ροή ειδήσεων

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ !

"Κάποτε ήταν ένας δρόμος... τώρα είναι ένα μαύρο χάλι.
και μιλάω για τον δρόμο στις κάτω πέτρες που τον είχαν κλείσει για πάνω από 6 μήνες για να τον επισκευάσουν να του δώσουν λέει μια άλλη όψη και να κύριοι τα ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ απαράδεκτο φασιστικό και... εγκληματικό το σχέδιο σας από τη μία τα τεράστια πεζοδρόμια που όπως θα δείτε στην φωτογραφία παρκάρουν πάνω σε αυτά και όχι στις κανονικές θέσεις και από την άλλη οι ηλίθιες εσοχές στο δρόμο, ΓΙΑΤΙ ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να μας στερείτε την χαρά της προσπέρασης της άνετης οδήγησης και όχι του στριμοκωλιάσματος και του μποτιλιαρίσματος που φτάνει μερικές φορές μέχρι και τα φανάρια ΓΙΑΤΙ???"
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Anonymous3/11/10 23:54

    ρε φίλε, έλα ομολόγησέ το, έγραψες τη παραπάνω σαχλαμάρα γιατί γουστάρεις να τραβάς τη προσοχή και την βρίσκεις όταν σου την "λένε"
    εκτός και αν απέκτησες αυτή την ανάπτυξη φιλοσοφίας, παρακολουθώντας επί εικοσιτετραώρου πρωινάδικα και λαϊκίστικες εκπομπές καταγγελίας ό,τι να'νε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Anonymous4/11/10 00:26

    ναι το ομολογώ είμαι βλάκας σαν και σένα και το έγραψα γιατί δεν είχα με τι να περάσω το χρόνο μου αλλά να σε ρωτήσω και γω κάτι, εσύ πόσο βλάκας είσαι που κάθισες να το διαβάσεις και να το σχολιάζεις εεε ή μήπως είσαι ένας απο αυτούς που παρκάρουν στα πεζοδρόμια ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Anonymous4/11/10 00:37

    οκ το θέμα της βλακείας εξαντλήθηκε νομίζω
    το ότι παρκάρω στο πεζοδρόμιο πως το συμπεραίνεις;
    μου θυμίζει το ανέκδοτο: συζητά ο Α και ο Β
    Α: ενυδρείο έχεις στο σπίτι σου;
    Β: όχι
    Α: ε είσαι γκέι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Anonymous4/11/10 00:44

    κι επειδή μάλλον δεν κατάλαβες, μια χαρά έργο είναι, θέσεις πάρκινγκ υπάρχουν και για τους κάτοικους και για προσωρινή στάση (πχ ταξι, πούλμαν κλπ) η περιοχή είναι οικιστική με όριο ταχύτητας 40χλμ/Ω τα υπόλοιπα που γράφεις είναι βλακώδη όπως κι εσύ παραδέχεσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Anonymous4/11/10 00:49

    όπως συμπέρανες και συ το γεγονός οτι κάθομαι και βλέπω τα πρωϊνάδικα αλλά δεν θα ασχοληθώ άλλο με τις βλακείες σου γιατί θεωρώ το θέμα μου πιο σοβαρό απο εσένα...
    (Υ.Γ. θα σε παρακαλούσα να μην απαντήσεις ξανά
    δεν είσαι εσύ το ζήτημα του θέματος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Anonymous4/11/10 01:22

    επίσης οι νησίδα στη μέση του δρόμου αποτρέπει το αντικανονικό ούτως η άλλος στη περιοχή προσπέρασμα, με αποτέλεσμα την ελαχιστοποίηση της μετωπικής που είναι και εν δυνάμει αιτία να σπρώξει ένα αμάξι στο σαλονάκι των σπιτιών της περιοχής. επίσης η νησίδα που την έφτιαξαν φασίστες, δίνει την ευκαιρία στους δύσμοιρους πεζούς να πάρουν μια ανάσα όταν προσπαθούν να διασχίσουν κάθετα τον δρόμο (από και προς τη παραλία) από το κυνήγι οδηγών που θέλουν να νιώθουν τη χαρά της προσπέρασης
    στην υγειά μας... ένα ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ έχω ανοίξει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Anonymous4/11/10 01:37

    Εγώ θέλω να δω, αν τυχόν γίνει κανένα σοβαρό ατύχημα (πράγμα βέβαια που δεν το εύχομαι), πως, αλλά και πόσο χρόνο θα πάρει για να φτάσει ασθενοφόρο στον συγκεκριμένο δρόμο.
    Ας υποθέσουμε λοιπόν φίλοι μου ότι στα μισά περίπου αυτού του δρόμου συμβεί ένα ατύχημα, και έχουμε και έναν τραυματία. Σκέφτηκε κανείς από αυτούς τους δήθεν ειδικούς (μηχανικούς - συγκοινωνιολόγους) που έκαναν 6 ολόκληρους μήνες για να φτιάξουν αυτό το αριστούργημα, αυτό το τόσο δύσκολο τεχνικά έργο (μιλάμε για μια απλή γαμημένη ευθεία περίπου 600 μέτρων), αλλά παράλληλα και τόσο όμορφο από άποψη αισθητικής (μιλάμε για πολύ κίτς κατάσταση για να μη το χαρακτηρίσω αλλιώς), μετά από το μποτιλιάρισμα που θα προκληθεί από το ατύχημα, ΠΩΣ, ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ...??? Επίσης όπως πολύ σωστά επισημάνθηκε σε παραπάνω σχόλιο, έφτιαξαν πεζοδρόμια και ποδηλατοδρόμια για να παρκάρουν πάνω σε αυτά κάποιοι ασυνείδητοι(γαϊδούρια). Άσε που ο συγκεκριμένος δρόμος είναι γεμάτος σκαμπανεβάσματα, πράγμα εντελώς απαράδεκτο για ολοκαίνουργιο δρόμο. Δεν χρειάζεται να παρακολουθεί κανείς πρωινάδικα και λαϊκίστικες εκπομπές για να διαπιστώθούν φίλε μου όλα τα παραπάνω. Αρκεί απλά να διασχίζεις το συγκεκριμένο δρόμο με αυτοκίνητο ή μηχανή για να καταλάβεις τους παραπάνω κινδύνους..!!!!! (Χ.Δ.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Anonymous4/11/10 01:58

    ναι έχεις απόλυτο δίκιο, άλλο η δική σου προσέγγιση και άλλο το "φασιστικό έργο" η "χαρά της προσπέρασης" ή οι "ηλίθιες εσοχές" στις οποίες θα μπορούσαν να αφήσουν τα αμάξια τους οι ασυνείδητοι(..) που λες και όπως φαίνεται και από την φωτό, είναι κάτοικοι της περιοχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ισως θα μπορουσε να ειναι καλυτερο. (βεβαια δν ειναι σαν τον αεροδιαδρομο-εκτρωμα στην μεγγαυλη) Θα μπορουσε το πεζοδρομιο προς την μερια της παραλιας να ειναι λιγο πιο μικρο αλλα και το προσπερασμα απαγορευεται εκει περα και ηδη εχουν γινει πολλα ατυχηματα (τα περισσοτερα με μηχανακια) στην περιοχη. Οσο για το ασθενοφορο θα φτασει οπως θα εφτανε σε οποιαδηποτε αλλη περιοχη της ροδου, εκτος απο την ροδου λινδου δεν εχουμε κανεναν ιδιαιτερα μεγαλο δρομο που να επιτρεπει προσπερασματα, περισσοτεροι ειναι πιο στενοι κι απ αυτον, ασε που παντα υπαρχει η δυνατοτητα το ασθενοφορο η οποιοδηποτε αλλο οχημα εκτακτης αναγκης να πατησει στην νησιδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Anonymous4/11/10 07:45

    αν νομιζεις οτι ειναι σαχλαμαρα η ζωη των οδηγων και των πεζων τοτε με τετια μιαλα καλα να παθουμε γιαυτα που τραβαμε!!οταν γεμισει και αυτος ο δρομος με καντιλακια σκοτωμενων παιδιον και ενα απο αυτα ειναι το δικο σου ελα να ξαναργαψεις αν ειναι σαχλαμαρες!!!θα ηθελα να μαθω το ονομα του αρχιτεκτονα αυτου του εργου!να παω να βαλω μια ταμπελα εκει με το ονοματου που ΝΑ ΛΕΕΙ !!!ΚΡΕΜΑΣΤΕΤΟΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Anonymous4/11/10 08:27

    θα σκοτωθούν οι οδηγοί σε έναν δρόμο που δεν μπορούν να προσπεράσουν, πηγαίνοντας με 40 χιλιόμετρα την ώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Anonymous4/11/10 09:27

    ακομα δεν το εχεις καταλαβει!θα στο πω αλλη μια φορα φιλε!!το προβλημα δεν ειναι η προσπεραση η ταχητιτα !το προβλημα ειναι λαθος κατασκευαστικο μια λουριδα που αρχιζει απο5-6 μετρα καταλιγει στο 1,8-2μετρα σε ελαχιστο χρονο οδιγησης !!καιστο λεω για ωρες που ειναι χημονασ νυχτα κλπ!δεν εχει ο οδιγος χρονο αντιδρασης ουτε περιθοριο λαθους η ελιγμου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Anonymous4/11/10 09:56

    θα συμφωνήσω με τον φίλο πιο πάνω που μίλησε για ενδεχόμενο ατύχημα και ασθενοφόρα και να συμπληρώσω πως ο όρος προσπέραση δεν ταυτίζεται πάντα με την υπερβολική ταχύτητα, τώρα οσο για την φράση "φασιστικό" ομολογώ οτι το παρατράβηξα έχετε δίκιο. Το θέμα μας είναι οτι ο δρόμος αυτός δεν πληρεί τις σωστές προδιαγραφές, φτιάξε πεζοδρόμια αλλά οχι σε τέτοιο σημείο δηλ πόσους πεζούς εξυπηρετεί κάθε μέρα και χρειάζεται 3 μέτρα πεζοδρόμιο ούτε στις πιο προηγμένες χώρες δεν τα βλέπουμε αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Anonymous4/11/10 10:09

    κατοικος τις περιοχης μου ειπε οτι βρήκανε
    την ησυχία τους με την διαμορφοση του δρομου
    τον μακακα και αν τον πλενεις μακακας ειναι
    για αυτους που εχουν χιλιμετρα πάρκινγκ
    και παρκαρουν πανω στο πεζοδρομιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Anonymous4/11/10 10:20

    Λοιπον εσεις που λετε οτι τα πεζοδρομια ειναι μεγαλα πρεπει να ειστε απο αυτους που πανε στο περιπτερο της γειτονιας σας 20 μετρα μακρια με το αυτοκινητο!! Το οτι το 90% των πεζοδρομιων της Ροδου ειναι στενα δε σημαινει οτι αυτο ειναι το κανονικο πλατος τους. Το ασθενοφορο εχει πολυ χωρο να φτασει οπου γουσταρει γιατι πολυ απλα ολα τα οχηματα θα μπουν δεξια στις εσοχες. Μποτιλιαρισμα δεν παιζει διοτι το εργο τελειωνει πολυ πριν τα φαναρια και εκει υπαρχει χωρος για προσπεραση χωρις να εχει σπιτια διπλα στο δρομο. Εγω περπαταω το πεζοδρομιο απο τη μερια της παραλιας συχνα και ειναι μια ευλογια για αυτους που αθλουνται. ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΗΣΤΕ ΛΙΓΟ ΤΗ ΡΟΔΟ ΜΑΣ
    Εσυ φιλε απο πανω, 9.56, σε πληροφορω οτι στις περισσοτερες χωρες τις Ευρωπης τα πεζοδρομια ειναι σχεδον ιδια σε παχος με το δρομο. Απλα μεσα απο το αυτοκινητο τα βλεπετε και σας φαινονται τεραστια και αχρηστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Anonymous4/11/10 10:38

    καλά κανεις φίλε μου 10:20 και περπατάς το περπάτημα είναι υγεία και χαίρομαι που το πεζοδρόμιο στην μερία της θάλασσας ειναι μεγάλο ακριβώς γι'αυτό το λογο και μακάρι να μπορούσα και γω να περπατήσω σαν και σένα αλλά στις περισσότερες χώρες το πεζοδρόμιο είναι σε "λογικά" πλαίσια και θα το ήξερες αν είχες πάει έστω μια φόρα. (9:45)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Anonymous4/11/10 12:38

    Καλά εκτός του ότι ο δρόμος είναι απαίσια στημένος δεν λάβανε καν υπόψιν τους να βάλουν σημάνσεις για τυφλούς. Γιατί φυσικά οι τυφλοί δεν έχουν δικαίωμα ζωής!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Anonymous4/11/10 13:31

    το ονομα του αρχιτεχτωνα!!!παρακαλω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Anonymous4/11/10 20:01

    Φιλοι μου, διευκρινήσεις γιατί το επίπεδο κάποιων είναι λίγο πιο κάτω από τα εν λόγω πεζοδρόμια:
    αρχιτέχτωνα = αρχιτέκτονα
    ταχητιτα = ταχύτητα
    καταλιγει = καταλήγει
    οδιγησης = οδήγησης
    χημονασ = χειμώνας
    οδιγος = οδηγός
    περιθοριο = περιθώριο
    καντιλακια = καντηλάκια
    ξαναργαψεις = ξαναγράψεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Anonymous4/11/10 20:55

    Φυλαι μου 8:01 ,
    Τορρα το κατταλαβα κι αιγο.
    Το πυπεδο μου ινε κατο που πεζωδρωμιο, γιατη
    ασκολουμε με καταδισης.

    I just couldn't resist that one. Take care my friend!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Anonymous5/11/10 06:30

    φιλε των 8.01 απο ολοι την ιστορια μονο την ορθογραφια καταλαβες ΖΗΤΩ ΣΟΥ!!!ΖΗΤΩ 28η οκτωβριου.ΖΗΤΩ 25η μαρτιου!!!ασχολισου με αλλα site και οχι με blog!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Anonymous5/11/10 09:06

    8:01
    ΕΝΩ ΕΣΥ 6;30 ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ BLOG ΕΙΣΑΙ ΦΩΣΤΗΡΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Anonymous5/11/10 09:31

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ (ΔΥΣΤΗΧΩΣ)ΚΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΤΟΥΝ (ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ !!!!) ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Anonymous5/11/10 09:55

    6.30 kalitera me blog 8.01 para me ti soupa pou trome 30 xronia tora apo kapious san kai sena dianoumenous kai διθεν!!ΖΗΤΩ ΣΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Anonymous5/11/10 10:07

    Πο πο, μαι κάναται ραιζοιλει, ντραίπωμε τώσο που δεαιν θα ξαναργάπσο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Anonymous5/11/10 15:55

    θα ήθελα να σας παρακαλέσω να σταματήσετε την οποιαδήποτε άσχετη δημοσίευση σχολίων εκτός θέματος. Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *