiki politiki tis?!? de kserw an tha swthei, alla sigoura tha voithisei ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πόσο δίκιο έχετε κύριε/α των 2:05!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιαννης24/11/10 02:09

    Κινημα Κλεφτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *