ροή ειδήσεων

Εξόριστοι από την Ρόδο... καλοδεχούμενοι στην Αθήνα!

Καλησπέρα! Θυμάστε την ιστορία με τους καλλιτέχνες το καλοκαίρι. (Με την άδεια κτλ) Δεν ξέρω αν έχει σημασία απλά θέλω να σας ενημερώσω για το εξής. Ο δήμος Αθηναίων μετά από αίτηση μας , εξέδωσε άδεια για τον Scott στην πλατεία...
Καπνικαρέας , η οποία θεωρείτε το κεντρικότερο σημείο για show. Δεν είναι ο μόνος που πήρε άδεια αλλά σε εκείνον δόθηκε το καλύτερο σημείο. Για την ακρίβεια όλη η πλατεία!! Πράγμα δύσκολο με τον ανταγωνισμό που υπάρχει. Σκέφτηκα να τραβήξω video και φωτογραφίες ίσως και συνεντεύξεις. Γιατί έτσι φαίνεται και το κύρος του στον τομέα και όσο άφορα εμένα το θεωρώ δικαίωση για την καλοκαιρινή μας περιπέτεια."
Παπασταμάτη Σταματία


Σ.Σ: σας ευχόμαστε καλή επιτυχία από την όλο και φτωχότερη πολιτιστικά Ρόδο...

Σχετική ανάρτηση... ΔΕΙΤΕ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος10/12/10 15:03

    ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10/12/10 15:23

    ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟ Η ΡΟΔΟΣ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ...ΤΕΡΜΑ Η ΜΑΣΑ!! ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΨΙΛΟ! ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ...Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος10/12/10 17:55

    Αυτοι φταινε μηπως και για την οικονομικη κατασταση στην Ελλαδα..δεν πατε καλα αλλα με τετοια μυαλα που εχει ο λαος μας τι περιμενουμε να προκοψουμε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος10/12/10 18:59

    Τι μας λετε για πολιτισμο...Αυτοι οι ανθρωποι βγαζουν λεφτα με αυτο που κανουν!! Τους βλεπουμε δεν ειμαστε αλλου!! Καλα λεει το παλικαρι παραπανω οτι..Τωρα δεν εχει τουριστες το νησι και πηγαν Αθηνα για να κονομισουν!! το καλοκαιρι παλι θα τους φαμε στη μαπα!! Ακου λεει πολιτισμος... λεφτα θελουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος10/12/10 19:53

    Ξέρετε εσείς κανέναν να δουλεύει χωρίς οικονομικές απολαβές; Λογικό είναι λοιπόν να πάει στην Αθήνα. Από την άλλη όμως, η Καπνικαρέα είναι καλό πέρασμα, με πολλούς καλλιτέχνες δρόμου, με γνωστό υπόβαθρό σε αυτά τα θεάματα. Σε γενικές γραμμές είμαι υπέρ του θέατρου και της μουσικής δρόμου, να μην γίνεται όμως επαιτεία. Για την μουσική είναι ευκολο, καθότι ο καλλιτέχνης έχει ο νόμιμο δικαίωμα να πουλάει CD με άδεια πλανόδιου καλλιτέχνη. Για τον ηθοποιο και τον ζογκλέρ δεν ξέρω πως μπορεί να λυθεί το θέμα εκτός από το "καπέλο". Βέβαια δεν προσβάλει κανέναν και όποιος θέλει δίνει, φτάνει να μην ζητάει κανένας με αναίδεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος10/12/10 20:09

    ΧΑχαΧΑΧΧ!!!! Εφυγε το τσιρκο και μειναμε πιο ψτωχοι!! Ακου τι λενε!!

    Βρε ΟΥΣστ!!! απο δω!! Αντε στον τοπο σας να κανετε κωλοτουμπες να παιρνετε μαιδια και να μας τη λετε και απο πανω. Στην χωρα σου ποσα εβγαζες και ηρθες εδω?? για πες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος10/12/10 20:49

    Διαφωνώ με κάποιες από τις παραπάνω αναρτήσεις οπότε αποφάσισα να δώσω τις ανάλογες απαντήσεις σε κάθε μία ξεχωριστά.

    "ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟ Η ΡΟΔΟΣ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ...ΤΕΡΜΑ Η ΜΑΣΑ!! ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΨΙΛΟ! ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ...Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩ!"

    Αρχικά ποιοι έφυγαν? Εγώ αναφέρθηκα σε έναν συγκεκριμένο άνθρωπο. Δεν αντιπροσωπεύω κάποια ομάδα. Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να επιλέγει την εργασία του και να αναφέρετε σε τόπους όπου μπορεί να εργαστεί και να ευδοκιμήσει. Όπως έγινε και στην προκειμένη περίπτωση . Όσο για τον πολιτισμό δεν έχει να κάνει με τα χρήματα αλλά με την αντιμετώπιση.

    "Τι μας λέτε για πολιτισμό...Αυτοί οι άνθρωποι βγάζουν λεφτά με αυτό που κάνουν!! Τους βλέπουμε δεν είμαστε άλλου!! Καλά λέει το παλικάρι παραπάνω ότι..Τώρα δεν έχει τουρίστες το νησί και πήγαν Αθήνα για να κονομήσουν!! το καλοκαίρι πάλι θα τους φάμε στη μάπα!! Άκου λέει πολιτισμός... λεφτά θέλουν!"

    Εσείς φαντάζομαι δουλεύεις δωρεάν και όχι για χρήματα? Πάλι μιλάμε στον πληθυντικό και συνεχίζω να μην καταλαβαίνω σε ποιους ακριβώς αναφέρεστε. Δεν αναφέρομαι στον κάθε τυχάρπαστο που δεν κάνει τίποτα και ζητιανεύει αναφέρομαι σε κάποιον άνθρωπο που μέσα από νόμιμες διαδικασίες προσπάθησε να εργαστεί στη Ρόδο. Όσο και αν δεν θέλετε να το παραδεχτείτε στη προκειμένη αδικήθηκε. Γιατί δεν θα λέγατε το ίδιο αν αύριο κάποιος σας αφαιρούσε την άδεια εργασίας σας χωρίς να έχετε παρανομήσει ή κάνετε κάτι λάθος.

    Είναι λυπηρό να βλέπω πως υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν αίσθηση της δικαιοσύνης. Αν τώρα η δημόσια τάξη δεν είναι σε θέση να σας προστατεύσει από τον οποιοδήποτε που κάνει αυθαίρετα ότι θέλει και σε κάποιες περιπτώσεις ενοχλεί και επιβαρύνει είναι λάθος να τα βάλετε με κείνον και όχι με την δημόσια αρχή η οποία δεν κάνει σωστά τη δουλειά της. Την οποία την έχετε εκλέξει αν δεν κάνω λάθος.
    Από το καλοκαίρι δεν είδα κανέναν από όσους διαφώνησαν με την ενέργεια του δήμου να εκδώσει άδεια να βρει το θάρρος και να πει το αντικειμενικό πως κάποιοι άνθρωποι νόμιμα προσπάθησαν να κάνουν την δουλειά τους και πως η άδεια αφαιρέθηκε άνευ αιτίας. Αυτό είναι η έλλειψη πολιτισμού. Όσο αφορά τώρα το συγκεκριμένο επάγγελμα υπάρχει νομοθεσία που το στηρίζει και όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλη την Ευρώπη βάση λοιπόν αυτού του νόμου εκδίδονται άδειες στους καλλιτέχνες οι οποίοι μάλιστα φορολογούνται ανάλογα. Αν τώρα κάποιοι δεν θέλουν να το δεχτούν μπορούν να παραπονεθούν στον νομοθέτη. Φυσικά οι καλλιτέχνες είναι που ενοχλούν και όχι οι κράχτες ή οι υψηλές τιμές που διασύρουν το νησί. Σε κανέναν από τα τουριστικά blog όμως δεν διάβασα από κάποιον να παραπονιέται για τους καλλιτέχνες. Άλλα πράγματα διαβάζω που μάλλον κανείς δεν θέλει να τα πάρει σοβαρά παρόλο που είναι σημαντικά , οπότε καλό θα ήταν όλοι να ανοίξουμε τα μάτια και τα αυτιά μας αν θέλουμε πραγματικά να βελτιώσουμε τις καταστάσεις. Τελειώνοντας ευχαριστώ την σελίδα παραπόνων για την στήριξη και τις ευχές της. Που είναι αντικειμενική και προβάλει όλα τα γεγονότα χωρίς να αναμιγνύει άλλα συμφέροντα. Γιατί αν σε ένα πράγμα είμαστε όλοι σύμφωνοι είναι πως η σελίδα παραπόνων πάντα εκδίδει ότι και αν σταλεί και από τον οποιοδήποτε και αυτό είναι ελπιδοφόρο γιατί επιτέλους υπάρχει αυτό που όλοι ελεύθερα μπορούν να πουν την άποψη τους.

    Παπασταμάτη Σταματία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος10/12/10 22:15

    Ο κύριος που χρησιμοποίησε την έκφραση <> μάλλον μπερδεύτηκε!!!! Δεν θέλω να πιστέψω ότι αναφέρετε σε ανθρώπους....
    <>???? τι θέλει να πεί ακριβώς ο ποιητής????? Βγάζετε άκρη??? Μακάριοι οι φτωχοί το πνεύματι, όπως είπε κάποιος κάποτε, φτωχό μου ανθρωπάκι!!!
    Θα ήθελα να τον ρωτήσω αν οι κωλοτούμπες απαγορεύονται στη Ρόδο και δεν έχω ενημερωθεί....ρωτάω καθαρά ενημερωτικά!!!
    <>
    Και κάτι τελευταίο καλό μου ανθρωπάκι,καθαρά ενημερώτικα και αυτό για να μην εκτείθεσαι και πείς και άλλα σαν τα προηγούμενα, ο Scott στο νησί μας δεν έμεινε για τα χρήματα σου (που δεν σου ζήτησε σε τελική ανάλυση) αλλά γιατί παντρεύτηκε ροδίτισσα!!!!!!
    Αν θές να μου απαντήσεις, Μαρία με λένε και θα περιμένω με αγωνία..
    Ώρα καλή στη πρύμνη σου και αέρα στα πανιά σου

    Μαρία Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος10/12/10 22:19

    Το στέλνω ξανά γιατί κάποια δεν φτάσανε και θέλω να βγάλετε νόημα.
    Ο κύριος που χρησιμοποίησε την έκφραση 'ούστ' μάλλον μπερδεύτηκε!!!! Δεν θέλω να πιστέψω ότι αναφέρετε σε ανθρώπους....
    'Εφυγε το τσιρκο και μειναμε πιο ψτωχοι!!'???? τι θέλει να πεί ακριβώς ο ποιητής????? Βγάζετε άκρη??? Μακάριοι οι φτωχοί το πνεύματι, όπως είπε κάποιος κάποτε, φτωχό μου ανθρωπάκι!!!
    Θα ήθελα να τον ρωτήσω αν οι κωλοτούμπες απαγορεύονται στη Ρόδο και δεν έχω ενημερωθεί....ρωτάω καθαρά ενημερωτικά!!!
    'Στην χωρα σου ποσα εβγαζες και ηρθες εδω?? για πες!!'
    Και κάτι τελευταίο καλό μου ανθρωπάκι,καθαρά ενημερώτικα και αυτό για να μην εκτείθεσαι και πείς και άλλα σαν τα προηγούμενα, ο Scott στο νησί μας δεν έμεινε για τα χρήματα σου (που δεν σου ζήτησε σε τελική ανάλυση) αλλά γιατί παντρεύτηκε ροδίτισσα!!!!!!
    Αν θές να μου απαντήσεις, Μαρία με λένε και θα περιμένω με αγωνία..
    Ώρα καλή στη πρύμνη σου και αέρα στα πανιά σου

    Μαρία Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος10/12/10 22:55

    ωρες ωρες διαβαζω κατι σχολια και απορω ποοοοοσσσσηηηηη κακια υπαρχει σε μια τοση μικρη κοινωνια..τι σας ενοχλουσαν οι ανθρωποι??μηπως εκλεψαν??οι ανθρωποι τεχνη κανανε..εμενα προσωπικα μου αρεσαν παρα πολυ και καθε φορα που πηγαινα στην παλια πολη και τους εβλεπα ειλικρινα τους θαυμαζα..εδιναν μια ωραια νοτα..δεν ζητιανευανε,οσοι ηθελαν εδιναν κατι,για τ'ονομα του Θεου..η ζωη ειναι τοσο μικρη για να ειστε τοσο μιζεροι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος11/12/10 09:00

    ΠΟΣΟ ΓΥΦΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΡΟΔΟ...
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΜΑΤΕ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ...ΣΑΝ ΝΗΣΙ...ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ...ΣΑΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ....ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ...ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ....ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΠΡΙΝ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΘΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΛΕΞΗ...

    ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΑ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΓΕΛΟΙΟΙ ΠΟΥ ΚΟΡΟιΔΕΥΕΤΕ ΞΕΡΕΤΕ ΛΙΓΟΥΣ ΕΠΟΧΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΤΟ ΝΗΣΑΚΙ ΜΑΣ????

    ΠΟΣΟ ΣΚΤΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ????ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ...

    ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ..

    ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ....

    ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΗΜΑΤΑ ΠΙΣΩ...

    ΡΟΔΟΣ
    ΣΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος11/12/10 09:03

    ΡΕ ΓΕΛΟΙΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΤΙ ΝΟΜΙΖΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ????

    ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΑΣ, ΣΑΣ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΟΤΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΔΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΡΑΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΕΤΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΑΚΙ....

    ΖΕΙΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος11/12/10 12:25

    K.ANWNYME Παρ Δεκ 10, 03:23:00 μμ
    DYSTYXWS DEN FYGANE APTHN RODO GIATI TELEIWSE H TOYRISTIKH PERIODOS ALLA GIATI OI KYRIOI POY EINAI YPE8YNOI ENW TOYS EKDOSANE THN ADEIA STHN ARXH META APO PARAPONA TWN KATASTHMATARXWN THS PALIAS POLHS K MONO THN PHRANE PISW,TI FOBOYNTAI ARAGE?TI SKOPIMOTHTES YPARXOYN? PWS GINETAI K KANOYN KOYMANTO OI KATASTHMATARXES THS PALIAS POLHS STOYS ARMODIOYS POLITIKOUS MAS?(0 8E0S NA TOYS KANEI POLITIKOYS!!) K ENW EIXANE THN ADEIA STA XERIA TOYS TOYS KYNHGAGANE K DEN TOYS AFHNANE NA KANOYNE SOOY.K META 8ELOYME NA LEGOMASTE EYRWPH!!!
    EMENA ME XAROPOIEI PIO POLY NA VLEPW THN FATSA TOY FARAW K TOY SCOTT PARA NA VLEPW TIS FATSES SAS!!H TEXNH EINAI DHMIOYRGIA,AN XERETE TI SHMAINEI AYTO!!
    LYPAMAI PARA MA PARA POLY GIA THN RODO EILIKRINA...EINAI TOSO OMORFO NHSI K EXEI POLLA NA DWSEI ALLA ME TA MYALA POY KOYBALATE POTE DEN 8A PAEI MPROSTA,SAS EXEI FAEI TO XRHMA K NOMIZETE OTI OLOI LEITOYRGOYN ME BASH AYTO...
    OI KALLITEXNES TOYLAXISTON EXOYN AXIOPREPEIA K SEVASMO PROS TON SYNAN8RWPO TOYS KATI POY OI RODITES DEN EXETE K OYTE 8A APOKTHSETE POTE!!
    AFHSTE TOYS AN8RWPOYS NA KANOYN THN DOYLEIA TOYS OPWS K AYTOI DEN SAS ENOXLOYN.
    O KA8E ENAS MAS HR8E SE AYTH TH ZWH K EPILEGEI NA KANEI STH ZWH TOY AYTO POU TON EKFRAZEI,AFHSTE TOY THN EPILOGH NA ZHSEI OPWS 8ELEI,DEN ENOXLEI KANENAN SAS OYTE APTHN TSEPH SAS KLEBEI TA LEFTA SAS!!...
    ANOIXTE TOYS ORIZONTES SAS,DEXTEITE TOYS SYNAN8RWPOYS SAS,«NA AGAPATE OLOYS TOYS AN8RWPOYS,ANEXARTHTA APO TH FYLH H' THN 8RHSKEIA STHN OPOIA ANHKOYN.»— Επίκτητος-
    ...EIPE O ELLHNAS STWIKOS FILOSOFOS

    KATERINA TSWRH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΧΑΤΖΗΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΕΛΕΝΗ11/12/10 13:07

    ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ,ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΝΤΡΕΣ,ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΟΥΣ;;;;;;!!!!!!!!ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΤΕ, ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, ΑΝ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΛΠΙΖΩ ΠΙΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ;;;.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος12/12/10 07:07

    ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ..
    ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΤΑΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΑΓΙΟΝΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΤΟ ΟΥΦΟΥ ΝΥΧΙ!! Ο ΚΑΘΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΕΡΧΕΤΕ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΧΡΗΜΑ!!
    ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ...ΜΩΡΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΣΑΜΠΑ? ΓΙΑΤΙ ΠΑΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΝΑΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕ ΧΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ! ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΒΓΑΖΕΙ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΟΒΕΙ? ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ..ΚΟΒΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ! ΑΡΑ ΚΛΕΒΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ Ο ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΣ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ SCOTT...ΜΠΡΟΣΤΑ ΗΜΟΥΝ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΝΟΥΜΕΡΟ ΜΕ ΚΑΤΙ ΚΟΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΦΥΓΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΝΟΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ! ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΤΟΥΣ..ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΜΑΡΩΝΕΤΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος12/12/10 10:00

    Θα συμφωνησω οτι θα πρεπει να βρουν καποιους χωρους(επι πληρωμη) και να κανουν εκει το προγραμμα τους,ωστε να μην υπαρχει και κανενα προβλημα με τα μαγαζια!!
    Αλλα ετσι που παμε...με τετοια κριση τελικα εμεις θα κανουμε τα ζογκλερικα μηπως και βγαλουμε την χρονια μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος12/12/10 10:09

    ESEIS KOPELIES POU MILATE GIA POLITISMO...8A SAS PW TO EKSIS...EXW MAGAZI MPAR EPI TIS ODOU MILTIADOY STIN PALIA POLI...TO PERASMENO KALOKAIRI PARALIGO NA MOU KAPSEI TO MAGAZI O KYRIOS SCOTT OTAN EKANE ZOGKLERIKA ME FOTIES!!
    ALLA KAI ALLOI ZOGKLER POY TOYS EFEYGAN TA PAIXNIDIA TOYS KAI ERIXNAN TA POTA TOY KOSMOU! KAI ANAGKAZOMOUN EGO NA FERO ALLO POTO STO PELATH! FTANEI PIA I KOROIDIA ME TOUS YPOTI8EMENOUS ZOGKLER...AN 8ELETE LOIPON NA TOUS KAMARONETE NA TOUS PERNETE STA SPITIA SAS KAI NA TOUS PLIRONETE KIOLAS GIATI XORIS FAEI TO ARKOUDI DEN XOREUEI! ANTE GIATI OLA EXOUN TA ORIA TOUS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος12/12/10 10:24

    Τα τελευταια 5 χρονια θυμαμαι τους ζογκλερ στη Ροδο!...Δηλαδη πριν δεν ειχαμε πολιτισμο? Ηρθαν αυτοι και εφεραν τον πολιτισμο>? Ελεος κυριες μου το νησι δεν σηκωνει αλλα τετοια "παρατργουδα" ζουμε και χωρις τους κυριους "Scott"...Μπορει να παει στη πατριδα του και να κανει οτι θελει! Εδω υπαρχουν μαγαζια που πληρωνουν στο δημο περιουσιες για να εχουν καποιους χωρους και δεν μπορει κανεις ζογκλερ να κανει καταπατηση του χωρου που πληρωνει ο αλλος για να βγαζει καποιες χιλιαδες ευρω!! Θα συμφωνησω κι εγω οτι θα πρεπει να βρουν δικους τους χωρους επι μισθωση...και να κανουν εκει οτι θελουν!! Οχι τιποτα αλλο και για να πηγαινετε εσεις κυριες μου να τους βλεπετε και να τους χειροκροτειτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος12/12/10 10:41

    "ΚΥΡΙΑ"...ΧΑΤΖΗΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΕΛΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ...ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΝΝΟΩ!! ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΧΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ!
    ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΩΝΥΜΑ ΘΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΕΣ? ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΕΙΣ ΜΗΝ ΤΟ ΛΕΤΕ ΑΥΤΟ ..ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΤΕ "ΑΛΛΟΥ"... ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΙΣΤΕ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ!
    ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΝΕΣΩ...ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΑΝΔΡΕΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΠΡΩΤΑ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ...ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ!

    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΕΤΕΡΟΦΥΛΟΦΥΛΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΧΑΤΖΗΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΕΛΕΝΗ12/12/10 16:54

    ΚΥΡΙΕ ΕΤΕΡΟΦΥΛΟΦΙΛΕ
    ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΔΕΝ ΜΕ ΘΙΓΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΚΘΕΤΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ Κ ΑΙΤΙΑΣ.ΤΟ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΟΦΙΑ ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΚΟΜΗ Κ ΜΕ ΤΥΠΟΥΣ ΣΑΝ Κ ΕΣΕΝΑ. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΜΩΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ Κ ΠΟΙΟΣ ΕΤΕΡΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ!!
    ΑΝ ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΤΡΕΙΣ ΓΙΟΥΣ ΕΤΕΡΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ...ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ Κ ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΣΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ.
    ΚΑΚΟΣ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΩ ΓΛΥΚΕ ΜΟΥ ΕΤΕΡΟΦΥΛΟΦΙΛΕ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΙΣΧΡΟ ΤΡΟΠΟ,ΑΜΦΙΣΒΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΜΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.
    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΕΤΕΡΟΦΥΛΟΦΙΛΗ ΧΑΤΖΗΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΕΛΕΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΕΥΗ Γ.12/12/10 17:08

    ΚΑΤΑ ΠΡΩΤΗΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΕΛΕΝΗ ΧΑΤΖΗΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ.ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΩΣ ΕΤΕΡΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ Κ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ SCOTT FAIR.ΘΕΩΡΩ ΑΝΑΡΜΟΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ Κ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΒΗΜΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΕΠΩΝΥΜΑ.
    Η ΚΥΡΙΑ ΧΑΤΖΗΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ Κ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΩΜΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ.
    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΕΤΕΡΟΦΥΛΟΦΙΛΟ.Η ΕΤΕΡΟΦΥΛΟΦΙΛΗ ΕΥΗ Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΣΩΡΗ12/12/10 17:19

    ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΤΕΡΟΦΥΛΟΦΙΛΕ ΤΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΛΑΝΩΔΙΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ.ΕΔΩ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΟΥ Κ ΤΑ ΑΠΟΘΗΜΕΝΑ ΤΟΥ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΕΛΕΝΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΤΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΦΟΣΟΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΕΝΝΟΕΙΘΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ!ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ??? ΤΕΛΙΚΑ?? ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ Η ΕΤΕΡΟΦΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ΕΣΥ.
    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΕΤΕΡΟΦΥΛΟΦΙΛΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΣΩΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος12/12/10 17:21

    ΤΡΕΙΣ ΕΤΕΡΟΦΥΛΟΦΙΛΕΣ ΦΙΛΕΣ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΟΥΝ!!
    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΩΡΕ ΕΤΕΡΟΦΥΛΟΦΙΛΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ Κ....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΕΥΗ Γ.12/12/10 18:11

    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ SCOTT .ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΤΕΛΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΖΩ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΤΟΠΟ .ΕΝΑ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΩ ΟΠΟΥ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΠΙΣΩ .ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΕΙΤΕ ΣΑΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΙΤΕ ΣΑΝ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΦΘΟΝΙΑ .ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ "ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ" ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΜΕ ΡΟΔΙΤΕΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΞΕΝΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ SKOTT. ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΑΤΡΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΔΑΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΟ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΑΝ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΑΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ .ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΑΓΑΡΙΑ ΣΑΓΙΟΝΑΡΕΣ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΑ ΝΥΧΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΠΟΙΟΥΜΕ ΣΥΧΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΩ ΣΑΓΙΟΝΑΡΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΥΝΧΑΝΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΕΧΕΤΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΤΟ BLOG...ΑΛΛΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΑΛΛΟΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ! ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΕΣ...Ο ΣΩΣΤΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΠΑΝΤΑ ΟΦΕΛΕΙ...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Παπασταμάτη Σταματία12/12/10 18:37

    Προκαλώ τους κυρίους που είπαν τα εξής

    "ΓΙΑ ΤΟΝ SCOTT...ΜΠΡΟΣΤΑ ΗΜΟΥΝ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΝΟΥΜΕΡΟ ΜΕ ΚΑΤΙ ΚΟΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΦΥΓΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΝΟΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ!"

    "TO PERASMENO KALOKAIRI PARALIGO NA MOU KAPSEI TO MAGAZI O KYRIOS SCOTT OTAN EKANE ZOGKLERIKA ME FOTIES!!'

    να βγουν επώνυμα και να πουν ξανά τα ίδια πράγματα, αν έχουν συμβεί τότε δεν έχουν κάτι να φοβηθούν , διότι ξέρω πολύ καλά πως δεν έχουν γίνει και πως το κάνουν για να διασύρουν την φήμη του, οπότε μετά μπορούν να μιλήσουν με τον δικηγόρο μου.
    Είναι ντροπή και τεράστια αναίδεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος12/12/10 19:00

    Επιτελους να και ενας ανθρωπος ο οποιος μιλησε λογικα...γιατι ο καθενας σας λεει το κοντο του και το μακρυ του!
    Μπραβο φιλε Μanuel...μεχρι στιγμης ειπες το πιο σωστο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος12/12/10 19:02

    Όσο αφορά τον κύριο Ετερόφυλοφιλο. Τι να σου πω άνθρωπε μου? Πως μιλάς έτσι? δεν ντρέπεσαι λίγο? δεν έχεις τσίπα πάνω σου? επειδή δεν θέλω να πέσω στο επίπεδο σου δεν θα πω περισσότερα... Αλλά είναι τεράστιο λάθος σε μια δημόσια σελίδα να προσβάλεις κάποιον προσωπικά και μάλιστα ανώνυμα. Με τα λεγόμενα σου με κάνεις να υποθέσω πως εσύ είσαι ο μισογύνης και πως εσύ έχεις το πρόβλημα. άσε που το σχόλιο σου δεν έχει να κάνει με το θέμα της συζήτησης....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος12/12/10 19:18

    Το ότι δεν υπάρχει πολιτισμός στο νησί είναι δεδομένο και δεν έχει να κάνει μόνο με τους ζογκλερ , να σας θυμήσω τι έγινε με τους ποδηλατοδρόμους στη Ρόδο? Εγώ είμαι ένας απλός πολίτης με οικογένεια και με δουλειά ταπεινού εισοδήματος και βλέπω τα πράγματα επί της ουσίας και η ουσία είναι μία ότι κουμάντο σε αυτό τον τόπο κάνουν τα φράγκα. Γιατί όσοι μιλήσαν αρνητικά επι του θέματος είναι οι μαγαζάτορες της Παλιάς Πόλης που βγάζουν όλη τη κακία και την μικροπρέπεια τους. Ποιες αποδείξεις ρε φίλε ? που πουλάς τον καφέ 3.5€ και χρησιμοποιείς τις ίδιες αποδείξεις όλη τη μέρα? Για μ.... ψάχνεις? Και που το ξέρεις εσύ ότι οι άνθρωποι δεν φορολογούνται? Έσυ του κάνεις την δήλωση? Όπως και τότε με τον ποδηλατόδρομο και με το Μεσαιωνικό φεστιβάλ τα μαγαζιά-φράγκα άσκησαν βέτο και τα κόψαν όλα γιατί φοβόντουσαν μην χάσουν τα λιλια που λέει και ο γιος μου... Για αυτό έχει καταντήσει έτσι ο τόπος μας γιατί κυβερνήτε από ανίκανους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος12/12/10 19:25

    stin a8ina sinantisa tous zogkler tis rodou kai ekei peftei pina! ta kapela toys kai ta koutia tous einai adeia...ara 8a toys fame pali stin mapa...ego oute magazi exo....kai opote pao stin palia poli panta moy koboyn apodeikseis...kai prosopika den uelo na blepo kanenan zogkler tin ora pou pino kafe giati me enoxlei! an esas den sas enoxlei na tous parete sto spiti sas.....ua sas feroun kai politismo!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος12/12/10 19:31

    POIOS O SCOTT? XAXAXAXAXAXAXAXAA! POLY MPOXA RE PAIDI MOY...MPLIAX!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος12/12/10 19:34

    vlepw xrisimoioume ola ta kosmitika epitheta. mpravo mpravo , den mporoume na ta vroume kala kala metaksi mas kai mas peiraksan oi ksenoi....o manuel exei dikio... kai to poso politismenoi kai apolitistoi eimaste mporei na fanei... den exw apopsi epi tou thematos an kai tous exw dei na paizoun tous kallitexnes kai mou arese. Omws epeidi den eime idioktitis katastimatos -giati einai olofanero pws i antithesi edw einai metaksi twn kallitexnwn kai twn katastimatwn- den mporw na pw ti gnwmi mou dioti den epireazomai amessa. Mono to eksis thelw na pw pws osoi einai iper twn parastasewn den prosevalan kanenan oute milisan asxima enw ekeinoi pou eixan antitheti apopsi sifiliastikan kai arxisan na lene oti ftanoun... isws giati me ksekathara logia den ixan epixirimata na stiriksoun ti gnomi tous..giati opws kai na to kaneis to an forologite kapoios i oxi to ti douleia kanei kai pws epilegei na zei einai diko tou thema. Afto pou exw na rwtisw einai to eksis. giati kratisame tous kraktes kai dioksame tous zogler? Kai se afto epidi epireazomai amessa exw apopsi kai egw kai oloi oi polites den theloume allous kraktes kai tsarlatanous an eixa na dialeksw tha dialega KALLITEXNES DROMOU!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος12/12/10 19:40

    Διαβάζω τόση ώρα και μένω έκπληκτη!!!
    Ότι να 'ναι γράφει σε αυτή τη σελίδα..έχει δίκαιο ο Manuel...και ζητώ συγνώμη από πλευράς μου αν ξεπέρασα τα όρια.
    Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον ανώνυμο Κυρ Δεκ 12, 07:02:00 μμ. Δίνεις την εντύπωση του μισογύνη ή του παρατημένου προσφάτος γκόμενου...δεν με ενδιαφέρουν οι προτιμήσεις σου στο κρεβάτι.

    Όσον αφορα τον ανώνυμο που είπε για ταγάρια, σαγιονάρες και μαύρα νύχια θα ήθελα να του πώ πως είμαι δασκάλα pilates στην μεγαλύτερη πολυεθνική του κόσμου!Αυτό σημαίνει πιασμένα, περιποιημένα μαλλιά, καθαρά ρούχα χωρίς τρύπες κ.τ.λ. αλλά και με καθαρό μυαλό. Ενώ γεννήθηκα και μεγάλωσα στην όμορφη μας Ρόδο(ίσως και να σε ξέρω δηλαδή), κατ'επιλογήν κατοικώ στην Αθήνα για να μην συναναστρέφομαι με τόσο φτωχα μυαλά, με ανθρώπους σαν και σένα που τα έχετε όλα σε κλισέ....στενόμυαλοι άνθρωποι!
    όσον για τα "καραγκιοζιλίκια" είναι ένας υποκειμενικός χαρακτηρισμός.....και για μένα που βγαίνεις ανώνυμα και λες ότι φοβάσαι να πείς με την υπογραφή σου σε κάνει καραγκιόζη στα μάτια μου αλλά φυσικά αυτό είναι υποκειμενικό γιατί είναι η άποψη μου!

    Μαρία Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Scott Fair12/12/10 22:03

    Επειδή τα ελληνικά του συζύγου μου δεν είναι τόσο καλά παρακάτω μεταφράζω όλα όσα είπε .
    Έχω παίξει σε πόλεις , χωριά , φεστιβάλ , παιδικά πάρτι κτλ σε όλο τον κόσμο. Στα δεκατρία χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά έχω γνωρίσει πολλούς ανθρώπους και ποτέ δεν αντιμετώπισα παρόμοια κατάσταση με αυτήν. Πήγα στον δήμο Ροδίων για να πάρω άδεια για τη δουλειά μου γιατί θεώρησα πως αυτός ήταν ο σωστός τρόπος. Έκανα λάθος , μετά από αυτό συνειδητοποίησα πως η δύναμη της Ρόδου είναι στα χέρια των ισχυρών και όχι της τοπικής αυτοδιοίκησης. Τον αν θα παίξω στη Ρόδο ή όχι δεν είναι πολύ σημαντικό. Δεν είναι του χαρακτήρα μου να δουλεύω σε τόπους που δεν με θέλουν. Το σημαντικό είναι η κατάχρηση της εξουσίας των δυνατών. Η ιστορία μου ήταν απλά ένα κομμάτι σε ένα ντόμινο που ήδη έπεφτε. Είμαι σαν οποιοδήποτε άλλον άνθρωπο που θέλει να δουλέψει και το που με έχει γεννήσει η μάνα μου δεν θα έπρεπε να παίζει ρόλο. Τρεις μέρες τώρα διαβάζω τα σχόλια στο blog και έχω σοκαριστεί γιατί εγώ ήμουν αυτός που έκανα όλες τις νόμιμες διαδικασίες και για λόγο κέρδους η άδεια πάρθηκε παράνομα από εμένα. Μου επιτέθηκαν με προσέβαλαν και με δυσφήμισαν και όχι μόνο εμένα άλλα και όλους όσους είχαν το κουράγιο να με υπερασπίσουν. Γνωρίζω πως δεν είναι η πρώτη φορά που κάτι τέτοιο συμβαίνει σε κάποιον που επιθυμεί να εργαστεί στη Ρόδο. Έχω περάσει περισσότερα χρόνια στην Ελλάδα παρά σε οποιαδήποτε άλλη χώρα , είμαι παντρεμένος με Ροδίτισσα , μας αρέσει που ζούμε στην Ελλάδα και πληρώνουμε τους φόρους μας όπως κάθε οικογένεια. Στο μέλλον η γυναίκα μου και εγώ ελπίζουμε να κάνουμε παιδιά , μου δίνει λοιπόν ελπίδα να διαβάζω τα θετικά σχόλια γιατί βλέπω πως υπάρχουν ακόμη αξιόλογοι άνθρωποι για να γνωρίσουν.

    ΥΓ Αγαπώ τη δουλειά μου… κάνει τους ανθρώπους χαρούμενους πληρώνομαι γιατί το επιθυμούν και όχι γιατί τους πιέζω. Ποτέ μα ποτέ τραυμάτισα κανέναν και ελπίζω να μην το κάνω ποτέ.

    I HAVE PLAYED IN CITIES, VILLAGES, FESTIVALS, CHILDREN PARTIES, ETC. ALL OVER THE WORLD. I HAVE MET MANY PEOPLE IN THE 13 YEARS I HAVE BEEN DOING THIS, AND HAVE NEVER FACED A SITUATION LIKE THIS. I WENT TO THE MUNICIPAL OF RHODES TO GET A PERMISSION TO DO MY JOB BECAUSE I THOUGHT THIS WAS THE CORRECT WAY. I WAS WRONG. AFTER THIS I REALIZED THE POWER OF RHODES WAS IN THE HANDS OF THE STRONG, AND NOT OF THE GOVERNMENT. WHETHER I PLAY IN RHODES OR NOT IS NOT VERY IMPORTANT. IT IS NOT MY CHARACTER TO BE IN PLACES WHERE THEY DON'T WANT ME. THE REAL ISSUE HERE IS THE ABUSE OF POWER. MY STORY IS ONE DOMINO OF MANY THAT WERE ALREADY FALLING.I AM LIKE ANYBODY ELSE WHO WANTS TO WORK, REGARDLESS OF THE POINT ON THE PLANET MY MOTHER BORE ME.. 3 DAYS NOW I AM READING THE COMMENTS ON THE BLOG. I AM SHOCKED BECAUSE I WAS THE ONE WHO TOOK THE LEGAL PERMISSION TO WORK, AND BECAUSE OF PROFIT IT WAS ILLEGALLY TAKEN FROM ME. I WAS ATTACKED, INSULTED, SLANDERIZED, AND NOT ONLY ME, ALSO THE PEOPLE WHO HAD THE COURAGE TO STAND UP AND SPEAK THEIR MINDS. I KNOW THAT IT IS NOT THE FIRST TIME THAT SOMETHING LIKE THIS HAPPENS TO A PERSON WHO WANTS TO WORK IN RHODES. I HAVE SPENT MORE YEARS IN GREECE THAN ANY OTHER COUNRY IN MY TRAVELS. I AM NOW MARRIED TO A WONDERFUL RHODIAN WOMAN. WE LIKE LIVING IN GREECE AND PAY OUR TAXES HERE LIKE ANY OTHER FAMILY. HOPEFULLY IN THE FUTURE MY WIFE AND I WILL HAVE CHILDREN. IT GIVES ME HOPE TO READ THE POSITIVE COMMENTS HERE BECAUSE I SEE THERE ARE VALUABLE PEOPLE FOR THEM TO MEET.

    PS I LOVE WHAT I DO FOR A LIVING...IT MAKES PEOPLE HAPPY, AND THEY GIVE ME MONEY BECAUSE THEY WANT TO AND NOT BECAUSE I PUSH THEM...I HAVE NEVER, BUT NEVER, INJURED ANYONE DURING THE SHOW AND HOPE I NEVER WILL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος12/12/10 23:12

    ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΓΑΖΟΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΑΥΤΩΝ...

    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΚΛΕΨΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΑΤΕ ΗΔΗ...

    ΕΓΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ..ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΠΑΙΞΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΤΗΚΕ ΟΛΗ Η ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΙ..

    ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ..ΔΕΝ ΙΚΕΤΕΥΣΕ ΟΥΤΕ ΖΗΤΙΑΝΕΨΕ..ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΓΙ΄ΑΥΤΟ..

    ΟΙ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ..ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΓΚΑΛΙΑΣΑΝ Η ΚΩΣ ΚΑΙ Η ΑΘΗΝΑ..ΕΔΕΙΞΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ SCOTT ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ..

    ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΕ ΕΝΑ ΙΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΙΩΝ..

    ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!

    ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος13/12/10 06:25

    ΚΥΡΙΕ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ ΙΩΑΝΝΗ...ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙ...ΕΜΕΙΣ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΥΣ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ!!!ΑΥΤΗ ΕΙΝΑ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος13/12/10 07:24

    Μαλιστα...ο κ. scott μας ειπε πολυ ομορφα πραγματα...αλλα εκει που θελω να σταθω ειναι οτι αυτο που κανει το ονομαζει "ΔΟΥΛΕΙΑ"...Μας ειπε βεβαια οτι δεν πιεζει κανεναν για να δωσει λεφτα.. στην ουσια ομως το "ΚΑΠΕΛΟ" ειναι ενα ειδος πιεσης στον κοσμο...Μας ειπε πολλες φορες την λεξη "δουλεια"...Ναι αλλα κι εμεις που εχουμε μαγαζια δουλευουμε και μαλιστα συντηρουμε πολλες οικογενειες....Αντιθετως με τον κ.Scott που προφανως το κανει για το δικο του μεροκαματο αλλα και της κοπελας του! Αλλα το κανει σε λαθος μερη...και τα λαθος μερη ειναι τα μαγαζια μας τα οποια εχουν ταμειακες μηχανες...ΦΠΑ ΤΕΒΕ..ΙΚΑ...ΔΗΦΟΔΩ..ΔΕΥΑΡ...ΔΕΗ..ΟΤΕ..πληρωνουμε χωρους..πληρωνουμε εμπορους και μισθους υπαλληλων!! συν τα προστιμα..αν κανουμε καποια παραβαση!
    βεβαια ο κ.scott ολα αυτα τα αγνοει ετσι απλα με ενα "καπελο" ...Καναμε μαγαζια για να ζησουν οι οικογενειες μας..δεν μπηκαμε ομως στο μαγαζι του κ.scott αντιθετως αυτος εισεβαλε με το ετσι θελω στους χωρους μας!
    Δεν τον εδιωξε κανεις απο την Ροδο..Μπορει να βρει εναν δικο του χωρο που να πληρωνει κι αυτος οπως ολοι μας και να κανει την ΔΟΥΛΕΙΑ του οπως την ονομαζει!! Αυτη ειναι η αποψη μου καποιες(οι) θα την χλευασουν..οπως συνηθως αλλα τι να κανουμε στη Ροδο ζουμε....

    Με Εκτιμηση Εμμανουηλ Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Παπασταμάτη Σταματία13/12/10 11:55

    Κύριε Εμμανουήλ Β. χαίρομαι πάρα πολύ που επιτέλους βρέθηκε κάποιος από την άλλη πλευρά και είπε τη γνώμη του χωρίς να με προσβάλει , ούτε εμένα ούτε το σύζυγο μου. Και ειλικρινά σας ευχαριστώ γιατί ο σκοπός όλου αυτού δεν είναι να μιλήσω άσχημα αλλά να διηγηθώ τι μου συνέβη... έχετε δίκιο για τα περισσότερα όσων είπατε η ένσταση μου είναι η εξής... επειδή στο επάγγελμα του Scott υπάρχουν πολύ τσαρλατάνοι , ανίδεοι και αλήτες . Άνθρωποι που με ενοχλητικούς τρόπους προσπαθούν να σας εκμεταλλευτούν και να σας παρενοχλήσουν στην εργασία σας δεν σημαίνει πως όλοι είναι ίδιοι. Το καπέλο δεν είναι πίεση ,πίεση =ο εξαναγκασμός, το άγχος (Μπαμπινιώτης).Και επίσης το καπέλο είναι δεκτός τρόπος πληρωμής από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Ο Scott πληρώνει φόρους αυτούς που του αναλογούν και αυτούς που του ζητάει το κράτος και δεν αγνοεί τίποτα κάνετε μεγάλο λάθος. επίσης δεν εισέβαλλε στο κατάστημα σας , θέατρο δρόμου κάνει το λέει και η λέξη. Και ειλικρινά εγώ τουλάχιστον δεν χλευάζω την άποψη σας την σέβομαι. Μπορώ να απαντάω για πάντα σε αναρτήσεις όχι γιατί απαραίτητα έχω δίκιο αλλά γιατί πιστεύω πως έχω δίκιο και ότι και να μου λέτε εμένα αυτή είναι η άποψη μου. Αυτό που με στεναχώρησε και με κούρασε ( σήμερα ξύπνησα και σκέφτηκα "ωχ!! τι θα διαβάσω πάλι") είναι η αντιμετώπιση είναι απαράδεκτο πρώτα από όλα για τη κα Χατζηχαραλάμπους , που πραγματικά λυπάμαι, και συγνώμη εκ μέρους μου απλά και μόνο γιατί το διάβασα και όσο για το κο Ετερόφυλο καλύτερα να μην μιλήσω (προσπαθώ να κρατήσω το επίπεδο)και γενικότερα γιατί διάβασα για σαγιονάρες , καραγκιόζηδες , γύφτους , τσαρλατάνους κτλ. εγώ λοιπόν σταματάω εδώ (για τώρα τουλάχιστον) το e-mail μου είναι το εξής stamatiap@gmail.com για όποιον θέλει να μου πει το οτιδήποτε. Στο μόνο που θα επιμείνω είναι στους δύο κυρίους που είπαν πως o Scott κτύπησε κάποιους σε παραστάσεις του. Ώστε να το λύσουμε δικαστικά γιατί η ψευδή κατηγορία και δυσφήμιση σε δημόσιο μέσο διώκετε ποινικά.
    Καλή ημέρα σε όλους σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος13/12/10 19:03

    greek filoxenia!! εμενα πιο πολυ με ενοχλουν οι κραχτες στην παλια πολη που αναγκαζουν τον κοσμο να μπει στα μαγαζια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος13/12/10 19:28

    XAXAXAXAAXA...XRISTE MOU TAGARI POU PEFTEI EDO.. KAI ROUXA KOURELIA ME TIN PANTOFLA KAI TO NYXI TO SKOURIASMENO! OLES ESEIS POU AKOLOU8ITE AYTOUS TOUS 8EATROTAXA MOU IDIOI EISTE APO TIN IDIA PASTA MPOXA APLHSIA...FOUNTA KAI AFRAGKIA POU ZITE PENTE SE MIA PONTIKOTRYPA...KAI I PSIRA KANEI PARTY PANTOY! PARTE TA KOUBADAKIA SAS KAI SE ALLH PARALIA APLHTES!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμος13/12/10 19:30

    Y.G KAI H TRIXA STH MASXALH..SAS EINAI OLA TA LEFTA! MPLIAX!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμος13/12/10 20:09

    ela re kserola...mallon tin gkomena sou eides!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανώνυμος13/12/10 20:11

    Y.G zita apo ton mpampa lefta na trekseis gia apotrixwsi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμος14/12/10 07:49

    Διαβασα με πολυ προσοχη ολα τα σχολια που ειναι υπερ και ολα που ειναι κατα.
    Εκει που θελω να σταθω ειναι οτι τα ονομαζετε θεατρα δρομου! Δεν νομιζω ομως να υπαρχει καμια διαφορα απο τα τσιγγανακια που ζητιανευουν στις πυλες εχοντας ενα σκυλακι η ενα ακορντεον και παιζουν και εχουν διπλα ενα μικρο κυπελακι για τα λεφτα! Οπως και τα παιδια των φαναριων τα οποια καθαριζουν τζαμια...αρα προσφερουν και αυτα!
    Γιατι λοιπον ολα αυτα τα παιδια τα λενε επαιτες και ολους τους αλλους που κανουν ακριβως το ιδιο τα ονομαζουν θεατρα δρομου?
    Ας μιλησουμε τωρα με την γλωσσα της αληθειας! Εγω θα συμφωνησω απολυτα με τον κ.Εμμανουηλλ Β.
    Κυριοι και Κυριες μου για μενα ολοι αυτοι ειναι ΕΠΑΙΤΕΣ...Ζητιανευουν αλλοι με καπελο..αλλοι με κυπελακια! Ο καθε κ.Scott κανει καποια νουμερα ζογκλερικα με και εχει ενα καπελο και ο κοσμος του ριχνει λεφτα...Το τσιγγανακι παιζει ακορντεον και ο κοσμος του ριχνει σε ενα κυπελακι λεφτα...Τα παιδια των φαναριων τα ιδια!
    Με την ιδια λογικη λοιπον ολοι αυτοι ειναι θεατρα των δρομων!
    Εγω δεν εχω κανενα μαγαζι στην Παλια Πολη εργατης μεροκαματιαρης ειμαι σε οικοδομες!
    Και ουτε με ενοχλουν τα δηθεν "θεατρα των δρομων"...Αλλα ας μην κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μας..ολοι αυτοι ειναι ΕΠΑΙΤΕΣ...και η επαιτια διωκεται ποινικα απο τον Νομο!!
    Απλα βρηκαμε τον τιτλο αυτο για να ξεφυγουμε απο τον Νομο...Αν τα τσιγγανακια ηταν πιο εξυπνα θα ξεφευγαν κι αυτα απο τον νομο και θα εδιναν τον τιτλο Θεατρα των Πυλων!!
    Πρεπει λοιπον να σταματησει αυτη η κοροιδια κι εμεις να μην επιτρεπουμε σε επαιτες να κανουν ρεζιλι ολο το νησι μας!!

    Ευχαριστω για την Φιλοξενια:
    Τασος Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ανώνυμος14/12/10 09:36

    ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΤΑΣΟ Κ. ΣΑΣ ΒΓΑΖΩ ΤΟ "ΚΑΠΕΛΟ"...
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ! ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΟΜΩΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ...ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΥΣ...ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!! ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Β.
    ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΙ ΕΙΠΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΕ ΤΑΣΟ.. ΕΠΑΙΤΕΣ!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΚΟΡΝΤΕΟΝ!! ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ Η ΕΠΑΙΤΙΑ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ!!

    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΩΤΗΡΗΣ Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ανώνυμος14/12/10 12:21

    Αν είναι όπως τα λέτε, επειδή δεν ξερέτε τι λέτε γιατί η αστυνομία ή η δημοτική δεν τους μαζεύει? αφού παραβιάζουν το νόμο? Αντε ανθρωποι μου δειτε κανα νομοσχεδιο και μετα μιληστε γιατι δεν ξερετε τι σας γινετε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ανώνυμος14/12/10 12:34

    ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΦΙΛΕ(Η)ΑΝΩΝΥΜΕ(Η)...ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΣΤΑ ΤΣΙΓΓΑΝΑΚΙΑ..ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΝΟΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ...ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ...ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΔΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΣΟΥΛΑ!! ΑΝ ΠΑΕΙ Ο ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΠΑΙΖΩ ΑΚΟΡΝΤΕΟΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΔΡΟΜΟΥ...ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ...ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ SCOOT ΟΜΩΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ..ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΘΕΑΤΡΟ ΔΡΟΜΟΥ!! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ...2 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ 2 ΣΤΑΘΜΑ!! ΕΠΑΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ανώνυμος14/12/10 14:03

    αλλο λέω όμως εγώς, αφού αυτό που κάνουν απαγορεύετε γιατί η αστυνομία δεν τους μαζεύει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ανώνυμος14/12/10 15:46

    ΚΥΡΙΕ(Α) 14/12/10 14:03 ΠΟΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ! ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!! ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ανδρέας Χατζηπέτρος14/12/10 16:13

    Ονομάζομαι Ανδρέας Χατζηπέτρος και είμαι κάτοικος Αθηνών κατάγομαι από τη Κω και είμαι αντιπρόσωπος μιας ομάδας καλλιτεχνών δρόμου που αριθμεί γύρω στα 50 άτομα, όλοι μας δουλεύουμε με άδειες και φορολογούμαστε ανάλογα. Η ηλεκτρονική μου διεύθυνση είναι andreas.hatzipetros@gmail.com και ο λόγος που σας δίνω όλα αυτά τα στοιχεία είναι για να μην έχετε καμία αμφιβολία και για να σας δώσω το δικαίωμα επικοινωνίας. Δυστυχώς στο συγκεκριμένο επάγγελμα υπάρχουν πάρα πολύ , οι περισσότεροι για να ακριβολογώ, που κάνουν ότι μπορούν για να μας δυσφημούν . Άρα καλά κάνετε και αγανακτείτε και τους βρίζετε και για μας είναι γύφτοι, επαίτες, καραγκιόζηδες και όλα τα κοσμητικά επίθετα που χρησιμοποιήσατε. Επίσης γίνονται μεγάλες κινήσεις εκ μέρους μας για να σταματήσουν . Όσοι από αυτούς καλλιτέχνες δρόμου θέλουν να δουλέψουν τώρα και να πάρουν άδεια , το επάγγελμα είναι νομιμότατο, μπορούν να στείλουν το φαξ τους με την αίτηση τους υπόψη Κου Θεοδώρου ( γραμματέας δημαρχίας Αθηνών) στο 210 5249623. όσοι τώρα θέλουν να ρωτήσουν για το τι πρέπει να περιέχει η αίτηση τότε πρέπει να επικοινωνήσουν με την Κα Γραμμένου Ελένη στο 210 5277302. Οι περίοδος των αιτήσεων έχει λήξει για τα Χριστούγεννα αλλά αυτά είναι τα μέσα επικοινωνίας για να ενημερωθείτε. Το επάγγελμα μου είναι μουσικός δρόμους πληρώνομαι με καπέλο και φορολογούμε με το ποσό των 8.000 περίπου οι ζογκλέρ ανάλογα την ηλικία και το τι κάνουν συνήθως φορολογούνται περισσότερο. Το ότι η αστυνομία δεν μαζεύει τους τσιγγάνους κακό του κεφαλιού σας που το επιτρέπετε . Είναι όμως ( δεν βρίσκω τις σωστές λέξεις να το περιγράψω)απερίγραπτο να προσπαθείτε με ψέματα να υποβιβάσετε ανθρώπους που θέλουν να εργαστούν σε δρόμους, εκτός αν σας ανήκουν και αυτοί , να πληρώνω εισιτήριο αν είναι για κάθε βήμα. Και όσο για κείνους που είπαν πως παίζουν μες τα μαγαζιά τους χωρίς οι ιδιοκτήτες να το θέλουν. Και οι ιδιοκτήτες τι είναι χαζοί? αν χριστιανέ μου δεν μπορείς να ελέγξεις τι γίνετε στο μαγαζί σου στο καλλιτέχνη θα τα ρίξεις? Ας σοβαρευτούμε και είμαστε και ενήλικοι. καλά αστυνομία που ουσιαστικά να σας προστατεύει δεν έχετε? Και αν δεν την έχετε γιατί δεν τα βάζετε μαζί τους? Δεν μπορώ να το καταλάβω. Θα χαρώ πολύ να δεχθώ email για να σας στείλω τα νομοσχέδια και ότι άλλο θέλετε για να σας λύσω τις απορίες. Κάτι κωμικό που διάβασα είναι για τις κοπέλες με τις σαγιονάρες τα ταγάρια και τα μαύρα νύχια. Δεν είναι έτσι , έλεος , αλλά και έτσι να είναι τα κριτήρια σας για την προσωπικότητα κάποιου δεν κρίνονται από την ενδυμασία. Τέλος ο Scott Fair είναι μέρος του σωματίου μας και ότι λέτε για κείνον είναι παράλογα , βέβαια που να το ξέρετε και σεις, γιατί τα μέλη μας περνούν από ελέγχους λόγο ότι θέλουμε τους αντιπροσώπους μας καθαρούς και σωστούς. Αν κάποιος έχει να κάνει επώνυμη καταγγελία , παρακαλώ να γίνει στην ηλεκτρονική μου διεύθυνση και εμείς θα πράξουμε αναλόγως αλλά θα πρέπει να υπάρχουν αποδεικτικά στοιχειά φυσικά αλλιώς ο ενδιαφερόμενος θα κινηθεί νομικά με τον δικηγόρο του σωματίου. Προσπάθησα να μην εκφέρω άποψη, όσο τα κατάφερα, και να μην προσβάλω κανέναν. Δέχομαι την διαφορετικότητα όσοι αναφερθείτε σε μένα παρακαλώ κάντε το ίδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΣΩΡΗ14/12/10 16:28

    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο Κ.ΑΝΤΡΕΑΣ ΧΑΤΖΗΠΕΤΡΟΣ ΜΑΣ ΚΑΛΥΨΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ,ΝΑ'ΣΑΙ ΚΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ανώνυμος14/12/10 21:33

    na tous parete stin athina olous kai na afisoun to nisi mas stin isyxia tou!! arketa pia me tous epaites kourastikame!ante ki eseis na bgalete adeies...alla makria apo to nisi mas na pate oloi stin athina exei pio poli masa ekei!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ανώνυμος14/12/10 21:37

    ΚΑΙ Ο ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΑΚΟΡΝΤΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ...ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΒΑΠΤΙΣΑΤΕ ΑΛΛΙΩΣ...ΕΠΑΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!!!
    ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΤΕ? ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ανώνυμος14/12/10 22:01

    kai oi rodites na fygoun apo tin Athina kai na erthoun pisw..pate kala???poioi sas exrisan arxigous tis Rodou??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ανώνυμος14/12/10 22:05

    αμαν με την επαιτια..μαθατε καινουργια λεξη και μας εχετε πρηξει..ολοι οι νομοταγης πολιτες μαζευτηκαν εδω...τοτε γιατι η Ελλαδα ειναι χρεωκοπημενη?Αλλα στον κ@@@ μου να μην ειναι και οπου αλλου ας ειναι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ανώνυμος15/12/10 00:15

    ΓΙΑΤΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΑΣ ΠΙΑΝΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΤΕ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΕΠΑΙΤΕΣ?
    Ο ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΑΚΟΡΤΕΟΝ...ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΙΤΗΣ...
    ΕΝΩ Ο ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΠΕΛΟ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΧΟΡΟΠΗΔΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ!! ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ!! ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΙΤΕΣ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ....ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ανώνυμος15/12/10 00:47

    oli h ellhnofrenia mipws exei mazeytei edw stin Rodo telika...???????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ανώνυμος15/12/10 01:29

    MALLON OLOI OI EPAITES EXOYN MAZEYTEI STH RODO!!
    AHDIASAME PIA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ανώνυμος15/12/10 01:50

    ego pantws proidopoiw toys tsarlatanous..min tyxon kai enoxlisoun to magazi mou...8a fygoun nyxta kai to enoow!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ανώνυμος15/12/10 01:55

    Μπράβο στον κύριο Χατζηπέτρου!!!!!!!! κρίμα όμως που δεν κατανοήθηκαν τα λόγια σας! τόσο γράψιμο τζάπα να πάει?
    εγώ είμαι η δασκάλα pilates, που δεν έχω τρίχες στις μασχάλες και μαύρα νύχια στα πόδια, που τα ρούχα μου είναι χωρίς τρύπες και τα μαλλιά μου χωρίς ψίρες, μου έλειψαν τα αστεία σας :), που δουλεύω στη μεγαλύτερη πολυεθνική του κόσμου, με θυμηθήκατε??? ....εκεί να δείτε λοιπόν οργάνωση!!!! pilates istructor δήλωσα, με γραφειοκρατία ασχολούμε!!! ...αλλά για αυτό δεν μας έχει αγγίξει καθόλου η κρίση...
    ...σκέφτηκα μια φοβερή ιδέα, όταν θα κατέβω πρώτα ο Θεός στη Ρόδο....αν και εφόσον μου το επιτρέπετε φυσικά, να σας κάνω ένα σεμινάριο καλής λειτουργίας και οργάνωσης εταιριών!!! έτσι η οικονομική κρίση δεν θα σας αγγίζει, θα έχετε εμπιστοσύνη στη δουλειά σας και στη κρίση σας και έτσι ο κύριος Scott θα σας είναι αδιάφορος πια!!! ..άρα θα ζήσει και αυτός καλά με τη γυναίκα του και τα παιδάκια του και εσείς με τις μαγαζάρες σας και τις οικογένειες σας....και εγώ θα σας καμαρώνω που επιτέλους όλοι εσείς χωρέσατε σε αυτό το τεράστιο κάστρο!!!!!!!!!!

    Μαρία Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ανώνυμος15/12/10 03:03

    na mas kanete ki eseis zogklerika...k.maria!! ti allo tha akousoume thee mou!den theloume allous sotires....vrethike ksafnika kapoia maria na mas bgalei apo tin krisi eleos pia....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ανώνυμος15/12/10 08:14

    MIA ZOH ETSI GINETE...8A PETAXTEI APO TO POY8ENA MIA MARIA ENAS ANDREAS ENAS PAYLOS K.A KAI 8A KANOUN TOYS SOTHRES TOY KOSMOY!! DEN 8A PAROUME ARKETA SAS FAGAME STH MAPA KI ESAS KAI TOUS EPAITES SAS!! BREITE NA KANETE KATI SOBARO TEMPELIDES KAI MIN ZHTIANEYETE STOUS DROMOYS LEGONTAS OTI EISTE KALLITEXNES TOY DROMOU!! OXI TIPOTA ALLO ALLA KSEFTILIZETE TOUS PRAGMATIKOYS KALLITEXNES!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ανώνυμος15/12/10 08:43

    χαχαχαχαχα!! κ. Μαρια σας καλει επιγοντως ο Πρωθυπουργος της χωρας για να δωσετε λυση στην κριση που περναει η χωρα μας! σας παρακαλουμε ελατε να μας σωσετε!!! χαχαχαχα!! Τι αλλο θα ακουσουν τα αφτακια μας!! Παλι καλα που λετε και κανενα αστειο και γελαμε λιγακι...Να ειστε καλα!! χαχαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΣΩΡΗ15/12/10 14:08

    ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ Κ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥΣ Κ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ "ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ Κ ΜΕ ΤΑ ΤΑΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΑΓΙΟΝΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΤΟ ΟΥΦΟΥ ΝΥΧΙ" ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ,ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΣΧΗΜΟ ΕΠΙ8ΕΤΟ ΟΥΤΕ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΙΩΣΕΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ..
    ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΟΝΟ Κ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ (Π.Χ. ΜΠΟΧΑ ΜΠΛΙΑΧ,ΑΠΛΗΣΙΑ,ΜΕ ΨΥΡΕΣ Κ.Τ.Λ.)ΟΥΤΕ ΕΜΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ ΣΑΣ Κ ΤΙΣ ΓΡΑΒΑΤΕΣ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΜΕΙΩΝΩ,ΣΑΣ ΔΕΧΟΜΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ Κ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.
    ΕΜΕΝΑ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΙ Κ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΡΙΝΩ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ Κ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΞΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ.
    ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,ΤΙ ΒΑΡΕΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ!!
    ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΣΤΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Κ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΖΕΤΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ,ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Ανώνυμος15/12/10 14:15

    Μπράβο Κατερίνα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Ανώνυμος15/12/10 14:40

    a kala k.katerina tora mas epises! kapoia magazia pou pate kai otan deite kapoion diaforetiko gelate mazi toy! trantaxto paradeigma to palio Theatro...ego prosopika otan mia imera ir8a me tin kopela mou kai itan oloi kai oles sxedon me tin idia foresia trypimena rouxa myrodies kai podariles pou den yparxoun oute sta xeirotera meri tou kosmou...emeis dne eipame koubenta pirame to poto mas kai to mono pou eblepes itan na se koitoun oloi aytoi kala kala les kai ir8ame apo allo planiti!apotelesma na fygoume aron aron dioti katalabame oti oi an8ropoi ekei itan apo kapou allou kai den eimaston efprosdektoi ekei!
    olo eseis etsi zeite 8eoreite tous allous eksoghinous uewreite oti osoi den einai ntymenoi opws eseis einai ptovlimatikoi!! gia ayto loipon min mou les gia diaforetikotites...den eimaste kai stravoi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΣΩΡΗ15/12/10 14:56

    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΙΠΑ,ΕΓΩ ΙΣΑ ΙΣΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ Κ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΤΕ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΕΓΩ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ.
    ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΡΘΑ ΤΥΧΑΙΑ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ ΕΧΩ ΕΡΘΕΙ...ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ??..ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ Κ ΘΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΟΣΑ ΓΡΑΦΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ...PEACE ALL OVER THE WORLD :-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Ανώνυμος15/12/10 14:56

    χαχαχαχααχ!! Πω πω τι μου θυμισες φιλε(η)..Λες για το Θεατρο στο στενο στη Παλια Πολη ε? εκει που ηταν το Νεμεσις το Αβανα και το Επιπεδο...Χριστε μου καθομουν στο Επιπεδο..και τα τραπεζακια εκει ηταν σχεδον διπλα το ενα στο αλλο..ειχα γεννεθλια και καλεσα περιπου 8 ατομα...μας εβαλαν απεναντι απο το Νεμεσις και διπλα κολλητα στο Θεατρο...ακριβως διπλα μας ειχε μια παρεα με 5 ατομα ολοι τους με κουρελια με μουσια να εχουν τα ποδια τους στα τραπεζια διπλα στα ποτα μας....δεν θελω να σας πω τι αλλο εκαναν γιατι θα ξερασετε...δεν σεβεστε τιποτα και ο λογος που ο κοσμος σας απαξιωνει ειναι γιατι εσεις το δημιουργησατε με την συμπεριφορα σας! Εγω προσωπικα οταν σας βλεπω στο δρομο αλλαζω πεζοδρομιο!!! Και ο λογος ειστε εσεις που με κανατε ετσι!! κ. Κατερινα αυτη ειναι η αληθεια...εσεις μας τους βγαλατε και αγιους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΣΩΡΗ15/12/10 15:05

    ΕΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΤΙ ΦΙΛΕ/Η ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟ ΛΕΩ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Κ ΔΕΝ ΜΟΥ ΜΕΝΕΙ ΑΠΟΘΗΜΕΝΟ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑΧΩ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΩ...
    Κ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΑΓΙΟΠΟΙΗΣΑ ΑΠΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΩ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ Η' ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ ΔΕΝ ΤΟ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΟ!!
    ΟΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ,ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΖΟΥΜΕ Κ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ Κ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Ανώνυμος15/12/10 18:08

    PW PW PW....PODARILA KAI TAGARI POU MYRIZEI EDO MESA!!! KAI PANTOFLA OUFOU...KAI MPANIO MONO OTAN BREXEI!! OUSTT ZHTIANOI!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Ανώνυμος15/12/10 18:24

    xaxaxaxaxa ontws exei poli mpoxa edo mesa! kai masxalitida me tin trixa na kanei kotsidakia!!
    kai nyxi skouriasmeno opws eipe kapoios! oufou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Ανώνυμος15/12/10 21:15

    καταρχας ολοι οι ''δηθεν καθαροι''ας μαθετε και λιγους τροπους..μπορει ο μπαμπακας να σας πηρε το Χ5 αλλα οι τροποι δεν αγοραζονται..αφου ειστε ολοι τοσο καθαροι γιατι το νησι ειναι μεσα στην βρωμα??Οσο για τους ανθρωπους για τους οποιους μιλατε απαξιωτικα..θα επρεπε να γνωριζεται οτι η βρωμια της ψυχης (σας)ειναι ΠΟΛΥ χειροτερη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Ανώνυμος15/12/10 22:30

    ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΤΑΓΑΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΛΥΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΤΟΦΛΑ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΛΙΑΧ ΤΟ ΝΥΧΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΧΑ ΣΤΗΝ ΜΑΣΧΑΛΗ 10 ΠΟΝΤΟΥΣ ..ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΝΙΔΑ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΜΟΙΖΕΙ ΜΕ ΧΙΟΝΙ! ΚΟΥΜΜΟΥΝΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Ανώνυμος15/12/10 23:14

    MALLON ESY KAMIA XYLOPITA EXEIS FAEI APO KAMIA APO AYTES GIA AYTO KAI VGAZEIS TOSO KOMPLEKS..LOOSERRRRRR

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Ανώνυμος16/12/10 09:03

    H tyxi xamogelase...kai sta tagaria!! broxi gia mia bgomada eukairia na kanete mpanio..na fygei ligaki i mpoxa na ply8oun kai ta kourelia sas...
    ka8este metaksy sas kai epidi bromate oloi nomizete oti eiste ka8aroi an ka8isete omos me kanonikous an8ropous 8a adiasei to meros apo tin mpoxa sas!! ego epidi douleuo porta den sas bazo sto magazi...opote erxeste sas dioxno..kai ayto to kanoun kai ta perissotera magazia...dioti etsi kai sas baloun...katastrafike to magazi 8a fygei olos o kosmos! giati den pate na zisete kapou allou na min sas blepoume ka8olou! tagaria!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ!Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ...ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!!
    ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΚΡΑΣΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!! ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ..Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ!! ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ!!

    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Σ.
    epipedo@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΣΩΡΗ16/12/10 14:36

    Κ.ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝΕ ΑΣΥΣΤΟΛΑ,ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΡΟΥΝ ΜΑΣ ΣΤΟΛΙΖΟΥΝ ΜΕ ΚΟΣΜΙΤΙΚΑ ΕΠΙΘΕΤΑ.
    ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΟ BLOG ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΥΓΩ ΚΑΝΕΝΑΝ Κ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΠΥΣΤΩΣΕΤΕ.
    ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΤΑ ΙΔΙΑ Κ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΠΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ Κ ΙΔΙΟΥΣ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ.ΑΠΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΗΔΕΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ Κ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Ανώνυμος16/12/10 21:07

    ΚΥΡΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΣ ΑΠΟΜΟΝΩΣΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ!!ΕΓΩ ΔΙΑΤΗΡΩ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ (ΜΠΑΡ) ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ!! ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΟΥ Η ΠΕΛΑΤΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ!!!
    ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΑΣ ΔΟΥΝΕ ΘΕΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΑΛΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΑΝΤΙΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΙ!! ΣΤΗ ΟΥΣΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΑ!!

    ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Σ.
    epipedo@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΣΩΡΗ16/12/10 21:11

    Υ.Γ. Κ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΑΣΕΒΕΙΑ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ Κ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΕΤΣΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΠΑΞΙΟΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠ'ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ..
    ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΜΕ ΑΥΤΟ:Η ΤΑΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΕΥΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΓΙΓΑΝΤΙΟΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ.
    ΟΤΑΝ ΚΡΙΝΕΤΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΑΤΟΜΟ,ΔΕΝ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΕ,ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ.ΟΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ,ΔΕ ΛΕΝΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ Μ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ' ΛΕΝΕ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ,ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΤΕ.
    ΕΤΣΙ ΛΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΡΝΙΟΜΑΣΤΕ Ν'ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΑΣ, Η' ΠΑΛΙ Κ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!
    ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΤΕ ΕΠΙΚΡΙΤΙΚΟΙ, ΠΑΡΑ ΜΕ ΤΟ Ν'ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΑΤΟΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΣΩΡΗ16/12/10 21:14

    ...ΠΑΡΑ ΜΕ ΤΟ Ν'ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ <ΛΑΘΟΣ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΑΤΟΜΟ
    ΤΟ ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΟ ΠΡΑΓΜΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Ανώνυμος16/12/10 21:55

    wraios o k.emmanouil!! makari na ypirxan ki alles tetoies fones san tin diki sas!! Mprabo!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΣΩΡΗ17/12/10 02:13

    Κ.ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΕΓΩ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΕΧΩ Κ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΜΕ ΕΣΑΣ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Ανώνυμος17/12/10 08:24

    MPRABO SAS K. EMMANOUHL ...SPANIA VPEPEIS KATASTHMATARXES POU SKEPTONTE OPWS ESEIS!! PRAGMATIKA EISTE PARADEIGMA GIA POLLOYS!! MAKARI NA AKOLOU8ISOYN KI ALLOI KAI NA BGALOUN TIS PAROPIDES KAI NA DOUN TO 8EMA ME ALLO MATI!

    RANIA M.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Ανώνυμος18/12/10 21:35

    ...μπράβο κ. Εμμανουήλ!!!!

    είστε μια ανάσα, για μας που προσπαθούμε τόσο σκληρά να δώσουμε σε κάποιους να καταλάβουν πως όλοι είναι άνθρωποι και έχουν αξία στην καθημερινότητα....πως οι καλλιτέχνες δεν βρωμάνε απαραίτητα και ούτε είναι αμόρφωτοι!!! εγώ προσωπικά είμαι γυμνάστρια και δουλεύω ως εκπαιδεύτρια pilates(το έχω ξαναπεί)...αλλά το καλλιτεχνικό στοιχείο μέσα μου βράζει και πραγματικά θαυμάζω αυτούς που τολμάνε και κάνουν τους "καραγκιόζηδες" γιατί αυτό γουστάρουν!!! ...συναναστρέφομαι με καλλιτέχνες και δεν είναι έτσι όπως λένε κάποιοι, τουλάχιστον όχι όλοι!!!

    στο Μαρμαρίς οι μαγαζάτορες πληρώνουν τους καλλιτέχνες για να κάνουν σόου προκειμένου να διασκεδάζουν τον κόσμο...πήγα τα είδα...κάθησα...έχουν ρυθμό, ο κόσμος σαστίζει και δεν θυμάται πόσα έχει στο πορτοφόλι του...σαν τα παιδάκια στο λούνα πάρκ που θέλουν να τα κάνουν όλα!!!!

    είναι προφανές κ. Εμμανουήλ πως πιστεύετε στις δυνατότητες σας, έχετε αντίληψη του χώρου και ενεργείτε σωστά με το μαγαζί σας και όχι μόνο δεν έχετε να φοβάστε κάτι από τους καλλιτέχνες αλλά κερδίζετε και από αυτούς!!!
    είστε ελπίδα για το νησί μας!! συγχαρητήρια!!

    Με τιμή Μαρία Δ.
    hoppygr@yahoo.gr (το καλλιτεχνικό μου...ναι έχω και επαγγελματικό αλλά δεν είναι της παρούσης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Ανώνυμος20/12/10 01:08

    Απίστευτο!!! βρέθηκε κάποιος να πει κάτι θετικό και έχει και κατάστημα. Να στε καλά.

    Παπασταμάτη Σταματία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *