ροή ειδήσεων

Προβολή της Ρόδου μέσω i-phone από τον ΠΡΟΤΟΥΡ

Σε αποτίμηση της πορείας της τουριστικής κίνησης στο νησί το έτος 2010 αλλά και κατάρτιση των δράσεων για την προβολή του νησιού το επόμενο έτος θα προχωρήσει στην προσεχή του συνεδρίαση το διοικητικό συμβούλιο της Ενωσης Ξενοδόχων Ρόδου. Σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή του ΠΡΟΤΟΥΡ...
κ. Μπ. Παλογιαννίδη, θα δοθεί έμφαση στο θρησκευτικό και τον ιατρικό τουρισμό. «Αυτός είναι και ο λόγος που προχωράμε και στην έκδοση νέων εντύπων για τις ειδικές αυτές μορφές τουρισμού», ο κ. Μπάμπης Παλογιαννίδης.

Η Ρόδος θα προβληθεί και στη Γαλλία με δράση, που θα συνδυάζει τα τοπικά προϊόντα και τη γαστρονομία με τον τουρισμό. Στη δράση αυτή θα μετάσχουν και άλλες περιοχές της χώρας που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον. Στη Μόσχα θα αναπτυχθούν δράσεις που θα στοχεύουν στην ανάπτυξη του θρησκευτικού τουρισμού.

Προβολή της Ρόδου θα γίνει και στο Ισραήλ. Η διαφήμιση θα συνεχίσει εξάλλου και στις αγορές που η Ρόδος αντλεί παραδοσιακά χιλιάδες τουρίστες. Ιδιαίτερα σημαντική θα είναι η παρουσία του νησιού στην τουριστική έκθεση του Βερολίνου, που θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο του 2011.

Για την προβολή του νησιού ο ΠΡΟΤΟΥΡ, θα στηριχθεί και στη σύγχρονη τεχνολογία. Συγκεκριμένα με τη βοήθεια της εταιρείας Apple εκατομμύρια κάτοχοι, κινητών τηλεφώνων i-phone, i-pod, και των i-pad θα έχουν δωρεάν στη διάθεση τους, όλα τα στοιχεία που αφορούν την ιστορία, τον πολιτισμό και τα αξιοθέατα της Ρόδου.

Επιπλέον εύκολα πλέον οι χρήστες των συγκεκριμένων κινητών τηλεφώνων θα μπορούν να συνδέονται και με το διαδικτυακό τόπο της Ενωσης Ξενοδόχων Ρόδου προκειμένου να κλείνουν τις διακοπές τους στα ξενοδοχεία που θα επιλέγουν.

Στη συνεδρίαση θα γίνει συζήτηση και για τη λειτουργία του ΠΡΟΤΟΥΡ και του «Rodos Convention Bureau». Το 2010, πάντως σύμφωνα και με τα στοιχεία της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, κλείνει με σημαντική αύξηση στις αφίξεις των τουριστών αλλά και με μεγάλη μείωση στα έσοδα των επιχειρήσεων του κλάδου, που απορρόφησαν την αύξηση του ΦΠΑ, χάνοντας τα κέρδη τους.
naxosfiloxenia.blogspot.com



Σ.Σ: ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ iPHONE ;;;

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *