ροή ειδήσεων

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΟ.

Ακόμα μια ''φανταστική'' και ''ψεύτικη'' ιστορία, όπως θα ισχυριστούν σίγουρα οι υπεύθυνοι του Κυνοκομείου Ρόδου.
Η μαύρη σκυλίτσα που βλέπετε (φωτό αριστερά ) γέννησε μέσα στο Κυνοκομείο της Ρόδου και...

φυσικά βρισκόταν μαζί με άλλα σκυλιά και όχι σε απομόνωση ή σε χωριστό κλουβί για την ασφάλεια των μωρών της.

Η σκυλίτσα, σύμφωνα με τους ανθρώπους που την είδαν, ήταν πολύ στρεσαρισμένη, όπως βλέπετε στο video και σε μόνιμη άμυνα για να προστατεύσει, από ένστικτο, τα μωρά της.

Την Δευτέρα οι υπάλληλοι του Κυνοκομείου παραδέχτηκαν στους φιλόζωους που απαίτησαν να μάθουν πού είναι τα κουτάβια ότι τους έγινε ευθανασία (δυστυχώς, η μόνη λύση αντί να μεγαλώσουν στο Κυνοκομείο με κίνδυνο να κολλήσουν τύφο) και επίσης παραδέχτηκαν, ότι μέχρι τότε η μαμά δεν είχε πάρει το ειδικό φάρμακο που πρέπει για να σταματήσει η παραγωγή γάλακτος. Αυτά αναφέρουν οι φιλόζωοι που την πήραν από εκεί.

ΒΙΝΤΕΟ... ΔΕΙΤΕ 

Χθες, Παρασκευή 19/11 λοιπόν πήραν τη σκυλίτσα από το Κυνοκομείο και την πήγαν κατευθείαν στο κτηνίατρο. Οι εξετάσεις καλαζάρ και ερλιχίωσης βγήκαν φυσικά θετικές. Όπως φωνάζουν για όλα τα ζώα του Κυνοκομείου, εδώ και καιρό, ότι δεν ελέγχονται με αναλυτικές εξετάσεις αίματος, δεν λαμβάνουν επαρκείς θεραπείες για αυτές τις θανατηφόρες ασθένεις και δεν γίνεται ευθανασία σε βαριές περιπτώσεις. Σύμφωνα με μαρτυρίες, πολλές φορές δεν υπάρχουν ούτε φάρμακα για την θεραπεία τους αλλά ούτε και η ένεση για την ευθανασία!!! Η εικόνα που δίνει εδώ και μήνες το Κυνοκομείο της Ρόδου είναι πως είτε άρρωστα είτε υγιή τα ζώα απλά ζουν εκεί μέσα. Κανένα πρόγραμμα, καμία οργάνωση, κανένας ειδικός χώρος, καμία καραντίνα, κανένα πρόγραμμα στειρώσεων των αδέσποτων στους δρόμους.


Ακόμα μία σκυλίτσα, καφέ, έγγυος βρισκόταν σε χώρο με άλλα σκυλιά και μάλωνε μαζί τους για να προστατευτεί. Τελικά γέννησε, καθώς είχε αίματα στη μήτρα της αλλά κανείς δεν γνώριζε- δεν είχε ασχοληθεί με το πού είναι τα κουτάβια!!!Μάλιστα,οι φιλόζωοι που γράφουν για αυτά τα δύο σκυλιά, θεωρούν πιθανό η σκυλίτσα να έφαγε τα κουταβάκια της, καθώς σε συνθήκες έντονης πίεσης και ασυλοποίησης, οι μητέρες-σκυλίτσες αντιδρούν έτσι.

Και αυτή την πήραν μακριά από το Κυνοκομείο, τις έγιναν εξετάσεις και βγήκε επίσης θετική στο Καλαζάρ.

Όλα αυτά γράφονται από τους φιλόζωους ΔΕΙΤΕ 
που ασχολούνται με τα ζώα του Κυνοκομείου και τα αναδημοσιεύουμε. Και φυσικά θεωρούνται ψέμματα, προεκλογικός πόλεμος κλπ από τους υπεύθυνους του Κυνοκομείου, όπως δηλώνουν στα ΜΜΕ.

Τα συμπεράσματα δικά σας!

Για μία ακόμα φορά, θεωρούμε ότι το Κυνοκομείο πρέπει να εκσυγχρονιστεί, να οργανωθεί και να αναλάβουν άτομα με γνώση από διαχείριση αδέσποτων!

Για τις διαμαρτυρίες σας στη νέα Δημοτική αρχή:

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΙΩΝ
Τηλεφωνικό Κέντρο : 22413-61200
E-mail : info@rhodes.gr

adespoto.gr

Σχόλια

  1. ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ?ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΖΗΤΑΝΕ ΦΑΓΗΤΑ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ.ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΛΙΓΟ.ΠΟΣΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ???Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΙΡΩΜΕΝΑ????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μα τι γίνεται εκεί κάτω???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΡΕ ΦΙΛΟΖΩΟΙ(ΖΩΑ)...ΣΑΣ ΕΦΤΑΙΞΕ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΜΕ ΤΟ ΣΜΑΡΤ..ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ ΕΒΑΛΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΕΝΑ ΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΥΘΥΝΕΤΕ ΚΑΘΑΡΑ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ!
    ΕΔΩ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ! ΨΕΥΤΕΣ!!
    ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΙΣΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΝΤΙΚΙΑ!
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΕΓΡΑΦΑΝ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΖΩΟΙ!! ΟΙ ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φονιαδες φιλοζωοι!! τα βαλατε με το σμαρτακι...Ρε δολοφονοι υποκριτες φιλοζωοι τωρα περνετε και τις ψυχες απο τα κουταβακια!! Αισχος!
    εχετε αηδιασει ολο τον κοσμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ειναι πραγματικα απιστευτο...Σκοτωσαν τα κουταβακια οι φιλοζωοι του κοινοκομειου? δεν το πιστευω!! Ειστε με τα καλα σας? Τι διαολο φιλοζωοι ειστε εσεις ρε? Πω πω αισχος εχω πραγματικα ΑΗΔΙΑΣΕΙ!! εχει απολυτο δικιο ο 22/11/10 8:59 π.μ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *