ροή ειδήσεων

Καταγγελία για ψώρα σε πλοίο !

"Το πλοίο του Νήσος Ρόδος που έρχεται στη Ρόδο μεταφέρει ΨΩΡΑ!!!
Το παράσιτο αυτό έχει ήδη...

μιάνει δυο γνωστές μου, δασκάλες/αναπληρώτριες στον Δήμο Αρχαγγέλου που ταξίδεψαν με το ίδιο καράβι!
Εξωφρενικό..."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. αν δεν εχεις στοιχεια και αποδειξεις μην κατηγορεις κανεναν δεν ειναι σωστο !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μας δουλεύεις? Το πλοίο εδώ και 10 μέρες είναι εκτός δρομολογίων γιατί προσέκρουσε στην είσοδο του λιμένος Πειραιά. Έλεος με τα ψέματα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καταρχας η ψωρα δεν ειναι κολητικη ...και θεραπευεται.......Χωρια που εισαι μεγαλος ψευτης.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΕΚΤΟΞΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΤΣΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΩΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝΗΡΤΗΣΕ ΤΑ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΙΝΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. parakalw, mhn eiste anwnymoi! ME lene Sapfw k egw anarthsa ayth thn kataggelia. Tis kopeles tis gnwrizw proswpika k talaipwrhthikan PARA poly me to parasito ayto!!!
    DEN TO KOLLHSAN TIS TELEYTAIES 10 meres, einai poly parapanw. Apla espeysa na to anakoinwsw molis egine h syzhthsh gia na mhn pathoun to idio k alloi.
    To parasito kollaei k h apolymansh apo ayto einai arketa epiponh. Prepei na pleneis kathe mera ta rouxa sou k ta paplwmata, na ta siderwneis k na pairneis farmaka gia toulaxiston 10 meres.... KOLLAEI!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. REEEEEEEEEEE PATE KALLA ???? PRIN ME TON XATZIKELI TORA ME TO KARABI,POS MPORITE NA KATIGORITE KAI NA LASPOLOGITE ETSI KAPIOYS EPIXIRIMATIES???? MALON THA PREPH NA PAREMBI KAPIOS EISAKGELEAS KATI MOY BROMAI ME TO SIKGEKRIMENO B....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. symfono!! me ton 4 12 exo taksidepsi me to sikgekrimeno karabi kai eine polli kalo. ase poy erikse kai tis times .... poy tis eixan ftasi sta ypsi.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 4:12 k 4:16, steilte se mail to thl sas edw:
    fireflyon@gmail.com
    na pame na vroume ta koritsia, pou OLWS tyxaiws molyn8ikane apo to parasito meta apo taxidi se ayto to karavi!
    Malista h mia epeidh ths eixe xanatyxei kapote otan ekane Erasmus hxere k thn aisthish (einai san na hlektrizesai oloklhros) otan se tsimpaei k mpainei katw apo to derma sou. K to epathe sto karavi MESA!
    na katharizoun k na aporypainoun to karavi tous pio swsta!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΟΥΔΗΜΟΥ ΠΑΛΙΑ ΕΊΧΕ ΚΟΡΙΟΥΣ !!!!!
    ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. TI SXESI EXIS ME TA B.STARS??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Akoma kai etsi na egine kai na ETYXE na kollisan, apo kapoion tourista isws, den mporeis na petas etsi katigories gia to karavaki...Apo tote pou mpike pigainoerxomai synexeia me ayto kai mexri twra den exw kollisei apolytws TIPOTA! Ayto mporeis na mou to eksigiseis???? Kai gia tin istoria exw koimithei kai se patwma xwris na strwsw otidipote katw sti moketa...E TOOOOSO tyxeros eimai pia?????? Den nomizw!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. EEEEE KALLA APO MALAKIES SE AYTO TO BLK ALLO TIPOTA .... DES TI GRAFOYN GIA TO X.KELI ASTA TI GINETE GIA TIN GAMIMENI TI DIAFIMISI PATAN EPI PTOMATON....GIORGOSP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. magkes, egw mousikos eimai. Kamia sxesh me diafhmish k dysfhmish DEN exw. Hthela apla na to gnwstopoihsw se anthrwpous pou taxideyoun poly me karavia na einai ypopsiasmenoi k na lavoun ta metra tous. Elpizw na ftasei sta aytia oswn tous endiaferei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. χαχα άπαιχτοι ήσαστε! Επειδή δεν κόλλησες εσύ ρε φίλε πάει να πει πως όλα είναι ψέματα; Δηλαδή ή όλες οι καμπίνες θα έχουν πρόβλημα ή καμία; Άν δηλαδή κάτι χαλάσει σε ένα εστιατόριο και πάθει κάποιος δηλητηρίαση θα είναι ψέμα γιατί κάποιος άλλος που έφαγε κάτι άλλο μια άλλη μέρα δεν έπαθε; Αμ ο άλλος, κανάς τουρίστας θα τους το κόλλησε. Οι Ροδίτες έχουν ανοσία όπως και τα πλοία τους! Αυτές οι βρωμιάρες θα πήγαν με κανά τουρίστα! Παίδες η ψώρα δεν μεταδιδεται με το σεξ που έχετε όλοι στο μυαλό σας. Μολύνει τα στρώματα και τα ρούχα... Η κοπέλλα ενημερώνει για να ευαισθητοποιήσει και εσείς νοιάζεστε για τους κακόμοιρους τους επιχειρηματίες και όχι για την ποιότητα των υπηρεσιών που είναι υποχρεωμένοι να προσφέρουν! Νισάφι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. thanx 4:56! Telika pollh h vrwmia sto myalo twn anthrwpwn.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. xa xa den pezeste!!!!! kai giati den grapsate genika sta plia?? kai probalete to sigkekrimeno?? kainoyrio karabi??? mipos xalai ta sxedia kapion?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Douleyo se hostel kai einai kati poli koino gia tous taksidiotes, se ola ta mesa aeroplana, ploia kai trena. Emeis tromaktika to leme psora alla sta agglika apla einai "bed bugs". Poli eykolo na koliseis an prin apo esena kathotan stin idia thesi kapoios pou eixe i koimotan sto kravati tin proigoumeni nixta.To kako einai oti foliazoun sta maksilaria ton kanapedon, stis valitses kai ta stromata kai einai poli diskolo eos adinato na lifthoun proliptika metra. Ektos kai an einai ola kalimena me plastiko. Omos kathe etairia poy prosferei, estiasi, diamoni, metakinisi ktl prepei na exei sygkekrimeni diadikasia apolimansis se periptosi pou anaferthei peristatiko. An tora sou tixei to kalitero pou exeis na kaneis einai na enimeroseis tin diaxeirisi tis etairias me tin opoia taksidepses gia to poy ekatses i koimithikes kai an thes na tous elegkseis prin tous katigoriseis kai tous kseftiliseis na rotiseis gia to poia metra pernoun se periptosi tetoiou peristatikou. Giati akoma kai ekei na min kolises isoun mesa kai xreiazetai na kanoun sovari apolimansi. Pantos einai megali talaiporia, apaisio sinaisthima kai einai na min sou tixei. An tora eisai apo aytoys poy fovountai poli tin idea kai exoun tromaksei mporeis na promitheyteis ena paraskeyasma apo to farmakeio poy einai san lotion(mirizei asxima) alla tha se prostatepsei apo to na erthoun pano sou ayta ta zoifia.
    Ayta, nomizo pio sygkekrimenes plirofories einai kalo na akoustoun anti na katanalonomaste se allilokatigories kai sinimosiologies.

    Stavroula
    P.S.Telos an thes na epofelitheis kai na apozimiotheis gia tin talaiporia sou, piese toys gia apozimiosi an mporeis me kapoio tropo na apodeikseis oti kollises ekei ( na pareis piso ta lefta sou)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *