ροή ειδήσεων

Μαρίνα... μετ΄ εμποδίων

Ενώ το καλοκαίρι είδαμε πολλές εικόνες όπως αυτή...
τις τελευταίες ημέρες ακούμε πάλι για την εμπλοκή της αρχαιολογίας στο θέμα της μαρίνας Μανδρακίου. Επιτρέπεται στον βραβευμένο τουριστικό προορισμό, τα ιστιοπλοϊκά σκάφη να μην έχουν χώρο να δέσουν; Σας αρέσει κύριοι της αρχαιολογίας αυτή η εικόνα; Οι γείτονες της Σύμης και του Μαρμαρίς (με 4 μαρίνες!) τρίβουν τα χέρια τους εξαιτίας σας! Αν τόσο σας ενδιαφέρει η αρχαιολογική κληρονομιά γιατί είναι τόσο εγκαταλελειμμένοι όλοι οι αρχαιολογικοί χώροι και τα έσοδα τους αποστέλλονται στο Υπουργείο Πολιτισμού; 

Σχόλια

  1. Ανώνυμος13/12/10 19:22

    στην Ροδο ''δουλευουν''για το Μαρμαρις!!Ευγε καημενη Ελλαδιτσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13/12/10 20:27

    Για ολα φταινε οι παππουδες μας που διωξανε τους Ιταλους και δεν προλαβανε να μας φτιαξουν την μαρινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος13/12/10 21:03

    ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ ΕΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΛΑΤΑΚΙΑ ΟΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΙΜΗΟΥΡΓΟΥΝ ΚΟΛΥΜΑΤΑ
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ.
    ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΜΑΡΜΑΡΙΣ ΕΧΕΙ 2 ΜΑΡΙΝΕΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ
    ΤΗΣ ΔΕΙΣ ΣΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΙΣΩ
    ΗΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος14/12/10 00:01

    Ξυπνάτε η αρχαιολογία είναι η στάχτη για τα μάτια του κόσμου!!! Όλοι αυτοί οι τζαμπαζήδες που λυμαίνονται την Μαρίνα είναι αυτοί που με διαφόρους τρόπους σταματάνε τους διαγωνισμούς, δρουν μονοπωλιακά διαχειρίζονται σχεδόν όλες τις θέσεις της μαρίνας επιλέγουν ποιοι θα δέσουν στις θέσεις βάζοντας σχοινιά, Τους παραχωρούν γραφεία σχεδόν τζάμπα και είναι ν΄ αναρωτιέται κανείς πως η Πυροσβεστική, το Λιμεναρχείο επιτρέπει να σταθμεύει μέσα στην Μαρίνα μια κινητή βόμβα καυσίμων μέρα νύχτα. Αγαπητέ Δήμαρχε είχες την ευκαιρία σε 4 χρόνια να μάθεις τι γίνεται, δυστυχώς δεν είναι η αρχαιολογία που σταμάτησε το διαγωνισμό αλλά τα συμφέροντα που την απομυζούν όφειλες να τα είχες σταματήσει!!!! Καλή ξεκούραση !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καταρχήν μην μπερδεύετε την νέα μαρίνα με την επέκταση και "αξιοποίηση" της παλιάς. Κακώς που τόσα χρόνια δεν έχουμε άλλη μια μαρίνα, κακώς που τα έργα στον Αη Νικόλα πάνε με αργούς ρυθμούς και δεν έχουν ετοιμαστεί ακόμα οι υποδομές.
    Μην βρίζετε όμως την αρχαιολογία. Μπορεί να είναι δεινόσαυροι, αργοί, γραφειοκράτες, κάποιοι να μένουν στα παλατάκια όπως λέτε με πολύ χαμηλά ενοίκια, αλλά η δουλεία που έχουν κάνει είναι πολύ σημαντική.
    Καταρχήν απέτρεψαν το πολεοδομικού του 60 (Δοξιαδή) να διαλύσει κυριολεκτικά την Ρόδο, αφού προέβλεπε λεωφόρο μέσα από την Παλιά Πόλη, ύστερα κατάφεραν να περάσουν τα σχέδια για τα διατηρητέα, την πρώτη προγραμματική σύμβαση με τις αναστηλώσεις, και σταματούν τον κάθε κακόγουστο κοντόφθαλμο επιχειρηματία από το να κάνει παράγκες παντού στην Π.Πόλη και στην Λίνδο. Στην εφαρμογή των καταγγελιών δε, ρωτήστε την αστυνομία και τον δήμο γιατί δεν πηγαίνουν πάντα, αφού δεν είναι κατασταλτικός μηχανισμός.
    Η παλιά μαρίνα βρίσκεται σε ζώνη αρχαιολογικού ενδιαφέροντος, με τα ιπποτικά στοιχεία, αλλά και με τμήματα του αρχαίου λιμανιού που πρέπει κάποια στιγμή να αναδειχθούν. Γι αυτό κολλάνε, και κατα την γνώμη μου, καλά κάνουν. Διαφορετικά θα τα είχαμε γκρεμίσει όλα, ακόμα και τα τείχη για να βολευτούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος15/12/10 08:19

    Ka8e periptosi prepei na krinete diaforetika, to 8ema tis marinas apotelei ntropi. Sto sugkekrimeno simeio den prokeite na ginei kati oute ston aiwna ton apanta! Oxi ntopi pou den exoume marina, alla ntopi pou den exoume marines.
    Kala kanoun pou diatiroun paradosiakous oikismous kai simeia arxaiologikou endiaferontos omws prepei na paei kai o topos mprosta se kapoia fasi.
    kai en-pasi-periptosi nomizw oti an dinan egkrisi gia to sigkekrimeno ergo to prwto logo 8a eixan gia ena koinofeles ergo basi upodiksewn tous.......
    Meta lupis diapistwnw oti kai 300 xronia na perasoun sta idia skata 8a minoume.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *