ροή ειδήσεων

Θα πληρώσεις θέλεις-δεν θέλεις

Στο αεροδρόμιο Διαγόρας εκατοντάδες θέσεις στάθμευσης έχουν καταργηθεί γύρω από τον χώρο στάθμευσης επί πληρωμή...
με σκοπό να αυξηθούν τα έσοδα τους. Φυσικά όσοι φτάσουν θα κάνουν αρκετές βόλτες να διαπιστώσουν ότι πρέπει να πληρώσουν για να παρκάρουν. Συγχαρητήρια για την ιδέα στους υπευθύνους και καλά... κέρδη!



Σχόλια

  1. Ανώνυμος24/12/10 10:19

    πολυ καλη δουλεια η συγκεκριμενη κανεις οτι γουσταρεις δουλευεις οπου αλλου γουσταρεις και οταν εχει πτησεις ερχεσε ανοιγεις το γραφειακισου και εισπρατεις απο οποιον εκανε το λαθοςκαι παρκαρε.κανονικα ομως δεν τηα επρεπε να υπαρχει και καποιος 24 ωρες να τα φυλαει τα αυτοκινητα απο τη στιγμη που η χρεωση για το παρκινγκ ειναι τοσο υψηλη΄; ΚΑΠΟΙΟς ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/12/10 10:41

    Αισχος,δεν ντρεπεστε λιγο ρε γυφτοι.ειμαι υπαλλυλος του αεροδρομιου και καθε φορα που παω στη δουλεια,κανω περιπου 25 λεπτα να βρω καπου να σταθμευσω,ειναι δυνατον ενα διεθνες αεροδρομιο που τους καλοκαιρινους μηνες εξυπηρετη πανω απο 20 χιλιαδες επιβατες την ημερα και πανω απο χιλια ατομα προσωπικο να μην εχει εναν χωρο σταθμευσης?δεν λεω υπαρχει χωρος αλλα δεν ειναι αρκετος για τοσο κοσμο,υπαρχει ενας χωρος που ηταν υποτηθετε μονο για το πρωσοπικο και οσοι ειχαν προμηθευτη ειδηκες καρτες εισοδου,οι μπαρες οι οποιες δεν λειτουργουν και μπαινουν οσοι θελουν,και ενα αλλο ιδιωτικο παρκινκ που πληρωνεις με την μερα 5 ευρω,η με τον μηνα.υπαρχει και ενας χωρος αρκετα μεγαλος αλλα το χρησιμοποιουν τα τουριστικα λεοφορια,ειναι ντροπη να ερχεται καποιος να παραλαβη καποιον απο τον χωρο τον αφιξεων και να βρισκει κληση της αστυνομιας.ντροπη!υπαρχει αρκετος χωρος για παρκινκ αν βγουν απο τα γραφεια τους ολοι οι αρμοδιοι και κανουν μια απλη βολτα γυρο απο το αεροδρομιο να δουν την υποδομη του χωρου,στην μερια της πυροσβεστικης υπαρχουν κτηρια τα οποια δεν λειτουργουν και μιαζουν στοιχιομενα,αυτος ο χωρος θα μπορουσε να βοηθηση αρκετο κοσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος24/12/10 10:48

    Καθαρά ΕΛληνικές δουλειές.Δηλαδή σχεδιάζουν το αεροδρόμιο και μηδέν για τις υποδομές του αεροδρομίου όπως ειναι το πάρκινκ.Αλλα να είμαστε φιλαλήθεις .Τι ποσοστό πολυτελών ξενοδοχείων έχει χώρο στάθμευσης αντίστοιχο των αστέρων που διαθέτει .? Αναφέρομαι κυρίως για τα ξενοδοχεία της Ιξιας .Πάντως η κατάσταση στο αεροδρόμιο πρέπει να τελειώσει.Η κατάσταση αυτή είναι απαρέδεκτη για όλους ακόμη και για Ελληνες.
    ενας ανώνυμος σκεπτόμενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος24/12/10 10:49

    Καλημέρα σας.

    Οι φωτογραφίες είναι σημερινές??
    Πότε μπήκαν τα κολονάκια ρε παιδιά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος24/12/10 12:03

    Κυριοι σε ολα τα αεροδρομια του κοσμου το παρκιν το πληρονης.αλλα εχουν αφηση χωρο για το πρωσοπικο με καρτες εισοδου και εχουν αφηση χωρις χρεωση τα 15 πρωτα λεπτα(drop off).επισεις τα ενοικιαστιρια εχουν μεχρι 10 αυτοκινιτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος24/12/10 12:43

    Βλεποντας το παραπονο, μονο ενα εχω να πω. Η ΡΟΔΟΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ!
    Σε ολα τα αεροδρομια υπαρχουν παρκιν, και επιβαλουν την ταξη, για να εξυπηρετουνται ολοι.
    Το παρκιν του ιδιωτη, προβλεπει να μην πληρωνεις για 15 λεπτα. Αρκετο, για να αφησεις καποιον δικο σου, η να πας να τον παρεις.
    Για μακροχρονιο παρκιν παντου συγκρινεις το κοστος με π.χ. 2 διαδρομες ταξι, και αποφασιζεις.
    Για τολμηστε στα Σπατα, να αφησετε το αυτοκινητο σας μπροστα στο κτιριο, που ειναι μονο για φορτοεκφορτωση. Εκει υπαρχει αστυνομευση.
    Θα συμφωνησω παντως, οτι για τους εργαζομενους θα πρεπει να υπαρχει μια λυση. Ο χωρος βεβαια θα πρεπει να εχει ελεγχομενη προσβαση, για να εξυπηρετει μονο τους πραγματικους δικαιουχους.
    Τα κολωνακια μπηκανε, διοτι υπηρχε τετοια εκταση παρανομης σταθμευσης, που εμποδιζε την διελευση των τουριστικων λεωφορειων.
    Η αστυνομια αδυνατει να ελεγξει την κατασταση αποτελεσματικα. Φταιει βεβαια και η γενικη σταση των ροδιτων σε αυτο το θεμα. Λιγη πειθαρχια και σεβασμος στους συμπολιτες μας θα βοηθουσε.

    Καλα Χριστουγεννα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος24/12/10 12:46

    kairos itan na mopune ta kolonakia...kai na simorfothoune...to parapono den katalavenw...s olo to kosmo xrewnese...an thes to ama3i sou konta sto aerodromio...k opos kai sto e3wteriko...etsi k dw...ta prwta 20 lepta einai eleuthera...kairos n arxisoune na grafoune kai ta diploparkarismata...kai to parkarisma...mprosta stin eisodo...



    chatziioannou ioannis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος24/12/10 12:46

    Δεμ μπορεις σαν κρατος, να προφασιζεσαι οτι θες να βαλεις μια ταξη στο θεμα, να εκμισθωνεις το παρκιν εναντι μισθωματος, και μετα να αφηνεις να γινεται ενα αλαλουμ.
    Οσο για τα κερδη, αφηστε το...
    Μισθωμα, και στελεχωση 24/7 ολο το χρονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος24/12/10 12:54

    Pesta 12:43 .
    Episeis otan exei ptisi apo athina-thesaloniki-iraklio oi oi elinares parakroun mprosta stis afikseis kleinoun divaseis dimiourgoun to adiaxorito klt. Oi astunomikoi pou eine parontes den exoun vgalei pote to mlokaki tous na kopsoun ke kamia klisoula .
    Adiaforia- paranomia politon , anikanothta- sxediasmu ypefthinon ,anikanotita astynomefsis ke afarmogis tou nomou apo tous astynomikous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χωρις να θελω να σας το χαλασω αλλα στη φωτογραφια του φιλου μας που λεει για εκατονταδες θεσεις παρκινγκ, οι πινακιδες αλλα λενε!! ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ Η ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ!! Και επειδη εμεις σαν ελληνες μαγκες, δεν καταλαβαινουμε απο πινακιδες, παρκαρουμε οπου βρουμε. Ετσι λοιπον και αυτοι (οποιοι ειναι) βαλανε κολονακια για το αυτονοητο. Δεν χωρουσανε τα τουριστικα λεωφορεια και οι πεζοι δεν μπορουσανε να περπατησουν στο πεζοδρομιο! ΣΥΜΦΩΝΩ οτι πρεπει να προβλευθει χωρος για σταθμευση αλλα οχι εκει που απαγορευεται! Ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος24/12/10 17:56

    Αντι να βαλουν κολονακια που εμποδιζουν την κυκλοφορια, θα μπορουσαν εκει να επιτρεψουν το παρκαρισμα.Ετσι και αλλοιως τωρα με τα κολονακια χανουν τοσο δρομο, τουλαχιστον θα μπορουσαν να εξυπηρετηθουν καποια αυτοκινητα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος24/12/10 18:00

    Παγκοσμια πρωτοτυπια τα κωλονακια.Αντι να δωσουν χωρο να παρκαρει κανενα αυτοκινητο(να εξυπηρετηθει δηλαδη κανενας ανθρωπος) βαλανε τα κωλονακια για να δυσκολεψουν και τους οδηγους αλλα και να στενεψουν τον δρομο χωρις λογο! Τουλαχιστον αφου τον στενεψαν ας αφηναν τα αμαξια να παρκαρουν αντι τις κωλονες.Παγκοσμια πρωτοτυπια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος24/12/10 18:02

    το μοναδικο αεροδρομιο στν κοσμο που δεν εχει ελευθερο παργιγκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος24/12/10 18:03

    ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΚΙΝΓ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ !

    ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος24/12/10 18:04

    Ακομη και στο αεροδρομιο της Αθηνας βρισκεις ελευθερο παργκιγκ.εδω πρεπει να δειξουμε στους τουριστες ποσο ανικανοι ειμαστε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος24/12/10 18:06

    Αναγκασανε τον κοσμο να παρκαρει μεχρι την γεφυρα της Κρεμαστης.ο δρομος ειναι γεματος αυτοκινητα και στις δυο πλευρες !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος24/12/10 19:48

    Τα ειπατε ολα. Δεν θελετε να ζησετε σαν ανθρωποι. Επιμενετε να εχετε μια ζουγκλα με ζωα για ζωα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος24/12/10 20:07

    δηλαδη για να μην σε λενε ζωον πρεπει να πληρωνεις 20 ευρο για 25 ωρες παρκινγκ χωρις φθηνοτερη εναλλακτικη και να μη μιλας;συγγνωμη φιλε δε συμφωνω η διαφορα του ανθρωπου απο τα ζωα ειναιτο οτι μπορει και εκφραζει με λογια οτι νοιωθει και οταν κατι δεν του αρεσει το λεει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος24/12/10 22:55

    Η αναφορα ειχε να κανει με αυτους, που θελουν και τζαμπα, και μεσ την πορτα παρκιν. Αν το εχουν φτηνα, θα πηξη ο χωρος σε χρονο μηδεν. Η μονη λυση θα ηταν ενα παρκιν για μακροχρονια σταθμευση, τα οποια παντως στο εξωτερικο ειναι πιο φθηνα, οσο απομακρυνεσε απο το κτιριο. Δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα βλεπεις.

    Καλα Χριστουγεννα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος25/12/10 01:05

    Τι λε ρε
    έχει γίνει ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ότι το τζάπα κάνει κακό !

    ΕΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣ

    Το δωρεάν παρκάρισμα ρε είναι δικαίωμα και ο κάθε υπεύθυνος πρέπει να διασφαλίζει το δικαίωμα αυτό αλλιώς τι το θέλουμε το αεροδρόμιο όταν δεν μπορούμε να παρκάρουμε ?

    ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΟΥΜΕ ΑΓΕΡΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος25/12/10 08:38

    Εγω δεν θα πω για το αν τα κολωνάκια μπήκαν καλός η κακός. Αντι για αντιαισθητικά κολωνάκια ας βάλουν λουλούδια ή δέντρα, παρτέρια κτλ. Να μην φαίνεται αυτό το χάλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος25/12/10 10:11

    ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ ΜΕΤΡΟ.
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΒΑΛΑΝ ΤΑΚΟΛΩΝΑΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΚΑΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ...... ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.
    ΜΠΡΑΒΟ, ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος25/12/10 16:01

    Δηλαδή για να πετάξω θα πρέπει να πληρώσω και parking ?

    ΜΑΛΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αγιάννης 125/12/10 21:46

    Επειδή ο καθένας λέει ότι του κατέβει ας δούμε λίγο καθαρά:
    1) Το αν υπάρχουν θέσεις πάρκιν δεν έχει να κάνει με το αν πληρώνεις γι αυτό! Είναι επιβεβλημένο να υπάρχουν θέσεις πάρκιν στο αεροδρόμιο! Αν πληρώνεις για αυτές είναι για να νοικιάζονται σε ιδιώτες και να αυξάνονται οι εισπράξεις. Στην Αθήνα οι εισπράξεις από την ενοικίαση πάνε στην ιδιωτική εταιρεία που κατασκεύασε το αεροδρόμιο και δικαιούται από τη συμφωνία την εμπορική εκμετάλλευση. Στην Ρόδο που πάνε;
    2) Σύμφωνα με το 1 εαν οι υπόλοιπες θέσεις παρκαρίσματος καταργούνται ενώ υπάρχει χώρος αυτό γίνεται εις ώφελος του παρκαρίσματος επί πληρωμή. Δεν έχει σχέση αυτό με το γεγονός ότι δεν παρκάρουν πολλοί εντός του πάρκιν επί πληρωμή; Τα πούλμαν αλήθεια γιατί δεν πληρώνουν; Δεν εξυπηρετούνται από το ειδικό πάρκιν που υπάρχει γι αυτά; Δεν υπήρξε επένδυση για τη δημιουργία του που να χρειάζεται απόσβεση; Φυσικά τη δουλειά τους κάνουν οι φίλοι οδηγοί των πούλμαν. Αλλά το παραπάνω είναι ενδεικτικό του σκεπτικού των υπευθύνων (π.χ. ό,τι θίγει συντεχνίες είναι επικίνδυνο, ότι θίγει τον φορολογούμενο είναι θεμιτό).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αγιάννης 225/12/10 21:47

    3) Οι εργαζόμενοι γιατί δεν έχουν ένα χώρο με μια μπάρα με μια κάρτα και μια κάμερα που να ελέγχει τον αριθμό (για να μην γίνονται κομπίνες); Μήπως γιατί από κάτι τέτοια δεν υπάρχουν έσοδα; Πότε επιτέλους βέβαια σε αυτή τη χώρα θα αρχίσει να υπολογίζεται το κόστος στην οικονομία από τις κακές παροχές και την έλλειψη υποδομής; Πόσο χρόνο για παράδειγμα πρέπει να ξοδέψει ένας εργαζόμενος για να πάει στη δουλειά του, για να παρκάρει, πόση βενζίνη παραπάνω ξοδεύει και πληρώνει, πόσο επιβαρύνεται το περιβάλλον, τι κόστος υπάρχει από την επιβάρυνση κλπ. κλπ. Ψιλά γράμματα; Στο μέλλον όμως θα απέφερε τρομακτικά κέρδη...
    4) Μια ασφαλής μέθοδος εξυπηρέτησης (και πηγής εσόδων) θα ήταν η πληρωμή πάρκιν για διανυκτέρευση με φύλαξη! Απλά με ένα λογικό κόστος και με φύλακα, κάθε βράδυ μετά την τελευταία πτήση θα μπορούσε η τροχαία να κόβει κλήσεις στα παράνομα παρκαρίσματα, μέχρι τουλάχιστον να παγιωθεί το μέτρο. Έτσι όσοι θέλουν να αφήσουν το αμάξι τους για να πετάξουν όχι αυθημερόν, θα νιώθουν προστατευμένοι ή θα πάρουν ταξί. Την ημέρα θα έπρεπε όμως να υπάρχει χώρος για δωρεάν παρκάρισμα, γιατί όταν περιμένεις μια πτήση μπορεί να υπάρχει και καθυστέρηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αγιάννης 325/12/10 21:48

    5) Θα μπορούσε - εναλλακτικά - να υπάρχει στην είσοδο του αεροδρομίου "είσοδος" που να φωτογραφίζει το αμάξι και για μια ώρα ας πούμε για τα επιβατικά και 2 ώρες για όλα τα άλλα (πλην των εργαζομένων στο αεροδρόμιο) η είσοδος να είναι δωρεάν. Μετά να πληρώνεις ένα αντίτιμο ανάλογα με το χρόνο διαμονής...
    6) Θα πρέπει και οι πολίτες να γίνουμε λίγο πιο κοινωνικοί και να βλέπουμε το συλλογικό συμφέρον. Αν χρειαστεί να περπατήσουμε και λίγο δεν πειράζει. Κάνει και καλό. Εδώ όμως φταίει για άλλη μια φορά και το κράτος. Που επιβραβεύει το ρουσφέτι και τον διαχωρισμό (ταξικό, πολιτικό, οικονομικό, φυλετικό, κλπ) και δίνει κακό κίνητρο, αλλά και δεν δημιουργεί τις υποδομές για κάτι τέτοιο (π.χ. στο αεροδρόμιο θα έπρεπε να υπάρχουν αρκετά καροτσάκια για εξυπηρέτηση, αστυνόμευση των χώρων για αναπήρους και πρόσβαση εύκολη από και προς τους χώρους στάθμευσης, χωρίς σλάλομ μέσα από ταξί και ανηφόρες...) Ας τα σκεφτούν αυτά οι υπεύθυνοι, ας σκεφτούμε όμως και λίγο τη δική μας συμπεριφορά που έχουμε γεμίσει SUV και ΤΖΙΠ που καβαλάνε όπου νά ναι θεωρώντας οι ιδιοκτήτες τους ότι είναι πολίτες πρώτης κατηγορίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος26/12/10 05:31

    Ένα εισητήριο πρέπει να πληρώνουμε στο Αεροδρόμιο ΟΧΙ 2 ! ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΠΤΗΣΗΣ !

    λευτεριά στο πάργκιγγ του Αερολιμένα Ρόδου
    λέυτερο πάργκιγγ για όλους τους Ροδίτες έξω απ τον Αερολιμένα

    Ένα εισητήριο πρέπει να πληρώνουμε στο Αεροδρόμιο ΟΧΙ 2 ! ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΠΤΗΣΗΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αγιάννης26/12/10 19:46

    Συγνώμη για τις επαναλήψεις των σχολίων αλλά το σύστημα εμφάνιζε διαρκώς μήνυμα λάθους εξαναγκάζοντας σε επανάληψη της διαδικασίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος26/12/10 21:18

    re Agianni, posa thes na mas trelaneis???
    Akou kollise........ELEOS.
    ZITW TA KOLONAKIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος30/12/10 07:39

    αντε ρε γυφτοι ολοι σας! να πληρωσετε ρε μια ζωη στο τσαμπα ειστε χαφιεδες! κολοτσαμπικοι σκουλικια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *