ροή ειδήσεων

Ξαναχτύπησαν οι «πεινασμένοι»

Περίοπτη θέση στις καταχωρήσεις του αστυνομικού δελτίου καταλαμβάνουν πια κάθε μέρα οι γνωστοί… «πεινασμένοι» διαρρήκτες! Η «μόδα» που ξεκίνησε από την Ηλεία έχει επεκταθεί παντού και τα τελευταία κρούσματα καταγράφηκαν στην Εύβοια, την Αιτωλοακαρνανία και την Ρόδο!...

Στα Καμπιά Ευβοίας, στόχος των δραστών που χτύπησαν αθέατοι όπως συνήθως, ήταν μία ταβέρνα στην οποία «μπούκαραν» χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Προφανώς είχαν μαζί τους αυτοκίνητο, γιατί αλλιώς θα ήταν αδύνατο να μεταφέρουν τα αρνιά, τα δεκάδες κιλά μπριζόλες, τα λουκάνικα και πολλά δοχεία με τυρί που θα τους εξασφαλίσουν ένα πλούσιο Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι! Πριν φύγουν, έψαξαν και για χρήματα αλλά το ταμείον ήταν… μείον! Έρευνα για τον εντοπισμό τους κάνει το αστυνομικό τμήμα Νέας Αρτάκης.

Στην Αμφιλοχία, οι «πεινασμένοι» δράστες διέρρηξαν το σούπερ μάρκετ ενός 53χρονου και δεν άφησαν τίποτα μέσα! Έκλεψαν δεκάδες είδη διατροφής και μπουκάλια με ποτά, αλλά δεν παρέλειψαν να αρπάξουν και… τσιγάρα «για μετά το φαγητό»! Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, η ζημιά που υπέστη ανέρχεται σε 28.000 ευρώ!

Άγνωστοι «πεινασμένοι» διέρρηξαν και μια καντίνα στην περιοχή Μαλώνα της Ρόδου, από την οποία έκλεψαν μια κούτα κρουασάν, τρία κιβώτια με αναψυκτικά, ένα κιβώτιο με καφέδες και ένα ραδιόφωνο συνολικής αξίας 1.500 ευρώ, αλλά και 200 ευρώ από την ταμειακή μηχανή. Έρευνες για τον εντοπισμό τους διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Αρχαγγέλου.

neolaia-portal.com

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *