ροή ειδήσεων

Παιχνίδια χρωμάτων... στο πάρκο της Βύρωνος.

Το γνωστό εγκαταλειμμένο πάρκο της οδού Βύρωνος μπορεί να μην έχει επισκέπτες, αλλά τις τελευταίες μέρες το επισκέφτηκαν...
βάνδαλοι! Στόχοι τους έγιναν τα φωτιστικά του πάρκου και τα πέτρινα βόλια. 
Δείτε φωτο...

Σ.Σ.: μετά από αυτοψία στον χώρο διαπιστώθηκε ότι ο βανδαλισμός με χρώματα στο πάρκο δεν έχει σχέση με το paintball. Προς αποκατάσταση διορθώθηκε η ανάρτηση και δημοσιεύτηκε νέα σχετική...
Η σελίδα μας είναι ανοικτή σε παράπονα-καταγγελίες, όπως επίσης και στον αντίλογο τους εφόσον αποδεικνύεται και υπερισχύει.





Σχόλια

  1. Να τον πιασεις εκεινη την ωρα που το κανει να τον βαλεις να τα γλυψει! τσογλανια..στο σπιτι σας θα κανατε το ιδιο? Οχι βεβαια! Κοπροσκυλα του κερατα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τόσα καιρο εκαναν εργασιες και τιποτα δεν εκανα σ'αυτο το παρκο. Το βραδυ ειναι μεσα στο σκοταδι,δεν τολμας να περάσεις και παλι ειναι παρατημενο,ολο αγριοχορτα.Ο μόνος λόγος που κανουν τα ργα ειναι για να παρουν την μίζα τους και για τιποτα αλλο.Αυτα τα κοπροσκυλα θελουν ξυλο του κερατα.

    Γιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μην τρελαίνεστε, δεν είναι μπογιές είναι νερόχρωμα και μάλιστα μη τοξικό κτλ.
    Με την πρώτη βροχή θα καθαρίσουν, εάν φυσικά είναι όντως από κάψουλες paint-ball.

    Για τα υπόλοιπα θα συμφωνήσω με τον Γιάννη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωραίο παρκάκι, λίγη περισσότερη συντήρηση και θα είναι φίνο!
    Όσο για τους paintball-άδες ίδιοι καράγυφτοι με τους graffit-άδες είναι.
    Αν θέλετε να βρωμίζετε, να λερώνετε και να είστε ακαλαίσθητοι (όλοι εσείς) να πάτε σπίτια σας να τα κάνετε. Όχι στην κοινή περιουσία μας.
    Η βρωμιά δεν είναι τέχνη, είναι καταστροφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τουλαχιστον ας τα εβαφαν ολοκληρα αυτα που στοχευσαν ... Πιο ωραιο θα ηταν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το καλύτερο πάρκο το έχω δει στην Πατησίων. Με το έτσι θέλω έχουν πάρει μια μικρή έκταση και απαιτούν περσισσότερο πράσινο.έχουν φτιάξει παγκάκια, αναψυκτήριο κλπ. Άρα ας το εκμεταλλευτουμε φτάνει να μην βλάψουμε τον διπλανό μας. Μπορεί να μην μας αρέσει αλλά μπορούμε να μπούμε μέσα, δικά μας είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. re pedia ... aman :P
    oi sferes tous paintball kanoun ena sxedio ekei pou peftoun san tis prwtis ikonas, san asteraki-iliok oxi olostrogila simadia!!!
    episis opws ipe kapios me ligo nero feugoun
    den ine apo painball ta simadia afta gt an kapios ixe paei na pexi
    *(o opoios prepi na itan megalos karagiozis se xwro me kosmo-pezous-zwa k amaxia na pexi paintball)*
    tha ixe gemisi to parko pantou k kirios sta dentra pano k stis petres
    -->afta ine simadia apo spray , twra gt kapios na to kani den exw idea alla ine xekatharo pws den ine painball den ine pinelaki me ladompogia alla ine spray afto to strogilo simadi me tis stagonitses

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ειναι κριμα για το παρκο, ομως ειναι σιγουρο οτι ι μπογια δεν προερχεται απο Paintball αλλα απο spray. Οι Paintballs ειναι αρχικα υδατοδιαλιτες, και δεν ειναι τοσο πυκτο το χρωμα. Επισεις δεν βγαινουν σε χρωμα πρασινο σκουρο, αλλα σε πορτοκαλι κιτρινο και λαχανι για να ειναι ευδιακριτο το χτυπημα. Επισεις το μαρκαρισμα δεν κανει fade οπως φαινεται παραπανω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οπως και να'χει οποιος το εκανε ειναι μεγαλος καραγκιοζης να μας πει που ειναι το σπιτι του να παμε να βαψουμε τους τοιχους του! Αλητες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το βλέπω χλωμό να είναι από paintball μιας και δεν αφήνουν τέτοια ίχνη (τόσο κυκλικά.
    Επίσης με νερό ή ακόμα και με βροχή φεύγουν.
    Τέλος στη πρώτη φώτο είναι τόσο καλό βαμμένο που δε μοιάζει από paintball (και το χρώμα πολύ περίεργο για paintball)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Παρακαλώ πολύ να ελεγχθούν τα όσα αναφέρονται στο παρών άρθρο γιατί αποτελούν δυσφήμηση για το χώρο του paintball.
    Αν όντως δεν είναι paintball (στις φωτογραφίες των φωτιστικών φαίνεται σκιά γύρω από το αποτύπωμα, που με παραπέμπει περισσότερο σε σπρέι) παρακαλώ πολύ να αλλάξει ο τίτλος του άρθρου.

    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ποσο ασχετος ειναι αυτος που εγραψε οτι ειναι
    απο paintballs το χρωμα;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς 26/11/10 12:31 μ.μ. Σωπα ρε μεγαλε αυτο σε πειραξε εσενα αν ειναι paintball ? Πως εκαναν το παρκο κατι αλητες δεν σε πειραξε? Προφανως θα σου αρεσει κι εσενα αυτη η αλητεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. επειδη δεν ξερετε μην λετε οτι ειναι απο paintballs αυτα στο παρκο...ελεος ασχετοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πρός 26/11/10 12:39 μ.μ.
    Καταρχήν δε μίλησα σε αυτό το τόνο.
    Η καταστροφή πάντα είναι κατακριτέα.
    Αλλά και η μη σωστή ενημέρωση πολύ περισσότερο όταν δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις.
    Τέλος λυπάμαι για το πόσο εύκολα κατακρίνεις κάποιον. Σκέψου να έλεγε κάποιος ανακρίβειες με κάποιο χόμπυ με το οποίο ασχολείσαι.

    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Με συγχωρειτε κυριοι αλλα αυτο δεν ειναι απο χρωματοσφαιρα, αλλα απο μπογια κανονικη.... θα παρακαλεσω να διωρθωθει το αρθρο διοτι ειναι ψεδης η δηλωση του συγγραφέα και παραπεμπει σε αδικημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. καλο θα ηταν να αφερεθει το συγκεκριμενο αρθρο πριν επαγγελαματιεσ παιχτεσ και ιδιοκτητες προβουν σε μυνησεις προσ δυσφημηση του αθληματος που αντιπροσωπευουμε...αυτεσ δεν ειναι χρωμοσφαιρες...,οι χρωμοσφαιρες ειναι πολυ μικροτερου διαμετρηματος οπως επισης και τα σημαδια τα οποια αφηνει και τα οποια εντος λιγων ωρων ξεθωριαζουν διοτι το γεμισμα τους ειναι νεροχρωμα και λαδι ωστε και να βγαινει απο τα ρουχα αλλα και να μην μολυνη το περιβαλλον,οχι οπως τα σημαδια που διχνεται στισ φωτογραφιες σας,για ακομα μια φορα αισχος και για την ζημια στο παρκο αλλα και σε αυτουσ που ανερτησαν το αρθρο προς δυσφιμιση του αθληματος μας...κατεβαστε το αμεσα...ειναι ψευδες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ουδέ μια περίπτωση αυτό που διώχνετε στη φωτογραφία είναι από paintball αλλάχτε το τίτλο του υποτιθέμενου ρεπορτάζ σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. RE OTI MPOGIA KAI NA EINAI...DEN MAS ENDIAFEREI TO 8EMA EINAI PWS EKANAN TO PARKO...EKEI PREPEI NA ESTIASETE KSAFNIKA SAS PEIRAKSE AN LEGETE paintball...H OYSIA PIA EINAI? OTI EKANAN XALIA TO PARKO!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Όπως είπαν και οι παραπάνω, οι βανδαλισμοί που δείχνετε ουδεμία σχέση έχουν με την χρωματοσφαίριση (paintball) οπότε παρακαλώ διορθώστε την δημοσίευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Σιγα το παιχνιδι το paintball....Για αργοσχολους ειναι και τιποτα αλλο! θελετε να κανετε και μηνυσεις! ασε που μια ερευνα εδειξε οτι ειναι και επικινδυνο!! Να το απαγορευσουν ειναι επικινδυνο για τον οργανισμο!! Αλλα το θεμα ειναι αλλο σε αυτη την αναρτηση! Οντως αυτοι που εβαψαν το Παρκο θα ειναι απο 10-20 χρονων παιδαρελια! Οτι παρει κανεις απο το σπιτι του! ετσι εμαθαν αυτα κανουν! Στους τοιχους τους δεν κανουν τετοια! Παλιοπαιδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Και επειδή το θέμα είναι άλλο, και επειδή σε αυτή τη χώρα η παραπληροφόρηση πάει και έρχεται σου είναι εύκολο φίλε 26/11/10 12:39 μ.μ. να μας δώσεις στατιστικά στοιχεία γιαυτό που λές περί επικινδυνότητας;

    Γιατί εδώ λέει άλλα δεδομένα.
    Η χρωματοσφαίριση θεωρείται ως ένα από τα πιο ασφαλή ομαδικά αθλήματα. Σύμφωνα με πολλαπλές μελέτες, η μέση συχνότητα τραυματισμού υπολογίζεται σε 0,2 περιστατικά ανά 1000 παίκτες κάθε χρόνο. Αυτό οφείλεται κυρίως στην εφαρμογή συγκεκριμένων κανόνων ασφαλείας, όπως η παροχή και χρήση ειδικού εξοπλισμού.
    Πηγή: Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

    Ντροπή για τους βανδαλισμούς στο πάρκο και τη παραπληροφόρηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ηδη εχουν παθει παιδια τυφλωση απο το paintball.. Επισης εχουν πεθανει και ανθρωποι! ριξε μια ματια εδω και θα δεις!
    http://translate.google.gr/translate?hl=el&langpair=en|el&u=http://findarticles.com/p/articles/mi_qn4188/is_20060316/ai_n16229924/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. To ksaderfaki mou pige me tin parea toy na paiksei kai apo ta 12 atoma pou itan ta tessera pigan sto nosokomeio gia tis protes boh8ies! eytuxos den kindynepse i zoi tous! ontos einai poli epikindino!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ρε ειστε με τα καλα σας ? Τι μας νοιζει αυτο το κολοπαιχνιδο!! το θεμα ειναι οτι κατεστρεψαν το παρκο τα σκουλικια! αυτο ειναι το θεμα και οχι το βλακοπαιχνιδο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Με κάλυψαν οι συμπαίκτες μου σχετικά με το ποσο ειναι ή οχι βανδαλισμός απο χρωμόσφαιρες στο πάρκο (φυσικά και οχι) αλλά δεν μπορούσα να μεινω απαθής σε αυτόν τον αφορισμό του αθλήματός μας... Εσύ κύριε που λές οτι ειναι για αργόσχολους άντε πιές κάνα φραπεδάκι και άσε μας να αποφασίσουμε εμείς εάν ειμαστε ή οχι αργόσχολοι... Και μονο το γεγονός οτι κάποιοι χίλοι, δύο χιλιάδες στην Ελλάδα ασχολούμαστε σοβαρά με το άθλημα ξοδεύοντας κάθε χρόνο χιλιάδες ευρώ και τρέχουμε ανα την Ελλάδα για να παίξουμε, ΔΕΝ σου δίνει το δικαίωμα να μας αποκαλείς αργόσχολους... Για πές μας εσύ το χόμπυ σου... τάβλι ίσως...? Πασιέντζα...? Πολιτική νεολαία...? Κάτι βρε παιδί μου... Αντε με τον κάθε άσχετο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Πωπω μιλάμε έχετε ξεφύγει... Και εμένα ενας γνωστός του κολλητού του κουμπάρου μου έβλεπε τσόντα και μετά τις 17 χειρομαλάξεις τον πήραν τα "σκάγια" στο μάτι και τυφλώθηκε... Να απαγορέψουν τις χειρομαλάξεις... Μα καλά ειστε με τα καλά σας...? Οπου ακολουθούνται οι κανόνες ασφαλείες δεν συμβαίνει ΤΙΠΟΤΑ...! Αν εισαι ηλίθιος και κοιτάξεις μέσα στην κάνη χωρίς μάσκα και πατήσεις την σκανδάλη θα το χάσεις το ματάκι σου... Αλλά συνεχίζεις να εισαι ηλίθιος... Και ναι όντως δεν έχει να κάνει με το κωλοπαίχνιδο, έχει να κάνει με μια ολόκληρη κοινότητα που δυσφημίζεται χωρίς λόγο και με πιθανό δόλο... Εάν δεν υπερασπιζόμασταν το δίκιο μας θα πηγαίνατε να παίξετε ποτέ paintball ή να αφήσετε τα παιδιά σας να παίξουν...? "Οχι με τους αλήτες, τους βάνδαλους κλπ. κλπ."

    Γι'αυτό και γίνεται η όλη συζήτηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ο βανδαλισμός είναι κατακριτέος και καταδικαστέος από όλους τους λογικούς ανθρώπους.
    ΔΕΝ είναι paintballs όμως οπότε αλλάξτε τον τίτλο. Σας ενημέρωσαν δεκάδες άνθρωποι και εξακολουθείτε να τον αφήνεται γιατί σας δίνει κλικς.
    Όσο για ορισμένους που πήγαν τη συζήτηση για το αν μας πείραξε αυτό η το άλλο, έχω να τους πω ότι μας πειράζουν ΚΑΙ τα τρία.
    Ο βανδαλισμός, η παραπληροφόρηση και η βλακεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. δεν περίμενα πότε να δώ τέτοιο πράγμα !

    Βρε μαλακοπίτουρες στα αρχαία τοίχη πάνω βρίκατε να παίξετε paintball ; Θα θέλα να ξέρα τι σκατά γονείς έχετε και σας προσέχουν...

    Αν έχουμε κάτι απο το οποίο είμαστε περίφανοι και τρώμε απο αυτό είναι τα αρχαία μας, το κάστρο, τα τοίχη, η τάφρος, η ακρόπολη.. δεν είναι για να ρίχνεται τις μπογιές σας πάνω ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ !

    Να πάτε να πάιξετε paintball στη πλατία στο δημαρχείο σε κανένα πολιτικό γραφείο παράταξης ΟΧΙ ΟΜΟΩΣ ΣΤΑ ΤΟΙΧΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΖΩΑ Ε ΖΩΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος είπε...

    Ωραίο παρκάκι, λίγη περισσότερη συντήρηση και θα είναι φίνο!
    Όσο για τους paintball-άδες ίδιοι καράγυφτοι με τους graffit-άδες είναι.
    Αν θέλετε να βρωμίζετε, να λερώνετε και να είστε ακαλαίσθητοι (όλοι εσείς) να πάτε σπίτια σας να τα κάνετε. Όχι στην κοινή περιουσία μας.
    Η βρωμιά δεν είναι τέχνη, είναι καταστροφή.
    26/11/10 9:47 π.μ.

    Το ποιός ειναι γύφτος ή οχι θα το κρίνει η ιστορία, ηλίθιε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟ paintballs...ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΘΛΗΜΑ? ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ? ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΠΟΛΕΜΟΥΣ!! ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!! ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΘΛΗΜΑ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΜΕ ΝΕΡΟΠΙΣΤΟΛΑ!! ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ 10 ΧΡΟΝΩΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ...ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΚΟΠΡΟΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΑΚΙ? ΑΚΟΥ ΛΕΕΙ paintballs ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ ΤΑ ΕΝΝΙΑΜΕΡΑ!

    ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΤΕΛΙΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΧΑΧΑ καλό απο πότε το στέλιος είναι επώνυμα.

    Νά σαι καλά φίλε μου με έκανες και γέλασα.
    Καλά "παίζει" το blog το παιχνιδάκι και ανεβαίνουν τα hit δε ξέρω όμως τι θα κάνει όταν σοβαρέψουν τα πράματα.

    Επώνυμα "γιώργος ο τσατσάρας" χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Φίλτατε Στέλιο, να σου εξηγήσω δύο πραγματάκια... Το paintball έχει διάφορες εκφάνσεις... Η μια ειναι η στρατιωτική εξομοίωση, η άλλη ειναι καθαρά για διασκέδαση και η άλλη ειναι η επαγγελματική η οποία ειναι αναγνωρισμένη ως άθλημα σε 10άδες χώρες ανα την υφήλιο... Οποτε ΔΕΝ δικαιούσαι να μιλάς για φιλοπόλεμους κλπ... Αλλα ακόμα και να ειμαι, οχι φιλοπόλεμος, στρατόκαυλος ειμαι, το γεγονός οτι ξεσπάω με μπίλιες χρώματος και δεν ξεσπάω σε ζώα ή σε ανθρώπους με αληθινά πυρά, ε... νομίζω κάτι λέει... Και όσο για το ύφος σου μου δημιουργεί συνειρμούς για το ποιόν αυτών που ανέβασαν το "ρεπορτάζ" και το τι θέλουν να πετύχουν... Τυχαίο...? Δεν νομίζω...

    Υ.Γ. Κόψε τους πολλούς καφέδες, φέρνουν νεύρα και πρόσεχε την μάνα, θα στην πιάσει με 4άρες...






    Αργόσχολε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Αναρωτιέμαι ποτε θα κατέβει η ανάρτηση ή τουλάχιστον να αλλάξει ο τίτλος... Ελα και η γυναίκα μου θελει να στείλει εξώδικο λέμεεεεε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. GEorge Skourtis26/11/10 15:00

    paintball-άδες ίδιοι καράγυφτοι

    den exo dei na pezoun paintball pote atoma apo tin fili ton Roma.

    Η βρωμιά δεν είναι τέχνη, είναι καταστροφή.

    exei apolito dikoio kai to katadikazoume oloi

    Προς 26/11/10 12:31 μ.μ. Σωπα ρε μεγαλε αυτο σε πειραξε εσενα αν ειναι paintball ? Πως εκαναν το παρκο κατι αλητες δεν σε πειραξε? Προφανως θα σου αρεσει κι εσενα αυτη η αλητεια!

    apantithike ( den eimaste enantion sas alla mazi sas )

    Οπως και να'χει οποιος το εκανε ειναι μεγαλος καραγκιοζης να μας πει που ειναι το σπιτι του να παμε να βαψουμε τους τοιχους του! Αλητες!!

    opote thelis fonaxe kai emas ( peripou 600 ARGOSXOLOI mono stin Attiki )

    RE OTI MPOGIA KAI NA EINAI...DEN MAS ENDIAFEREI TO 8EMA EINAI PWS EKANAN TO PARKO...EKEI PREPEI NA ESTIASETE KSAFNIKA SAS PEIRAKSE AN LEGETE paintball...H OYSIA PIA EINAI? OTI EKANAN XALIA TO PARKO!

    orea exeis dikio as to onomasoyme lipon KOSTA,
    o Kostas to ekane,
    aplos min leme kati mono kai mono gia na poume
    KAI PANTA ME PIRINA SXOLIA.

    Σιγα το παιχνιδι το paintball....Για αργοσχολους ειναι και τιποτα αλλο! θελετε να κανετε και μηνυσεις! ασε που μια ερευνα εδειξε οτι ειναι και επικινδυνο!! Να το απαγορευσουν ειναι επικινδυνο για τον οργανισμο!!

    kale mou kirie peste maw kai to diko sas xompi kai to pos ipologizete to poso argosxolow einai kapios kai doste mas xrono na sas apantisoume.
    I imimathia einai epikindini.

    Ηδη εχουν παθει παιδια τυφλωση απο το paintball.. Επισης εχουν πεθανει και ανθρωποι! ριξε μια ματια εδω και θα δεις!

    Pragmatika lipame gia ton Chris Robins alla xexase ton monadiko aparabato kanona PANTA MASKA otan asxolise me to marker sou kai an xriasti na to kaneis auto TAPA stin kani.
    Den eida pouthena gia thanato,

    To ksaderfaki mou pige me tin parea toy na paiksei kai apo ta 12 atoma pou itan ta tessera pigan sto nosokomeio gia tis protes boh8ies! eytuxos den kindynepse i zoi tous! ontos einai poli epikindino!

    Katarxas elpizo oloi na anarosane grigora kai na exoun mono mia kakia anamnisi,
    ALLA mipos epidi itan i proti tous fora kai xoropidagane apo edo kai apo eki san ta katsikia apo ton enthousiasmo tous, skepsou to ligo.



    OPIOS theli as postari edo na kanonisoume ena pexnidi na deite to paintball apo konta , na mas rotisete oti thelete kai meta postarete tis entiposis sas.

    Signomi gia to makroskeles post aplos prostateuoume auto pou agapame.
    Kalo S/K se oloys.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. θελω να ξέρω με τι σοβαρές και αποδεκτές ασχολίες απασχολούνται όλοι οι σβαρνιάριδες άσχετοι που κατηγορούν το paintball.

    Βρε ανεπρόκοπα ανθρωπίδια που θα μου πείτε ΄τοι το paintball είναι για στρατόκαβλους. Οταν πατε και τα σκάτε στις ξεβράκωτες, εκεί έχετε φιλειρινκό επίπεδο ε? Μορόχαβλα ανθρωπακια που θα μας την πείτε για το άθλημα μας. Ναι ρε, όσο είναι άθλημα το ποδόσφαιρό σας με τα πουλημένα παιχνίδια.

    Μπάμπης ο Σουγιάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Emeis oi alite paintballades mporoume na bapsoume kai tin kyra sou, kanena problima. Allwste tis exoume makries..................................................................... .................... .............................. . ...................................... .................... tis kanes sta markers mas (ti skeftikes bre kouto)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. manipulator26/11/10 15:07

    καλό το διαδίκτυο, καλή η ελευθερία της έκφρασης,όμως η ακούσια ή εκούσια παραπληροφόρηση/παραχάραξη/μεγιστοποίηση είναι κατάπτυστες. Ειδικά όταν προέρχονται από άσχετους φιλόσοφους του πληκτρολογίου που μιλάνε για πράγματα για τα οποία δε γνωρίζουν τίποτα και η μόνη τους σχέση με αυτά είναι η ιδέες που αναπτύσσουν πάνω σε κάποιο καναπέ. Τουλάχιστον οι υπόλοιποι ενημερωθείτε λίγο πριν αρχίσετε την αναπαραγωγή ηλιθιοτήτων αφού πρώτα τις καταπιείτε αμάσητες.

    Ναι, άσχημο αυτό που έγινε στο πάρκο, ναι, ανεγκέφαλοι αυτοί που το έκαναν. Ας μέινουμε στα αληθή γεγονότα όμως και όχι σε εικασίες.

    Θα ήταν καλό και για την εγκυρότητα του άρθρου, να διορθωθεί ο τίτλος και να αποκατασταθεί το άθλημα.

    Τώρα για "κάποιες μελέτες" με "κάποια στοιχεία" ή για "κάποια ανηψάκια-ξαδερφάκια-εγγονάκια" που αναφέρουν κάποιοι, είναι προφανώς δικτυακά σκουπίδια. Αναπόδεικτα, παρατραβηγμένα και πιθανότατα ανύπαρκτα.

    Όσο για τους θυμόσοφους που μιλάνε για το χαρακτήρα των αθλητών Paintball (αργόσχολοι, κωλόπαιδα, ανεγκέφαλοι, επικίνδυνοι κτλ) μάλλον κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια.

    Και επειδή είναι όντως άσχημο αυτό που έγινε και επειδή μερικοί φαίνονται να κόπτονται πολύ, καλή ιδέα θα ήταν να πάρουν λίγο διαλυτικό και να πάνε μια Κυριακή να το καθαρίσουν. Θα χαρούν και το πάρκο. Ο εθελοντισμός είναι καλό πράμα. Αλλά κομματάκι δύσκολο, γιατί που να αφήνεις τώρα την πολυθρόνα, τη φραπεδιά και το δικτυακό κράξιμο για να τρέχεις στα πάρκα. Σίγουρα, είναι πιο εύκολο μόνο να φωνάζεις (και ειδικά άμα είσαι και κρυμμένος). Από την πολυθρόνα, όμως, δε διορθώθηκε τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. 26/11/10 3:00 μ.μ. ...ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ "ΑΝΤΡΑΣ"... ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΣΕ ΣΕΝΑ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΩΡΑ ΤΩΝ 10- ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΟ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΘΛΗΜΑ ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ...ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΝΕΡΟΠΙΣΤΟΛΑ! ΕΣΕΙΣ ΑΠΛΑ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΑΣ...ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑΣ ΗΛΙΚΙΑΣ..ΠΙΑΝΕΤΕ ΝΕΡΟΠΙΣΤΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΣΑΣ ΧΡΟΝΙΑ! ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ..ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ! ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ...ΜΟΝΟ ΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ! ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΝΕΡΟΠΙΣΤΟΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. 26/11/10 3:07 μ.μ. Κοψε 8====D θηλασμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. xaxaxaxaxaa!! ti allo 8a akoysw apo arwstous filopolemous mesilikous! stratiotikoi karavlaxoi argosxoloi kala sas eipe to palikari! ante re na kanete kamia sovari doulia pou asxoliste me ta pistolakia aeros vlaxoi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Τελικά ο βανδαλισμός έγινε με νεροπίστολα...? Ναι σε εσένα το λέω... Πολλή πρεμούρα βλέπω για το paintball και ξαφνικά χάθηκε η αγανάκτηση για τους βανδαλισμούς... Ρε πως αλλάζουν οι άνθρωποι... Δεν μου λές το baseball ήταν Ολυμπιακό άθλημα πριν την Αθήνα...? Και ποιανού την θέση πήρε για τους Ολυμπιακούς του Πεκίνου, μήπως ξέρεις...? Για λίγες ψήφους ρε γαμώτο, για λίγες ψήφους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Είναι φανερό ότι το ζητούμενο (μερικές εκαντοτάδες κλικς) το πετύχατε.
    Μπράβο λοιπόν γιατί όπως αποδείξατε τους περισσότερους αναγνώστες σας δε τους ενδιαφέρει η πραγματικότητα αλλά μόνο το κράξιμο (για τη φουκαριάρα τη μάνα τους, την άτιμη κοινωνία, τη πουλημένη κυβέρνηση, τη π&%@&@* τη γυναίκα τους που τους κεράτωσε καθώς επίσης και τη παγκόσμια θεωρία συνομοσίας που έκαναν οι σκοτεινές δυνάμεις για να χαλάσουν το πάρκο τους).
    Τώρα αλλάξτε το "άρθρο" σας εκκολαπτόμενοι τριανταφυλόπουλοι και πηγαίντε να δουλέψετε.
    Αργόσχολοι!!!
    Είστε αστείοι απλά.
    Και όσοι ασχολούνται με το Paintball επιτέλους σταματήστε να τους δίνετε hit.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμος είπε...

    xaxaxaxaxaa!! ti allo 8a akoysw apo arwstous filopolemous mesilikous! stratiotikoi karavlaxoi argosxoloi kala sas eipe to palikari! ante re na kanete kamia sovari doulia pou asxoliste me ta pistolakia aeros vlaxoi!
    26/11/10 3:18 μ.μ.

    Πραγματικά δεν έχω λόγια για σένα αγόρι μου... Ο θεός να μου αφαιρεί μαλλιά και να σου δίνει χρόνια... (και οσοι κατάλαβαν, κατάλαβαν...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. άλλο η αφορμή και άλλο το αίτιο ;)
    κρίμα να μην τρώμε όλοι κουτόχορτο πόσο κρίμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ...ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΝΕΡΟΠΙΣΤΟΛΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ! ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΗΚΑΤΕ ΠΑΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΤΟ ΧΟΜΠΙ ΣΑΣ! ΚΑΙ ΒΑΛΑΤΕ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥΣ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥΣ! ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΝΑΤΕ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΟΜΠΙ ΣΑΣ ΑΠΛΑ ΔΙΝΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ! ΛΥΠΑΜΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Και για να σφίξουν λίγο οι κ@λοι, έχουν κινηθεί ήδη οι πρέπουσες νομικές διαδικασίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. GEorge Skourtis26/11/10 15:25

    para poli kala kai euxaristo gia tin amesi apantisi sas , alla mono den mas eipate pio ANTRIKO OLIMPIAKO athlima kanete kai esis.

    den to leo gia na dimiourgiso kapia nea anazopirosi tis idi tetamenis entasis alla aplos gia na mathoume kai emis mipos aki mas kani kalitera apo to pediko kai "ADELFISTIKO " PAINTBALL.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Να επεμβει ο Εισαγγελεας και να απογορευσει δια παντως ολους αυτους τους επικινδυνους νεροπιστολαδες! Αντε ρε κανετ κατι πιο σοβαρο μας κουρασατε με τις αηδιες σας και τα νεροπιστολα σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Οσοι μιλατε για την χρωματοσφαιριση να βουτατε τη γλωσσιτσα σας (ή καλυτερα τα δαχτυλακια σας) στο μυαλουδακι σας. Τα σημαδια αυτα δε μοιαζουν ουτε λιγο με σημαδια που προερχονται απο χρωματοσφαιρες ειναι ξεκαθαρο οτι ειναι απο spray paint. Οποτε τα νευρακια σας και την ορεξουλα σας να τη βγαλετε αλλου.

    Οσον αφορα τους χαρακτηρισμους για το αθλημα και τους αθλητες του απο ανθρωπους ασχετους και ανιδεους με αφηνουν απλα αδιαφορο.. Οσα δεν πιανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια ρε τυποι..

    Αντε δοκιμαστε το και αν δε σας αρεσει πισω στη φραπεδουμπα σας βλαχακια, αλλα μην κρινετε χωρις να ξερετε γιατι τους εαυτους σας ρεζιλευετε και οχι κανεναν αλλο.

    Ουτε καν απο γκραφιταδες δεν ειναι αυτο ρε ασχετοι, δεν εχω δει κανα γκραφιτα να γυρναει σε κολωνες και φωτα και να κανει βουλες. Μαλλον ειναι απο κανενα εμπαθη που θα θελε να μοιαζουν με σημαδια απο Paintball για να κατηγορισει το αθλημα(κανενα επαγγελματια αλλου χομπυ που χανει πελατες ισως απο το paintball??? λεμε τωρα..), ή κανενα πιτσιρικα.


    Gab.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. μαλιστα καπετανιε, να μας απαγορευει ολους τους αλητες.. χαχα.. πλακα θα χει κανενας απο αυτους τους αλητες να ειναι εργοδοτης σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΑΑΑΑβάδιστα και ΑΑΑΑβασάνιστα.
    Αργόσχολοι καραβανάδες, μπογιατζήδες στρατόκαυλοι, έρχονται στο χώρο σου και τα βάφουν όλα.
    Τιμές λογικές και τεχνοτροπίες κατόπιν συννενοήσεως.
    Για πληροφορίες δες στο στρατολογικό γραφείο της γειτονιάς σου.

    Άιντε χαμένοι που μπερδέψατε τη βούρτσα με τη......
    Σας χάλασαν το πάρκο και κλαίτε.
    Να πάτε να το ξαναβάψετε ρε βλάκες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Την ΙΡ σου την έχω... Θα ζητήσω με εξώδικο την ταυτότητα του αποστολέα του άρθρου και θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι... Κρίμα να ειναι Παρασκευή σήμερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. telika eiste oloi bandaloi! sas endiaferei mono o neropolemos kai oxi i katastrofh tou parkou! san den ntrepeste ligo!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. δε ξέρουν κάποιοι ότι η ip μένει και ταυτίζεται αλλά και ότι με ανώνυμη πλοήγηση δε σε αφήνει να ποστάρεις. Οπότε κρίμα για κάποιος που δε πρόσεχαν την γλώσσα τους.
    Καλό Σ/Κ σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Re aulitara me ti sobaro a8lima asoleise? Trexeis? Pidas? H' mipws paizeis ping pong? Ase re twra to paramy8i. An kai myrizomnai to andriko a8lima sou 8a einai tipote aderfisatiki skopoboli . Bre les kai na eisai kynigos? Egw leo to kratos na apagoreusei prwta se esas tous dolofonous tis karampines kai meta na asxoli8ei kai me emas, giati oxi. Alla pou? kokokoko (ekeino gia tin kyra isxyei etsi?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. IP? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΤΡΟΜΑΞΕΣ ΤΟΝ ΤΥΠΟ!
    ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ Ε ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ? ΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΘΑ ΤΑ ΠΩ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Η καταστροφη του παρκου ειναι προφανως κατακριτεα. Και μακαρι να ειχαν συλληφθει οι ενοχοι ωστε να ειχε τελεισει το θεμα εν τη γενεση του. Και καλο θα ηταν οι κατοικοι της περιοχης να μαζευουν να το βαψουν, ουτε χρονοβορο ειναι και σε καμια περιπτωση δεν ειναι δαπανηρο. Αλλα ετερον εκατερον, το paintball δεν εχει καμια σχεση ουτε με τη δημισιευση ουτε με τα σχολια και καλυτερα να γινει η συζητηση στη βαση του γιατι να υπαρχουν τετοιοι βανδαλοι και οχι σε οτι εχει σχεση με ενα αθλημα που ακολουθουν πολλοι.

    gab

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Απλά λέω οτι εάν οι δυο ΙΡ ταυτίζονται θα πέσει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση... Και θέλω καινούργιο εξοπλισμό...
    Φιλικά Θέμης Πανώριος. ΕΠΩΝΥΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΡΕ ΜΗΝ ΤΟ ΛΕΤΕ ΑΘΛΗΜΑ ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ!!! ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΜΩΡΑ ΕΙΝΑΙ...ΜΕ ΝΕΡΟΠΙΣΤΟΛΑ! ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΘΛΗΜΑ!! ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΣΧΟΛΕΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ! ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΠΕΙΤΕ ΑΘΛΗΜΑ...ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. εγω ασχολουμαι με τη ναυτιλια και παιζω paintball τι προβλημα εχω μεγαλε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Και ολο αυτό γιατι έχει ξεφύγει η συζήτηση για τον βανδαλισμό (κατακριτέος 100%) και έχει πάει σε προσπάθεια κατακραυγής της χρωματοσφαίρησης...
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ... Και οι διαχειριστές της ιστοσελίδας θα το πληρώσουν το τίμημα για τα πολλά hits...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Paintball is a sport. It is composed of opposing teams, fixed objectives and requires physical activity and fast-paced movement. It's true that it is different from basketball and football, but so are tennis, javelin throwing and diving.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. O ALLOS 8ELEI NA KANEI KAI MINISI? TI SOU E8IKSE TO PALIKARI TIN EPIXIRISI? KAI GIA AYTO TROGESE TOSI WRA? APODIKSEIS KOBEIS? KAI TI DILOSI KANEIS STIN EFORIA? DILONEIS TA PANTA? I LES KI ESY OTI DEN EXEIS DOULEIA? GIATI APO TA LEGOMENA SOU EXEIS POLI DOULEIA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΤΟΣΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ!!! ΕΛΕΟΣ!!!
    ΠΑΝΤΟΣ ΤΟ PAINTBALL ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΑΛΙΣΤΑ! ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΙΝ ΙΡ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ ΚΑΜΕΝΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Καλα τα καταφερατε νεροπιστολαδες εγινε γνωστο το χομπυ σας! Βαλατε σε δευτερη μοιρα το σοβαρο αυτο θεμα με τον βανδαλισμο του παρκου μονο και μονο για να κανετε διαφημιση στις νερομπογιες σας!
    Να μας πειτε που μενετε να ερθουμε να βαψουμε τους τοιχους σας! Αισχος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. με μέσο όρο 2 και 3 και μερικά με 7 και 11 σχόλια ενώ εδώ έχει αγγίξει τα 67 άλλος έγινε γνωστός κορόιδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ PAINTBALL.. ΚΑΝΑΤΕ ΓΑΡΓΑΡΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ ΒΑΝΔΑΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΙ? ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ! ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΑΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Stous mourtzoblaxous tis rodou perimename na ginei gnosto to athlima..

    Oso gia to parkaki... sigoura oi mpogies den eine to mono tou problima.. i egatalipsi eine emfanestati..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Ανώνυμος είπε...

    O ALLOS 8ELEI NA KANEI KAI MINISI? TI SOU E8IKSE TO PALIKARI TIN EPIXIRISI? KAI GIA AYTO TROGESE TOSI WRA? APODIKSEIS KOBEIS? KAI TI DILOSI KANEIS STIN EFORIA? DILONEIS TA PANTA? I LES KI ESY OTI DEN EXEIS DOULEIA? GIATI APO TA LEGOMENA SOU EXEIS POLI DOULEIA!
    26/11/10 3:48 μ.μ.

    Ερειστικό υποκείμενο... Μετά απο δύο (2) χρόνια ανεργίας και αφού πούλησα σχεδόν όλα μου τα υπάρχοντα ειμαι στην διαδικασία έναρξης της σχετικής με το συγκεκριμένο άθλημα επιχείρησής μου... Βλέπεις ειμαι ενας απο τους λίγους τυχερούς που κάνουν το χόμπι τους, επάγγελμα... Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω το μεμπτό σε αυτό... Και φυσικά θα αντιδράσω με ότι διαθέτω για να σταματήσω τις κατευθυνόμενες επιθέσεις ενάντια αυτού που αγαπάω και που θα βάλει το ψωμί στο τραπέζι της οικογένειάς μου... Οι απόψεις σου ΔΕΝ με ενδιαφέρουν στο ελάχιστο και ούτε θα συνεχίσω την ατέρμονη συζήτηση με υποκείμενα του είδους σου... Φάνηκε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ποιός ειναι ο σκοπός σας και σε τι χώρους κινείστε... Φαίνεται απο τον τρόπο που σκέφτεστε και εκφράζεστε... ΔΕΝ θα εμπλακώ σε αυτή την συζήτηση... Οτι ειναι να γίνει ΘΑ γινει απο Δευτέρα και αυτο δεν ειναι απειλή... Απλά ειμαι ενας καράβλαχος, γύφτος, ακροδεξιός, στρατόκαυλος αλλά νομίζω ειναι καιρός να αρχίσω να φέρομαι σαν νεόπλουτος αθλητής με Ολυμπιακή παιδεία, με καταγωγή απο Κολωνάκι και να τα αφήσω όλα στους δικηγόρους μου...
    Θέμης Πανώριος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Μόνο γραφικούς θα μπορούσα να σας χαρακτηρίσω...
    Κοινότητα, πράξτε τα δέοντα και μην ασχολείστε άλλο....
    plz lock!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Εκμεταλευτηκε καποιος τον τιτλο για τα περι PAINTBALL.. κι εκει ειπε να και λιγακι διαφημιση εξυπνο!καποιος ομως με λιγο μυαλο θα καταλαβει οτι ο τιτλος ειναι απλα τυχαιος και τιποτα αλλο!
    Δυστυχος ο φιλος αυτος δεν καταλαβε οτι στην ουσια σκεπασε το σοβαρο θεμα του βανδαλισμου σε ενα απο τα πιο ωραια παρκα του νησιου μας! θελησε να διαφημιση το παιχνιδι του! Τι να πω τα σχολια δικα σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ΤΟ PAINTBALL ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΗΜΑ . ΤΟ PAINTBALL ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΗΜΑ . ΤΟ PAINTBALL ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΗΜΑ . ΤΟ PAINTBALL ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΗΜΑ . ΤΟ PAINTBALL ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΗΜΑ . ΤΟ PAINTBALL ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΗΜΑ . ΤΟ PAINTBALL ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΗΜΑ . ΤΟ PAINTBALL ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΗΜΑ .ΤΟ PAINTBALL ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΗΜΑ . έλα να με δείρεις ρε :-P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Οσο εύκολα μπορεί να ειναι γκρίζα διαφήμιση, άλλο τοσο εύκολα μπορεί να ειναι καθαρή δυσφήμιση... Καταλάβετέ το... Δείτε τις φωτογραφίες, ψάξτε στον ιστό για φωτό απο μαρκαρίσματα με χρωμόσφαιρες... Αυτό ΔΕΝ ειναι απο χρωμόσφαιρες... Πως να το κάνουμε δηλαδή, το άσπρο μαύρο ρε γαμώτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. ΤΟ PAINTBALL ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΗΜΑ . ΤΟ PAINTBALL ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΗΜΑ . ΤΟ PAINTBALL ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΗΜΑ . ΤΟ PAINTBALL ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΗΜΑ . ΤΟ PAINTBALL ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΗΜΑ . ΤΟ PAINTBALL ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΗΜΑ . ΤΟ PAINTBALL ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΗΜΑ . ΤΟ PAINTBALL ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΗΜΑ .ΤΟ PAINTBALL ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΗΜΑ . έλα να με δείρεις ρε :-P

    Ayto einai to epipedo sas? telika den kaname la8os!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Το επίπεδό μας ειναι υψηλότατο... Δεν κλέβουμε, δεν λοιδωρούμε, δεν δυσφημίζουμε, κρατάμε τον χώρο μας καθαρό και εάν βρεθούν λίγοι κάποιοι που θα τον λερώσουν, τον καθαρίζουμε μόνοι μας, προσέχουμε την φύση, προσέχουμε τους συμπαίκτες μας, έχουμε τεχνικές γνώσεις, γνωρίζουμε νέους ανθρώπους απο ολο τον κόσμο, τους βάφουμε, κάνουμε τον χαβαλέ μας και περνάει η Κυριακή μας όμορφα μακρυά απο προβλήματα... Στο κάτω κάτω, συνεχίστε αυτό που έκαναν οι βάνδαλοι... Και εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι... Βάλτε χρώμα στο τσιμεντένιο πάρκο σας... Κόκκινο, κίτρινο, μπλέ, πράσινο, βάψτε τα όλα όμορφα... Περιποιηθείτε τα δέντρα και το γρασίδι, φτιάξτε τα παγκάκια... Η γειτονιά πρέπει να ενδιαφερθεί για το πάρκο της, η πολιτεία κοιμάται... Αν δεν πάρετε τα πράγματα στα χέρια σας δεν θα δείτε όχι πάρκο, ούτε δρόμο ίσιο δεν θα φτιάξουν... My two cents.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Κυριε Θέμη Πανώριε...Προσωπικα σας δινω τα συγχαρητηρια μου δεν υπαρχει πιο εξυπνο απο αυτο που κανατε! Τι Ραδια τι Εφημεριδες βρηκατε την καταλληλη στεγη ωστε να διαφημισετε την νεα σας επιχειριση!Σας ευχομαι με την ιδια εξυπναδα που κανατε διαφημιση σημερα εδω να κανετε και καλες δουλειες στην επιχειριση σας! μπραβο σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Γειά σου ρε Χρηστάρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Αυτος που κανει το ΑΝΤΡΙΚΟ ΑΘΛΗΜΑ, θα μας πει τι ειναι? Μπασκετ? Ποδοσφαιρο? Τραβαει το πετσι του? Εγω προσωπικα κανω κωπηλασια, και καθε κυριακη παιρνω μερος σε παιχνιδια paintball. Ηλιθιε!!!!! Βλαχο!!! Αντρα(ανατριχιασα)!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. esy o kopilatis..file mou mia zoi kopilatis 8a eisai..prosexe ekei pou kaneis kopilasia min trupisei to skafos soy kanenas LOUTSOS...antra!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Καλέ/ή μου κύριε/κυρία... Ειδατε να αναφέρω κάτι για την επωνυμία ή τον τόπο της επιχείρησής μου...? Απλά αντέδρασα όπως θα έκανε κάθε νοήμον ον σε μια άδικη επίθεση στον χώρο μου... Και πιστέψτε με οταν σας λέω οτι εάν ήθελα να κάνω διαφήμιση της επιχείρησής μου ΔΕΝ θα την έκανα σε αυτό τον χώρο... Μυρίζει...Άσχημα... Σύν του οτι ΔΕΝ ειμαι στην Ρόδο... Πάντως για να τηρήσουμε και το σαβουάρ βίβρ, σας ευχαριστώ για τις ευχές σας, σας εύχομαι κι εγώ με την σειρά μου οτι καλύτερο στην ζωή σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Εσυ ο απο πανω... Ελα, σταματα να τραβας το πουλι σου, κανει κακο στα ματια... Τουλαχιστον εγω κανω δυο αθληματα.... Εσυ? Γοπινκ? Μπυρινκ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. χαχαχαχαχαχα...!!! Αρση ψητών...!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Και μετά λένε οτι στο paintball υπάρχει κίνδυνος τύφλωσης! Αυτός ειναι ήδη μισότυφλος αν οχι ολότελα! Τι να πεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Ασε ξερω!!! Παιζεις lineage και world of warcraft!! Ετσι εκ του ασφαλους!!! Αν φας μπιλια ομως θα τρεχεις στη μανουλα σου τρεχοντας! ΒΛΑΚΑ!!! (26/11/10 4:25 μ.μ.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Esy o Kopilatis...Se vlepo eksagriomeno..mallon 8a eixes atyxima me ton LOUTSO e? Min pigaineis sta va8ia giati exei kai ksifies...kale antra!
    xaxaxa!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Ναι, δεν μας ειπες ομως τι αθλημα κανεις εσυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. O kopilatis tyflo8ike apo to trypima toy LOUTSOU!@@@ KOPILATI PES ALEYRI O LOUTSOS SE GYREYEI@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Vlepo Kopilati to PIANEIS kala to KOUPI e? Prosexe etsi opos to travas min se TRYPISEI.... kai rixne kai mia matia sto vy8o min sou er8ei ksafnika o LOUTSOS@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Καλα δεν ντρεπεστε λιγακι? Αντι να πειτε κατι για το θεμα του παρκου ασχολειστε με ανουσια πραγματα που δεν εχουν θεση εδω αλλα ριχνουν και το επιπεδο της συζητησης! Αν εχετε να πειτε κατι για το παρκο να το πειτε..αλλιως να κανετε αλλου τετοιου ειδους σχολια ειναι ντροπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Επειδή ξέρει απο ψάρια δύο ειναι τα τινά σχετικά με τα χόμπι του: ή το ψάρεμα ή το μπαλέτο!
    Ελα μωρε τώρα με τις τιτίκες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Τα ειπαμε για το πάρκο... Καταδικάζουμε τέτοιες ενέργειες μπλαμπλαμπλαμπλα... Φτιάξτε το μόνοι σας, ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα το κάνει για σάς... Ποσα χρόνια ειναι εγκαταλελειμένο...? Και περιμένετε τώρα να το φτιάξουν...? Καλά κρασιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Οχι φιλε μου....Εμεις μιλαμε για αυτους που πεταξαν τις μπογιες και το θεμα ειναι αυτο! Για τους 2-3 αλητες που εχουν γεμισει καθε γωνια του νησιου με ολες αυτες τις αηδιες...Για αυτους λεμε και οχι για εσας που ασχολειστε με κατι που δεν εχει σχεση με τους βανδαλισμους που εκαναν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Ευχαριστώ για την τοποθέτησή σου, επιτέλους...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. XAXAXAXAXAXAXA! Re telika oloi exete poli plaka!
    Alla aytos pou exei pio poli plaka einai o ANTRAKLAS o KOPILATIS......Ektos apo loutsous kai ksifies 8a prepei na sou aresoyn ta sika kai ta fragkosika...Alla kai oi petaloudes kai oi paparounes!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Σ.Σ.: μετά από αυτοψία στον χώρο διαπιστώθηκε ότι ο βανδαλισμός με χρώματα στο πάρκο δεν έχει σχέση με το paintball. Προς αποκατάσταση διορθώθηκε η ανάρτηση και δημοσιεύτηκε νέα σχετική... 17.00
    Η σελίδα μας είναι ανοικτή σε παράπονα-καταγγελίες, όπως επίσης και στον αντίλογο τους εφόσον αποδεικνύεται και υπερισχύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. GEorge Skourtis26/11/10 17:16

    paraponarodos είπε...

    Σ.Σ.: μετά από αυτοψία στον χώρο διαπιστώθηκε ότι ο βανδαλισμός με χρώματα στο πάρκο δεν έχει σχέση με το paintball. Προς αποκατάσταση διορθώθηκε η ανάρτηση και δημοσιεύτηκε νέα σχετική... 17.00
    Η σελίδα μας είναι ανοικτή σε παράπονα-καταγγελίες, όπως επίσης και στον αντίλογο τους εφόσον αποδεικνύεται και υπερισχύει.


    sas euxaristoume para poli,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Euxaristoume! (ek meros olon pou paizoun paintball stin Rodo )
    Marios Martakis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. ΑΝΤΕ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ Ο ΝΕΡΟΠΟΛΕΜΟΣ ΣΑΣ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Παιδιά μπορείτε να μου πείτε το μοντέλο και την μάρκα του μαρκαδόρου ( όπλο του paintball για όσους δεν καταλαβαίνουν εμάς τους γύφτους) με τέτοια σημάδια θα γαμεί, αν το αγοράσω θα τους ξεσκήσω όλους στους αγώνες, α ναι σας παραθέτω και κάποιες εικόνες με ατυχήματα στο σκάκι, όπου είναι και αυτό ένα κωλοπαίχνιδο που δεν παίζετε από αργόσχολους ( όπως το τάβλι) http://www.chessbase.com/newsdetail.asp?newsid=4905

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Για να δούμε τι θα πεις τώρα ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ τις ψευτοκουλτούρας και τις δήθεν ανησυχίας, μου θυμίζεις κάτι κάφρους σπιούνους Ιάδες στο Στρατό!
    ΓΚΑΣΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. ξερω ποιος το εκανε.

    Verik.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. ΑΥΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ...ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ...ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΛΕΤΕ ΕΧΕΙΣ "ΠΑΙΞΕΙ" PAINTBALL....ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ! ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΔΕΚΑΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ! ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΗΛΙΚΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΤΑΣΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΔΙΑΤΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΑΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΒΑΝΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΛΛΟΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΣΑΝ ΜΟΝΙΜΑΔΕΣ..ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!!! ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΟΙ ΕΧΕΤΕ ΤΑΣΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ!!

    ΜΕ ΑΓΑΠΗ Ο ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΣΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Εσυ ο ανωνυμος 26/11/10 5:05 μ.μ. ανοιξε εναν ταφο και μπες μεσα μαλακα αργοσχολε κομπλεξικε! Ειναι φανερο οτι ποτε δεν εχεις κανει αθλητισμο, και ποτε δεν εχεις ασχοληθει με κατι σοβαρα εκτος απο το να γαμας το αρκουδακι σου, αυτο που κοιμασαι μαζι του το βραδυ! Ειναι φανερο οτι οταν εισουν μικρος σε βαραγαν ποι γονεις σου και μετα τα παιδια σε κοροιδευαν στο σχολειο γιατι εισαι μιζερος χοντρος και ασχημος! Ξεκολα το κεφαλι σου απο το pc και ασχολησου με κατι σοβαρο απο το να καθεσε να επικρινεις ατομα σε blog! Αντε και ΨΟΦΑ γελοιε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *