ροή ειδήσεων

Απαράδεκτη συμπεριφορά υπαλλήλου του Αεροδρομίου Ρόδου

Σήμερα πετούσα με την πτήση της Ολυμπιακής ΟΑ 709 από Ρόδο για Αθήνα και ώρα 19.10μμ.. Κατά τα τον έλεγχο στο αεροδρόμιο έβγαλα το μπουφάν μου και ότι μεταλλικό είχα πάνω μου και... πήγα να περάσω από τις μπάρες ελέγχου τότε ένας υπάλληλος μου ζήτησε να βγάλω και την ζώνη μου και εγώ αρνηθηκα .


Ο υπάλληλος απευθύνθηκε σε άλλο 
υπάλληλο που ήταν στην κάμερα ελέγχου και του είπε ότι αρνουμε να την βγάλω και αυτός με απαράδεκτο τρόπο πετάει τα πράγματα μου στο πλάι και μου ζητά με φοβερό θράσος και μιλώντας μου στον ενικό να κάτσω πίσω και ότι δεν θα με αφήσει να πετάξω . Ζητώντας να μιλήσω σε κάποιο προϊστάμενο άρχισε να με απειλεί ότι μπορεί να κανονίσει να μην πετάξω πάντα στον ενικό και με ύφος χιλίων καρδιναλίων .

Ζητώντας να μου πει το όνομα του αρνηθηκε μιλώντας πάντα στον ενικό λες και με ήξερε από παλιά Λογομάχησε με μια κυρία που έκρινε την συμπεριφορά του και την άρνηση του να δώσει το όνομα του .

Ερωτώ ένας υπάλληλος ελέγχου μπορείς να απαγορεύσει έναν πολίτη να πετάξει όπου θέλει για έναν υποτιθέμενο κανονισμό ( αφαίρεση ζώνης ) που στο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της χώρας που είναι το Ελευθέριος Βενιζέλος ζητείται δεν απαιτείται και όταν αρνηθεις πετας κανονικά .

Πως ένα Αεροδρόμιο που εξυπηρετεί χιλιάδες τουρίστες , επαγγελματίες , έχει τέτοιους ανάγωγους υπαλλήλους .

Υπάρχουν μάρτυρες που πήραν θέση κατά του υπαλλήλου και της συμπεριφοράς του και την άρνηση του να δώσει το όνομα του

Περιμένω την απάντηση του αεροδρομίου για την απαράδεκτη και προκλητική συμπεριφορά του υπαλλήλου . Με ποιο δικαίωμα ένας υπάλληλος είναι αρμόδιος να απαγoρευσει την πτήση ενός πολίτη .??

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


kataggeilte.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος3/12/10 23:07

    Mporei i symperifora na itan kakisti, alla ti zwni mou exoun zitisei na tin vgalw se polla aerodromia. Akoma kai ta papoutsia. Na 8ymase oti ola auta ginontai gia tin asfaleia ti diki sou kai tis ptisis. Vevaiws kai exei to dikaiwma na sou apagorepsei tin ptisi. Akoma kai o ypallilos pou kanei check-in mporei na sou to apagorepsei an syntrexoun logoi asfaleias.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/12/10 23:17

    να την βγαλεις ρε μεγαλε γιατι να μην την βγαλεις . τα παιδια δεν κανουν του κεφαλιου τους παιρνουν εντολες απο καποιες αρχες για την προστασια των πτησεων.αν εσυ δεν συμμορφωνεσαι καλα κανουν και σε ταλαιπωρουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος3/12/10 23:25

    και να επερνες το ονομα του τι θα ζητουσες ?? να τον διωξουν ?? γιατι ??? επειδη εκανε καλα την δουλεια του .. να χασει ενα παιδι που δεν πιστευω οτι περνει πανω απο 800 ευρω την δουλεια του επειδη ηταν σωστος ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΙΣΑΙ ΑΔΙΚΟΣ , σκεψου το αυριο ηρεμα και θα καταλαβεις οτι εισαι λαθος ..
    οσο για τον ενικο ...λαθος του, αλλα και εσυ νομιζω ιδιο χρονο θα χρησιμοποιουσες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος4/12/10 00:16

    ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ , ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΙΝΕΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΣΑΝ ΛΑΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος4/12/10 00:44

    γιατι αρνηθηκες να βγαλεις τη ζωνη σου; πολυ καλα σου εκανε.
    και βεβαια μπορει να σου απαγορευσει να πεταξεις αμα δεν περασεις απο τον ελεγχο. στο κατω κατω , γι αυτον το λογο υπαρχει και ο λεεγχος -για να πεταξει ολος ο κοσμος με ασφαλεια.
    και μια αδιακριτη ερωτηση στον 'αναγνωστη'. Ποσων χρονων εισαι; Ελπιζω να εισαι κατω των 18. Μονο ετσι δικιολογειται η διαμαρτυρια σου.
    Απιστευτο...παραπονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος4/12/10 01:40

    Ακου ρε!! και αμα εγω ρε μαγκα την αλλη φορα κρυψω ενα σουγια κατω απο τη ζωνη λεω δεν τη βγαζω και και μπω μεσα με τον τσαμπουκα οπως πηγες να κανεις εσυ και το καρφωσω στο λαιμο της αεροσυνοδου η αλλου επιβατη ( εσενα καλη ωρα) μετα τι θα λες??/ ΑΑ Οι μαλακες στον ελεγχο δεν τον εψαξαν καλα και τον αφησαν να περασει.

    Μαγκα Ελληνα. Βλεπεις παντα τη δικη σου μερια και παντα εσυ εχεις δικαιο.!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οντως η αφαιρεση της ζωνης ειναι καθαρα για την ασφαλεια μας!! Προσεχουν για να μην συμβει το παραμικρο!! Αυτο ομως δεν δινει το δικαιωμα στον υπαλληλο να μιλαει με αυτο τον τροπο και να κανει καταχρηση εξουσιας!!! Εχεις απολυτο δικιο για τον τροπο που σου μιλησε και οντως ειναι απαραδεκτος...αν μιλουσε ετσι σε διαφορετικο αεροδρομιο της Ευρωπης ο υπαλληλος θα ηταν σπιτι του! Αλλα εχεις αδικο που αρνηθηκες να βγαλεις την ζωνη σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος4/12/10 10:06

    oti na nai !!! LOL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος4/12/10 15:52

    ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΤΗΝ ΜΠΑΡΟΥΦΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ( oti na nai !!! LOL)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος4/12/10 16:09

    ΚΑΙ ΑΝ ΤΗΝ ΕΒΓΑΖΕΣ ΤΗΝ ΖΩΝΗ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΑΙΝΕΣ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ??? ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ. ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ Π.Χ. ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ (ΕΧΩ ΠΕΤΑΞΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ) ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΑΝ ΚΙΟΛΑΣ. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ. ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΣ ΤΟΣΗ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΝΗ. ΕΛΕΟΣ ΛΕΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος4/12/10 16:12

    -Πιστευω οτι ο υπαλληλος επρεπε να ειναι πιο ευγενικος και να καλεσει τον προισταμενο ασφαλειας αν καποιος επιβατης δεν συμμορφωνεται με τους κανονισμους. κι εγω εχω υπαρξει ελεγκτης σε μαγνητικη πυλη (στο Ολυμπιακο χωριο, στην Ολυμπιαδα) και δεν μιλησα ποτε ασχημα σε κανεναν οσα νευρα και αν ειχα.
    - Αυτα τα περι ασφαλειας ειναι λιγο "μπαρουφες", η μητερα μου ταξιδεψε, αθελα της, με μαχαιρι οδοντωτο μηκους 7 ποντων, στην τσαντα της, επειδη κανεις απο την ασφαλεια δεν το ειδε ...
    -οταν εχουμε μια θεση οπως αυτη του ελεγκτη πρεπει να ειμαστε κόσμιοι, και να καλουμε τον προισταμενο μας ή την ασφαλεια σε τετοιες περιπτωσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος4/12/10 16:24

    Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ!
    ΤΟ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΗ ΖΩΝΗ ΣΟΥ,ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΕ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ.
    ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΣΥ Η ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΕΙΧΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ,ΘΑ ΕΧΑΝΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ,ΜΟΝΟ Κ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ "ΠΙΕΣΕΙ" ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΗ ΖΩΝΗ ΣΟΥ?
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΡΙΣΚΑΡΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΗΘΕΙΣ ΕΣΥ! ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΤΟΥ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΛΩΝ.
    ΑΝ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΣΟΥΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ,ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΤΗΝ ΑΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ.
    Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΙΒΑΙΟΣ,ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΗΘΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΜΕ ΕΣΕΝΑ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΠΗΚΕ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΜΕΣΑ,ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ,ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΧΑΡΗ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!
    ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΤΟΧΟ,ΞΑΝΑΣΚΕΨΟΥ ΤΙ ΛΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος4/12/10 16:28

    Einai ola thema eugenias,
    Auto i eksousia apo tis "arxes" anti gia prostasia, se bgazei ektos apo ta rouxa.

    kai exei tixi kai ego na rotiso onoma, astinomikou se elegxo, eite ipeuthinou se megalo katastima kai mou to arnithikan. Enno einai ipoxreomeni na sto lene.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος4/12/10 17:13

    Αν μπορείς να μας πεις τους λογούς που αρνήθηκες να βγάλεις την ζώνη σου, καλά θα ήταν! Αλλά μάλλον δεν είχες λόγο, το γνωστό ελληνικό φαινόμενο της κόντρας, τίποτα άλλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος4/12/10 17:59

    Πρίν πέντε χρόνια; άν θυμάμαι καλά ταξίδεψα Ρώμη Αθήνα Ροδο, στο Ρώμη Αθήνα όλοι οι πελάτες βγάζαμε ζώνες οι γυναίκες κάτι μεγάλες μπότες, κ.λ.π. κ.λ.π. καί στο Αθήνα Ρόδο δέν μας έκαναν κανέναν τέτοιο έλεγχο...(τώρα γίνεται).
    Ξέρετε τι σιγουριά ένοιωσα (από ασφάλεια) στο Ρώμη Αθήνα;;;
    Στό Αθήνα Ρόδο όμως δέν ένοιωσα την ίδια σιγουριά.
    Τώρα για την συμπεριφορά του υπαλήλου δέν την εγκρίνω, αλλά πρέπει και εσύ να τον "εφτιαξες".
    Υ.Γ.
    Επειδή ταξιδεύω συχνά ρώτησα για το άν υπάρχει εντολή γιαυτό (έλεγχος και εάν δέν αφήσουν κάποιο να ταξιδεύσει για λόγους ασφαλείας) και
    για τα δικαιώματα του πολίτη, ΝΑΙ υπάρχει εντολή και την έχει η Υ.Π.Α. (Υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας) που είναι αποκλειστικά υπεύθυνη για το αεροδρόμιο και είναι αυτή πού δίνει τίς εντολές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος4/12/10 18:22

    Tη δική σου συμπεριφορά,πώς την κρίνεις;;;;;;;του μίλησες ευγενικά εσύ;;;;;απαράδεκτοι και οι δύο λοιπόν!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος4/12/10 18:45

    παιχτη απεσυρε το "παραπονο" γιατι οπως βλεπω οσο το εχεις ανεβασμενο τοσο θα τα ακους απο τον κοσμο !!
    ας προσπαθησουμε να ειμαστε ολοι μας πιο ηρεμοι και ολα θα πηγαινουν καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος4/12/10 21:36

    Ναι ρε μεγάλε είμαι και εγώ 100% ότι αρνήθηκες να βγάλεις την ζώνη σου είτε με ειρωνία είτε με τσαμπουκά. Να το παίξεις ζόρικος να μην αντέξεις.
    Ελληνάρα. Αλλά είμαι σίγουρος ότι το μεγαλύτερο ταξίδι που έχεις κάνει είναι μέχρι τη Δαματριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος4/12/10 22:08

    KALA SOU EKANE .DEN KATALABA PIOS EISAI ESY KAI DEN THELEIS NA PERASEIS APO ELEXO.NTAH XORIATH BOUNISIE
    KAKOMOIRI

    20/04

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. skinhedas5/12/10 01:40

    αφήστε παιδιά το μεγαλύτερο πρόβλημα το έχουμε εμείς οι skinheads....κάθε φορά μας ζητάνε να βγάζουμε τις αρβύλες μας επειδή έχουν σίδερο μπροστά και είναι και δεκατεσσάρες!! κάτσε λύνε κορδόνια με τις ώρες δηλαδή!!! μετά αρχίσαμε να ταξιδέυουμε με το blue star αλλά κι εκεί μας ζητήσανε να μην πειράζουμε τους ξυπόλητους πακιστανούς που παίρνουν τις θέσεις μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος5/12/10 13:26

    loipon.... epeidi oloi eiste asxetoi akouste kai enan prwin upaloilo aerodromiou!!!!! Oloi autoi oi kai kala sikiouritades pou upotithete vriskontai ekei gia tin prostasia mas den kseroun ti tous ginetai!!!! Prospathoun oi agrammatoi na to paiksoun eksousia akoma kai stous upaloilous tou aerodromiou pou isws xreiastei na perasoume akoma kai 20 fores tin imera apo ton elegxo!!! Den exoun kan tin eparki ekpaideusi kathws episis kai tin stixiodi evgenia.... An thelame na valoume vomba sto aeroplano tha mporousame na valoume oxi mia alla 100 kai me para polu eukolo tropo dioti mporeis na peraseis mesa stin pista tou aerodromiou apo dekades meri.... Gi' auto min mou to paizete oloi nomotagois polites kai ypostirizetai auta ta toubla pou to paizoun ASTINOMIKOI!!! as pane na plinoun kanena piato oloi tous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος5/12/10 13:32

    Οταν μια χωρα κανει επιθεσεις σε διαφορες αλλες χωρες ειναι λογικο να περιμενει αντιποινα...αυτο ευτυχως δεν συμβαινει με την ελλαδα.Επειδη λοιπον οι αμερικανοι και τα σκυλακια τους φοβουνται αναγκαζονται να κανουν αυτους τους εξευτελιστικους ελεγχους...Με αυτον τον τροπο υποδουλωνουν τον ιδιο τους τον λαο και συντηρουν τον φοβο της "τρομοκρατιας" (βλ 9/11) ωστε να κανουν τα δικα τους παιχνιδακια...
    Τωρα οσο αφορα τους δικους μας, επειδη οπως ειπε ο παραπανω ειναι αγραμματοι και κομπλεξικοι και ως γνωστον στην χωρα μας επαγγελματα του τυπου αστυνομια κτλ εχει μεγαλη περαση σε αυτους καταλαβενετε οτι το κανουν μονο και μονο για προσωπικο βιτσιο... αν ποτε γινει τρομοκρατικο χτυπημα σε πτηση αθηνα-ροδο τοτε παιδια ειμαστε για κλαμματα...
    Αν φοβαστε παλι οτι θα σας επιτεθουν με κανενα μαχαιρι μεσα στο αεροπλανο τοτε να φοβαστε και στο δρομο και να κανουμε ελεγχους σε ολους τους πολιτες που κυκλοφορουν...δηλαδη χουντα... καληνυχτα σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος5/12/10 15:43

    PROS Κυρ Δεκ 05, 01:26:00 μμ
    BRE BLAKAKO EISIA KOMPLEXIKOS KAI MALLON APOLIMENOS APO T
    Ta PIATA PLYNTA ESY MIA KAHN ETERIA PROSTASIAS E GIORGAKH??
    ITHELES NA KANEIS LAMOGIES KAI SE PEIRAN XAMPARI MORI??I EISAI PIO GLENTIS
    APANTA RE
    20/04

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος5/12/10 17:33

    ειμαστε άξιοι της τύχης μας και της ζωής μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος5/12/10 19:15

    EPEIDH EIMAI YPALLHLOS TOU AERODROMEIOU KATA TOUS THERINOUS MHNES SAS LEW LOIPON OTI:
    OI MONADIKOI KOURASTIKOI EPIVATES EINAI OI ELLHLES KAI NTROPH MAS OI KSENOI EPIVATES APO MONOI TOUS BGAZOUN TA PRAGMATA TOUS ZWNES PAPOUTSIA METALIKA ANTIKEIMENA KAI OTI DIPOTE ALLO POU THA MPOROUSE NA ENERGOPOIHSH THN MAGNHTIKH PYLH MEXRI KAI TA ROLOGIA TOUS KAI TIS KADENES THELOUN NA AFAIROYN KAI DEN TOUS TO EPITREPOUME!!!!!!!!!! KAI SAS SAS PEIRAKSE H ZWNH POU MPOREI NA EXETE KOLLHSEI OTIDHPOTE PANW THS! META TI THA PEITE?
    KOITAKSE RE TON....... PERASA ME AUTO ASFALEIA SOU LEEI!
    OSO GIA KAPOION ALLO KYRIO POU LEEI OTI EIMASTE AGRAMMATOI KANEI LATHOS GIATI EMEIS PAME KATHE XRONO STHN ATHINA KAI EKPEDEUOMASTE KAI POLOI SYNADELFEI EXOUN KOPOI APO TIS EKSETASEIS. EKEINOS EAN DOULEYE STHN O/A KAI APOLITHIKE PHGAINE KA8E XRONO STHN ATHINA GIA EKPAIDEUSH?
    AS MHN TA RIXNOUME LOIPON OLA STOUS SEKIOURITADES KAI AYTOI PERNOUN ENTOLES APO THN Y.P.A THN YPHRESIA POLITIKHS AEROPOREIAS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος6/12/10 16:05

    Kakos arnithikes ton elexo .
    Kakos sou kakomilise .
    Tin epomeni fora na tin vgazeis san kalo pedi pou eise kalo pedi ke na min diamartirese. ola exoun ton skopo tous eidika osa aforoun tin asfaleia mas kai tin asfaleia sou.
    Se ola ta aerodromia tis Germanias pernas ksypolitos apo ton elexo xoris zones portofolia xaimalia ...klt & ean eise palikaras disanasxetise an mporeis .kati dimetra gomaria tis germanikis astynomias tha sou foresoun xeiropedes mexri na peis kimino . Eise tyxeros pou pires ke to aeroplano .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος6/12/10 16:20

    Αντε και γαμηθητε ρε αγραμματοι σεκιουρηταδες...
    απο την ορθογραφια και το συντακτικο σας καρφωθηκατε μονοι σας,αχρηστα ρεμαλια που το παιζετε και αστυνομοι επειδη δεν εχετε την νοητικη ικανοτητα να κανετε κατι διημιουργικο στην αχρηστη ζωη σας...
    Σας φορεσαν μια στολη και νομιζετε οτι ειστε κατι, ουτε καν αστυνομοι δεν ειστε...
    ...αλλα παντα ετσι γινοταν , οταν θελεις να εξευτελισεις καποιον βαζεις να την κανει την δουλεια ο πιο ξεφτιλισμενος...
    κι ολοι εσεις που ανησυχειτε για την ασφαλεια σας, να σας θυμισω ρε τουβλα οτι πριν την 11/9 τιποτα δεν γινοταν, και αρκετα χρονια πριν μεχρι και τσιγαρακι καναμε στο αεροπλανο...
    ηλιθια υποκειμενα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος6/12/10 23:22

    μπορει να μην ξερουν ορθογραφια και να μην συντασουν καλα αλλα δεν ειναι χυδαιοι σαν και εσενα 04.20 .
    να χαιρεσε τις σπουδες σου και τα γραμματα που εμαθες .
    για μενα με τετοιο λεξιλογιο εισαι ο πιο αγραμματος του κοσμου
    ακης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος7/12/10 00:19

    Εχετε ξεφυγει λιγο απο θεμα μηπως? Χρησιμοποιειτε το "χωρο" εδω για να βγαλετε τις αντιπαραθεσεις σας? Οπως διαπιστωνει ευκολα κανεις,δεν κανει παντα τον ανθρωπο η μορφωση,γιατι υπαρχουν πολλα μορφωμενα γουρουνια! Παψτε λοιπον να αντιπαραθετε,ποιος ειναι ανεκπαιδευτος και ποιος οχι.Οπως ειπε και καποιος παραπανω,αν τον αφηναν να μπει χωρις να ελεγξουν τη ζωνη κτλ,θα ελεγαν αα τι βλακας που ηταν ο υπευθυνος ελεγχου!
    Λοιπον αφηστε τους να κανουν τη δουλεια τους.
    Αν οντως φερθηκε ασχημα ειτε υπαλληλος,ειτε επιβατης αυτο ειναι οντως ενα θεμα!
    Οσο για σενα που νομιζεις οτι εισαι ο "μαγκας Ελληναρας",το λες με περηφανια οτι καπνιζες μεσα στο αεροπλανο παλιοτερα και δε σου ελεγαν τιποτα? Περνιεσαι για εξυπνος? Αν γινονταν τιποτα,θα σου ελεγα εγω ποιος θα ηταν ο εξυπνος!
    Κατι τυποι σαν εσενα μας γυρνανε σε συμπεριφορες και νοοτροπιες παλαιοτερων χρονων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος7/12/10 12:38

    ο υπαλληλος των 650 ευρω ηταν αγενης γιατι κατα πασα πιθανοτητα ειναι ανεκπαιδευτος (τον προσέλαβαν χθες και τον εβαλαν να δουλεψει σημερα) και εσυ εισαι ψευτομαγκας γιατι αν ησουν στην γερμανια και το σωβρακο θα εβγαζες και θα τους ελεγες και ευχαριστω. Παλι καλα που δεν του ειπες οτι θα τον στειλεις εξορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος8/12/10 15:19

    Και γιατί ρε μπαστουνόβλαχε καραγκιόζη δεν έβγαζες την ζώνη? Δεν φορούσες σώβρακο?

    Αν ήμουν εγώ ο υπάλληλος ή αν έκανες τσαμπουκάδες σε άλλη χώρα, θα σου έψαχναν και την κολοτρυπίδα!!!

    P.S. Και θα έχανες και το αεροπλάνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος9/12/10 01:01

    Να πω μια ταπεινη γνωμη.

    Δεν χρειαζόταν να γίνει θέμα σε αυτό το σάιτ για τέτοια ζήτημα.

    Μπορουσαν να δειξουν κατανόηση και ο υπάλληλος και ο επιβάτης.

    Δεν το έκαναν όμος γιατι πρεπει να ειναι "Πανάγοι" και οι 2 και νομίζουν οτι ο κόσμος περιγέρεται γυρω από τα παπαρια τους...


    Δεν εκπλήσσομαι για κάτι τόσο συνηθες εδώ στη ρόδο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος9/12/10 07:20

    Σε εναν ελεγχο που μου εγινε στο Αεροδρομιο Ροδου μου ειπε καποτε ενας Σεκιουριτας να β γαλω την ζωνη μου εγω αρνηθηκα ευγενικα και του ειπα οτι δεν μπορεω να την βγαλω διοτι εχω μεγαλα παπαρια 26 ποντους πεος:!! Οντως ο ανθρωπος ηταν πολυ ευγενεστατος....Και μου ειπε σας καταλαβαινω κυριε απλα θα σας κανω το τεστ της αφης!! Αυτο ηταν και ολα πηγαν μια χαρα!! Συμπερασμα..οσοι τα εχουν μεγαλα παντα περνανε απο τον ελεγχο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος9/12/10 11:28

    Ωπα ρε ψωλαρα δεστον πουθενα,επειδη δουλευω σε αυτην την εταιρια να παρακαλας να μην σε πετηχω εγω στον ελεγχο και μου το πεις αυτο,γιατη κατι τετοιοι τυποι σαν εσενα ειναι αγαμητοι και αποτυχημενοι σεξουαλικα,χα χα χα χα εισαι γελιος τυπε παρτο χαμπαρι.Αν σε πετυχω στον ελεγχο και πεις θα δεις ποσο γρηγορα ξεπαρθενιαζεσαι απο τον κωλο απο τον ελεγχο που θα σου κανουν οι μπατσοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος9/12/10 11:43

    Λοιπον φιλε εσυ που εκανες την καταγγελια ακου μερικα πραγματα,εργαζομαι σε αυτην την εταιρια και θα σου καποια πραγματα.αν εχεις μεγαλη αγκραφα αφαιρηται αναγκαστηκα,αν αρνηθεις να την βγαλεις τα παιδια πισω στον σωματικο παρακολουθουν και αν περασεις την μαγνητικη πυλη και την ενεργοποιησεις τα παιδια πισω θα σε ξεσκισουν στον σωματικο ελεγχο,θα σου βγαλουν τα παπουτσια και τα ρουχα μεσα στο παραβαν γιατη κοινεις της υποψιες οτι κατι κρυβεις και αν αρνηθεις τον ελεγχο ενημερωνει ο υπευθηνος βαρδιας την αεροπορικη εταιρια και πολυ απλα δεν θα ταξιδεψεις.γιαυτο ασε της παλικαριες γιατη περνας ελεγχο αεροδρομιου και τα πραγματα ειναι αυστηρα σε οτι εχει θεμα ασφαλειας και αν δεν γουσταρεις να ελεγχθεις παρε το καραβακι αραξε στο καταστρωμα με φραπεδακι και εισαι ωραιος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος9/12/10 12:48

    ΠΡΟΣ Πεμ Δεκ 09, 11:28:00 ...ΕΣΥ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΕΓΧΟ...ΣΟΥ ΛΕΩ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΣΚΙΔΑ...ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΡΟΔΙΤΕΣ..ΑΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΧΟΥΛΕΥΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΙΣ ΠΡΟΒΟΣΚΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ 26 ΠΟΝΤΟΥΣ! ΒΛΑΧΑΔΕΡΟ Ε ΒΛΑΧΑΔΕΡΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος9/12/10 12:53

    Ωραια συμπεριφορα αν εισαι υπαλληλος στον ελεγχο! αν πετυχεις και θα δειξεις..μπραβο σας!! αρα ειχε δικιο αυτος που εκανε το παραπονο!! Βλεπω το επιπεδο σας! Και για να μην παρεξηγηθω μιλαω για τους τους δυο Πεμ Δεκ 09, 11:28:00 πμ και Πεμ Δεκ 09, 11:43:00 πμ..που λενε οτι ειναι στον ελεγχο!!
    ντροπη σας! καποιοι θα πρεπει να σας μαθουν τροπους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος10/12/10 08:00

    ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΑΝ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ..ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΤΡΕΧΕΙΣ...ΑΡΑ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ...ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΕΡΑ..ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΑΠΝΙΣΕΙ!!ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΥΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΧΟΛΙΟ... Η ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος10/12/10 16:58

    Προς ολους εσας που κατηγοριται τους σεκιουριταδες του αεροδρομιου,ειμαι ηλεκτρονικος και επισκευαζω τα συγκεκριμενα μηχανηματα ακτινοσκοπικου ελεγχου,κανενας απο εσας δεν μπορει να φανταστη το τη ακτινοβολια εκπεμπει αυτο το μηχανημα,δεν υπαρχει μερα που να φυγω απο την δουλεια και να μην εχω πονοκεφαλο και ζαλαδα.Απο οτι μου εχουνε πει τα περισσοτερα παιδια πασχουν απο υμικρανιες και εγω σαν ανθρωπος τους καταλαβαινω και ξερω τη ζορι και κουρασει περνανε,ισως η συμπεριφορα μερικων υπαλληλον να φταει και η ακτινοβολια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος11/12/10 19:04

    Ωραια δικαιολογια!! Τωρα σας φταιει το μηχανημα!!
    Να μαθετε τροπους...οταν καποιος δεν ξερει να φερθει σωστα τοτε δεν φταιει ενα μηχανημα αλλα η παιδεια του...αυτα εμαθε αυτα λεει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμος11/12/10 23:31

    ΝΤΡΟΠΗ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΤΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ...ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΒΑΤΗ.ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΜΕ ΠΙΟ ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΝΕ...
    ΝΑΙ ΟΝΤΩΣ Η ΥΠΑ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΩΝΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΒΑΤΩΝ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΡΝΗΘΕΙ ΕΠΙΒΑΤΗΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΟΤΕ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΣΗΜΕΙΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ...ΕΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΒΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟΤΕ ΘΑ ΖΗΤΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΒΑΤΗ ΑΠΛΑ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙ ΤΗ ΖΩΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΕΚΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ...
    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΙΣΧΟΣ.... Η ΦΡΑΣΙΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΑΣ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΚΕΤΑ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΑΣ (ΜΕ ΠΤΥΧΙΑ ΑΕΙ/ΤΕΙ ΓΛΩΣΣΕΣ Η/Υ ) κ.α. ΑΠΛΑ ΛΟΓΩ ΑΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΙΣΩΣ ΤΟΜΕΑ. ΩΣΤΟΣΩ ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΟΙ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ.
    Α ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ: "ΜΕΓΑΛΑ" ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟΥΣ SECURITY, ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ - ΝΕΟΠΛΟΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΔΗΘΕΝ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμος12/12/10 21:19

    ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΝΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΣΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΦΟΒΟΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΙ Η ΚΥΡΑΤΣΑ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΗΣΕ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανώνυμος17/12/10 02:07

    ΕΙΜΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ.

    Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΝΑΡΜΟΣΤΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΦΡΑΣΤΙΚΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΑΤΟΠΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ, ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ,ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑ ,ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ, ΧΥΔΑΙΑ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΠΛΟΚ ΩΣΤΕ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑΣ.
    ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑΚΡΙΝΑΝ.
    Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΘΕΣΗ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΤΕ ΤΗΝ ΖΩΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΑΚΙ Η ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΖΩΝΗ. ΕΚΕΙ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ. ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ.
    ΜΕΤΑ ΣΥΝΕΧΙΣΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΡΜΟΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΕΛΕΧΘΗΤΕ .
    ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΔΩΣΑΤΕ ΟΝΤΟΣ Η ΧΡΟΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΜΕ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΑΤΕ.
    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΤΕ ΣΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΚΑΛΑΘΑΚΙ ΤΗΝ ΖΩΝΗ Η ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΛΑΡΩΣΕΤΕ Η ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Π.Χ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΗΛ. ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟΥ 300/2008 ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΥΙΟΘΕΤΕΙ ΚΑΘΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.

    ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΕΣ ΔΕΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ. ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.
    -ΑΡΑ ΠΟΙΟ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΑΥΤΗΣ-

    ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΒΑΣΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΕΝΩ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ΧΩΡΟ, ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ. ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΕΣ ΟΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ.
    ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΜΕΤΑΞΥ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΒΑΣΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ 300/2008 ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ.
    ΑΡΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑΤΕ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΠΙΒΑΤΗ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΡΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΚΤΛ

    ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ

    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ
    Ποθ.Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμος17/12/10 02:09

    ΕΙΜΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ.

    Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΝΑΡΜΟΣΤΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΦΡΑΣΤΙΚΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΑΤΟΠΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ, ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ,ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑ ,ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ, ΧΥΔΑΙΑ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΠΛΟΚ ΩΣΤΕ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑΣ.
    ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑΚΡΙΝΑΝ.
    Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΘΕΣΗ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΤΕ ΤΗΝ ΖΩΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΑΚΙ Η ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΖΩΝΗ. ΕΚΕΙ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ. ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ.
    ΜΕΤΑ ΣΥΝΕΧΙΣΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΡΜΟΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΕΛΕΧΘΗΤΕ .
    ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΔΩΣΑΤΕ ΟΝΤΟΣ Η ΧΡΟΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΜΕ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΑΤΕ.
    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΤΕ ΣΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΚΑΛΑΘΑΚΙ ΤΗΝ ΖΩΝΗ Η ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΛΑΡΩΣΕΤΕ Η ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Π.Χ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΗΛ. ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟΥ 300/2008 ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΥΙΟΘΕΤΕΙ ΚΑΘΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.

    ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΕΣ ΔΕΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ. ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.
    -ΑΡΑ ΠΟΙΟ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΑΥΤΗΣ-

    ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΤΩ
    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ
    Ποθ.Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ανώνυμος17/12/10 02:10

    ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΒΑΣΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΕΝΩ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ΧΩΡΟ, ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ. ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΕΣ ΟΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ.
    ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΜΕΤΑΞΥ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΒΑΣΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ 300/2008 ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ.
    ΑΡΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑΤΕ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΠΙΒΑΤΗ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΡΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΚΤΛ

    ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΣΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΕ ΧΩΡΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ. ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΑΡΤΙΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.
    ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΩ ΟΤΙ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΥΨΗΛΟ. ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΤΟΠΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ .
    ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΠΑΙΝΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΙΣ ΥΨΗΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΜΟ ΜΑΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΞΕΝΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ.
    ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΜΑΣ (ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΤΛ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΡΑΦΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΥΔΑΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ Ο ΑΛΛΟΣ) .ΤΑ ΘΕΩΡΩ ΑΤΟΠΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
    ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ Ή ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ (ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ Ο.Α ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ) ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ, ΜΑΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΥΧΑΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΩΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΛΛΑ ΛΟΓΟ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ.
    ΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΝΤΟΥΛΑΠΙΑ Ή ΔΙΑΚΟΣΜΕΙ ΤΟΥ ΤΟΙΧΟΥΣ.
    ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΕΓΙΝΑ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟ ΕΠΙΒΑΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ.

    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ
    Ποθ.Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ανώνυμος17/12/10 02:12

    ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΒΑΣΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΕΝΩ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ΧΩΡΟ, ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ. ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΕΣ ΟΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ.
    ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΜΕΤΑΞΥ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΒΑΣΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ 300/2008 ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ.
    ΑΡΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑΤΕ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΠΙΒΑΤΗ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΡΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΚΤΛ

    ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΣΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΕ ΧΩΡΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ. ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΑΡΤΙΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.
    ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΩ ΟΤΙ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΥΨΗΛΟ. ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΤΟΠΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ .
    ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΠΑΙΝΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΙΣ ΥΨΗΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΜΟ ΜΑΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΞΕΝΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ.

    ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΤΩ
    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ
    Ποθ.Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ανώνυμος17/12/10 02:14

    ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΜΑΣ (ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΤΛ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΡΑΦΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΥΔΑΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ Ο ΑΛΛΟΣ) .ΤΑ ΘΕΩΡΩ ΑΤΟΠΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
    ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ Ή ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ (ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ Ο.Α ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ) ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ, ΜΑΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΥΧΑΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΩΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΛΛΑ ΛΟΓΟ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ.
    ΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΝΤΟΥΛΑΠΙΑ Ή ΔΙΑΚΟΣΜΕΙ ΤΟΥ ΤΟΙΧΟΥΣ.
    ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΕΓΙΝΑ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟ ΕΠΙΒΑΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ.

    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ
    Ποθ.Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ανώνυμος31/12/10 14:54

    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΤΗΣΕΩΣ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΟΤΙ ΑΝ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΝΑ ΔΙΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟ (ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ)ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟΘΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ!! ΜΕΣΑ ΥΠΟΣΕΙΝΗΔΗΤΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΩ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΩ!! ΕΠΕΙΔΗ ΤΑΞΙΔΕΥΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ ΛΟΓΩ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ (ΙΑΤΡΟΣ)ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΣΥΡΟΜΑΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΝΗ ΜΟΥ Η ΤΙΣ ΜΠΟΤΕΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΑΡΓΟΠΟΡΗΜΕΝΗ Η ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΦΟΥ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΞΕΣΠΑΜΕ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ! ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΑΡΑΣΥΘΗΚΕ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ!! Υ.Γ 1
    ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΙΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙ ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟΤΟΜΟΣ ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ Η ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥ(ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ)ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΤΥΠΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΘΕΛΑ ΤΟΥ! ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΜΕ (ΑΠΠΟΓΕΙΩΣΕ) χαχχαχαχα ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΜΟΛΟΓΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΑΦΗ! ΤΕΛΕΙΩΣ Ο ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΙ χαχχαχα
    Υ.Γ 2 ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΩΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!
    ΑΛΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ανώνυμος24/1/11 07:59

    Βρε κοπροσκυλο

    Εισαι τυχερος που βρισκεσε στην Ελλαδα
    Εαν ησου στην γερμανια και μηλουσες ετσι
    θα παθενες οτι παθανε καποιοι υπουργοι
    που εκαναν τον καμποσο εγω ειμαι υπουργος
    η συμπεριφορα του υπαλληλου ηταν πολυ
    επιηκης.
    ζητα συγνωμη δημοσιως αλιως αντε γ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ανώνυμος7/8/11 19:23

    Λοιπον απο ο,τι καταλαβα ολοι αυτοι οι υποτιθεμενοι πολλοι, που βριζουν με σχολια τον επιβατη, στην πραγματικοτητα ειναι το ιδιο ατομο και συγκεκριμενα ο αναιδης και τσαμπουκαλής υπάλληλος του αεροδρομιου!
    Γιά πολυ χανους μας περνας θρασυδειλε υπάλληλε. Γιατι αν ειχες τα κοτσια, θα ειχες πει το ονομα σου στον επιβατη. Ηξερες ομως οτι εκανες παραβαση καθηκοντος και οτι ειχες λερωμενη τη φωληά σου.
    Απο κατι τετοιους σαν εσενα δυσφημιζεται η Ελλάδα και μεταξυ μας αντι να υπαρχει κατανοηση και αλληλοβοηθεια, σπειρετε την διχονοια και το μισος.
    Να πας σε ψυχιατρο, υπάλληλε. Μη χρησιμοποιεις το ποστο σου για να βγαλεις δημοσιως ολα σου τα κομπλεξ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ανώνυμος2/6/15 17:55

    Επειδη δουλευω στο τομεα αλλα σε αλλη πολη θα σας εξηγησω μια αλλη αποψη.Σκεφτηκατε ποτε οτι αν η ζωνη φαιβεται υποπτη πλεον εχουν ενσωματωμενες σφαιρες λεπιδες κ πολλα αλλα,επισης ειπατε μεταλλικα αλλα ερευνουμε κ πλαστικα εκρηκτικα μαχαιρια κ πολλα αλλα που λογικα δ εγνωριζετε,κ ασφαλως αν περασει ςτην πυλη κ ασφαλως ''χτυπησει'' η ζωνη,τοτε το σωστο ειναι να τη βγαλεις να ψαξεις κ να ξαναπερασεις.Επισης ο μονςο υπευθυνος αν μετα εσεις περασετε στο αεροπλανο κατι απαγορευμενο,ειναι αυτος ο ιδιος υπαλληλος κ κανεις αλλος.Δειτε ποσο φυλακη παει,αφου αποδειξει οτι δεν ειχε κ συνεργασια κλπ...αρα δικη του αποφαση.ναι ειναι προαιρετικη αλλα μπορει να γινει κ αναγκαστικη η αφαιρεση.Επισης οι μονοι επιβατες που δε υσμμορφονωνται ειναι οι ελληνες κ τριτοκοσμικοι γαιτι ερχονται να το παιξουν καποιοι.ΕΠισης πολλοι υπαλληλοι αντιστοιχα ειναι αναιδεις.Η αληεθια πανατ στη μεση βρικεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ας στον εκανε τον ελεγχο ο μπατσος, να εβλεπα αν δεν θα εβγαζες ζωνες και τα σχετικα και αν θα κλαψομουνιαζες σε blogs. Και για να σου μιλησει ετσι ενας εργαζομενος, πρεπει να το βγαλεις απ' τα ρουχα του. Αρα ειναι ξεκαθαρο το ποιος ειναι ο καραγκιοζης της υποθεσης. Πηγαινε και βγαλε αλλου τα κομπλεξ σου και οχι σε εργαζομενους των 510 και των 586 ευρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *