Τετάρτη, 19 Μαΐου 2010

Λουλούδια στην αποβίβαση του ZENITH. (ΒΙΝΤΕΟ)

Επιτέλους καθαρίζονται τα τείχη !

Μετά από πολλά παράπονα και δημοσιεύσεις στην σελίδα αλλα και στο blog έβγαλε το πρόβλημα μέχρι και στο zougla.gr...

Κανονικά αναχώρησε το ZENITH από Ρόδο.

Αναχώρησε κανονικά το κρουαζιερόπλοιο ZENITH από το λιμάνι της Ρόδου. Ευτυχώς η όλη παραφιλολογία για κινητοποιήσεις του ΠΑΜΕ έμεινε σε σενάρια... Αξιοσημείωτη η κίνηση των φορέων του νησιού που υποδέχθηκε τους τουρίστες με λουλούδια!

Φύλακες παντός καιρού.

Από πέρυσι που ο εμπορικός λιμένας έγινε τουριστικός έχουμε και τα προβλεπώμενα μέτρα ασφαλείας του ISPS τα οποία έφεραν μεγαλύτερη κίνηση στο λιμάνι. Μέρος αυτής της διαδικασίας έιναι και η φύλαξη της κεντρικής εισόδου του λιμανιού. Το παράπονο εδώ έρχεται από τους ίδιους τους φύλακες που ζητούν κάποια υποδομή ώστε να κάνουν την δουλειά τους, ανεξαρτήτος καιρικών συνθηκών. Τους έχουμε δει με βροχή και καυτό ήλιο να στέκονται στον δρόμό και να ελέγχουν την είσοδο. Ας σεβαστούμε τους εργαζόμενους και ας τους βοηθήσουμε να κάνουν τα καθηκοντά τους καλύτερα.

Ανακύκλωση και στην Μεσαιωνική πόλη !

Ο δήμος Ροδίων σήμερα τοποθέτησε το 2ο μηχάνημα αυτόματης ανακύκλωσης στην είοσοδο της Μεσαιωνικής πόλης στην πλευρά της Κολώνας. Ευχόμαστε ο κόσμος να το υποδεχθεί... με πολλά ανακυκλώσιμα υλικά !

Χωρίς πρόβλημα η αποβίβαση του ΖΕΝΙΤΗ στη Ρόδο.Όλα ομαλά κύλισαν με την άφιξη του ΖΕΝΙΤΗ στη Ρόδο. Οι επιβάτες αποβιβάστηκαν και τους υποδέχθηκαν οι τοπικοί φορείς με λουλούδια όπως υποσχέθηκαν. Στο βάθος το Blue star που τελικά δεν έφερε μέλη του ΠΑΜΕ.Γκέτο τα πεζοδρόμια της περιφερειακής οδού.

Απίστευτη κατάσταση στα πεζοδρόμια της περιφερειακής οδού. Τα κάγκελα έχουν τοποθετηθεί πολύ κοντά με μια απόσταση μεταξύ τους στα 10 εκατοστά !

Πως μπορούν να  περάσουν οι περαστικοί ανάμεσά τους; Πόσο ασφαλή είναι σε περίπτωση διακομιδής ασθενούς; Κύριοι πότε θα αποκτήσουν τα δικαωματά τους οι πεζοί αυτού του νησιού ;;; Δείτε φωτο....
Πάθος με τις μισοδουλειές...

Μετά από αναφορά μας για τα 2 στρέματα αγριόχορτα της πύλης της Ελευθερίας, πολύ σύντομα είδαμε συνεργεία του δήμου να καθαρίζουν τον χώρο...