ροή ειδήσεων

Νομισματοκοπείον... το κυλικειο του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου

"H μόνη επικερδής επιχείρηση με σίγουρο εισόδημα και βέβαιο μέλλον αυτή την εποχή είναι το κυλικείο του Γ.Ν Ρόδου κυρίες και κύριοι.
Με τιμές στους καφέδες που θα ζήλευαν οι κεντρικότερες καφετέριες της Ρόδου...

(3ευρω ο φρέντο, 2 ευρω ο ελληνικός, 2ευρω το ένα ποτήρι γάλα κ.α) του νησιού, με σακουλάκια κουλουράκια 3 και 4 ευρω, τσίχλες σχεδόν 2ευρω, τα κατεψυγμένα σφολιατοειδη από 1.5ευρω εως 2ευρω, το απλό σάντουιτς με 3 φέτες γαλοπούλα, 2 τυρί κ ένα ψωμάκι 2.30ευρω, δίχως ΚΑΝΕΝΑ φυσικό ή βιολογικό προϊόν άλλα με άπειρα τυποποιημένα (κινεζικής παραγωγής ψευτοδωρα, κολόνιες κτλ) προϊόντα που οι τιμές τους είναι τουλάχιστον διπλάσιες απ αυτές ενός μίνι μάρκετ"φαρμακείου" και πάρα πολλά άλλα τα οποία μπορείτε να τα δείτε και μόνοι σας.
Η κυρία η οποία διαχειρίζεται το κυλικείο και του οποίου η άδεια είναι στο όνομά μιας εκ των πωλητριών, ισχυρίζεται οτι πληρώνει πολλά στο ενοίκιο και γι αυτό τον λόγο οι τιμές είναι υψηλές(το ποσό είναι 17.000ευρω περίπου) ΑΛΛΑ δεν πληρώνει ΔΕΗ, Νερο κτλ. Αυτό το αναφέρω γιατί σ ένα χώρο 100τμ υπάρχουν τουλάχιστον 8-9 διπλά ψυγεία, φούρνοι (οχι απλοί αλλά αρτοποιείου) για σφολιατοειδη, τζαπα air condition, υπολογιστές με ίντερνετ τα οποία κι αυτά δεν πληρώνονται έξτρα. Δηλαδή το ρευμα θα μπορούσε κάλλιστα να είναι 10.000ευρω κάθε μήνα μ ολα αυτα τα μηχανήματα και πραγματικό ενοίκιο 6-7 χιλιάδες (ισως και λιγοτερα!).
Η κυρία αυτή κυκλοφορεί με τζιπ BMW X5, τσάντες Luis vuitton και ότι αλλο χαρακτηριζει τον κλασσικο νεοελληνα που εχει "πιασει" την καλη εις βαρος του ελληνικου λαου, χρησιμοποιώντας ενα κυλικειο που βρισκεται στο ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ νοσοκομειο της Δωδ/νησου, με 400 κλινες και απ το οποιο περνανε καθημερινα πανω απο 2000 - 3000 ατομα. Αυτο με μια λεξη λεγεται ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ κυριες και κυριοι.
Καταρχάς ελεγχεται αυτή η κυρία για το μαγαζί της; Πως γινεται εν μεσω κρισης να κανει αυξηση τουλαχιστον 50λεπτων στα ροφηματα; Ποιος και ποτε ελεγχει τις αθλιες συνθηκες υγιεινης που υπαρχουν μεσα σ αυτο το κυλικειο;
Κατα την προσωπικη μου γνωμη, αυτο που συμβαινει στο Γενικο Νοσοκομειο Ροδου ειναι αισχρο, αθλιο και αντικατοπτριζει με τον καλυτερο τροπο την σαπιλα του Ελληνικου Κρατους.

Κυριε Διοικητά θα κάνετε κατι ή θα το αφήσετε κι αυτο στον αυτόματo;

Ευχαριστω"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ



Σχόλια

  1. Ανώνυμος11/12/10 17:44

    ti le re? Kafes me thea thalassa kai kafe me thea ton kakomoiro ton arosto ton pappou mou thn idia timh?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/12/10 17:46

    εχω την εντυπωση οτι και αυτο το θεμα θα περασει ετσι οπως και τοσα αλλα οπως ο απατεωνας στο αθλητικο κεντρο καλλιπατειρα,οπως τα σουηδικα με τις "σουηδικες" τιμες και τοσα αλλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11/12/10 17:49

    Δεν τον καταλαβαίνετε ότι ζούμε σε ένα μπουρδελο κράτος !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος11/12/10 18:17

    να φύγετε κύριοι να φύγετε !

    Να φέρομε άλλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος11/12/10 20:46

    kala ta les agaphte anagnwsth alla dystyxws h katastash dyskola tha allaksei k to kerasaki ths tourtas einai ektos ths ekswfrenikes times tou kylikeiou pou osoi exoun pswnisei anagkastika k mh gnwrizoun einai k oi polu kaloi tropoi pou exoun oi kyries pou eksyphretoun :))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος11/12/10 22:12

    I TSANTA LOUIS VUITTON EINE AGORASMENI APO TOUS MAVROUS STIN ERMOU HEHEHEHE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος12/12/10 00:18

    RE OTI TSANTA KAI NA EXEI ENA MPAZO EINAI AUTH FILE.
    NA TA XESO KAI THN BMW KAI THN LOUIS VUITTON TI NA TA KANEI AYTA H ASXHMOMOURA???
    H BASILEIADOU KALYTERO GKOMENAKI HTAN APO AYTO TO MPAZO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος12/12/10 00:24

    den fteei aytos, ftene aytoi poy ekanan ton
    diagvnismo gia thn enoikiash toy kilikioy
    poy to mono poy toys noiazei einai to posa
    prosferei enoikio o kathenas kai oxi
    me ti pososto kerdoys ton proionton na
    ginete o diagonismos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος12/12/10 06:02

    οι τιμες στα σφολιατοειδη ειναι περιπου μισο ευρω φτηνοτερα απο το αντικαρκινικο 'αγιος σαββας"στην αθηνα και οι καφεδες ειναι ιδια τιμη ,θα προσπαθησω να βγαλω φωτο τον τιμοκαταλογο την αλλη εβδομαδα που θα ξαναπαω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος12/12/10 07:12

    ξυρισμα κοντρα !!!!!
    αγοραζουν τα νερα τα μεγαλα 15 λεπτα και τα πουλανε 1 ευρω.....
    η αγορανομια δεν υπαρχει πια......αν δεν θες ... μην παιρνεις.....αλλωστε ολοι στο νοσοκομειο πανε για βολτα και καλοπεραση.... οποτε ας πληρωνουν....3 ευρω το φρεντο....
    μπραβο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος12/12/10 17:30

    einai oikogeneiaki epixeirisi kai to kulikeio sto limani oi idioi to exoun xaxaxxa
    sto pepagni pou to exoun oi ergazomenoi to kulikeio h turopita kanei 1 e kai o kafes akoma fthnotera!!kai to nero 30 lepta opos kai se oli thn kriti ta nera einai pamftina!!!kai giati na mhn plironei reuma?me tosa psugeia kai fournous epaggelmatikous????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος13/12/10 17:47

    Με τόσους ανάξιους ή διαπλεκόμενους που καταλαμβάνουν τα θεσμικά όργανα του Κράτους και του Νοσοκομείου μας, αυτά γίνονται και χειρότερα θα ακολουθήσουν. Πλιάτσικο γίνεται στο ΕΣΥ από κάποιους και άλλοι κάνουν τα στραβά μάτια για μικρά η΄μεγάλα συμφέροντα. Μέχρι να ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΘΟΥΝ τα Νοσοκομεία!!!
    Εκτός και αν βγουν μπροστά αυτοί που έχουν όρχεις και κόψουν κώλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος14/12/10 13:10

    ΕΓΩ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΩ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΙΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ. ΑΥΤΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΡΑΚΟΝΕΡΟ-ΘΑΛΑΣΣΑ-ΣΧΟΛΕΙΑ Κ.Λ.Π. ΤΩΡΑ ΑΝ ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΤΕ Ε...ΤΟΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ !!!

    www.gge.gr/up/files/ΑΓΟΡΑΝΟΜΙΚΗ_ΔΙΑΤΑΞΗ_5_2008.doc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος14/12/10 18:03

    ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ:
    ΜΕΓΑΛΗ ΣΚΑΣΗ ΕΧΕΙΣ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ Ο "FREDDO" ΕΧΕΙ 3 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΗΠΩΣ ΠΕΡΑΣΕΣ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΚΑΦΕ Ή ΝΕΡΟ?
    ΤΙ ΥΠΟΚΡΥΠΤΕΙ ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΗ Η ΜΑΝΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ?
    ΜΗΠΩΣ ΔΕ ΣΟΥ ΕΚΑΤΣΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΕΣΥ Ή ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ?
    ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΝΕ ΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟ Φ.Π.Α., ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΔΙΚΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΗΜΙΥΠΑΙΘΡΙΩΝ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ, ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΕΝΟΙΚΙΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΑΔΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ. ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΤΑ 3 ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΚΑΦΕ, ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΚΟ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΤΩΝ 16.000 ΕΥΡΩ ΕΤΣΙ?
    ΓΙΑ ΠΟΛΥ Μ@Λ@ΚΕΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΑΔΕΡΦΕ!!!
    ΜΕ 16.000 ΕΥΡΩ ΕΝΟΙΚΙΟ, ΕΓΩ 5 ΕΥΡΩ ΘΑ ΕΙΧΑ ΤΟΝ ΚΑΦΕ, ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ.
    ΑΝΤΕ ΠΕΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΒΛΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος14/12/10 21:04

    ΦΙΛΕ 14/12/10 18:03.
    ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ.
    ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΟΙΚΙΟ 16.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΑ ΚΥΛΙΚΕΙΑ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ.
    ΤΟ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΡΩΣΤΟ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΗΣ ΔΙΝΕΙ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΚΡΙΒΟ ΕΝΟΙΚΟ.
    ΑΥΤΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΗ...ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΑΠΟ... ΛΑΜΟΓΙΑ. ΦΤΑΙΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ.
    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙ Η ΙΔΙΑ ΩΜΗ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ.
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟΤΕ ΜΠΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΜΑΘΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΕΙΣ.
    www.gge.gr/up/file/ΑΓΟΡΑΝΟΜΙΚΗ_ΔΙΑΤΑΞΗ_5_2008.doc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος15/12/10 01:30

    ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ 14/12/10, 21:04
    Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΕΓΩ, ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΑΓΟΡΑΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΚΥΛΙΚΕΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ, ΣΧΟΛΕΙΩΝ, ΚΛΠ.
    ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΩΤΕΡΗ ΘΕΩΡΗΣΗ ΠΕΡΙ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΟΤΗΤΑΣ, ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ POST ΜΟΥ. ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ 5 ΕΥΡΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ? ΔΕΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΟΤΑΝ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΦΠΑ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ? ΔΕΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ "ΚΟΥΒΑΝΕΖΙΚΑ" ΕΙΔΙΚΑ ΥΛΙΚΑ?
    ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ? ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΚΟΥΒΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΕΡΑΤΙΑΤΙΚΑ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ. ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ...ΑΓΟΡΑΝΟΜΙΚΕΣ ΣΟΥ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ?
    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ, ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΑΞΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΛΟΓΟ.
    ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΑΥΤΗ, 16.000 ΕΥΡΩ ΕΝΟΙΚΙΟ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΚΑΦΕ ΑΠΟ ΚΕΙ.
    ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ, ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΑ ..."ΔΕΝΤΡΑΚΙΑ".
    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος15/12/10 06:21

    Η εν λόγο Κυρία όπως ξέρω διατηρεί και το κυλικείο του λιμανιού, και να διορθώσω ότι βάζουν μια φέτα αλλαντικό κομμένο στην μέση, και μια τυρί πάλι κομμένο στην μέση, και για πατάτες τηγανητές βάζουν από σακουλάκι τσίπς...χαχαχαχα!!!! όπως επίσης ότι όλα τα σφολιατοειδή είναι κατεψυγμένα άγνωστης προελεύσεως. Η κομπίνα με τους καφέδες είναι η εξής. με μια δόση καφέ εσπρέσο εάν ζητήσεις να σου βάλει παραπάνω νερό στον χρεώνει διπλό, πράγμα ανήκουστο!!!!!

    Αγορ.Διάταξη σε κυλικεία

    ΕΙΔΗ ΜΕ ΑΝΤΣΤΟΙΧΕΣ ΑΝΟΤΑΤΕΣ ΤΙΜΈΣ (δηλαδή οι τιμές δύνανται να είναι
    μέχρι.. και ποτέ παραπάνω)

    * Εμφιαλωμένο νερό σε συσκευασία των 500 ML (μέχρι 0,50¤)
    * Εμφιαλωμένο νερό σε συσκευασία των 750 ML, εγχώριο ή μη (μέχρι 0,70 ευρώ)
    * Τοστ με ζαμπόν και τυρί (μέχρι 1,80 ευρώ)
    * Τοστ με τυρί (μέχρι 1,60 ευρώ)
    * Σάντουιτς με ζαμπόν και τυρί (μέχρι 1,70 ευρώ)
    * Σάντουιτς με τυρί (μέχρι 1,50 ευρώ)
    * Καφές ελληνικός μονός (μέχρι 1,60 ευρώ)
    * Καφές γαλλικός φίλτρου μονός (μέχρι 1,60 ευρώ)
    * Καφές εσπρέσο μονός (μέχρι 1,70 ευρώ)
    * Καφές στιγμιαίος μονός (μέχρι 1,60 ευρώ)
    * Τσάι (μέχρι 1,60 ευρώ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος15/12/10 10:28

    Πολυ καλα τα λες 15/12/10 06:21. Επισης να πουμε οτι αυτη η κυρια ψηνει τα σφολιατοειδη του λιμανιου στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ..διοτι εκει δεν πληρωνει ρευμα!
    Το εχουμε δει το παραμυθι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος15/12/10 14:24

    ΦΙΛΕ 15/12/10 01:30
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΩΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ....ΜΗΝ ΤΟ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΕΝΑ ΚΑΦΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ...ΠΟΥ ??? ΕΛΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ !!! ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ (ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ) . ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΑΣ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΚΑΠΟΤΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΡΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ...ΠΑΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΜΩΡΙΑ. ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος16/12/10 01:35

    ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ!!! ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ Κ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ!!! ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΙΑ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος16/12/10 22:45

    Ανώνυμος είπε...

    OK TWRA MOLIS KATALAVA GIATI TO OLO 8EMA APO TIN STIGMI POU SE OLA TA PERIPTERA TIS RODOU I TIMI TOU MEGALOU NEROU EINAI 1 EVRO OPOS EXEIS PEI PIO PANO KAI I TIROPITES SE FOURNO KIMENONTE APO 1,50 EOS 2,80

    TELIKA I TO MAGAZI 8ES I NA ANIKSIS DEFTERO GIA TO PROSOPIKO SOU SIMFERON
    NTROPI SOU POU TO PEZEIS LAIKOS AN8ROPOS KAI ME EKANES NA SPATALISO TON XRONO DIAVAZONTAS PARAPONA POU IPOKRIPTOUN TA SIMFERONTA SOU FILE MOU

    OSO GIA TON KAFE AN DEN SIKONEIS TIN TIMI TOU MIN PIEIS FRENTO POU EXEI 3 PIES NESKAFE POU EXEI 1,50 EVRO OPOS SE OLA TA MAGAZIA POU DINOUN PAKETO KAFEDES

    META DEN KATALAVA GIATI PIO FTINES TIMES STO PROSOPIKO GIATRI EINAI KAI PERNOUN KAI FAKELAKIA KAI POLA PARAPANO APO TON KA8E MEROKAMATIARI POU EINAI I ISOTITA KAI PROS TI AFTI I EKPTOSI???

    TWRA 8A PITE SPOUDASAME EEE KAI KAI EMENA ME EFAGE TO GIAPI RE FILE KAI EFTISA EMA GIATI ESY PIO FTINA APO EMENA

    KAI GIA TIN KA8ARIOTITA
    DISTIXOS SIMERA XRIASTIKE NA PERASO APO EKEI KAI PIGA APO TO KILIKIO MIA VOLTA OLES TIS KOPELES ME GANTAKI KAI TSIMPIDA TIS IDA NA FTIAXNOUN TA SANTOUITS
    ME ENA GANTAKI ME TO OPIO APO OSO PARATIRISA DEN AGKIZANE TIPOTA ALLO EKTOS APO TA PSOMAKIA
    OPIOS 8ELEI PAEI KAI TO EPIVEVEONEI!!!

    OPOTE ASTE TA KARAGKIOZILIKIA KAI SXOLIASTE KATI SOVAROTERO GIATI EXOUME PIO XONTRA PROVLIMATA GENIKA APO TO AN O KAFES EINAI 1,50 KAI OXI 1,20 AN 8A SE SOSOUN TA 30LEPTA EISAI AKSIOS TIS MIRAS SOU :p
    16/12/10 22:30

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος16/12/10 22:46

    DEN SAS ARESEI TO SXOLIO MOU KAI TO DIAGRAFATE SINEXWS!!! COPY PAST TO EKANA KAI 8A TO VAZO SYNEXEIA!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος22/12/10 09:27

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.ΥΓΕΙΑ ΔΕΝ ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ...ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΕΚΠΛΗΞΗ ΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΑΣ.
    ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΚΛΙΝΙΚΗ ΣΕ ΚΛΙΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ "ΠΑΡΑΣΗΜΑ" ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΞΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ.
    ΟΤΙ ΟΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΑ ΜΠΑΞΙΣΙΑ?
    ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΔΙΑΚΟΣΑΡΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΑΡΚΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΣΑΚΩΘΕΙ ΜΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΑΝ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΣΤΟ ΑΜΠΕΛΙ?
    ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΣΤΙΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΕΣ ΒΑΡΔΙΕΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΘΙΚΤΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ.
    ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΠΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΔΡΕΠΑΝΙ ΤΟΥ ΧΑΡΟΥ ΣΤΟΝ ΚΡΟΤΑΦΟ??
    Ε ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΡΟΥΤΙΝΑΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΤΟΥΣ!!!!!
    ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΜΟΥ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ???ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ Ο "ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΣΑΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος28/12/10 21:19

    Φωνή βοώντως εν τη ερήμω .... Κοκοκοκοκοκο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *