Παρασκευή, 14 Μαΐου 2010

Αντιπυρηνική... "αντίδραση" από πολίτες στην Ρόδο.

ΨΗΦΙΣΜΑ ΠΡΟΣ την ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Εμείς οι πολίτες της Ρόδου που συγκεντρωθήκαμε απόψε εδώ μπροστά στο Προξενείο της Τουρκίας στη Ρόδο μετά από πρόσκληση του Αντιπυρηνικού Παρατηρητηρίου Μεσογείου

Μια καλύτερη τύχη για τον Ερυθ. Σταυρό

Αυτά είναι τα γραφεία του Ερυθ. Σταυρού στην Ρόδο και πιστεύουμε ότι του αξίζει μια καλύτερη τύχη...

Έκλεψαν μάνικα από πυροσβεστική φωλιά !

Ασυνείδητοι πολίτες έκλεψαν την μάνικα από την πυροσβεστική φωλιά του κάστρου της Κρητηνίας ! Λέτε για να ποτίσουν τα χωράφια; Ότι και να είναι πρόκειτε για ανευθυνότητα...


Την φωτό μας έστειλαν με email.

ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΛΑΘΡΑΙΑ ΥΛΙΚΑ

Τρεις Κινέζοι συνελήφθησαν μόλις αφίχθησαν με το πλοίο της γραμμής στην Ρόδο, επειδή ήταν φορτωμένοι με λαθραία υλικά αμφίβολης ποιότητας με τα οποία θα εφοδίαζαν συμπατριώτες τους πλανόδιους… μασέρ που προσφέρουν χαλαρωτικά μασάζ στις παραλίες!...Στις αποσκευές των τριών αλλοδαπών κατασχέθηκαν 330 μπουκάλια με λάδι σώματος, 660 μπουκάλια με λάδι για μασάζ, 200 σαπούνια, 40 συσκευασίες κρέμας, 60 υγρά μαντηλάκια και έξη σφουγγάρια, όλα άγνωστης προέλευσης και αμφίβολης ποιότητας τα οποία εστάλησαν στο Χημείο για ανάλυση ώστε να εξακριβωθεί τι ακριβώς περιέχουν!

Οι τρεις αλλοδαποί παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα που τους άσκησε δίωξη για εισαγωγή λαθραίων εμπορευμάτων στη χώρα και παραπέμφθηκαν στον ανακριτή, στον οποίο θα πρέπει να καταθέσουν πώς εισήγαγαν τα έλαια στη χώρα χωρίς να ελεγχθούν και χωρίς τις σχετικές άδειες.πηγη: http://newsmme.blogspot.com/2010/05/blog-post_1507.html

Ακούστε πως κάθονται οι υπάλληλοι ενός ΚΕΠ στην Ρόδο.Υπάλληλοι ενός ΚΕΠ στην Ρόδο κάθονται επειδή το υπουργείο εσωτερικών επί δύο μήνες δεν τους έχει φτιάξει το σύστημα σύζευξης στους υπολογιστές! Ο κόσμος αναγκάζεται να πηγαίνει σε άλλα ΚΕΠ!

http://www.youtube.com/watch?v=AS4b5h9MO0o&feature=player_embedded#!

πηγη:
http://hellasxg.blogspot.com/2010/05/blog-post_6316.html

Ο Φάρος Του Αγίου Νικολάου, Ρόδου

Ο Φάρος αυτός κατασκευάστηκε το 1863 από Γαλλική Εταιρεία Φάρων. Το ύψος του πύργου του ειναι 6 μέτρα και τό εστιακό του ύψος είναι 25 μέτρα. Βρίσκεται στην άκρη του λιμανιού της πρωτεύουσας της Ρόδου πάνω στο κάστρο.

Εντάχθηκε στο Ελληνικό φαρικό δίκτυο το 1947 με την προσάρτηση των Δωδεκανήσων.πηγη:http://bloginalighthouse.blogspot.com/2010/05/blog-post_10.html

Ποιός θυμήθηκε σήμερα την Κυρά της Ρω ;


28 Χρόνια μετά τον θάνατο της.
Η Κυρά της Ρω υπήρξε μέλος της Αντίστασης και το πραγματικό της όνομα ήταν Δέσποινα Αχλαδιώτη. Κατά την περίοδο της κατοχής είχε αντιστασιακή δράση, αλλά έγινε γνωστή στο πανελλήνιο ως "κυρά της Ρω" γιατί επί 40 χρόνια (από το 1943 ως το θάνατό της) ύψωνε την ελληνική σημαία στην ακριτική νησίδα της Ρω κάθε πρωί και τη κατέβαζε με τη Δύση του ήλιου.


Στη Ρω είχε εγκατασταθεί με τον άντρα της και την τυφλή μητέρα της από το1924. Βραβεύτηκε από την Ακαδημία Αθηνών (1975), το Πολεμικό ναυτικό, τη Βουλή των Ελλήνων το Δήμο Ρόδου και άλλους φορείς.
Απεβίωσε σε ηλικία 92 ετών, σε νοσοκομείο της Ρόδου στις 13 Μαίου του1982. Η κηδεία της έγινε με τιμές στο Καστελλόριζο και ετάφη κάτω από τον ιστό όπου ύψωνε τη σημαία.

Μια πραγματικά μεγάλη Ελληνίδα.πηγη:http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2010/05/blog-post_8230.html

ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΔΕΝ ΣΒΗΝΟΝΤΑΙ !

"ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ... ΛΥΝΕΤΕ !" ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΑΦΗΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ... ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ !


ME ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB... ΕΔΩ