ροή ειδήσεων

Το δίλημμα του ντόπιου καταναλωτη

"Θέλω βοήθεια στο δίλημμα μου. Αν και δεν είμαι φαν τον αναψυκτικών όταν θέλω να πιω μια πορτοκαλάδα ή λεμονάδα θα προτιμήσω την...
τοπική μας ΒΑΠ. Τώρα που ο κύριος Κουγιός έδωσε 1+1 εξάδα δώρο στους Γάλλους του Carrefour γιατί εγώ να τον υποστηρίξω?"
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος12/12/10 12:27

    kai TI SE NIAZEI RE ESENA POU EDOSE MIA 6 ADA DORO??KALA EKANE THN IDIA POSOTHTA PERNH TO MPAKALIKO ME TO CARRTFOUR??
    KAI STO FINALE ESY EISAI O KERDISMENOS.

    RE EISTE MEGALA NOUMERAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος12/12/10 12:39

    Esy fenetai poso anideos eisai 12:27.
    Giati otan ta akoumpas sti rodo,menoun sti rodo.Otan omws ta akoumpas ston gallo,petane ta lefta kai pane gallia!!Alla pou na to katalaveis..mallon k esu tou carrefour eisai..anti na upostirizeis tin diki sou oikogeneia kai tin ka8e oikogeneia tou topou sou,den exeis provlima me tous gallous..ti na pw..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος12/12/10 12:46

    Σωστος 12:39... Κλαιγονται και σου ζητανε να υποστηριξεις τον τοπο σου και μετα οι ιδιοι σε πουλανε διχως 2η σκεψη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος12/12/10 13:00

    BRE BLAKA 12:39 PIOS EINAI O KERDISMENOS ESY HLITHIE POSA KILA BLAKAS EISAI??
    SOUPER MARKET EXEIS KAI SE GAMISAN H GALOI E PISOGLENTH???

    BLAKAKO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος12/12/10 13:21

    01:00 Εχεις εγκεφαλο φραγκοκοτας...και σου επεσε και λιγο μεγαλο.. Μαμ - Νανι- Κακ. Γραψε βιβλιο και ονομασε το "ο κυκλος της ζωης μου".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος12/12/10 13:27

    Χανετε το νοημα ολοι σας. Τι σημαινει μενουν τα χρηματα στον τοπο? Σημαινει οτι εκτος απο τον οποιο επιχειρηματια κερδιζει απασχολουνται και καποιοι ανθρωποι στην επιχειρηση. Ετσι λοιπον οταν μια επιχειρηση ΠΑΡΑΓΕΙ κατι στην Ροδο και απασχολει Ελληνες τοτε τα χρηματα μενουν στον τοπο. Τα σουπερ μαρκετ δεν παραγουν αλλα μεταπωλουν και σε ολα δουλευουν Ελληνες. αρα η ερωτηση σχετικα με τα σουπερ μαρκετ ειναι: θελω να κερδιζει ο ελληνας μεγαλοεπιχηρηματιας ή ο ξένος? και η απαντηση ειναι: το χρημα εχει πατριδα? οχι. Αρα τι μενει? η τιμη του προιοντος. Οποτε οποιος θελει να ενισχυσει το ντοπιο μεγαλοεπιχηρηματια αγοραζει τα προιοντα πιο ακριβα εις βαρος της τσεπης του. Σχετικα με την ΒΑΠ το 1+1 το δινει η CARFOUR και οχι ο Κουγιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος12/12/10 13:43

    Τόσα σούπερ μάρκετ έχει γιατί δεν κάνει το ίδιο και με εκείνα ? Αλλά αμα δώκει το χρήμα το Carefour αλλάζει.. Από δω και πέρα FANTA !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος12/12/10 14:21

    ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΟΙΤΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ,ΑΦΟΥ ΕΓΩ ΚΕΡΔΙΖΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?ΑΣ ΡΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΝΑ ΨΩΝΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τα Carrefour ειναι πιο φτηνα!!! Θα μου πειτε οτι θα πρεπει να στηριξουμε τα δικα μας μαγαζια...Συμφωνω!! Αλλα πως? οταν οι τιμες τους ειναι σε επιπεδα που πραγματικα σε τρομαζουν!! Και αν συνεχισουν αυτη την πολιτικη ολα θα κλεισουν!! Διοτι στη ουσια αυτοι διωχνουν τον κοσμο με τις τιμες τους...Δηλαδη για να μεινει ανοικτο το μαγαζακι της γειτονιας το μπακαλικο...θα πρεπει εγω να αγοραζω ακριβα...ας ριξουν τις τιμες να πηγαινουμε εκει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος12/12/10 16:59

    Ρεεεεεεε ολοι σας σοβαρευτείτε, σας χρησημοποιεί η Carrefour προς όφελος της και σεις συμμετέχετε οικειοθελώς προς όφελος της κάνοντας της δωρεάν διαφήμηση. Πες ότι έκανε μέσο όρο 100.000 Ε την ημέρα πόσο τοις 100% αντιπροσωπεύει 100 ή 200 Ε πωληση ΒΑΠ, τίποτα. Παράλληλα κάνει διαφήμιση δωρεάν γιατί είναι αρχή και είναι εκτός εποχής και δεν τους πειράζει να τα πουλάνε σε τι τιμες και κάτω του κόστους γιατί έχει μικρό κόστος και κάνει δωρεάν διαφήμιση σε μας τους ανίδεους. Κα παράλληλα ανανεώνει και το προϊόν, δεν έχει στοκ. Το ίδιο δεν εκανε το LIDL για κάποιο διάστημα μέχρι να συνηθίσουν να γίνει συνήθεια τώρα πολλά πράγματα έχουν ιδιες τιμες εαν όχι ακριβότερα. Το ίδιο κάνουν και οι Γάλλοι πουλάν σε τιμές κάτω του κόστους μέχρι να γίνει συνήθεια. Μετα από 2-3 μήνες ελάτε να το συζητήσουμε.
    Οι εργαζόμενοι έχουν υπογράψει 2μηνες συμβάσεις
    εργασίες με μισθούς δε λέγονται και αν ειναι καλοί σκλάβοι θα του ξαναπροσλάβουν.
    ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ πρεπει να προτιμάμε ελληνικά και δη τοπικά προς ολονών το όφελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος12/12/10 18:04

    ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ? ΣΤΡΑΒΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ? ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 50-60% ΠΙΟ ΦΤΗΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΚΑΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΡΚΕΤ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ!! ΜΑΛΛΟΝ ΜΑΓΑΖΙ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΣΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΣΟΥ! ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΚΛΕΨΙΑ! ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΔΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος12/12/10 18:24

    τα λεφτα δε μενουν στη ροδο αλλα στον κουγιο!!κ αυτος εχει λεφτα μην ανησυχειτε!κ η ροδος εχει τα δικα της παιδια που χρυσωνουν κουγιος, σουηδικα κλπ και οι οποιοι μας εκμεταλλευονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος12/12/10 20:19

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ 01:27.ΣΠΑΝΟΣ-ΠΑΠΠΟΥ-ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ- ΛΑΙΚΗ- ΜΑΝΑΒΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΟΥΝ ΟΙ ΤΟΣΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος12/12/10 21:05

    ενω αν ψωνισουμε απο τα ελληνικα σουπερμαρκετ μενουν τα χρηματα στην ελλαδα? μπα...σε εναν ελληνα με μεγαλες βιλες μενουνε..θα παω στο καρφουρ που ειναι πιο φθηνα και αυτα που θα μου περισσεψουνε θα τα παρω ρουχα να δουλεψει και ο μικρος επιχειρηματιας..και αυτοι ελληνες ειναι και αν κανω σωστη διαχειριση θα εχω να δωσω καιθ σε αυτους..και οχι μονο σε εναν ζαπλουτο ιδιοκτητη σουπερμαρκετ(με ξενα προιοντα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος12/12/10 21:23

    Να πω κάτι άλλο, εγώ θα ψωνίζω εκεί που με συμφέρει , άραγε εκεί που είναι το ίδιο προϊόν πιο φτηνά.
    Τώρα εσείς που λέτε να στηρίζουμε μόνο τους ντόπιους, εάν το έλεγαν αυτό οι Γερμανοί , Άγγλοι, Ιταλοί και άλλοι τουρίστες , να κάνουν διακοπές στον τόπο τους ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ?
    Δηλαδή αυτοί να έρχονται σε εμάς, να μας φέρνουν χρήμα, και εμείς να μην προτιμάμε τα προϊόντα τους , αλλά μόνο τα ροδίτικα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος12/12/10 21:24

    Να πω κάτι άλλο, εγώ θα ψωνίζω εκεί που με συμφέρει , άραγε εκεί που είναι το ίδιο προϊόν πιο φτηνά.
    Τώρα εσείς που λέτε να στηρίζουμε μόνο τους ντόπιους, εάν το έλεγαν αυτό οι Γερμανοί , Άγγλοι, Ιταλοί και άλλοι τουρίστες , να κάνουν διακοπές στον τόπο τους ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ?
    Δηλαδή αυτοί να έρχονται σε εμάς, να μας φέρνουν χρήμα, και εμείς να μην προτιμάμε τα προϊόντα τους , αλλά μόνο τα ροδίτικα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος12/12/10 22:58

    Να ρωτήσω κάτι? Εσείς που λέτε ότι ο καρφουρ είναι φτηνός το έχετε ελέγξει? ΈΧΩ μπακάλικο κ πήγα κ εγώ να δω το πανηγύρι, ξέρετε τι είδα? ότι πολλά προϊόντα είναι ποιο ακριβά ακόμα κ από εμένα!!! Δεν λέω η προσφορές του φυλλαδίου είναι πολύ καλές αλλά ρίξτε κ καμία ματιά κ στα υπόλοιπα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος12/12/10 22:59

    ΜΗ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΕΨΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος12/12/10 23:03

    2 ΓΑΙΔΑΡΟΙ ΜΑΛΩΝΑΝΕ ΣΕ ΞΕΝΟ ΑΧΥΡΩΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος12/12/10 23:42

    e esu pine fanta!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος13/12/10 00:04

    ΤΟ ΚΑΡΦΟΥΡ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΖΗΜΙΑ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ
    ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΜΥΡΑΣΤΗΚΕ Η ΠΙΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΑΤΙ ΑΚΟΜΑ
    ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΠΑΚΑΛΙΚΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΟΥ
    ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ
    ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΑ ΝΤΟΠΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ
    ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος13/12/10 01:26

    Ε καλα όχι ότι συγκρίνεται και η ΒρωμοΦάντα με την Βαπ έτσι; Βέβαια έχω να πιω και από τις 2 κάπου στα 10 χρόνια αλλά θυμάμαι αμυδρά ότι η Βαπ Κυβερνούσε. Είναι σαν την Ροδίτικη Λαδόπιτα ένα πράγμα;).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος13/12/10 09:14

    Και συνεχίζει να κυβερνά. Άπλα δεν συγκρίνετε η Βαπ με την Φαντα η μέρα με την Νύχτα. Τώρα όσο άφορα το θέμα με το καρφουρ άπλα δεν με νοιάζει. Για μένα φταίνε μόνο και μόνο οι ροδιτες έχετε πάει σε κανένα Σπανο η Παππου να δείτε διάφορα? Εγώ επειδή πάω συχνά κάντε μια σύγκρισή να δείτε διάφορα. Και γιατί συνεχίζω και πάω? Δεν είμαι κολλημένος σαν μερικούς να υποστηρίξω τον τόπο μου γιατί από την στιγμή που δεν με στηρίζει γιατί να το στηρίξω, πάω για συγκεκριμένα προϊόντα που μόνο εκεί μπορώ να τα βρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος13/12/10 10:00

    α ρε αγιακατσικα ξαναβγαλε μα-πο-λε να τους κλεισεις ολους με τα σκατοαναψυκτικα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος13/12/10 10:47

    o kosmos pinai lamoγια!!και afiste ta krokodilenia dakria!na stiriξoume pious!autous pou dielisan tin topiki kinonia!5 emporoi na kanoun koumanto pou tixeni na einai kai proedroi somation kai d.sibouloi kai se ola ta kolpa mesa!poios ekprosopos tis διθεν topikis kinonias βriskete piso apo to carfour?για νατα λεμε ολα!!!ετσι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος13/12/10 18:35

    TI ZORI TRABATE ME THN VAP ????DEN TO KATALABA ????EPEIDI EINAI 1 EKSADA + 1 DORO ????AFOU EXETE RE PROVLIMA MHN AGORAZETE!!!ALA EIMAI SIGOUROS OTI OLOI EXETE AGORASEI KAI META KRAZETE !!!TOUS GAMAEI OLOUS H VAP GIATI EXI DINAMI KAI KALA KANEI KAI STHN TELIKH KERDISMENOI EIMASTE EMEIS !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος13/12/10 18:59

    re min treleneste....sta ypoloipa katastimata tis idias alysidas (marinopoulos) i vap (eksada) pouleitai 3,09 kai oxi 2,4 pou tin poulaei i carrefur.....energeia tis carrefur einai na poulaei orismena eidi kraxtes kato tou kostous!!! an itan energeia tou Kougiou tha to eixan kai oi alloi marinopouloi!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος13/12/10 19:21

    για αλλη μια φορα απορω σε τι κοινωνια ζω..γιατι τα αλλα σουπερ μαρκετ πουλανε μονο ροδιτικα προιοντα??μην τρελλαθουμε..σαν φασισμος μου ακουγεται,ψωνιζε μονο σε ντοπιο,να φυγουν οι ξενου κ.ο.κ αλλα τα λεφτα των ΞΕΝΩΝ περιμενουν πολλες οικογενιες για να ζησουν..εδω κολλαει το θελω τον σκυλο χορτατο και την πιτα ολοκληρη.ζουμε σε δυσκολη εποχη και ο καθενας κοιταει τι ειναι καλυτερο για την Δικη του τσεπη..οταν δεν θα εχω να φαω δεν θα ερθει κανενας ντοπιος να μου δωσει να φαω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος14/12/10 09:28

    ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΟΙ ΡΟΔΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥΣ! ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΑΚΡΙΒΑ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ...ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος14/12/10 18:13

    Βρε βρε τα πουλάκια μου...Τα έπιασε το τοπικιστικό...Τους έφταιξε ο Κουγιός...Δεν τους έφταιξαν αυτοί που έδωσα άδεια στο πολυκατάστημα...Ποιός τους ψήφισε άραγε...? Οι ίδιοι που τώρα διαμαρτύρονται...ΤΙ ΕΙΡΩΝΙΑ!!!
    Τους έφταιξε ο Κουγιός...Δεν τους έφταιξε που τόσα χρόνια πάνε στους Βερόπουλους,τους Μαρινόπουλους,τα Jumbo κτλ κτλ...Ποιοί ψωνίζουν από εκεί...? Οι ίδιοι που τώρα διαμαρτύρονται...ΤΙ ΕΙΡΩΝΙΑ!!!
    Τα πράματα είναι απλά...Αφού είστε τόσο τοπικιστές, γιατί στο σπίτι σας έχετε τηλεόραση? Η SONY, η Philips, η LG και η SAMSUNG είναι ξένες εταιρίες...Τα λεφτά πάνε έξω όπως λετε...Γιατί έχετε αυτοκίνητο? Αφού όλα είναι Γερμανικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Γιαπωνέζικα...Πηγαίντε με τα πόδια λοιπόν...Τα ρούχα που φοράτε είναι και αυτά ελληνικά? Δεν νομίζω...Levi's, Lee, Diesel, Armani, Lacoste, είναι ξένες εταιρίες...Οπότε πετάμε και τα ρούχα...Τι μένει λοιπόν? Τίποτα...Είμαστε τοπικιστές εκεί που μας συμφέρει...Ευτυχώς λοιπόν και ο Κουγιός και υπάρχει και μία βιομηχανία στη Ρόδο μας. Και δίνει και δουλειά σε 50-60 οικογένειες οι οποίες ξοδεύουν τα λεφτάκια τους στη Ρόδο.
    Καλή σας νύχτα....τοπικιστές. Και καλό ξημέρωμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος15/12/10 01:35

    14/12/10 18:13 ΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΤΗΝ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΑΔΥΝΗ..ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΟΥΝΤΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος15/12/10 18:09

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΑΡΦΟΥΡ.. ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΞΑΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΩΣΑΝΕ. ΣΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟ PASSAT PRIMO GUSTO CLASSIC 1+1 ΔΩΡΟ. ΜΑΣ ΤΑ ΧΡΕΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ.. ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 1+1 ΔΩΡΟ ΜΑΣ ΤΑ ΧΡΕΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ.. ΤΟ ΣΑΜΠΟΥΑΝ PANTENE ΣΤΟ ΡΑΦΙ ΕΓΡΑΦΕ 2,72 ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΡΕΩΣΑΝΕ 3,73.. ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος15/12/10 19:45

    gia allh mia fora tha mpo ston peirasmo na grapsw,exw magazi me megalo antagonismo kai to mono poy mporw na pw einai pws o antagonismos mas kanei kalyteroys,gia mena kalodexoymeno to galiko,giati poly apla tha anagkastoyn OLOI TOYS na riksoyn tis times kai na prosferoyn kales yphresiesoso afora thn bap ,enoxleithika giati kai go proteimo ta roditika proionta sto magazi moy,kanei kai se mas prosfores den lew,alla o katanaloths den kserei pws alles times pairnei to galiko kai alles ta ypoloipa magazia,thewrei loipon o katanaloths pws ton kleboyme,den einai etsi,oso afora emas (katanalotes)kerdos einai ta polla magazia ftanei na LEITOYRGISEI EPITELOYS O ANTAGONISMOS STIS TIMES OPWS GINETE STIS YPOLOIPES XWRES KAI NA STAMTISOYN TA KARTEL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος15/12/10 20:35

    18:59 Nomizw oti einai lathos ths tamias ! Oloi ekei einai kainourgioi perna mia volta apo ton ypeythino !Den ypostirizw kati alla ergazomai se carrefour !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος16/12/10 01:42

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΦΥΓΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος16/12/10 15:22

    den exoume lefta den plironomaste apo tis doulies mas, mas exoune kopsi, ola exoun akrivini, psaxnoume to ftino k tin prosfora na gemisoume to psigio mas na fane ta pedia mas...
    opios eimai pio ftinos ekei tha paw apo opou kai na einai! o akrivos.... as ta ftinini!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος16/12/10 16:40

    τι Σπανός, τι Πάππου, τι Λιντλ, τι καρφουρ...
    όλοι τα ίδια προϊόντα πουλάνε (μεταπουλάνε), και από αυτά τα περισσότερα απ' ότι βλέπω είναι από ξένες εταιρίες παραγωγής, και κάποιες "Ελληνικές" οι οποίες έχουν πωληθεί σε ξένους ομίλους πχ σοκολάτες "Παυλίδου" από πίσω είναι η κραφτ δηλαδή αγοράζεις Ελληνικά αλλά το κέρδος πάει στην Γερμανία??? άρα το μεγάλο κομμάτι της πίτας πάει έξω, γιατί πολύ απλά η Ε.Ε.σε άμεση συνεργασία με τις "κυβερνήσεις" μας δεν έχει αφήσει περιθώρια αναπτύξεις στην Ελληνική βιομηχανία. το κέρδος μας είναι η ύπαρξη κάποιων θέσεων εργασίας πχ καρφουρ 100 υπάλληλοι + κάποιους που εργάστηκαν στα έργα κατασκευής + αυτούς που δουλεύουν στις μεταφορές κ.ο.κ. τώρα θα μου πεις με τον Σπανό Πάππου κλπ τι γίνεται αυτοί δεν είναι ντόπιοι επιχειρηματίες? ναι είναι αλλά προσφέρουν ότι και οι άλλοι ( καρφου,λιντλ κλπ) δηλαδή κάποιες θέσεις εργασίας με τις ίδιες ή και χειρότερες συνθήκες εργασίας και τους ίδιους μισθούς πείνας τίποτα άλλο, άρα πια η διαφορά τους ??? απλά είναι πιο ακριβοί, το χρήμα πάλι κατά κύριο λόγο δεν πάει στον Ροδίτη αλλά "έξω" και αυτό που μένει εδώ πάει στις τσέπες 2-3 οικογενειών και γίνεται ακριβά αυτοκίνητα βίλες και ταξίδια...
    Κατά την άποψη μου όσο αγοράζουμε από τα σουπερ μάρκετ δεν στηρίζουμε την τοπική οικονομία αλλά μεγάλους ομίλους είτε το Σ.Μ. το έχει "Ροδίτης" είτε "Γάλλος". Αν θέλετε να στηρίξετε την τοπική οικονομία πρέπει να στηρίζετε τον ντόπιο παραγωγό, τον αγρότη, τον κτηνοτρόφο, τον βιομήχανο τον βιοτέχνη κλπ. στηρίξτε τις Λαϊκές αγορές, τα συνοικιακά κρεοπωλεία όχι αυτά των σουπερ μάρκετ, αγοράστε ψωμί από τον φούρνο κλπ. κρατήστε ζωντανά τα μικρομάγαζα... όχι τον Πάππου και τον Σπανό... μην τρελαθούμε, και αυτοί μια από τα ίδια είναι με τους άλλους...
    Όλοι πάμε στα μεγάλα καταστήματα κυρίως γιατί "κάποια" είδη είναι πιο φτηνά, απολύτως λογικό, αλλά δεν χρειάζεται να τα παίρνουμε όλα από κει.
    Μιχάλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος16/12/10 18:03

    Ola ta parapano einai malakies!!! Ksekiniste na pinete nero ths bryshs!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος16/12/10 18:54

    otan tha ksekinisei tis anatimiseis to carrefour gt se oli tin ellada einai apo ta pio akriva super market na sas dw rodites eksypnoi poy trexete san ta zwa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος16/12/10 19:22

    DEN EINAI TO CARREFOUR ENA APO TA PIO AKRIVA, APO TA F8INOTERA APO OLA EINAI!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμος16/12/10 20:34

    oxi kai to carrefour akrivo...eleos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμος16/12/10 21:34

    Tha elega ta proionta carrefour fthina alla ta epwnyma e einai ligaki tsimpimena!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανώνυμος17/12/10 09:44

    axxaxa mallon den eixes ksanapaei pote se carrefour file 20:34

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμος17/12/10 14:24

    paidia an o roditis den ipostirixei ton roditi,kaikanme...giafto den pame mprosta..simfwnw oti to carefour apasxolei prosopiko pou einai rodites alla skeftite poses oikogeneies pou exoun mini market,moakalika ktl exoun idi peinasei...apo ligo an prospathisoume oloi,tha einai kalitera ta pragmata

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ανώνυμος17/12/10 19:53

    kai egw exw magazi kai exw dei poso me sthriksane oi rodites.pali kala pou exoume kai tous touristes..oso gia ton 9:44 mallon esy prwti fora twra tha piges sto carrefour..kserola AXAXAXA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ανώνυμος17/12/10 22:24

    ζητω η ΕΨΑ η ΣΟΥΡΩΤΗ και η ΛΟΥΞ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ανώνυμος18/12/10 09:54

    mpa 19:53 den exw paei toulaxiston stis rodoy alla kane mia bolta sto ekswteriko i akoma kalitera se athina k irakleio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ανώνυμος18/12/10 20:21

    apo Athina eimai eksypnakia...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ανώνυμος18/12/10 23:40

    O antagonismos kanei panta kalo!
    edo ta multirama mexri aurio dinei oles tis konsoles tou 20% pio ftina!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ανώνυμος19/12/10 10:23

    20:21 apo oti fainete eisai poli katatopismenos se themata tis agoras athinaie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ανώνυμος19/12/10 13:46

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΑΙΔΑΡΟΥΣ...ΚΑΙ ΞΕΝΟΣ Ο ΑΧΥΡΩΝΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΙΔΑΡΟΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΒΛΑΚΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ανώνυμος19/12/10 19:58

    perissotero apo sena apo'oti fainetai

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *