ροή ειδήσεων

Παραμυθένια ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ!

Το Χριστουγεννιάτικο παραμύθι για τους μικρούς και μεγάλους φίλους του νησιού ετοιμάζουν για 4η χρονιά οι Πηγές Καλλιθέας. Η γιορτινή ατμόσφαιρα θα δώσει την διέξοδο χαράς που οι δύσκολοι καιροί στερούν λίγο ή πολύ από τη ζωή μας.
Με πυρετώδεις ρυθμούς τοποθετούνται οι τελευταίες πινελιές στο πλούσιο όπως κάθε χρόνο πρόγραμμα της μεγάλης παραγωγής «Χριστούγεννα στις Πηγές Καλλιθέας». Από κάθε σημείο του νησιού οι επισκέπτες...
απολαμβάνουν θέαμα, δραστηριότητες, μπαζάρ και ένα ζεστό ρόφημα με γλυκίσματα στο μοναδικό περιβάλλον του Μνημείου των 4 εποχών που βάζει τα καλά του από τις 18 Δεκεμβρίου 2010 έως 6 Ιανουαρίου 2011. Οι ημέρες των εκδηλώσεων είναι οι παρακάτω: 18,19, 26 Δεκεμβρίου, 2, 6 Ιανουαρίου με καθημερινή έναρξη στις 11.00.
Στις 18 και 19 Δεκεμβρίου, το πρόγραμμα έχουν επιμεληθεί και προσφέρουν το Κολλέγιο Ρόδο και το Ροδίων Παιδεία αντίστοιχα από 11.00 έως 15.00. Περιλαμβάνει παραμύθια, μουσικά συγκροτήματα, θεατρικά, graffiti, χορωδίες, ζωγραφική προσώπου, δημιουργικές δραστηριότητες, τραγούδια, κάλαντα και πολλά άλλα. Επί πλέον συμμετέχουν: η σχολή χορού της κ. Β.Φερδεκλή, το φροντιστήριο ξένων γλωσσών της κ. Μαριτάνας Αλακιώτου Ανθοπούλου με χριστουγεννιάτικη γιορτή, το club γέλιου με την κ.Αργυρώ Πεταλά, οι χριστουγεννιάτικες αλχημείες του αθλητικού συλλόγου Σταυρός Καλυθιών, η ΕΥΘΥΤΑ με το οικολογικό ποδήλατο και το Δέντρο με τις ευχές, το Καραμελόσπιτο με το εργαστήρι του Αη Βασίλη, ροκ συγκροτήματα, latin χοροί και πολλά άλλα. Σε όλες αυτές τις δραστηριότητες η πρόσβαση είναι δωρεάν.
Στις 26 Δεκεμβρίου στο πρόγραμμα συμμετέχει η Δημιουργία με παραμύθι και δρώμενο, το μουσικό σχήμα με τους: Δάμων-Βαγγέλης-Καίτη με εορταστική μουσική στο πνεύμα των ημερών που όλοι αγαπήσαμε, κάλαντα από τα Κοσκινού, ζογλέρ, έθιμα από τον σύλλογο Συμιακών ο Γλαύκος και πολλά άλλα.
Κάθε ημέρα θα λειτουργεί το καφέ με τις λυχουδιές και τα ροφήματα, το μπαζάρ με πολλές προτάσεις για τα Χριστουγεννιάτικα δώρα, βόλτα με τα γαϊδουράκια, επιτραπέζια και πολλά άλλα. Θα γίνει μεγάλη κλήρωση για το διπλό κρεβάτι και στρώμα που προσφέρει η εταιρεία του κ. Μ.Καλοπέτρη που είναι ο χρυσός χορηγός και για το οικολογικό ποδήλατο της ΕΥΘΥΤΑ.
Οι εκπλήξεις είναι πολλές και συνθέτουν ένα πρόγραμμα με πολύ αγάπη και φροντίδα για τους Ροδίτες, το οποίο θα ανακοινωθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Η είσοδος για όλα τα παιδιά έως 6 ετών είναι δωρεάν. Για τους μεγάλους και τα παιδιά άνω των 6 ετών είναι μόνο 2€/άτομο. Το συμβολικό ποσόν συμβάλλει στη συντήρηση του Μνημείου της Καλλιθέας. (ΡΡ)
Πληροφορίες: Πηγές Καλλιθέας, τηλ 22410 72865, e-mail: info@kallitheasprings.gr , www.kallitheasprings.gr, facebook, τηλ 22410 24095, info@praxisplus.gr, Praxis Plus, σύμβουλοι μάρκετινγκ & επικοινωνίας.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος6/12/10 22:55

    απαπα απαπα εκεί το σειτήριο είναι φωτιά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/12/10 10:29

    ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΠΑΛΙΟΞΕΦΤΙΛΕΣ!!!

    ΟΥΣΤ ΡΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος8/12/10 13:59

    φραγκοφονιαδες...ολα με λεφτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος8/12/10 14:17

    ΠΗΓΑ ΠΕΡΥΣΙ... ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΩΣΩ 2 ΕΥΡΩ ΕΙΣΟΔΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΩ ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΜΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ 8 ΕΥΡΩ ΣΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΟΔΕΨΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΛΕΦΤΑ. ΟΜΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΘΕΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ ΟΠΩΣ Π.Χ ΣΙΝΕΜΑ-ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ-ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΙ Κ.Λ.Π-Κ.Λ.Π

    ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ι. ΓΙΑΛΛΟΥΡΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *