ροή ειδήσεων

1,5 ΚΙΛΟ ΚΟΚΑΪΝΗ ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΚΙΛΟ ΗΡΩΙΝΗ ΕΙΣΑΙ ΕΜΠΟΡΟΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ; ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΟΧΙ! ΦΥΣΙΚΑ! ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ!

ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ, ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟ.
ΤΥΧΑΙΟ ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!
ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗ ΡΟΔΟ...

Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν μετά την αξιοποίηση πληροφοριών που είχαν οι αστυνομικοί, οι οποίοι την Παρασκευή στις 6.30 το απόγευμα έκαναν «έφοδο» στο σπίτι τους.
Εκεί κατά τη διάρκεια έρευνας που έγινε βρέθηκαν να κατέχουν 4,37 γραμμάρια ηρωίνης, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, 3 κινητά τηλέφωνα τα οποία οι δράστες σύμφωνα με την αστυνομία, χρησιμοποιούσαν ως μέσα διευκόλυνσης εμπορίας ναρκωτικών και το χρηματικό ποσό των 2.620 ευρώ, τα οποία προέρχονται από την εμπορία ναρκωτικών ουσιών.
Εξεταζόμενοι από τους αστυνομικούς σύμφωνα με πληροφορίες, ο 24χρονος ανέλαβε εξ’ ολοκλήρου την ευθύνη ισχυριζόμενος ότι προμηθεύτηκε τα ναρκωτικά πριν μερικές μέρες από αθίγγανο στη περιοχή των Αγίων Αποστόλων έναντι του χρηματικού ποσού των 100 ευρώ με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει αποκλειστικά για δική του χρήση. Σε ό,τι δε αφορά την ζυγαριά δήλωσε ότι τη βρήκε στα σκουπίδια, ενώ ξεκαθάρισε ότι ο 26χρονος ουδεμία σχέση έχει με την υπόθεση.

Τον ισχυρισμό αυτό επιβεβαίωσε με τη κατάθεσή του και ο 26χρονος, ο οποίος πρόσθεσε ότι γνωρίστηκαν με το συγκατηγορούμενο του πριν ένα μήνα, όμως στο ενδιάμεσο εκείνος έλειπε από τη Ρόδο καθώς είχε μεταβεί στη πρωτεύουσα.
Το μεσημέρι του Σαββάτου και οι δύο άνδρες προσήχθησαν ενώπιον του Αντεισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου κ. Γ. Μητσιόπουλου ο οποίος και άσκησε σε βάρος τους ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος και τους παρέπεμψε στην ανακρίτρια όπου ζήτησαν και πήραν προθεσμία.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 26χρονος είναι γνωστός στις διωκτικές αρχές της περιοχής μας, ενώ έχει καταδικαστεί πριν από δύο χρόνια για άλλη υπόθεση παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου σε κάθειρξη 8 ετών και χρηματικό πρόστιμο 10000 ευρώ, ενώ η ίδια ποινή είχε επιβληθεί και σε συνομήλικο συμπατριώτη του.

Και οι δύο άνδρες είχαν συλληφθεί από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου στις 16 Ιανουαρίου 2007 έχοντας στη κατοχή τους τη μεγαλύτερη ποσότητα κοκαΐνης (συνολικά κατείχαν 1,5 κιλό κοκαΐνης και μισό κιλό ηρωίνης) που έχει εντοπιστεί στην περιοχή μας και την οποία οι δύο 26χρονοι – τότε- Αλβανοί είχαν ετοιμάσει σε συσκευασίες του ενός και πέντε γραμμαρίων αντίστοιχα (φιξάκια) για να τη διαθέσουν- σύμφωνα με την αστυνομία- σε χρήστες του νησιού μας.

Πρωτόδικα τον Ιούνιο του 2007 το Τριμελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου είχε κρίνει και τους δύο αλλοδαπούς ένοχους για διάθεση ναρκωτικών ουσιών, μεταφορά ναρκωτικών ουσιών στο έδαφος της Ελληνικής Επικράτειας, εισαγωγή ναρκωτικών στην Επικράτεια, κατοχή ναρκωτικών ουσιών και αγορά ναρκωτικών ουσιών, χωρίς κανένα ελαφρυντικό και τους είχε επιβάλλει ποινή κάθειρξης 11 ετών και χρηματικό πρόστιμο ύψους 20.000 ευρώ στο καθένα.
Όμως το δευτεροβάθμιο δικαστήριο (το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου) τον Μάιο του 2008 απάλλαξε τους δύο Αλβανούς από τη κατηγορία της διάθεσης ναρκωτικών ενώ τους αναγνώρισε και δύο ελαφρυντικά του πρότερου έντιμου βίου και της ειλικρινούς μεταμέλειας, επιβάλλοντάς τους τη παραπάνω ποινή.

eglimatikotita.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος3/12/10 09:31

    ΜΠΡΑΒΟ ΖΩΑ...
    ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ....
    ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/12/10 16:36

    Φανηκε η μεταμελεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος3/12/10 16:41

    ξεφτιλες ολοι σας σαπιο συστημα αλλοι για 15 20 τσιγαρα ειναι φυλακη αλλα βλεπεις αν δεν λεφτα δεν κανεις τιποτα ΟΟΟΥΥΥΥΣΣΣΣΤΤΤΤΤ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος3/12/10 19:24

    στην Σιγκαπουρη θα τους ειχαν σκοτωσει..εμεις εδω περα,οι πονηροι,κοιμομαστε τον υπνο του δικαιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος4/12/10 21:40

    Να τους ξανααφήσετε ελεύθερους να πουλάνε αύριο μεθαύριο ναρκωτικά στα παιδιά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *