ροή ειδήσεων

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ 'Δήμαρχος δέσμευσε πλοίο για τις εκλογές'

"16 χρονια επι 2μιση μηνες τουλαχιστον καθε καλοκαιρι δεν ηταν αρκετα ωστε να καταφερουμε να πεισουμε το δημαρχο Αναστασιο Αλειφερη να μεταφερουμε τα εκλογικα μας δικαιωματα απο το δημο Αμαρουσιου στο δημο Τηλου και να ψηφισουμε τον καλο μας φιλο, τον ιδιο, που καταφερε να μας δεσει επι 2 δεκαετιες στο πιο απομακρυσμενο και δυσκολοτερα... προσβασιμο νησι της Ελλαδας. Αγαπησαμε το νησι περισσοτερο απο τον τοπο μας, αλλο μεγαλο νησι της δωδεκανησου εξαιτιας ενος ανθρωπου που μας παρειχε ανα πασα στιγμη ασφαλεια ως εμπειρος γιατρος και ειλικρινη βοηθεια στα θεματα της διαμονης μας ως νεοι και αργοτερα ως κατοικοι-τουριστες στο νησι. Ειδαμε το νησι να εξελισσεται με ραγδαιους ρυθμους και την ασυγκρατητη συμπαθεια προς τον Αναστασιο Αλειφερη να μην αποτελει πλεον ιδιον της επταμελους οικογενειας μας αλλα και αλλων εκατονταδων τουριστων. Η αληθεια ειναι οτι θυμωσαμε με τον Αλειφερη που δε μας επετρεψε να στηριξουμε το νησι ψηφιζοντας τον, παραθετοντας το λογο "μονο οι κατοικοι Τηλου εχουν δικαιωμα να ψηφισουν, εσεις δεν επιτρεπεται να αποφασιζετε για τους ανθρωπους".Μα εμας ηταν ο τοπος μας. Και δεν ηταν ο αυθορμητισμος του που σα φυσικος νομος κατευθυνει τις πραξεις του και τα λογια του συνεχεια προς το δικαιο και το σωστο αλλα η πιο αξιοπρεπης λογικη του που δε μας επετρεψε. Επταμελης(πολυτεκνη) οικογενεια με εκλογικα δικαιωματα συν την υπολοιπη οικογενεια που τον γνωριζει και τον εκτιμα, σχεδον γεμιζει το καραβι της τηλου. Το sea star που με τοσο κοπο εφερε στο νησι και πολεμηθηκε επισης τοσο, απο τους ιδιους που το εκμεταλλευονται περισσοτερο απο ολους. Ουδεις ασφαλεστερος εχθρος απο τον ευεργετηθεντα. Ειναι αν μη τι αλλο γελειο να απανταμε σε αντιστοιχα γελειες κατηγοριες αλλα η ανωτεροτητα που θα μπορουσαμε να επιδειξουμε μην απαντωντας ισως ειναι πιο προκλητικη και θα πειραζε περισσοτερο τους εχθρους του καλυτερου δημαρχου της Ελλαδας. Εαν δε βγει δημαρχος πρεπει να φυγει και το νησι...θα αδειασει. Αυτη ειναι η αληθεια αλλα η αξιοπρεπεια και η μετριοφροσυνη του δε θα του επετρεπαν ποτε να το πει οσο και να θελουν να τον διαβαλλουν οσοι δεν τον ξερουν.Αδυνατω να πιστεψω οτι αν τον γνωρισεις οσο προκατειλημενος και να σαι μπορει να μην τον εκτιμησεις.

Παρακαλω να τηρησετε τη δεοντολογια και να δημοσιευσετε αμεσα την απαντηση μου στο θεμα δημαρχος δεσμευσε πλοιο για τις εκλογες.

Ευχαριστω εκ των προτερων"

Φλωρα Αλατσαθιανου-Ιωαννης Αλατσαθιανος-Αλεξανδρος Αλατσαθιανος

Σχόλια

  1. esu file mou meneis stin tilo?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ,ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ! ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ,ΑΛΛΑ ΜΗ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΥΠΕΡΗΡΩΑ! ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ! ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗ ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ!
    ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟΛΟΓΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ! ΑΠΛΑ ΑΝ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ.
    ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΤΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΛΙΦΕΡΗΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΑΥΤΟ? ΚΑΙ ΑΝ ΕΚΔΙΩΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ?
    Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΟΣΑ ΞΕΡΕΙ..ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ..Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μεγαλώνοντας η ισως συνομωσιολογικη σκεψη μου πηγε στο οτι οι υπερηρωες απο τα κομικς δημιουργηθηκαν για να μην αναγνωριζουμε κατι αλλο ως δυναμη περα απο τις μυικες υπερδυναμεις των ηρωων. Και να που ειχα δικιο. Η αληθεια ειναι οτι δεν αναρωτηθηκα ποτε πως κατεληξε στην τηλο καθως γνωριζοντας το δημαρχο δε μου κανει εντυπωση λογω του ριζοσπαστικου χαρακτηρα του. Το οτι εκδιωχθηκε απο καπου αλλου δεν το πιστευω σε καμια των περιπτωσεων αλλα αν το πιστευα περιεργως θα τον ανεβαζε ακομα περισσοτερο στην εκτιμηση μου για δυο λογους:
    1. αποτελει ελληνικο χαρακτηριστικο να εξοριζουμε τις μεγαλυτερες προσωπικοτητες απο φιλοσοφους, επιτυχημενους ηγετες εως και υποδειγματα χριστιανων.
    2. αν τον ειχαν διωξει σημαινει ειτε οτι ηταν τοσο κραυγαλεα κακος, σχεδον ασυγκριτης σημασιας καθως η φτωχη εμπειρια μου μου δειχνει οτι κανενας δε διωκεται στην Ελλαδα και ας εχει προκαλεσει τη χειροτερη ζημια στη χωρα μας, βλ. καποιους πολιτικους ή οτι εχει καποιο απο τα γνωρισματα που παρεθεσα παραπανω στο 1.
    Δια της ατοπου απαγωγης και γνωριζοντας το εργο του και τον ιδιο καταληγουμε στο 1.
    Τωρα η ισως συναισθηματικη μου σκεψη η απαλλαγμενη απο παιδιαστικα προτυπα ψαχνει για ηρωες και βρισκει στην καθημερινη ζωη παντου,ακομα και στα νησια αγονης γραμμης.Ειμαστε τουριστες οχι απλοι θελουμε να πιστευουμε, αγαπαμε τον τοπο παρα πολυ.Τελευταια φορα που ασχολουμαστε με το θεμα καθως θεωρουμε οτι δεν μπορει να δικαιωθει περισσοτερο απο κανεναν οσο απο το εκλογικα αποτελεσματα επι τοσες τετραετιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. fΦΙΛΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΠΟΝΑΕΙ...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΣΥ! Ο ΑΛΙΦΕΡΗΣ ΔΕΝ ΞΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΟ, ΤΗΝ ΕΠΕΛΕΞΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΖΩΗ ΤΟΥ! ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ, ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΑΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΕΠΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΙΦΕΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι. Η αλήθεια, στην περίπτωσή μας, δεν πονάει αλλά ούτε και οι “παπαριές”. Γιατί η πρώτη σε κάνει ευτυχισμένο γιατί υπάρχουν άνθρωποι σαν τον Αλιφέρη και έτσι μπορούμε ακόμα να ελπίζουμε και οι δεύτερες σε κάνουν στην αρχή, μόνο, να εκνευριστείς μετά όμως να γελάς με το πόσο γελοίος μπορεί να γίνει ένα άνθρωπος, που πίσω από την ανωνυμία του χρησιμοποιεί τη μέδοδο του Γκαίμπελς (ασφαλώς ούτε γνωρίζει καν το όνομα του εν λόγω, τη μέθοδο όμως την κατέχει) για έναν άνθρωπο που έχει αφιερώσει τη ζωή του στο νησί αυτό, χωρίς πραγματικά να αποκομίζει τίποτα προσωπικά γι’ αυτόν πέρα από την ικανοποίηση της ίδιας του της προσφοράς και την αφοσίωση και αγάπη όλων όσοι γίνονται αποδέκτες της.(και είναι πάρα πολλοί…)
    Εν τέλει ανάξιο ανταλλαγής απόψεων δεδομένου ότι στο μόνο που στηρίχθηκε ο …Γκαίμπελσικός! είναι ότι , κρίνοντας από τον εαυτό του, «κανείς δεν κάνει τίποτα για την ψυχή της μάνας του.
    Και κάτι ακόμα. Ναι. Ο Αλιφέρης είναι πρότυπο, υπερήρωας. Και στην πραγματικότητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *