ροή ειδήσεων

Διατάχθηκε εισαγγελική έρευνα για εσχάτη προδοσία κατά της κυβέρνησης

Ιστορική ημέρα. Ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών διέταξε την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για Εσχάτη Προδοσία (ΠΚ 134) κατά της Κυβέρνησης και των «βουλευτών» που ψήφισαν το Μνημόνιο στα πλαίσια της...
με ΑΒΜ: ΙΔ 10/19743/15-10-2010 της Εισαγγελίας Αθηνών, μήνυσής μου.
Οι μηνυόμενοι έχουν ήδη κληθεί -σύμφωνα με τον νόμο- να καταθέσουν ανωμοτί ενώπιον του Εισαγγελέα αυτοπρόσωπα, ως ύποπτοι διάπραξης του αιδεχθεστέρου των εγκλημάτων, ήτοι αυτού της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, η οποία ως συνεχές έγκλημα χαρακτηρίζεται ως «αυτόφωρο κακούργημα» και διώκεται χωρίς την άδεια της Βουλής (Συντ. 62). Εγώ καταθέτω την 11-01-2011 στην Χαλκίδα.
Αυτή είναι η Εκδίκηση του Λαού. Αυτή είναι η νέα μας Εθνική Εορτή. Η πολιτική κηδεία των Επίορκων άρχισε. Σύντομα και ο Ενταφιασμός των.
Συμπατριώτες: Η Ελλάδα «κυβερνάται» από «υπόπτους για Εσχάτη Προδοσία». Αυτός είναι ο αυστηρός νομικός χαρακτηρισμός και «τίτλος» των μελών της Βουλής στην παρούσα φάση της ποινικής διαδικασίας (*), γεγονός που εγείρει μέγα πολιτικό θέμα νομιμότητας συγκρότησης και λειτουργίας της Βουλής. Η παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας καθίσταται πλέον αναγκαστική και κρίσιμη για την Τιμή της Δημοκρατίας και του Λαού
Έχουμε φθάσει στον πυθμένα της παρακμής και του εκφυλισμού της φυλής μας. Γι αυτό το μόνο που μας αναμένει είναι η Αναγέννηση στα χέρια σας.
Ο αρ. κλήσης μου είναι: ΙΔ 10/19473/ 21-12-2010.
(*) ΚΠΔ 31, 43, ν.3160/2003 (φεκ α` 165/30-06-2003, Εφ.Αθην.1399/1998 Ποιν.Χρον.ΛΗ` 788). 
Δημ. Αντωνίου.
Σχόλιο Θαλαμοφύλακα:
Την εγκυρότητα της είδησης αυτής πολλοί αμφισβήτησαν. Μπορείτε είτε ως απλοί πολίτες είτε (ακόμα ευκολότερα) ως δημοσιογράφοι να εξακριβώσετε την εγκυρότητα της. Κανένας δεν το έπραξε. Κανείς από τους πολιτικούς τους οποίους ενημερώσαμε δεν πήρε θέση. Σιγή ιχθύος...
Ελληνες! 
Η μήνυση αυτή είναι ένα "χαρτί" στα χέρια του Ελληνικού λαού. Πρέπει να αποφασίσουμε αν θα το αξιοποιήσουμε ή όχι. Οπως πλέον έγινε φανερό, δεν μπορούμε να περιμένουμε καμία βοήθεια ούτε από τα κανάλια (φυσικά) ούτε από τους βουλευτές μας, ούτε από την Εκκλησία, ούτε από κανέναν. 
Δεν μπορούμε να παρακολουθούμε από τους καναπέδες μας τον Αντωνίου να δίνει προσωπικό αγώνα και να περιμένουμε ότι θα πετύχει κάτι. Μόνος του δε θα πετύχει τίποτε. Αν όμως ενωθούμε μαζί του και στηρίξουμε αυτή του την ενέργεια, μπορεί να ανάψουμε όχι σπίθες, αλλά φωτιά.
Τέλος, καλό θα ήταν να γνωρίζουμε όλοι ότι οι διώξεις που γίνονται για παράβαση του άρθρου 134 (Εσχάτη προδοσία) είναι οι μοναδικές που ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ!!!. Είναι η Αχίλλειος πτέρνα του πανίσχυρου συστήματος!

thalamofilakas.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος27/12/10 05:08

    θα τους κλασουν μια μαντρα α@@@@ια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/12/10 09:36

    re xrisi aυγη!!! για να γλυτοσουμε !!ξυπνατε!!!ολοι οι αλλοι ειναι προδοτες!και ξεπουλιμενα υποκεμενα!!τρισαθλια ανθροπακια!!καταστροφοις της πατριδας και του λαου μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *